oğlum akşam 8-9 gib uyuyor. gece de en az 4-5 kez kalkıyor emmeye. tabi benim uyku delik deşik bir şeye benzemiyor.Kızlar; bebeklerinizin gece uykusu nasıl;geceleri emziriyormusunuz?Kızım kendiliğinden uyanmıyor artık hiç.11 gibi uyuyor genelde;uyumadan önce emmiş oluyor.Babası oruç tutuyor.Sahurdan sonra 3,5-4 gibi ben alıp memeye tutuyorum.Gözünü bile açmadan biraz emip bırakıyor.Sabah da 8-9 gibi çok aç olarak uyanıyor.
arkadaşlar özellikle bebeği dönmeye başlayan arkadaşlar benimki sizinkinden büyük ama daha yeni sadece baş tarafını döndürmeye çalışıyor henüz tam anlamıyla dönmüyor size sorum şu benim bebişte kusma olduğu için hep yastıkla yatırıyorum genzine kaçmasın diye ama baş tarafını döndürmeye başlayalı kafayı tamamen yastığa dayıyor birde yastığı kaldırıyor nerdeyse yüzünü yastığa gömecek bu gece korkudan hiç uyumadım gecelri kendini boğar diye korkuyorum şimdi ben bu bebişi nasıl yatıracam sizce ne yapmalıyım
boğulma önleyici yastıkları nerden temin edebilirim ne diyip alıcam
arkadaşlar özellikle bebeği dönmeye başlayan arkadaşlar benimki sizinkinden büyük ama daha yeni sadece baş tarafını döndürmeye çalışıyor henüz tam anlamıyla dönmüyor size sorum şu benim bebişte kusma olduğu için hep yastıkla yatırıyorum genzine kaçmasın diye ama baş tarafını döndürmeye başlayalı kafayı tamamen yastığa dayıyor birde yastığı kaldırıyor nerdeyse yüzünü yastığa gömecek bu gece korkudan hiç uyumadım gecelri kendini boğar diye korkuyorum şimdi ben bu bebişi nasıl yatıracam sizce ne yapmalıyım
aynı dertten bende muzdaribim kurulmuş saat gibi saat başı kalkıyor 2-3 emiyor tekrardan uyuyor.oğlum akşam 8-9 gib uyuyor. gece de en az 4-5 kez kalkıyor emmeye. tabi benim uyku delik deşik bir şeye benzemiyor.
cok dogru soluyosun cnm.ama ben duzenli sagamadim hic.simdide sutum baya bi azaldi.tekrar sagmaya baslasam sutum gelirmi sence.
merhaba hande ben ek gıda serüvenine başladım gayet iyi gidiyor sizlkeride sabırsızlıkla bekliyorum ek gıda serüvenine
İnternetten mi aldın canım?
kızlar bebeklerinizi kendi odalarında mı uyutuyorsunuz ya da aynı odada mı uyuyorsunuz. ben oğlumu yatağında uyutuyorum ama bende onun odasındayım:) yalnız bırakamıyorum sizde durumlar nasıl?
mrb,
ben de mayıs annesiyim uzun zamandır yazmıyodum belki hatırlamazsınız.
bebeğimi ben de biberon (kendi sütüm)ve emzirme şeklinde besliyorum sütüm yetiyor bazen arttırıp dondurucuya da atıyorum.
bir arkadaş 3-4 saatte bir sağılmalı diye yazmış ben de ilk zamanlar 3 saatte bir sağıyodum ama şimdi 5 saatte bir sağıyorum 5 saatte bir iki porsiyonluk kadar çıkıyor geece bir kere sağmaya kalkıyorum babası da kalkıp biberonla içiriyo.bir de ben geceleri bir kere kalktığım için vücut dinleniyo süt daha fazla oluyo.
4.aya girdik bu şekilde 5 saatte bir sağmak uzun bir süre mi acaba birde 20 gün sonra işe başlıycam istesemde 3 saatde bir sağamam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?