selam kızlar.. geçmişe biraz baktım da biz de sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz.. benim de bikaç gündür saçlarım dökülüyo... hayatımda ilk defa saçlarım dökülmemişti, ne güzeldibenim oğlan da elleri ağzında çok oynuyo.. mübarek sokabilse yumruğunu sokacak ağzına... bi de kucak istiyo.. yatırınca dudağını büzüp ağlamaya zorluyo kendini... öğrendiler walla numaralar çekmeyi... bizimki de gece iyi ama gündüz 15dk falan uyuyup kalkıyo... çok güzel dimi bu günler... sürekli gelişiyolar ve yeni halleri ortaya çıkıyo...
yalnız ben kendim evcimen olduğum için çocuğu da hiç dışarı çıkarıp gün yüzü göstermiyom.. benim gibi yapan var mı... çoooook üşeniyorum..
kızlar bi de şu kabızlığıma dua edin, kimin duası kabul olur belli olmaz... gerçekten kabus gibi :18:
he bi de herkese tek tek cevap yazan arkadaşı takdir ettim, nasıl becerdi acaba
evet canım bende çok üşeniyorum dışarı çıkarmaya zaten hiç işim bitmiyor senin gibi 15 dk da bir uyandığı için anacak yemek ev işleri abisine anca yetişebiliyorum .çıktığım zamanda güneşi görünce ağlıyor gözünü açamıyor bile.
Zaman bir ara hic gecmek bilmezken,simdi su misali...Akip gidiyor...
evet canım bende çok üşeniyorum dışarı çıkarmaya zaten hiç işim bitmiyor senin gibi 15 dk da bir uyandığı için anacak yemek ev işleri abisine anca yetişebiliyorum .çıktığım zamanda güneşi görünce ağlıyor gözünü açamıyor bile.
İkimiz seninle ne kadar bekledik geldi gelmedi gelmiyor 37 38 39 40 :) ama bak yaradana şükürler olsun kollarımızdalar sağlıklılar
slmmmm ben geldimmmm
alinazik bayılırımyarın gene iftara misafirim var ne yapsam bilemedim..ali nazikmi yoksam saç tavamı yapsam kıslar :44:
zaman ne çabuk geçiyor dimi kocaman oldular kuzular:))İkimiz seninle ne kadar bekledik geldi gelmedi gelmiyor 37 38 39 40 :) ama bak yaradana şükürler olsun kollarımızdalar sağlıklılar
Nursen annemle kızkardeşim eylül sonu ankaraya geliyorlar dedim benide götürün sen dur 2 bebe ile dedilergel bebem gelll
elifim
daphnemmm
selam kıslar...
yaseminn heyoo sende burdasın tatlım gördümm
kuzularr ben geldim ama fazla duramadan gitcem sizi sviom çok uykusuzum öptüm toptan hepinizi yarın benimde misafirim var rapucan
selam canım burdayımnasılsın
Nursen annemle kızkardeşim eylül sonu ankaraya geliyorlar dedim benide götürün sen dur 2 bebe ile dedilergelsem seni görmeyi çok isterim kuzumm
nası olim bacım kürkçü dükkanında huzur içindeyim iştesizlerinde geldiğini gördükçe dahada seviniyorum
canım yaşanan olaylara gerçekten bende üzüldüm keşke böyle olmasaydı sen niye gittin senin hiç bi suçun yoktu elimden geldiği kadar bende girmeye çalışacam
nası olim bacım kürkçü dükkanında huzur içindeyim iştesizlerinde geldiğini gördükçe dahada seviniyorum
canım yaşanan olaylara gerçekten bende üzüldüm keşke böyle olmasaydı sen niye gittin senin hiç bi suçun yoktu elimden geldiği kadar bende girmeye çalışacam
boşver yasemincim..en iyisi buydu..burda bu konuyu hiç açmıyalım.güselliği bozulmasın forumun..
İkimiz seninle ne kadar bekledik geldi gelmedi gelmiyor 37 38 39 40 :) ama bak yaradana şükürler olsun kollarımızdalar sağlıklılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?