2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

duncan calpolu ne kadar veriyorsun ?

ben calpolde almıştım hiç vermedim ama fitilden daha kolay vermesi sanırım

burası en son doğurmadan önce beleyudiii ya kendimi hamile gibi hissettim ama büşra kucağımda söleniyo şu anda mıkır mıkır annem ben burdayım diyoooo

simgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,

kızlar yaa sizleri burada görmek çok güzeelll...
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..Buraya gelmenize baharnazın dediği gibi çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm...

burda olmakda çok güsel fdilekimm
baharnaz kuzum ben hiç su vermiyorum.anne sütü alan bebeklere gerek yok dedi doktor..hemde bir değil bir kaçına birden sordum.

Ben hem anne sütü hemde mama veriyorum sütüm azaldı makineyle sağıyorum bir gün önce gece daha iyi oluyor Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor oluyor ayrılmak herşey bebeklerimiz için

dilekcim nasılsınnn özlemişim valla buraları bizde öptk oğluşumla sizi
zhr sendemi 30 cc ben çocuğumu susuz koymuşum bende artırayım

Enes uyandı ...

cnm 30 cc yi birkerede içirmiyorum sabah ve akşam veriyorum zaten ağzından çekince suluğu ağlıyor mert bende veriyorum o yüzden. Sende 30 cc ver istersen yazık sıcaklarda çocuklara

hosbulduk dilekcimmm..ozlemisiz walla pembe sayfalarda yazismayi:))
bizde opuyoruz kizimla sizin bebeleriii

Kizim karnimdayken daha bir rahat yazabiliyormusum burda..simdi kucagimda zor oluyor eheheh
buyudu velet sigmiyorda artik kucaga

kızlar susuz kalsalar dayanamazlarki..büyük insan en fazla 3 gün dayanıyo..Ama ben pamukçuk olmasın diye veriyorum 3-5 kaşık hergün..Benimki suluğundan çekmeyi bilmiyo..Zaten emzikte almadıı ...

kızlar şimdilik çıkıyorum..oğlum diş çıkarıyo çok huysuz teyzeleri.biraz erken ama genetikmiş bende dört aylıkçıkarmışım..dokotr gelior dişler dedi..kaşıya kaşıya bi hal olduk...perişanız günlerdir.gazdan çekmedik bu dişden çektiğimizi

hımm 30 cc su çok değilmi? anne sütü haricinde başka mamadamı veriyorsun? ben o kadar su vermiyordum ya
evet canım 5 li karma aşı birde zatürre var sanırım pazartesi bizimde
yok canım değil. zaten sıcak havalar. ben her emmeden sonra 5 cc veriyorum. azda olsa mama takviyesi yapıyorum 1 kez 90 cc ama hergün değil

canlarım öpüyorum sizi. şimdi işe koyulmam lazım arda uyudu

Kolay gelsin canim, gelininden firsat bulsam bende yapicamda bugunniyeyse iyice yapisti kucagima:84:

Allah kolaylik versin sanada cnm, cok zor cikaricak Ulas disini galiba, cokta acirmis yavrum ya kiyamiyor insan onlara

kızlar susuz kalsalar dayanamazlarki..büyük insan en fazla 3 gün dayanıyo..Ama ben pamukçuk olmasın diye veriyorum 3-5 kaşık hergün..Benimki suluğundan çekmeyi bilmiyo..Zaten emzikte almadıı ...

Bende 1-2 gundur artik birkac caykasigi veriyorum su, bayildi bayildi anlayamam, cok cok iciyor kasikla:)) Ek gidaya gecince zevkten dort kose olucak bizim kiz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…