2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben son dozunu geçen ay oldum unutmuşum bir kaç hafta geçmişti ama yaptılar bildiğim kadarıyla bir daha hiç olmıycam ilk başladığımda ebe öyle söylemişti

kızlar bebeklerin gözleri doğduğunda maviye benziyor ya gri gibi sonra değişiyor. sizin bebeklerinizin göz rengi değişti mi gerçek rengini aldı mı?

canım benim bebeğimin gözleri doğduğunda koyu maviydi şimdi daha açık bir mavi sanırım kalıcak böyle babasının gözleri de mavi zaten

benim oğlumun gaz sorunu bitti om-x diye bitkisel diye bir şurup kullanmıştım ama işe yaradımı bilmiyorum. esra diye bir arkadaş bi şuruptan bahsetmişti. öğrenip yazarım

NEVRAA
canım ya bğilek ağrım geçmedi böyle gidiyoruz biraz bebekle kendimize zaman ayırmak çok zor...

gaz problemi olan bebeklerde spor hareketleri işe yarıyor inşallah en kısa zamanda geçer...

canlarım, arda çok mızmızlaştı. eskiden koyardım yerine beni izler gülerdi. şimdi sürekli azında mız mızlık naraları. sizin bebeler nasıl ya

canlarım, arda çok mızmızlaştı. eskiden koyardım yerine beni izler gülerdi. şimdi sürekli azında mız mızlık naraları. sizin bebeler nasıl ya

NEVRAA
canım ya bğilek ağrım geçmedi böyle gidiyoruz biraz bebekle kendimize zaman ayırmak çok zor...

gaz problemi olan bebeklerde spor hareketleri işe yarıyor inşallah en kısa zamanda geçer...

geçmiş olsun cnm yaaa .. haklısın .. biraz toparlasın da tedavini ol güzelcene bahar ...

ayşecan da bu aralar bi tuhaf....
sürekli hıııı hıııığğğğııı deyip duruyor..
bunu açken ve uykusu geldiğinde yapıyodu..

Ben burdayım

Zonox şöyleki ben bebeimi doğduğundan beri kucağa alıştırmadım ana kucağına koydum o oyalanırken ben işimi yaptım annem geldi kaldı sağolsun 15 gün bebeği kucağa alıştırdı devamlı konustu şimdi devamlı konusulsun kucağa alınsın dısarı cıksın istiyor. bi de dısardayken ark cocugu yuksek sesle yusuf dedi korktu ve çok ağladı sonra bitiremedi ağlamayı iki gün neler çektim bugün biraz iyi ama mızmız eskisi gibi değil bebeklerimiz değişiyor kızlar

Burayıda özlemişim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…