2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim saçlarım da inanılmaz dökülmeye başladı o kadar güzel ve sağlıklıydı ki sinir oldum.. arkadaşların dediği gibi hormonlardan sanırım vitaminlerden fenalık geldiği için buırakmıştım kullanmayı o kadar ki süt görmek bile istemiyorum

benim oğlumda korkuyu öğrendi sanırım. balkonda ezan okunurken duyunca önce dudaklarını büküyo sonra çığlığı basıyo. insanları yabancılama dönemleride başlıyo yavaş yavaş.

kızlar benim uykum geldiii ..hepinizi çok çok öpüyorum..yarın takip ederimm iyi geceler hepinizeee iyi geceler...

benim saçlarım da inanılmaz dökülmeye başladı o kadar güzel ve sağlıklıydı ki sinir oldum.. arkadaşların dediği gibi hormonlardan sanırım vitaminlerden fenalık geldiği için buırakmıştım kullanmayı o kadar ki süt görmek bile istemiyorum

benim oğlumda korkuyu öğrendi sanırım. balkonda ezan okunurken duyunca önce dudaklarını büküyo sonra çığlığı basıyo. insanları yabancılama dönemleride başlıyo yavaş yavaş.

benimki de sakallılardan korkuyor dedesi kesti sakalını merdivenlerden inerken elime yapışıyor birde biri yüzüne yaklaşarak yükek sesle sevdiğinde basıyor çığlığı yabancıların yüzünü dikkatle inceliyor benden gitmek istemediğinde kendini geri çekip bana yapışıyor buda yeni başladı

benimki de sakallılardan korkuyor dedesi kesti sakalını merdivenlerden inerken elime yapışıyor birde biri yüzüne yaklaşarak yükek sesle sevdiğinde basıyor çığlığı yabancıların yüzünü dikkatle inceliyor benden gitmek istemediğinde kendini geri çekip bana yapışıyor buda yeni başladı

Fdilek, prensesine 41 kere maşallah, Allah nazarlardan korusun, çok şeker çitlenbik.

Nevra cevap için sağolasın, doktorun vitamin konusunda ne diyecek paylaşırsan sevinirim.

mutlaka yazarım merak etme canım eylül sonu..

Nevra,

Tetanoz aşısının tekrarlayan dozajları, aşının etki süresini uzatmak için. Yanlış hatırlamıyorsam 3. dozla birlikte etki süresi 5 yıla çıkıyor...

kızlar ya bende 2 doz olursa 5 yıl 3.doz ile 10 yıl gibi aklımda kalmıştı bi araştırayım tekrardan kafam karıştı şimdi? :26:

kızlar tetanoz aşısı konusunda cevaplarınızı bekliyorum birara..

benim de uykum geldi hazır bizimki yatmışken bende yatayım...

sizlere ve bebişlerinize bol gece uykularııııı...görüşürüz

kızlar bebeklerin gözleri doğduğunda maviye benziyor ya gri gibi sonra değişiyor. sizin bebeklerinizin göz rengi değişti mi gerçek rengini aldı mı?

selam kızlar.. geçmişe biraz baktım da biz de sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz.. benim de bikaç gündür saçlarım dökülüyo... hayatımda ilk defa saçlarım dökülmemişti, ne güzeldi benim oğlan da elleri ağzında çok oynuyo.. mübarek sokabilse yumruğunu sokacak ağzına... bi de kucak istiyo.. yatırınca dudağını büzüp ağlamaya zorluyo kendini... öğrendiler walla numaralar çekmeyi... bizimki de gece iyi ama gündüz 15dk falan uyuyup kalkıyo... çok güzel dimi bu günler... sürekli gelişiyolar ve yeni halleri ortaya çıkıyo...
yalnız ben kendim evcimen olduğum için çocuğu da hiç dışarı çıkarıp gün yüzü göstermiyom.. benim gibi yapan var mı... çoooook üşeniyorum..
kızlar bi de şu kabızlığıma dua edin, kimin duası kabul olur belli olmaz... gerçekten kabus gibi :18:

he bi de herkese tek tek cevap yazan arkadaşı takdir ettim, nasıl becerdi acaba

bizde seni özledik canım yaaa gel arada buralara..kızın nasıl bakalımm???

...

Inan firsatim oldugu halde giremedim,facede devam ediyordumm...Ama geri dondumm insallah...
Elhamdulillah meryem iyi canim,her gun buyudugunu gormek ayri heyecanlandiriyor bizi...

Bos oldukca gelicem insallah.senin bebiisinde iyimi cnm ?

Inan firsatim oldugu halde giremedim,facede devam ediyordumm...Ama geri dondumm insallah...
Elhamdulillah meryem iyi canim,her gun buyudugunu gormek ayri heyecanlandiriyor bizi...

Bos oldukca gelicem insallah.senin bebiisinde iyimi cnm ?

İyi olmanıza sevindim canım..Buranın tadı başka burdanda devam et yalnız bırakma bizii Benim bebeğim yalnız ailelerinden uzak büyüyo diye üzülüyorum..Sende öylemisin ((

aynı dönemlerde aynı sıkıntı ve dertleri yaşadık burada..Geçen sene bu zamanlar acaba hamilemiyim muhabbetleri vardı şimdi minikleri anlat anlat bitirmiyoruzz:)) Çocuğunu dışarı çıkarmaya çalış canım hiç olmadı balkona çıkar yazık yaa..Ben hergün bahçeye çıkarıyorumm..İnan evde ağladığı an bahçeye çıkıyorum susuyoo...Kabızlığa benim çarem hergün 1 incir kurusunu suya at geceden sabah kalkıp iç...

bebeklerimizin güneş ışınlarına ihtiyacı var kemiklerinin gelişmesi açısından.hemde seninki nasıl bilmiyorum ama benimkidışarıya çıkmayı çok seviyor özellikle alışveriş merkezlerini.evde ağlıyor dışarıda susuyor.balkona çıkamam bile yeterli oluyor susmasında.

fdilek, cnaım arda çok iyi çok şükür. yuvarlanıp gidiyor velet. kızın ne kadar büyümüş maşallah. ek gıdalara mı geçtiniz

Arkadaşlar sizin bebeklerin gaz problemleri geçtimi biz 3 aylık olduk daha devam ediyor 1 kutu zinco kullandık acaba 1 kutu dahamı kullansak ama ilaçta vermek istemiyorum artık bebeğime zararı olur diye siz nasıl çözüm buldunuz

zamanla geçiyo bizim dr gaz bir hastalık değildir...zamanla geçer....sancısı olunca kucağınıza alıp ya da arabayla gezdirin diyo....denedik bebek arabsı da iyi geliyo....

selam

çok güzel sohbetler yapmışsınız

Herada hoşgeldin :) ben 2 ay demir hapı kullandım henüz dra gitmedim ama bıraktım.

Benimde saçlarım acayip dökülmeye başladı
henüz regl olmadım, ve sürekli terliyorum
FDilek kızına Maşallah süslü hareketlerini çoğaltmış
acarasye canım gözümüzün önünden şimdilik gece gündüz ayırmıyoruz Rabbimize emanet ediyoruz seninde için rahat olsun
Karaman senin oğlan hızlı çıktı Maşallah
benim bebeğimde güzdüzleri uyumak istemiyor artık çok kısa uyuyor

uyandı ...

herkese merhabalar .. burayı çok özlüyorum .. eskiden yetişemezdik okumaya ...

dilekçim kocaman olmuş maşallah canım

benimde saçlar çok dökülüyor ...
baharcım ellerin nasıl oldu ağrıların hafifledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…