2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn kızlarrr bugün 10 haftamız bittiii çok şüküüürrr ..

Nazo7 bize yasaklanmadı e bizde yasaklamadık devam ediyoruz ama daha dikkatli olarak tabikii:kedi:

valla kızlar eşimin 5gündür ayrı yatması beni degiştirdimi ne çok isteksizdim yavaş yavaş normale biniyorum kaydirigubbakcemile3 ama eşimin yanına gitmem ohaksız zaten başkasına gitmiyorsa yakında gelir yanımakaydirigubbakcemile3isteksiz oldugunuzda birkaç gün ayrı yatın iyi geliyor valla aklinialirimsmile:umursamaz:

kıyamam yaa..
hersey düzenine girecek ..sen aklına kötü şeyler hiiçç getirmee

valla canım kuzenimin eşi son zamanlarda resmen kan kusmeya başlamıştı acile gider serum yerdi hep dr demişki bebek çok susuz kalmış kustuktan sonra bişey yiyemezsen su iç bebek susuz kalıyor demş aklınızda bulunsun

Alemsin turkocumm :))) ..Aslında hamilelikte kadınlık hormonları arttığından daha çok istek olurmuş ama ilk aylar koruma güdüsünden yapılmazmış 2. dönemde düşünemiyorum artıkk :))))

Yok güzelim...geçmedi henüz...sadece yaşanılabilir hale geldi hayat şimdi...bunu söylerken bile korkuyorum...10 gün önce yine bir düzelme periyoduna girip sonrasında beni mahvetmişti çünkü...Allah'ım esirgesin...Çok korkuyorum tekrar öyle olurum diye...eyvahedigeldismile

turko canım yemeği meyveyi herşeyi çıkardım grissini ile su içtim çıkardım bir daha içtim çıkardım bir daha bir daha bende pes ettim dün geceyi susuz geçirmiştir bebiş

kıyamam yaa..
hersey düzenine girecek ..sen aklına kötü şeyler hiiçç getirmee

valla getiriyorum beynimde bir seneryolar yazıyorum sorma sonra kızım böyle düşünme adamın aklınada getirme diyorum ona artık bişey demiyorum bu aralar pek muhattap olmuyoruz geliyor bay trip yemek yiyor uyuyor bende hiç sokulmuyorum haksız oldugu için o gelecek dün mobilyaları çektim evi degiştirdim kafamdan bu stresi atım diye eve geldi kim yaptı bunları dedi ben dedimbebegi düşürmeyi beceremedinmi dedi güya kızyor yani sanki çok umrundayızda ama merak ettiysen söylüm şimdilik yerinde dedimalsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook

blue-sky diğer kızlar yorum yazmamışsın

ayın 30 unda kendi drumda muayene oldum ayın 11 inde devletteki drda muayene olcam ayın 21inde kendi drumda tekrar muayene olcam bu kadar sıklık bebeği rahatsız etmezmi?fikriniz?

Sıkıntı olacağını sanmıyorum baharnazcım ...tedirgin olma bence...muayeneden önce doktorunla konuş...durumu izah et...ama sanmıyorum sakıncalı diyeceklerini...

Alemsin turkocumm :))) ..Aslında hamilelikte kadınlık hormonları arttığından daha çok istek olurmuş ama ilk aylar koruma güdüsünden yapılmazmış 2. dönemde düşünemiyorum artıkk :))))

valla ben kızımda anaaaaa çok istekliydim eşim korktukça ben bişey olmaz diyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yakında görün sizzzzz-tatlicadiarzu-:CüvCüv:ŞenizŞenizŞeniz

inşallah bu defa gelmezz valla kötü anlıyorum seni
turko canım yemeği meyveyi herşeyi çıkardım grissini ile su içtim çıkardım bir daha içtim çıkardım bir daha bir daha bende pes ettim dün geceyi susuz geçirmiştir bebiş

uyyy minişe yazıkkkk annesiii

ahahahah D senin kocan da ne kadar şakacıymış turkocum yaaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3

valla ben kızımda anaaaaa çok istekliydim eşim korktukça ben bişey olmaz diyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yakında görün sizzzzz-tatlicadiarzu-:CüvCüv:ŞenizŞenizŞeniz

hı öyle mi diyosun..hayırlısı bakalım...bize en az 2 hafta var daha....kaydirigubbakcemile3

hepsinde ultrasona gircenmii canımm.Devlet sadece tahlil yapar belkii eğer usg istemezlerse sen görmek istiyorum deme için rahat etsinn..

ben bi kahvaltı yapayımmm

ahahahah D senin kocan da ne kadar şakacıymış turkocum yaaaaaaaaa.....kaydirigubbakcemile3

yaa ne demezsinn bu aralar suratsızın teki gıcık geliyor gözüme ama artık yataga gelse iyi olacakkk ama....:)))).o sinirlendiğinde hep gider ayrı uyur birkaç gün sonra dayanamaz yataga gelir at gibi gider .............???????delikafaduldendelikafaduldenŞeniz aayy çok gıcık ediyor bu aralar beni agzıma geleni söyleyesim geliyor hep içimden konuşuyorum sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

ya evet bu aralar kocana karşı muhabbetin değişik bir hal almış sanırımkaydirigubbakcemile3 oy oy...neyse geçecek canım bunlar..bizde hamileliğin stresi de var bence...ondan biraz da...ben dün netten gebelik psikolojisi diye bir doküman bulmuştum...eşimin mailine göndertdim...akşam geldiğinde mail atmışsın bana dedi...evet dedim..okuyamadım dedi...lütfen sonuna kadar oku diye yazmıştım başlığa,bravo yani dedim...tmmm akşama okurum diye okumadım dedi...sonra yemeğini yeyip uyuyakaldı...:1shok:

:)))) canım biz bu aralarr muhabbet etmiyoruz kii degişsin ben içimden konuşuyorum yemegini hazırlıyorum yiyor uyuyor bende kızımla yatıyorum sohbetimiz yok bugünlerdem ki:1ninca::sm_confused:

hepsinde ultrasona gircenmii canımm.Devlet sadece tahlil yapar belkii eğer usg istemezlerse sen görmek istiyorum deme için rahat etsinn..

ben bi kahvaltı yapayımmm

Evet hepsi ultrason 30undaki vajinal muayene idi 11 indeki nasıl bakar bilmiyorum 21 indeki kendi drum 2li test ölçümünü nerden yapar bilmiyorum bugün gittim devlet hastanesine sadece tahlil yaptırıcam dedim kabul etmediler dr muayene etmeden tahlil yazmazmış bunun içinde randevu alın dediler hayret ya. İnşallah sorun çıkarmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…