topik ne olmuş böyleee .. ne güzel
ohh ohh maşallah topiğimiz eski haline döndü
sadece okumakla geçiyordu vaktimiz
paylaşalım bilgilerimizi..daha verimli oluyor anne olmak
kızlar biz gerçek evimize yuvamıza döndük oysa ne güzelmiş burdaki paylaşımlar aladık değeğrini artık burdayız inş hepinize kucak dolusu sevgiler
selam
çok güzel sohbetler yapmışsınız
Herada hoşgeldin :) ben 2 ay demir hapı kullandım henüz dra gitmedim ama bıraktım.
Benimde saçlarım acayip dökülmeye başladı
henüz regl olmadım, ve sürekli terliyorum
FDilek kızına Maşallah süslü hareketlerini çoğaltmış
acarasye canım gözümüzün önünden şimdilik gece gündüz ayırmıyoruz Rabbimize emanet ediyoruz seninde için rahat olsun
Karaman senin oğlan hızlı çıktı Maşallah
benim bebeğimde güzdüzleri uyumak istemiyor artık çok kısa uyuyor
uyandı ...
Arkadaşlar sizin bebeklerin gaz problemleri geçtimi biz 3 aylık olduk daha devam ediyor 1 kutu zinco kullandık acaba 1 kutu dahamı kullansak ama ilaçta vermek istemiyorum artık bebeğime zararı olur diye siz nasıl çözüm buldunuz
Gezginnnnnn Yakaladım Seniiiiiiiiiiii http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
ben de sizi kuşum. özledim beeeeekızlar kendimi yine hamile gibi hissettim. içim bir tuhaf oldu yaane günlerdi. bütün günümüz kk da geçerdi. özlemişim gerçekten. şimdide bebeğim kucağımda Allahıma sonsuz şükürler olsun. ne kadar şükretsek az. Allahım tüm bebeklerimizi korusun inş.
hepinizi öpüyorum. zonox, duncan, zonnetje, rapunzell, gezgin, fdilek, lalehan, baharnaz, nevraa, tomurcuk, aral, zhr84 ve diğer arkadaşlar. nicklerinizi bile özlemişim yahu :))
hoşbuldukkkkizlar hosgeldiniz.
merhabalar herkese ne güzel olmuş burası
Teyzesi abisini tanıyor görsen onu görünce heyecanlanıyor gözlerinin içi gülüyor resmen:))okadarda olacak annesi ortak geldi ona :))) alışmaya başlamıştır onuda bırakır zamanla..Hele bi kızın abisine tepkiler verip oyunlar oynasın ozaman berkeyi gör sen :))
Bizde iyiyiz kızımla.uzun bi tatil yaptık evimizdeyiz şimdii.hergün değişik bişeyler yapıyo onu izlemekle geçiyo zamanım...Bolbol tadını çıkarıyorum anne olmanın anlayacağın :))
Canım biz kızçe 12'ye kadar ayakta ondan sonrada süt sağma evi topla derken 1-2 kadar ayaktayım ...Tomurr, hayrola cnm gece nobetcimisin??
yemek isini sormaa, yarin iftar vericem
hala menu hakkinda kararsizim iyimi,
:18:kös kös dusunmekteyim henuz::26:
Baharnaz'cım, maşallah aşısı tutmuş demek ki küçük beyimizin. Kızımda da hafif bir kabarma başladı bakalım. Calpol'ü ben bir çay kaşığına yakın verdim canım. İnşallah sorunsuz geçsin aşınız.
EBRUNAZ,bahe,_DeReN_,baharnaz,su_perii,canciger,rapunzeln+,Tomurcuk82,
herkeze iyi akşamlar
çokkkkkk özlemişim kk yı.......
ne paylaşımlar yaptık burda.
bebeğimiz karnımızdaydı şimdi yanımızda çok şükür.
nasılsınız????????
biraz okıyım daha yeni girdim
canım şimdiye kadar hangi aşıları yaptırdınız
Pnömokok aşısını 3. aya kaydırdık ama gün itibariyle tüm aşıları tamamlamış durumdayız. İlk ay hepatit, ikinci ay rota virüs, verem ve karma, son olarak da pnömokok. Sizde de aşılar tamam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?