benim kzıım tv izlemeye bayılıyoo..sesi duyduğu an dönüyoo..Bıraksam izleyecek izin vermiyoruumm...
cnm allah yardımcın olsunkızlar şimdilik çıkıyorum..oğlum diş çıkarıyo çok huysuz teyzeleri.biraz erken ama genetikmiş bende dört aylıkçıkarmışım..dokotr gelior dişler dedi..kaşıya kaşıya bi hal olduk...perişanız günlerdir.gazdan çekmedik bu dişden çektiğimizi
simgecim 3 ayımızı bir hafta geçti işe başlayacağım için dr.umuz 4.ayda ek gıdaya geçelim dediKaç aylık oldunuz ?
Ben hem anne sütü hemde mama veriyorum sütüm azaldı makineyle sağıyorum bir gün önce gece daha iyi oluyor Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor oluyor ayrılmak herşey bebeklerimiz için
simgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,
kızlar yaa sizleri burada görmek çok güzeelll...
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..Buraya gelmenize baharnazın dediği gibi çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm...
benimkide arada bakıyo vallabenim kzıım tv izlemeye bayılıyoo..sesi duyduğu an dönüyoo..Bıraksam izleyecek izin vermiyoruumm...
Hoşgeldin canım benim en son sen benden önce doğum yapıyordun:)
kızlar şimdilik çıkıyorum..oğlum diş çıkarıyo çok huysuz teyzeleri.biraz erken ama genetikmiş bende dört aylıkçıkarmışım..dokotr gelior dişler dedi..kaşıya kaşıya bi hal olduk...perişanız günlerdir.gazdan çekmedik bu dişden çektiğimizi
kıslar kıslar gelem mi yanağızdan öpem mi,??
naber kızlaar ben geldim ama çok duramıycam oğluşum uykusunu alsın geliyorum tekrar
canım yaa sakın tv karşısında bırakma hele işe güce hiç dalma..ben anında kapatıyorum tvyi yada ters çeviriyorum..Benimki bi bakıyom kucağımda tvdeki adamlara gülüyo..Ben elimdem geldiğince sakınıcam..İleriki hayatında iletişimini bile kötü etkiliyomuş..dİLEEK Bizimki devamlı tv başında yahu bırakıtıramıyorum durmuyoki aslında hiç ii deiil ama napiyim
canım yaa naber nasılsıınn????kıslar kıslar gelem mi yanağızdan öpem mi,??
naber kızlaar ben geldim ama çok duramıycam oğluşum uykusunu alsın geliyorum tekrar
monocan hoşgeldinnnnn...
kıslar ben gidiyom ama gene gelcem gece beni bekleyin anacımmmD:
canım yaa sakın tv karşısında bırakma hele işe güce hiç dalma..ben anında kapatıyorum tvyi yada ters çeviriyorum..Benimki bi bakıyom kucağımda tvdeki adamlara gülüyo..Ben elimdem geldiğince sakınıcam..İleriki hayatında iletişimini bile kötü etkiliyomuş..
canım yaa naber nasılsıınn????
derenide gördüm aşağıdaaa...
tomurcuk senin kız nasıl berke napıyoo kardeşini kıskanıyomu??
Dilekcim iyiyiz çok şükür kızçemde iyi teyzesi şuan dizlerimde uyuyor:)) Berkede var teyzesi kıskançlık sevme adı altınada biraz hırpalıyoruz:))
Sen nasılsın?kızçen nasıl?
canım yaa sakın tv karşısında bırakma hele işe güce hiç dalma..ben anında kapatıyorum tvyi yada ters çeviriyorum..Benimki bi bakıyom kucağımda tvdeki adamlara gülüyo..Ben elimdem geldiğince sakınıcam..İleriki hayatında iletişimini bile kötü etkiliyomuş..
canım yaa naber nasılsıınn????
derenide gördüm aşağıdaaa...
tomurcuk senin kız nasıl berke napıyoo kardeşini kıskanıyomu??
Dilekcim iyiyiz çok şükür kızçemde iyi teyzesi şuan dizlerimde uyuyor:)) Berkede var teyzesi kıskançlık sevme adı altınada biraz hırpalıyoruz:))
Sen nasılsın?kızçen nasıl?
İyi olmanıza sevindim canım..Buranın tadı başka burdanda devam et yalnız bırakma biziiBenim bebeğim yalnız ailelerinden uzak büyüyo diye üzülüyorum..Sende öylemisin ((
...
Kuzummm bende gece buralardayım bol bol konuşuruzzz evde yemek namına birşey kalmadı:))kalkayımda yemek yapayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?