2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bende çok üşeniyorum dışarı çıkarmaya zaten hiç işim bitmiyor senin gibi 15 dk da bir uyandığı için anacak yemek ev işleri abisine anca yetişebiliyorum .çıktığım zamanda güneşi görünce ağlıyor gözünü açamıyor bile.

canım nasılsın evde tek başına zor insan yetişemiyor birde senin iki çocuk ben anneme kaçtım yine bayramdan sonra gidicem eve zaten işe de başlıycaz bitti tatil kuzumu bırakıcam

elifim

İkimiz seninle ne kadar bekledik geldi gelmedi gelmiyor 37 38 39 40 :) ama bak yaradana şükürler olsun kollarımızdalar sağlıklılar

daphnemmm
selam kıslar...
yaseminn heyoo sende burdasın tatlım gördümm

baharnaz cnm senin hamilelikte tansiyon problemin vardı geçti mi cnm bende soorun kalmadı çok şükür senide merak ettim

kuzularr ben geldim ama fazla duramadan gitcem sizi sviom çok uykusuzum öptüm toptan hepinizi yarın benimde misafirim var rapucan

selam canım burdayım nasılsın

nası olim bacım kürkçü dükkanında huzur içindeyim işte sizlerinde geldiğini gördükçe dahada seviniyorum

Nursen annemle kızkardeşim eylül sonu ankaraya geliyorlar dedim benide götürün sen dur 2 bebe ile dediler gelsem seni görmeyi çok isterim kuzumm

tomurummm gel valla ne güsel olurrr ben daha başlamıom işe kurbana kadar yatışşş

iyi geceler kızlar.. nasılsınız.. bebişler uyutmadı mı.. bizimki uyuyo, size bi bakayım dedim.. ben de yatcam şimdi... aslında uykum yok ama bebiş sahurdan sonra sık uyanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…