2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

terleme olayı bende de var..ama benim ki troidden oldu
normalde hamilelikten önce hipotroidken şimdi hipertroid oldum
ilaç kullanmama ragmen tsh sıfırlarda

halen zinco damla kullanıyorum
eskisine göre azalma oldu ama yıne de var
bugun kakasını hiç yapmadı..ve huysuzluğu üstünde bebişimin
ne zaman bırakacam bilmiyorum dr.umuza danışacam

kızlar kendimi yine hamile gibi hissettim. içim bir tuhaf oldu yaa ne günlerdi. bütün günümüz kk da geçerdi. özlemişim gerçekten. şimdide bebeğim kucağımda Allahıma sonsuz şükürler olsun. ne kadar şükretsek az. Allahım tüm bebeklerimizi korusun inş.
hepinizi öpüyorum. zonox, duncan, zonnetje, rapunzell, gezgin, fdilek, lalehan, baharnaz, nevraa, tomurcuk, aral, zhr84 ve diğer arkadaşlar. nicklerinizi bile özlemişim yahu :))

ben de sizi kuşum. özledim beeeee
kizlar hosgeldiniz.
hoşbuldukkk
merhabalar herkese ne güzel olmuş burası

hoşgeldinnn

Teyzesi abisini tanıyor görsen onu görünce heyecanlanıyor gözlerinin içi gülüyor resmen:))
Ohh ne güzel dinlenmiş oldun? Sivasamı gittin canım?

Tomurr, hayrola cnm gece nobetcimisin??

yemek isini sormaa, yarin iftar vericem
hala menu hakkinda kararsizim iyimi,
:18:kös kös dusunmekteyim henuz::26:
Canım biz kızçe 12'ye kadar ayakta ondan sonrada süt sağma evi topla derken 1-2 kadar ayaktayım ...
Sorma ev işinden daha çok yoruyor yemek olayı:))

derennn canımsın
insanın böyle dostlarının olması ne güsel..etiketimiz harika olmuş.bayıldıkkk..seni ve talhayı öpüyoruz

Tekrar selam arkadaşlar,

Miniklere su takviyesi konuşulmuş. Ben doktorun dediklerine uymaya çalışanlardanım, sizleri okuyunca kötü hissettim vallahi, miniğimi susuz mu bırakıyorum diye. Bir hafta önce doktora gittiğimizde yine sordum su vereyim mi diye. Ancak mama takviyesi yapılıyorsa, o da günlük içtiğinin %40'ını mamadan alıyorsa su öneriyoruz dediği için su vermedim kızıma bugüne dek. Birazcık vermekten bir sorun olmaz diye düşünüp ben de vermeye başlayacağım biraz su sağolun.

Baharnaz'cım, hoşbulduk arkadaşım. Enes'imizin 4. ay aşıları hiç sıkıntı vermez inşallah. Calpol'u doktorumuz yarım ölçek verin demişti, günde dört kereye kadar verilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam. Yakın bir arakadaşım aşıya gitmeden hemen önce Calpol veriyorum demişti, ben de 2. ay aşılarına giderken aynı yöntemi denedim, hiç ateş olmadı çok şükür, ilk akşam biraz huzursuzdu o kadar. Bu arada doktorumuz 2. ayda karma verem pnömokok hepsi bir arada bebekleri çok zorluyoruz o yüzden biz pnömokok aşısını 3. ayda tavsiye ediyoruz dediğinden, zatürre aşısının ilk dozunu bu hafta yaptırdık daha, nispeten kolay atlatmamızda belki takvimdeki bu kayma yardımcı olmuştur.

Senin el ağrıların geçmemiş, tekrar doktora gidecek misin ya da gittin mi? Tansiyon konusu düzene girmiştir diye umuyorum, Enes'i kokla benim için de canım.

Diğer topicte sormuşsun, buradan cevap vereyim bari; benim emzirme konusu biraz serüvenli geçti, geçiyor, Güneş beş günlükken süt bezesi olmuş sizde dediler hastanede, bir aya yakın, bir meme cerrahına gidene dek pompa ile çektim sütü emzirmeden sonra bin türlü masaj sıcak ve soğuk kompreslerle uğraştıktan sonra, kızıma da biberonla verdim. Bir kaç haftaya öncesine dek hem meme hem biberondan aynı keyifle besleniyordu ama şimdi memeyi pek keyifle almıyor maalesef, yoğunlukla biberonla besleniyor. Her ne kadar o bağı kaybetmekte olduğum için üzülsem de işe başlamaya iki hafta kaldığından zaten başka çaremiz yoktu diye avutmaya çalışıyorum kendimi. Umuyorum düzenli sağmaya devam ederek, son damlaya kadar uzun aylar boyunca süt verebileceğim kızıma. Aralarda, süt yetmediği günlerde de mama takviyesi yapıyorum.

selam

Lalehan benim terlemelerde troitten olabilirmi, onun içinde gitmem lazım dra üff ya ne çok dra gitmem lazım ilacıda kestim demir hapı gibi 2.ayda.

Herada aşıyı kaydırarak iyi yapmışsınız bencede çok ağır oluyor ama bu kadar aşı. Kol aşısı şimdi su toplamış Enesin. bugün ebe yarası akarsada panik olma dedi.
Calpolün ölçüsü nedir acaba? aşıdan önce yarım çay kaşığımı?
İşe başlasanda sürekli sağmayı ihmal etme makinanı işede götür canım anne sütünün devamını ancak böyle sağlayabilirsin sağdıkça çoğalır İnşallah süslüne yarasın sağlık olsun.

Gezgin yalnız kalmışsın bebeğinle canım Allah yardımcın olsun.

Diğer arkadaşlar hepiniz hoşgeldinşz

şöyle bir öneim var ek gıda paylaşımlarımızı ve tarifleride burdan paylaşsak olabilirmi? FDilek canım bana o sayfaya dönmek zor geliyor varmı benim gibi olan .)

EBRUNAZ,bahe,_DeReN_,baharnaz,su_perii,canciger,rapunzeln+,Tomurcuk82,

herkeze iyi akşamlar
çokkkkkk özlemişim kk yı.......
ne paylaşımlar yaptık burda.
bebeğimiz karnımızdaydı şimdi yanımızda çok şükür.
nasılsınız????????
biraz okıyım daha yeni girdim

Baharnaz'cım, maşallah aşısı tutmuş demek ki küçük beyimizin. Kızımda da hafif bir kabarma başladı bakalım. Calpol'ü ben bir çay kaşığına yakın verdim canım. İnşallah sorunsuz geçsin aşınız.

Merhaba sedasem ve diğer arkadaşlar
Vallahi ben de çok özlemişim, hamileyken aktif olarak pek katılamamıştım çalıştığımdan dolayı ama her gün düzenli olarak okuyordum. Ne günlerdi ya..
Hepinizi öpüyorum...

ilk ay hepatitler 2. ayda pnömokok ve 5li karma yapıldı sonra rotavirüs sadece verem kaldı bu hafta yaptırıcaz. doktora soracaktım unuttum palio 5li karmanın içinde dimiçünkü ağızdan yapmadılar onun için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…