bende gün içinde yüzüstü isyan edene kadar yatırıyorum ama benimki kafasını sürekli dik tutmaya çalışıyor yorulunca kızıyor bir de çarşafı yalıyoruz şöyle kafasını koyup uyusun diyorum ama nerde sadece tepiniyo popoyu dikliyor daha dönemiyoruz senin bebeişin dönüyor mu
bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 4. ayımız bitti. 1 ayda 700 gr. almış oğlum 6.200 olmuş. boyu da 4 cm. uzamış 61 cm. olmuş. ben de tetanoz aşımı oldum. 1 yıl sonra 1 doz da olacakmışım. 1 yıl sonra hatırlarsam olurum :)))
hayır cnm bizde dönmedik daha 3 ay 5 günlüküz normal zamanda bizimkide pek sevmiyo yüzütü yatmayıuyku zamanı gelince emziriyorum memede uyuyor beşiğe yüzüstü koyuyorum bir iki saalllıyorum uyuyor az önce 4 saat uyanmadı o şek,ildee önceleri ayamda sallıyodum bıraktığım an uyanıyodu ve çok sıçramamız vardı
Selam Sevgili Mayıs Anneleri,
Topiği düzenli okumama rağmen bir kere dışında yazmadım şimdiye dek, bundan sonra dahil olmayı düşünüyorum kabul olunursa. Herkes bebeğini keyifle, sağlıkla büyütsün inşallah. Şimdiye kadar sanırım konuşulmadı, doktorlarınız lohusalık dönemi için ne gibi bir vitamin desteği önerdi sizlere? Hepimizin uykusuzluk, yorgunluk, kas ve eklem ağrısı
tarzı şikayetleri vardır, o yüzden merak ediyorum ben de. Ben hastaneden çıkarken kan değerlerime bakılmıştı ve haftada üç gün demir hapı, nadiren de elevit almamı söyledi doktorum ama sizin destek olarak neler aldığınızı merak ettim açıkçası. Bebekler için hep zinde olmak adına kendimize iyi bakmamız şart.
:)sırtüstüyken ayağını atıyo ve aniden poposunu kaldırıyoo..böyle yapa yapa yukarı çıkıyo..canım anlamadım oturuyomu ki kızın nasıl popoyu kaldırıp geri atıyor
canım yaa 1.5 ay tatildeydim..döndüm hiçbiriniz yoksunuzcanım nerelerdesin sen ya
:)) bende olcam ya tetanozz.uff2 gün ağır oluyo kolum sinir oluyorum...4. ay aşıları yapıldımı canım??buarada maşallah oğluna dönüyomuşş...bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 4. ayımız bitti. 1 ayda 700 gr. almış oğlum 6.200 olmuş. boyu da 4 cm. uzamış 61 cm. olmuş. ben de tetanoz aşımı oldum. 1 yıl sonra 1 doz da olacakmışım. 1 yıl sonra hatırlarsam olurum :)))
bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???Topigimizi ozledimmmmmmm.........:26:
Topiği düzenli okumama rağmen bir kere dışında yazmadım şimdiye dek, bundan sonra dahil olmayı düşünüyorum kabul olunursa. Herkes bebeğini keyifle, sağlıkla büyütsün inşallah. Şimdiye kadar sanırım konuşulmadı, doktorlarınız lohusalık dönemi için ne gibi bir vitamin desteği önerdi sizlere? Hepimizin uykusuzluk, yorgunluk, kas ve eklem ağrısı
tarzı şikayetleri vardır, o yüzden merak ediyorum ben de. Ben hastaneden çıkarken kan değerlerime bakılmıştı ve haftada üç gün demir hapı, nadiren de elevit almamı söyledi doktorum ama sizin destek olarak neler aldığınızı merak ettim açıkçası. Bebekler için hep zinde olmak adına kendimize iyi bakmamız şart.
slm benim doktorum da demir ve elevite devam etmemi söyledi ben düzenli almadım gerçi bende regl oldunuz mu ne sıklıkta oldunuz onu merak ediyorum ben 40mız çıktıktan hemen sonra ve bir ay sonra regl oldum 2 defa da arada lekelenmem oldu sizlerin nasıl bende mi var anormallik
slm benim doktorum da demir ve elevite devam etmemi söyledi ben düzenli almadım gerçi bende regl oldunuz mu ne sıklıkta oldunuz onu merak ediyorum ben 40mız çıktıktan hemen sonra ve bir ay sonra regl oldum 2 defa da arada lekelenmem oldu sizlerin nasıl bende mi var anormallik
:)sırtüstüyken ayağını atıyo ve aniden poposunu kaldırıyoo..böyle yapa yapa yukarı çıkıyo..
canım yaa 1.5 ay tatildeydim..döndüm hiçbiriniz yoksunuz(çok özledim forumda muhabbet ettiğimşz günleri..burayıda ihmal etmeyin...Arda bebek nasıl iyimi???
