bende burdayım artıkkk en güzeli k.k
zonox senin oğlanada maşallah
yine sohbet ilerlemiş ohh ne güzel
günde ne kadar su veriyorsunuz?
Pazartesi 2.aşımız var yaptıranlar oldumu?
ela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem
naponuz bakimmm....baharnaz kuzum şok olmuş olabilirsin bis buraya geldik gene tilkininm geliceği yer gene kürkçü dükkanı.... hayırlısı olsun aRTIKIM
ela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem
naponuz bakimmm....baharnaz kuzum şok olmuş olabilirsin bis buraya geldik gene tilkininm geliceği yer gene kürkçü dükkanı.... hayırlısı olsun aRTIKIM
pazartesi 2.aşımız var yaptıranlar oldumu?
İyiyiz canım ben çalışmaya başladım oğlumu çok özlüyorum
iyi yaptınız hoşgeldiniz mutlu ettiiniz beni eminim fDilekte çok mutlu olcak :) bir ara sadece 2mizdik galiba :)
saol canım cümlemizinkine maşallah. senn oğlanda pek bir yakışıklı
biz 4. ay sonunda 5 li karma yaptırcaz. günde toplam 30 cc su
yok canım şimdilik ateşi ama hemen calpol verdim ilkindede olmamıştı zaten...duncan nasıl ateş oldumu bu sefer?
bizimki ilkini fitil koyarak atlatmıştı 2 günde kendine gelememişti
Selam mayisin guzel hatunlari
Canım biz mama ve anne sütü ile besleniyoruz onun için ben günde 1-2 çay kaşığı felan su veriyorum
bende sadece anne sütü ve suyuda sabah öğle akşam sen gibi az veriyorumCanım biz mama ve anne sütü ile besleniyoruz onun için ben günde 1-2 çay kaşığı felan su veriyorum
Kuzummmmmevet cnm ben bugün yaptırdım 4. Ay aşıları dua edin ateş yapmasın yaaa:d nassın kzuzum bu arada....
tomurrrrrrrr
bende 30 cc su veriyorum cnm anne sütü veriyorum sadece ama havalar çok sıcakzonox senin oğlanada maşallah
duncanım iyiyiz siz nasılsınız büşra hanımlaela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem
hoşgeldim cnm bizde sizi öpüyoruz kocaman mertte duruyu öpüyor özellikleHiii bende geldim gerçi işe başlayana kadar çok aktif olamam ama malum 2 çocuk:))
öpüyoruz sizi kızçemle ve yakışıklı oğlumla:))
İyiyiz canım ben çalışmaya başladım oğlumu çok özlüyorum
fdilek, cnaım arda çok iyi çok şükür. yuvarlanıp gidiyor velet. kızın ne kadar büyümüş maşallah. ek gıdalara mı geçtiniz
benim kendiliğinden geçti canım..sabret geçicek seninde...Arkadaşlar sizin bebeklerin gaz problemleri geçtimi biz 3 aylık olduk daha devam ediyor 1 kutu zinco kullandık acaba 1 kutu dahamı kullansak ama ilaçta vermek istemiyorum artık bebeğime zararı olur diye siz nasıl çözüm buldunuz
ee hep aynı düzen gitmiyolarkii....benimki 10 dakka oyalanıyo sonbra basıyo çığlığı..canlarım, arda çok mızmızlaştı. eskiden koyardım yerine beni izler gülerdi. şimdi sürekli azında mız mızlık naraları. sizin bebeler nasıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?