bende sadece anne sütü ve suyuda sabah öğle akşam sen gibi az veriyorum
ben geldim o samannn
simgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,
kızlar yaa sizleri burada görmek çok güzeelll...
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..Buraya gelmenize baharnazın dediği gibi çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm...
bende 30 cc su veriyorum cnm anne sütü veriyorum sadece ama havalar çok sıcak
duncanım iyiyiz siz nasılsınız büşra hanımla
hoşgeldim cnm bizde sizi öpüyoruz kocaman mertte duruyu öpüyor özellikle
simgesel bende hafftaya işe başlıorum anne sütümü veriyosun oğluna sütünde bir değişiklik oldumu cnm
dilekcim nasılsınnn özlemişim valla buraları bizde öptk oğluşumla sizisimgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..Buraya gelmenize baharnazın dediği gibi çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm...
zhr sendemi 30 cc ben çocuğumu susuz koymuşum bende artırayım
Enes uyandı ...
simgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,
kızlar burada ek gıda topiğimiz var..Benim kızı zor tutuyorumm sofraya atlıyoo bişeyler yemek için:)) Özellikle çalışan anneler ek gıdaya daha erken geçicek..çok güzel tarifler var göz atın ve not alın bence :))
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...-annelerinin-ek-gida-seruveni-basliyoorr.html
benim kzıım tv izlemeye bayılıyoo..sesi duyduğu an dönüyoo..Bıraksam izleyecek izin vermiyoruumm...
yok canım değil. zaten sıcak havalar. ben her emmeden sonra 5 cc veriyorum. azda olsa mama takviyesi yapıyorum 1 kez 90 cc ama hergün değilhımm 30 cc su çok değilmi? anne sütü haricinde başka mamadamı veriyorsun? ben o kadar su vermiyordum ya
evet canım 5 li karma aşı birde zatürre var sanırım pazartesi bizimde
aa çok sevindim benim işime çok yarayacak ben önümüzdeki ay ek gıdaya başlayacağım
canlarım öpüyorum sizi. şimdi işe koyulmam lazım arda uyudu
kızlar şimdilik çıkıyorum..oğlum diş çıkarıyo çok huysuz teyzeleri.biraz erken ama genetikmiş bende dört aylıkçıkarmışım..dokotr gelior dişler dedi..kaşıya kaşıya bi hal olduk...perişanız günlerdir.gazdan çekmedik bu dişden çektiğimizi
kızlar susuz kalsalar dayanamazlarki..büyük insan en fazla 3 gün dayanıyo..Ama ben pamukçuk olmasın diye veriyorum 3-5 kaşık hergün..Benimki suluğundan çekmeyi bilmiyo..Zaten emzikte almadıı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?