2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayır cnm bizde dönmedik daha 3 ay 5 günlüküz normal zamanda bizimkide pek sevmiyo yüzütü yatmayıuyku zamanı gelince emziriyorum memede uyuyor beşiğe yüzüstü koyuyorum bir iki saalllıyorum uyuyor az önce 4 saat uyanmadı o şek,ildee önceleri ayamda sallıyodum bıraktığım an uyanıyodu ve çok sıçramamız vardı

ogluna maasallh canm.insallh hep bole devam eder.

Selam Sevgili Mayıs Anneleri,

Topiği düzenli okumama rağmen bir kere dışında yazmadım şimdiye dek, bundan sonra dahil olmayı düşünüyorum kabul olunursa. Herkes bebeğini keyifle, sağlıkla büyütsün inşallah. Şimdiye kadar sanırım konuşulmadı, doktorlarınız lohusalık dönemi için ne gibi bir vitamin desteği önerdi sizlere? Hepimizin uykusuzluk, yorgunluk, kas ve eklem ağrısı

tarzı şikayetleri vardır, o yüzden merak ediyorum ben de. Ben hastaneden çıkarken kan değerlerime bakılmıştı ve haftada üç gün demir hapı, nadiren de elevit almamı söyledi doktorum ama sizin destek olarak neler aldığınızı merak ettim açıkçası. Bebekler için hep zinde olmak adına kendimize iyi bakmamız şart.

maşallah bebişine ne güzel uyumuş sıçrama bizde de var 2. ayda hangi aşıları yaptılar

slm benim doktorum da demir ve elevite devam etmemi söyledi ben düzenli almadım gerçi bende regl oldunuz mu ne sıklıkta oldunuz onu merak ediyorum ben 40mız çıktıktan hemen sonra ve bir ay sonra regl oldum 2 defa da arada lekelenmem oldu sizlerin nasıl bende mi var anormallik

canım anlamadım oturuyomu ki kızın nasıl popoyu kaldırıp geri atıyor
:)sırtüstüyken ayağını atıyo ve aniden poposunu kaldırıyoo..böyle yapa yapa yukarı çıkıyo..

canım nerelerdesin sen ya
canım yaa 1.5 ay tatildeydim..döndüm hiçbiriniz yoksunuz(çok özledim forumda muhabbet ettiğimşz günleri..burayıda ihmal etmeyin...Arda bebek nasıl iyimi???
:)) bende olcam ya tetanozz.uff2 gün ağır oluyo kolum sinir oluyorum...4. ay aşıları yapıldımı canım??buarada maşallah oğluna dönüyomuşş...
Topigimizi ozledimmmmmmm.........:26:
bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???

merhaba arkadaşımm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...Bu konuyu açman iyi olmuş..Hamileyken 1 tel bile dökülmeyen saçım avuç avuç dökülüyo( nasıl bi önlem almalıyım bilmiyorumm...

Bir anormallik yok, için rahat olsun. Ben de 40'ımız çıktıktan iki hafta sonra regl oldum, tam bir ay sonra tekrar oldum. Kimileri altı ay sonra regl oluyormuş, açıkçası benim de öyle olur diye umuyordum, hemen regl olmak hiç hoşuma gitmedi

ben 40 çıktıktan sonra hiç olmadım...Normalde terleyen biriydim şimdi 2 katı terliyorumm..bi hastalansamda rahatlasam yaaa...

Hoşbulduk, saç dökülmesi mi dedin :-(( Benim de üç gündür saçlarım dökülüyor, çok detay bakmadım ama nette ilk okuduklarıma göre, bu durum gayet normalmiş. Hamilelikte saç dökülmesi azalıyor hatta duruyor, saçlar gürleşiyor ya, genelde doğumdan 3 ay sonra, hormonların normalleşmeye başlamasıyla birlikte, saç normal döngüsüne girdiğinden, işte hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülmeye başlarmış. Bu durum genelde 1 ila 6 ay sürermiş, sık ve sert fırçalama dökülme süresini kısaltırmış ve genelde saçlar eski halini alırmış. Gerçi benim gördüğüm örneklerde, doğum sonrası kendilerine bakmayan, vitaminlerini ihmal edenler ciddi saç ve diş sorunları yaşadılar. Farklı şeyler okursam da paylaşırım.

