2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah yardımcın olsun
Kaç aylık oldunuz ?
simgecim 3 ayımızı bir hafta geçti işe başlayacağım için dr.umuz 4.ayda ek gıdaya geçelim dedi
Ben hem anne sütü hemde mama veriyorum sütüm azaldı makineyle sağıyorum bir gün önce gece daha iyi oluyor Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor oluyor ayrılmak herşey bebeklerimiz için

bende öyle yapacağım günde bir kere mama vereceğiz öyle planladık dr.la sütüm yetmezse mamayı çoğaltacağızz.Bende gündüz sağacağım akşamları emzireceğim Allah yardımcımız olsun valla çalışanların işi hep zor hamileykende son zamana kadar çalıştık şimdide hem süt sorunu hemde bebişlerden ayrılma sorunu

rapucum Allah kolaylık versin..diş çıkarırken huyda değişirmiş..
görüşürüz zonoxxx....
zonnetcim bizim kızlar sütten sıkıldı galiba:))))
ben çıkıp uyutayım kızımii..
tekrar ho sefa geldiniz canlarımmmm

bisde sizi öptükkk

benim kzıım tv izlemeye bayılıyoo..sesi duyduğu an dönüyoo..Bıraksam izleyecek izin vermiyoruumm...
benimkide arada bakıyo valla
Hoşgeldin canım benim en son sen benden önce doğum yapıyordun:)

kısss doğurdumda 4 aylık bebe oldu bilemmmm ay çok özlemişim ya şimdi daha iyi anladım buraların kıymetini aaaaa:d böl sohbet edince insan bi tuhaf oluyo en son hamileyken sohbeti bırakmıştık

benimkide çıkarıyo kzuum jel verdi doktor o iy gelcek inşallahhhh...

kıslar kıslar gelem mi yanağızdan öpem mi,??
naber kızlaar ben geldim ama çok duramıycam oğluşum uykusunu alsın geliyorum tekrar

dİLEEK Bizimki devamlı tv başında yahu bırakıtıramıyorum durmuyoki aslında hiç ii deiil ama napiyim
canım yaa sakın tv karşısında bırakma hele işe güce hiç dalma..ben anında kapatıyorum tvyi yada ters çeviriyorum..Benimki bi bakıyom kucağımda tvdeki adamlara gülüyo..Ben elimdem geldiğince sakınıcam..İleriki hayatında iletişimini bile kötü etkiliyomuş..
kıslar kıslar gelem mi yanağızdan öpem mi,??
naber kızlaar ben geldim ama çok duramıycam oğluşum uykusunu alsın geliyorum tekrar
canım yaa naber nasılsıınn????

derenide gördüm aşağıdaaa...
tomurcuk senin kız nasıl berke napıyoo kardeşini kıskanıyomu??

Dilekcim iyiyiz çok şükür kızçemde iyi teyzesi şuan dizlerimde uyuyor:)) Berkede var teyzesi kıskançlık sevme adı altınada biraz hırpalıyoruz:))
Sen nasılsın?kızçen nasıl?

Dilekcim iyiyiz çok şükür kızçemde iyi teyzesi şuan dizlerimde uyuyor:)) Berkede var teyzesi kıskançlık sevme adı altınada biraz hırpalıyoruz:))

okadarda olacak annesi ortak geldi ona :))) alışmaya başlamıştır onuda bırakır zamanla..Hele bi kızın abisine tepkiler verip oyunlar oynasın ozaman berkeyi gör sen :))
Bizde iyiyiz kızımla.uzun bi tatil yaptık evimizdeyiz şimdii.hergün değişik bişeyler yapıyo onu izlemekle geçiyo zamanım...Bolbol tadını çıkarıyorum anne olmanın anlayacağın :))

dilekcim merhaba iyiyim sen nasılsın?oğluşumla vakit geçiriyorum evde her yer her yerde.amaan oğlum uyusun da napalım yaparız işte.benimki de televizyona meraklı.bıraksam izler ama şimdilik yasakladım:)

okadarda olacak annesi ortak geldi ona :))) alışmaya başlamıştır onuda bırakır zamanla..Hele bi kızın abisine tepkiler verip oyunlar oynasın ozaman berkeyi gör sen :))
Bizde iyiyiz kızımla.uzun bi tatil yaptık evimizdeyiz şimdii.hergün değişik bişeyler yapıyo onu izlemekle geçiyo zamanım...Bolbol tadını çıkarıyorum anne olmanın anlayacağın :))

İyi olmanıza sevindim canım..Buranın tadı başka burdanda devam et yalnız bırakma bizii Benim bebeğim yalnız ailelerinden uzak büyüyo diye üzülüyorum..Sende öylemisin ((

...

Haklisin canim,insallahh.... Cok ozledim valla senide bahar ablayida... Hadi hayirlisi olsunn

evet ayrica canim,bizde yalniziz... tatilede cikamadik,daha bir zzorlasti..Babamiz tr de bir kac gunluk meryem ve ben tek kaliyoruz,elh diyorum kizim olmasa gecmezdi gunler,simdi bir gulusu mutlu edip unutturuyor herseyi elhmd...
optuk sizi..

ohh ohh maşallah topiğimiz eski haline döndü
sadece okumakla geçiyordu vaktimiz
paylaşalım bilgilerimizi..daha verimli oluyor anne olmak

kızlar biz gerçek evimize yuvamıza döndük oysa ne güzelmiş burdaki paylaşımlar aladık değeğrini artık burdayız inş hepinize kucak dolusu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…