ben ilk zamanalr kan hapına devam ettim sonra bıraktım..ben hamileyken bile vitamin kullanmadım.doğal ve dengeli beslendim..şimdide aynı düzen devam ediyorumm ama saçlarım mısır püskülü gibi olduu((
sebebini öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgiler için..Ne yapmamız gerekiyo acabaa?? kızım elini saçıma atıyo avucuna saç doluyo yaa...
ben ilk zamanalr kan hapına devam ettim sonra bıraktım..ben hamileyken bile vitamin kullanmadım.doğal ve dengeli beslendim..şimdide aynı düzen devam ediyorumm ama saçlarım mısır püskülü gibi olduu((
sebebini öğrenmem iyi oldu teşekkürler bilgiler için..Ne yapmamız gerekiyo acabaa?? kızım elini saçıma atıyo avucuna saç doluyo yaa...
benim oğlumda korkuyu öğrendi sanırım. balkonda ezan okunurken duyunca önce dudaklarını büküyo sonra çığlığı basıyo. insanları yabancılama dönemleride başlıyo yavaş yavaş.
benim oğlumda korkuyu öğrendi sanırım. balkonda ezan okunurken duyunca önce dudaklarını büküyo sonra çığlığı basıyo. insanları yabancılama dönemleride başlıyo yavaş yavaş.
Fdilek, prensesine 41 kere maşallah, Allah nazarlardan korusun, çok şeker çitlenbik.
Nevra cevap için sağolasın, doktorun vitamin konusunda ne diyecek paylaşırsan sevinirim.
Nevra,
Tetanoz aşısının tekrarlayan dozajları, aşının etki süresini uzatmak için. Yanlış hatırlamıyorsam 3. dozla birlikte etki süresi 5 yıla çıkıyor...
valla nezamandır ilk defa bukadar muhabbet döndü forumda özledim bu yoğun hallerini forumun...
benimde günü 24 temmuzdu ama 5 eylülde gitcem vururlarsa yaptırıcam..eğer devam etmezsek sonra silbaaştan yapılıyo galiba..bitirmekte fayda var bencee nevraa..
Amin canımm bütün bebeklerimizi nazardan koorusun Allah...miniğim benim o....
Ya benim kız buaralar insanları yabancılıyo ve başlıyo dudak bükerek ağlamayaa...sizdede öylemii
bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???
...
Inan firsatim oldugu halde giremedim,facede devam ediyordumm...Ama geri dondumm insallah...
Elhamdulillah meryem iyi canim,her gun buyudugunu gormek ayri heyecanlandiriyor bizi...
Bos oldukca gelicem insallah.senin bebiisinde iyimi cnm ?
selam kızlar.. geçmişe biraz baktım da biz de sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz.. benim de bikaç gündür saçlarım dökülüyo... hayatımda ilk defa saçlarım dökülmemişti, ne güzeldibenim oğlan da elleri ağzında çok oynuyo.. mübarek sokabilse yumruğunu sokacak ağzına... bi de kucak istiyo.. yatırınca dudağını büzüp ağlamaya zorluyo kendini... öğrendiler walla numaralar çekmeyi... bizimki de gece iyi ama gündüz 15dk falan uyuyup kalkıyo... çok güzel dimi bu günler... sürekli gelişiyolar ve yeni halleri ortaya çıkıyo...
yalnız ben kendim evcimen olduğum için çocuğu da hiç dışarı çıkarıp gün yüzü göstermiyom.. benim gibi yapan var mı... çoooook üşeniyorum..
kızlar bi de şu kabızlığıma dua edin, kimin duası kabul olur belli olmaz... gerçekten kabus gibi :18:
he bi de herkese tek tek cevap yazan arkadaşı takdir ettim, nasıl becerdi acaba
selam kızlar.. geçmişe biraz baktım da biz de sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz.. benim de bikaç gündür saçlarım dökülüyo... hayatımda ilk defa saçlarım dökülmemişti, ne güzeldibenim oğlan da elleri ağzında çok oynuyo.. mübarek sokabilse yumruğunu sokacak ağzına... bi de kucak istiyo.. yatırınca dudağını büzüp ağlamaya zorluyo kendini... öğrendiler walla numaralar çekmeyi... bizimki de gece iyi ama gündüz 15dk falan uyuyup kalkıyo... çok güzel dimi bu günler... sürekli gelişiyolar ve yeni halleri ortaya çıkıyo...
yalnız ben kendim evcimen olduğum için çocuğu da hiç dışarı çıkarıp gün yüzü göstermiyom.. benim gibi yapan var mı... çoooook üşeniyorum..
kızlar bi de şu kabızlığıma dua edin, kimin duası kabul olur belli olmaz... gerçekten kabus gibi :18:
he bi de herkese tek tek cevap yazan arkadaşı takdir ettim, nasıl becerdi acaba
Arkadaşlar sizin bebeklerin gaz problemleri geçtimi biz 3 aylık olduk daha devam ediyor 1 kutu zinco kullandık acaba 1 kutu dahamı kullansak ama ilaçta vermek istemiyorum artık bebeğime zararı olur diye siz nasıl çözüm buldunuz
selam
çok güzel sohbetler yapmışsınız
Herada hoşgeldin :) ben 2 ay demir hapı kullandım henüz dra gitmedim ama bıraktım.
Benimde saçlarım acayip dökülmeye başladı
henüz regl olmadım, ve sürekli terliyorum
FDilek kızına Maşallah süslü hareketlerini çoğaltmış
acarasye canım gözümüzün önünden şimdilik gece gündüz ayırmıyoruz Rabbimize emanet ediyoruz seninde için rahat olsun
Karaman senin oğlan hızlı çıktı Maşallah
benim bebeğimde güzdüzleri uyumak istemiyor artık çok kısa uyuyor
uyandı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?