bize yasak degil ama bişey yaptıgımız yok hatta birkaç gündür ayrı yatıyoruzz :))))
ooff afiyet olsunnn bende acıktım valla çayı koyup geleyim
nerelere vurduğumu görsen inanmazsın subarucumkaydirigubbakcemile3afiyet şeker olsun...maşallah ama sen biyerlere vur nazar değmesin
afiyet şeker olsun...yarasın...guclubacismilekızlar yumurtadan tiskineneleri okumuştum valla ben yumurtasız oturmam sofrayaa çok seviyorum ayy allahtan tiskinmedim bu dönemde çayıda sadece kahvaltıda açık olarak içiyorum
bizim sıfır canım..bende kist var..doktor 3 ay yasak demişti zaten.
bluesky biz hemen hemen aynıydık di mi?
neden dersen dünden beri ben de accık iyiyim sanki..dün güzelce yemek yedim..
10+1 im ben canım sen?
Bu arada ben bugün çok güzel kahvaltı ettim..Hala inanamıyorum...o kadar çok yedim ki biri beni durdursun demeye başladım...zor zaptettim kendimi...son 1,5 aydır ilk kez...inanamıyorum...ama bu hızla devam edersem sonumu bilemiyorum....gerçi çok uzun süren bir açlık döneminin hasretiyle böyle yapmış da olabilirim.normalde o kadar iştahlı değilimdir çünkü...bulantılarım azaldı dünden beri....ondan mı acaba?su bile canım ister oldu...
kızlar yumurtadan tiskineneleri okumuştum valla ben yumurtasız oturmam sofrayaa çok seviyorum ayy allahtan tiskinmedim bu dönemde çayıda sadece kahvaltıda açık olarak içiyorum
günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..
İnş öyledir çılgınım yaaaaa....şimdi su içebiliyor musun peki?aman evet güzelim yaa. su içemiyorum diye üzülüyordum ben en çok..midemi bulandırıyor çok fena..geçiyor galiba..
geçmesi normal artık di mi??
ohh anım afiyet olsun yarasın bebişine
canım bende çaysız kahvaltı yapamıyorum ama sağlık ocagında çayı ögünlerle birlikte içmeyin dedi.hatta süt ve yogurdu da ögünlrden sonra yiyin dedi bu bana çok ilginç geldi.süt yogurt tamamda çaysız kahvaltı olmuyo artık çok çok açık ılık su gibi bişey içiyorum
İnş öyledir çılgınım yaaaaa....şimdi su içebiliyor musun peki?
sağol ececim...amin...cümlemizinkine inş...
bunlar demir emilimini azalttığı için içmeyin diyorlar ececim...ıhlamur içebilirsin mesela...
yarın doktor kontrolüm var ayyy çok heycanlı bebişlerimizi görücez.3 gün evde yokum pazartesi yazarım artık
hayırlı haberlerle gel inş...yarın doktor kontrolüm var ayyy çok heycanlı bebişlerimizi görücez.3 gün evde yokum pazartesi yazarım artık
blue-sky ıhlamur olabilir ama şu dönem bütün bitki çaylarından korkuyorum
çok çok iyi değil ama gene de bugün biraz daha iyiyim..doktorum tahmini 12lerde azalır demişti
senin bulantılar nasıl turkocum bugün?[
valla bende devam ediyor akşam kaynanam mercimekli köfte yogurdu çokta canım istiyordu ama benim içindegil kızı için yapmıştı neyse bende yedimm allah yatana kadar midem burnumdan getirdi döndü durdu maşallah ben senden öndeyim ama sen kurtulmuşsun biraz darısıda bize inşallah yaa
valla çaysızda hiç yenmiyor açık yapıyorumcanım bende çaysız kahvaltı yapamıyorum ama sağlık ocagında çayı ögünlerle birlikte içmeyin dedi.hatta süt ve yogurdu da ögünlrden sonra yiyin dedi bu bana çok ilginç geldi.süt yogurt tamamda çaysız kahvaltı olmuyo artık çok çok açık ılık su gibi bişey içiyorum
canım bize doktor hamilelik boyunca yasakladı ikiz gebelik oldugu için.kociş yandı valla Şeniz
annaaaaa kocişine dikkat et valllaaa ohaoldumsmile
hayırlı haberlerle gel inş...
evet tedbirli olmak istiyor insan haklısın....
amin amin...şimdiden azalmaya başlasın...12 bitince tamamen bitsin inş...:Saruboceq:
:kedi: bize yasak değil yani doktor hiçbişey demedi, şuan için bi problem yok ama sık olmamak kaydıyla oluyor ...
afiyet olsun canım ne güzel valla inş. bende o günleri görürüm( ben çarpıntılarımı çözdüm bir lokma fazla yediğim zaman çarpıntıdan ölüyorum midem kalbime baskı yapıyor hazımsızlık kalbimi çarptırıyor kuş gibi çırpınıyorum uyuyamıyorum nefes alamıyorum anlatamam kızlar çok kötü bişey allahım bana yardım etsin yarın 9 haftalık olucak ama ben korkmaya başladım valla eyvahedigeldismile
turkocum ne mutlu ben yumurta ve süte bayılırım ama çook ilginç ya yok yiyemiyorum bu sabah zorla yedim sırf bebiş için inş 10 haftadan sonra düzelir inş. işte yoğurla arayı kapatmaya çalışıyorum.. çaya gelince şu 2 ayda 3 defa içmişimdir içmiyorum içemiyorum..
kızlar ben herşeyden tiksiniyorum...biber soğan,sarımsak,salça,birkaç meyve,yağlı yemekler,çorbalar..kahvaltıda azcık ekmek arasına peynir koyup yiyorum yada tost yapıyorum..sofraya hiç bakmadan yiyorum başka şeyler görürsem koşarak çıkarıyorum...
yedikten sonra ayalarımız uzatıp hafif eğik yatıyorum...suyu soğuk içebiliyorum..içer içmez yine yatıyorum hareket edersem hemen çıkarıyorum.
bide mandalina yiyebiliyorum..
ekmek peynir ve mandalina..
bir ara yeşil elmaya takmıştım ondanda tiksindim..biraz zaman geçincede mandalinadan tiksinirim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?