2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar özellikle bebeği dönmeye başlayan arkadaşlar benimki sizinkinden büyük ama daha yeni sadece baş tarafını döndürmeye çalışıyor henüz tam anlamıyla dönmüyor size sorum şu benim bebişte kusma olduğu için hep yastıkla yatırıyorum genzine kaçmasın diye ama baş tarafını döndürmeye başlayalı kafayı tamamen yastığa dayıyor birde yastığı kaldırıyor nerdeyse yüzünü yastığa gömecek bu gece korkudan hiç uyumadım gecelri kendini boğar diye korkuyorum şimdi ben bu bebişi nasıl yatıracam sizce ne yapmalıyım

boğulma önleyici yastıkları nerden temin edebilirim ne diyip alıcam

oğlum akşam 8-9 gib uyuyor. gece de en az 4-5 kez kalkıyor emmeye. tabi benim uyku delik deşik bir şeye benzemiyor.

Yastığını çarşafının altına koysana cnm.Ben öyle yapıyorum.Aynı sorun bizde de var.İki eliyle iki yandan kaldırıyordu yastığı.Çarafın altına koydum.Bu sefer çarşafı çekiştirmeye başladı.Kenarları iyice sıkıştırıyorum bende.

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Facebookta bebeklerimizle ilgili paylaşımlarımız için bir grup kurdum. Kadınlar kulübünün güzel ortamının orada da olmasını çok isterim. İsteyen herkesi bekliyorum.

selam

1 yaşına kadar bal, çilek ve inek sütü verilmemesi gerektiğini biliyorum, tuz ve şekerede gerek yok.
fakat inek sütü sulandırılarak 6 aydan sonra verilebiliyor bunuda duymuştum.

bebeği yatırma şekline gelince bizimkide 2 elini yastığın altına sokuyopr çekiştiriyor, yastığı yana dönmeye çalışıp ağzına götürdüğü oluyor. ama uğraşıyor uğraşıyor sonra bırakıyor, ben yanda yatırsam sırt üstü yatıyor genelde

birde yüzüstü yatırmayı dene benim kız hep yüzüstü yatıyor hem kusarsa genzine kaçmıyor direk dışarı çıkıyor hemde rahat gazını çıkartıyor.
oğlum akşam 8-9 gib uyuyor. gece de en az 4-5 kez kalkıyor emmeye. tabi benim uyku delik deşik bir şeye benzemiyor.
aynı dertten bende muzdaribim kurulmuş saat gibi saat başı kalkıyor 2-3 emiyor tekrardan uyuyor.

canım bebeğin baya büyümüş bence bir şey olmaz ama için rahat etsin nette ebebekte hepsiburadada falan var chicconunda var boğulma önleyici yastık dersen verirler böyle delik delik sanki alırken bakarsınız. besledikten sonra gazı çıkınca da kusuyor mu uyurken benim bebeğim de yastığı yüzüne doğru çekiyor ama bizimkinin amacı farklı gözünü kapatmak ışık hiç sevmiyor

kızlar bebeklerinizi kendi odalarında mı uyutuyorsunuz ya da aynı odada mı uyuyorsunuz. ben oğlumu yatağında uyutuyorum ama bende onun odasındayım:) yalnız bırakamıyorum sizde durumlar nasıl?

kızlar bebeklerinizi kendi odalarında mı uyutuyorsunuz ya da aynı odada mı uyuyorsunuz. ben oğlumu yatağında uyutuyorum ama bende onun odasındayım:) yalnız bırakamıyorum sizde durumlar nasıl?

Mobilya beşiğimiz odamızda şimdilik.Bir de kayınpederim küçük sallanan beşiklerden almış;inanılmaz kullanışlı.Evin içinde heryere götürüyorum.Kızımı yalnız büyüttüğüm için çok kolaylık oluyor.Kesinlikle ;bir yaşına kadar ayrı odada yatıramam zaten;kızım kusuyor çünkü;eşim de bırakmaz.

mrb,
ben de mayıs annesiyim uzun zamandır yazmıyodum belki hatırlamazsınız.
bebeğimi ben de biberon (kendi sütüm)ve emzirme şeklinde besliyorum sütüm yetiyor bazen arttırıp dondurucuya da atıyorum.
bir arkadaş 3-4 saatte bir sağılmalı diye yazmış ben de ilk zamanlar 3 saatte bir sağıyodum ama şimdi 5 saatte bir sağıyorum 5 saatte bir iki porsiyonluk kadar çıkıyor geece bir kere sağmaya kalkıyorum babası da kalkıp biberonla içiriyo.bir de ben geceleri bir kere kalktığım için vücut dinleniyo süt daha fazla oluyo.
4.aya girdik bu şekilde 5 saatte bir sağmak uzun bir süre mi acaba birde 20 gün sonra işe başlıycam istesemde 3 saatde bir sağamam ki.

cnm şöyle deyimben sadece emziriyorum 1.5 saatte bir oluyor büyüdükleri için artık daha çabuk acıkıyorlarbu durumda 1buçuk saate emzirmekle 5 saatte bir emzirmek arasında süt üretimini uyarmak açısından fark olabileceğini düşünüyorum.ama bende 15 gün sonra okul açılınca işe başlayacağım 5-6 saat emzirmediğim olacak gün .içinde.işteyken sağamasanda evdeyken daha sık emzirmeni tavsiywe ederim .

kızlarr nasılsınızz...Bebeklerinizi saatli emzirmeyin nezaman istiyolarsa ozaman verin..Saatli olması ileriki yaşlarda obeziteyi tetikliyomuşş....
Birde benim bebeğimde kusuyo hemde çok fazla kusuyo,ama nasılsa uyurken bir damla bile kusmuyo..Ben kızımı yastıksız yatırıyorumm...

cnm benim içinmi dedin saatli diye bua y 600 gr almış bizimki oyüzden artırdım emzirmemi zaten herverdiğimde deli gibi saldırıyor memeeye o yüzden fırsat buldukça emziriyorum ve sütüm çok arttı sk emzirdiğim için zaten işe başlayınca o kadar emişemiycez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…