:)) bende olcam ya tetanozz.uff2 gün ağır oluyo kolum sinir oluyorum...4. ay aşıları yapıldımı canım??buarada maşallah oğluna dönüyomuşş...
bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???
merhaba arkadaşımm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...Bu konuyu açman iyi olmuş..Hamileyken 1 tel bile dökülmeyen saçım avuç avuç dökülüyo( nasıl bi önlem almalıyım bilmiyorumm...
oğlumun elleri sürekli olarak ağzında. ellerini tanımaya çalıştığını düşünüyorum ama. sizdede varmı bu olay
fdilek,arzuayten ,simgesel ,frdince elleri emme hergün artarak devam ediyor benimki yumruklarını ağzına sokuyor salyalar akıyor
sueylul, fdilek benimkinin gece iyi ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyor
maviay88 zamanla gündüz uykusu azalıyor umarım seninki böyle devam eder
nevra73 nasılsın
gissemli09 büyüdükçe uyku sorunu oluyor cnm
gulsum yorgunluktan uykun geliyordur çocuğun uyusun daha iyi bir şey olmaz zamanla uyusun diye bakacaksın
rainmistik bebiş ne kadarlık benimkiden 3 ten 4 e geçerken 500 gram almıştı
fdilek ek gıda topiği için ellerine sağlık
edaberk hoş geldin hatırladım seni
seyduna ben 4 ay bitince başladım mamacı olduğum için doktora kalsa 6 cı ayı bekleyecez ben başladım ek gıda topiğinede yazdım
misela ve arzu ayten aynı odadayız bebekle kızlar ayrı oda olmaz bebek daha ne olur olmaz ben 2 yaşına kadar ayrı odaya karşıyım
baharnaz , hande 84 ek gıdaya başladım ek gıda topiğine yazdım
gilraen bebeğimin kusma huyu var o yüzden mecbur yastıkla yatırıyorum benimki dönme çabasıyla yastığa sarılıyor ağzını kapatıyor önerilerin için teşekkürler
frdince gece yüzüstü yatırmaya cesaret edemem zahten yatmıyorda
baharnaz geceleri korkuyorum ağzını burnunu kapatır diye zahten sırtüstü yatırıyorumda yastıkla içli dışlı
misela aynen öyle yaptım çarşafın altına koydum yastığı ama ilk fırsatta boğulma önleyici yastıktan almayı düşünüyorum
karaman81, shakila ,arzuayten ,Zaracı , kayram ,zerr , happydays ve diğer arkadaşlar herkese merhaba
:)sırtüstüyken ayağını atıyo ve aniden poposunu kaldırıyoo..böyle yapa yapa yukarı çıkıyo..
canım yaa 1.5 ay tatildeydim..döndüm hiçbiriniz yoksunuz(çok özledim forumda muhabbet ettiğimşz günleri..burayıda ihmal etmeyin...Arda bebek nasıl iyimi???
:)) bende olcam ya tetanozz.uff2 gün ağır oluyo kolum sinir oluyorum...4. ay aşıları yapıldımı canım??buarada maşallah oğluna dönüyomuşş...
bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???
merhaba arkadaşımm hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...Bu konuyu açman iyi olmuş..Hamileyken 1 tel bile dökülmeyen saçım avuç avuç dökülüyo( nasıl bi önlem almalıyım bilmiyorumm...
ben mama da veriyorum emziriyorum da ama gün içinde o kadar sık istemiyor bir de gelen süt onu tatmin etmiyor kızıyor bu sefer gece sadece emziriyorum mesela 11 de hem emiyor hem mama yiyor sabah 5 e kadar uyuyor sonra 2- 3 saatte bir öğlene kadar emip geri uyuyor öğleden sonra mamaya başlıyoruz günde 3 defa falan mama da veriyoruz sütüm yetmiyor diye çok üzülüyorum yemediğim şey kalmadı artsın diye
Hoşbulduk, saç dökülmesi mi dedin :-(( Benim de üç gündür saçlarım dökülüyor, çok detay bakmadım ama nette ilk okuduklarıma göre, bu durum gayet normalmiş. Hamilelikte saç dökülmesi azalıyor hatta duruyor, saçlar gürleşiyor ya, genelde doğumdan 3 ay sonra, hormonların normalleşmeye başlamasıyla birlikte, saç normal döngüsüne girdiğinden, işte hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülmeye başlarmış. Bu durum genelde 1 ila 6 ay sürermiş, sık ve sert fırçalama dökülme süresini kısaltırmış ve genelde saçlar eski halini alırmış. Gerçi benim gördüğüm örneklerde, doğum sonrası kendilerine bakmayan, vitaminlerini ihmal edenler ciddi saç ve diş sorunları yaşadılar. Farklı şeyler okursam da paylaşırım.
valla nezamandır ilk defa bukadar muhabbet döndü forumda özledim bu yoğun hallerini forumun...selamlar kızlar,
artık vakit yaratmak ne zor internet için değil mi ? özlüyorum muhabettleri valla..
selam canım, ben tetanosun 3. dozunu kaçırdım valla.. gitmesek olmuyo mu ki ya? hiç bilgisi olan var mı kızlar?
Fdilek, prensesine 41 kere maşallah, Allah nazarlardan korusun, çok şeker çitlenbik.
Nevra cevap için sağolasın, doktorun vitamin konusunda ne diyecek paylaşırsan sevinirim.
ben ilk zamanalr kan hapına devam ettim sonra bıraktım..ben hamileyken bile vitamin kullanmadım.doğal ve dengeli beslendim..şimdide aynı düzen devam ediyorumm ama saçlarım mısır püskülü gibi olduu((
sebebini öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgiler için..Ne yapmamız gerekiyo acabaa?? kızım elini saçıma atıyo avucuna saç doluyo yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?