ben de hiç kucağa alıştırmadım ama nerden alıştı bu bebe anlamıyorum. benimki de sürekli kucakta gezmek, dışarı çıkmak istiyor. dışarda gezsin de aç susuz olsunBen burdayım
Zonox şöyleki ben bebeimi doğduğundan beri kucağa alıştırmadım ana kucağına koydum o oyalanırken ben işimi yaptım annem geldi kaldı sağolsun 15 gün bebeği kucağa alıştırdı devamlı konustu şimdi devamlı konusulsun kucağa alınsın dısarı cıksın istiyor. bi de dısardayken ark cocugu yuksek sesle yusuf dedi korktu ve çok ağladı sonra bitiremedi ağlamayı iki gün neler çektim bugün biraz iyi ama mızmız eskisi gibi değil bebeklerimiz değişiyor kızlar
Burayıda özlemişim bu arada
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canlarım, arda çok mızmızlaştı. eskiden koyardım yerine beni izler gülerdi. şimdi sürekli azında mız mızlık naraları. sizin bebeler nasıl ya
aynennnnnn sürekli ıhhhhhıhhhhh ıhhhhh uyanaıksa....kucağa alınca bitiyo ıhlaması:)
ben geldim o samannn
aaaa herkes burdaymış..
bende burdayım artıkkk en güzeli k.k
Arkadaşlar benim oğlum gece gözleri kapalı uyuyor o arada sanki ağrısı var gibi sesler çıkarıp tepiniyor kendini sıkıyor mızmızlanıyor sizinde böyle oluyormu acaba gazdanmı yapıyorki?
evet benimkide yapıyo cnmArkadaşlar benim oğlum gece gözleri kapalı uyuyor o arada sanki ağrısı var gibi sesler çıkarıp tepiniyor kendini sıkıyor mızmızlanıyor sizinde böyle oluyormu acaba gazdanmı yapıyorki?
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIKKKKK YUPPİİİİİİİ
hamileliğimi geçirdiğim topiğimde oğlumu büyütmekte nasip olur
ela bu senin avatara hamileliğimden beri bitiyorum ahahahaha
hoşgeldin kuşummm.
return of the kings diyelim
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIKKKKK YUPPİİİİİİİ
hamileliğimi geçirdiğim topiğimde oğlumu büyütmekte nasip olur
Arkadaşlar benim oğlum gece gözleri kapalı uyuyor o arada sanki ağrısı var gibi sesler çıkarıp tepiniyor kendini sıkıyor mızmızlanıyor sizinde böyle oluyormu acaba gazdanmı yapıyorki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?