2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hiç kucağa alıştırmadım ama nerden alıştı bu bebe anlamıyorum. benimki de sürekli kucakta gezmek, dışarı çıkmak istiyor. dışarda gezsin de aç susuz olsun mız mızlaştılar iyice edepsizlerrrrr

ben de özlemişim yaaa
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIKKKKK YUPPİİİİİİİ

hamileliğimi geçirdiğim topiğimde oğlumu büyütmekte nasip olur

arda dönencedeki kelebeklerin kanatlarından tutuyo. bi gün kafasına düşürcek dönenceyi ahahahahahahaben nasıl yaramaz bi çocuk doğurmuşum ya helal olsun bana:78:

Arkadaşlar benim oğlum gece gözleri kapalı uyuyor o arada sanki ağrısı var gibi sesler çıkarıp tepiniyor kendini sıkıyor mızmızlanıyor sizinde böyle oluyormu acaba gazdanmı yapıyorki?

Arkadaşlar benim oğlum gece gözleri kapalı uyuyor o arada sanki ağrısı var gibi sesler çıkarıp tepiniyor kendini sıkıyor mızmızlanıyor sizinde böyle oluyormu acaba gazdanmı yapıyorki?

evet var uyumaya çalışıyormuş ondan. daha uykuya dalmayı beceremedikleri içinmiş

ela bu senin avatara hamileliğimden beri bitiyorum ahahahaha

hoşgeldin kuşummm.

return of the kings diyelim

ben de bayılıyom.....oğluma öğretcem ...sonra onun resmini koyarım belki..:)

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIKKKKK YUPPİİİİİİİ

hamileliğimi geçirdiğim topiğimde oğlumu büyütmekte nasip olur

evet birlikte büyütürüz.....

inliyo ama gözü kapalı...kucağıma alıp bir tur atıyorum evde gaz çıkarıyo sonra yine uyuyo....3.aydan sonra azalmıştı.....4.aydan sonra yine başadı...

zonox senin oğlanada maşallah

yine sohbet ilerlemiş ohh ne güzel
günde ne kadar su veriyorsunuz?

ela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem

naponuz bakimmm....baharnaz kuzum şok olmuş olabilirsin bis buraya geldik gene tilkininm geliceği yer gene kürkçü dükkanı.... hayırlısı olsun aRTIKIM

zonox senin oğlanada maşallah

yine sohbet ilerlemiş ohh ne güzel
günde ne kadar su veriyorsunuz?
pazartesi 2.aşımız var yaptıranlar oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…