Son düzenleme:
kızlar resim paylaşalım azcık yaa...bu benim cadım bu akşam çektik..Normalde altına örtü seriyorum yerde debelenirken babamız görsün diye yüzüstü koydum ve o anda resim çektik..maşallah diyin kızıma :))))

selamlar kızlar,

artık vakit yaratmak ne zor internet için değil mi ? özlüyorum muhabettleri valla..

oğlumun elleri sürekli olarak ağzında. ellerini tanımaya çalıştığını düşünüyorum ama. sizdede varmı bu olay

aynı şekilde... ağzında da baloncuklar var üstünü hep ıslatıyo ben önlük koymaya başladım kızlar haberiniz ola...

canım sağol iyiyim uğraşıyoruz , sen de iyisin inşallah?

elevite devam demir hapını da ilk 3 ay kullan dedi.. eylül sonu gideceğim dr.a tekrar soracağım ...

selam canım, ben tetanosun 3. dozunu kaçırdım valla.. gitmesek olmuyo mu ki ya? hiç bilgisi olan var mı kızlar?

Son düzenleme:

Süt arttırmak için benim de yapmadığım kalmıyor, humana still tea'nin dışında taze soğan, bulgur, dereotu, rezene çayı hep denediklerimden. En son aldığım öneri un helvası idi, psikolojik midir artık bilmiyorum, çünkü bu işin beyinle bayağı bir ilgisi var, helvayı yediğim günlerde hem süt arttı, hem de daha bir yağlandı. İnşallah sende de bir fark yaratır.

Fdilek, prensesine 41 kere maşallah, Allah nazarlardan korusun, çok şeker çitlenbik.

Nevra cevap için sağolasın, doktorun vitamin konusunda ne diyecek paylaşırsan sevinirim.

ben ilk zamanalr kan hapına devam ettim sonra bıraktım..ben hamileyken bile vitamin kullanmadım.doğal ve dengeli beslendim..şimdide aynı düzen devam ediyorumm ama saçlarım mısır püskülü gibi olduu((
sebebini öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgiler için..Ne yapmamız gerekiyo acabaa?? kızım elini saçıma atıyo avucuna saç doluyo yaa...

Nevra,

Tetanoz aşısının tekrarlayan dozajları, aşının etki süresini uzatmak için. Yanlış hatırlamıyorsam 3. dozla birlikte etki süresi 5 yıla çıkıyor...

Son düzenleme:
valla nezamandır ilk defa bukadar muhabbet döndü forumda özledim bu yoğun hallerini forumun...
benimde günü 24 temmuzdu ama 5 eylülde gitcem vururlarsa yaptırıcam..eğer devam etmezsek sonra silbaaştan yapılıyo galiba..bitirmekte fayda var bencee nevraa..
Fdilek, prensesine 41 kere maşallah, Allah nazarlardan korusun, çok şeker çitlenbik.

Nevra cevap için sağolasın, doktorun vitamin konusunda ne diyecek paylaşırsan sevinirim.

Amin canımm bütün bebeklerimizi nazardan koorusun Allah...miniğim benim o....
Ya benim kız buaralar insanları yabancılıyo ve başlıyo dudak bükerek ağlamayaa...sizdede öylemii

benim saçlarım da inanılmaz dökülmeye başladı o kadar güzel ve sağlıklıydı ki sinir oldum.. arkadaşların dediği gibi hormonlardan sanırım vitaminlerden fenalık geldiği için buırakmıştım kullanmayı o kadar ki süt görmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…