2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....

ela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem

naponuz bakimmm....baharnaz kuzum şok olmuş olabilirsin bis buraya geldik gene tilkininm geliceği yer gene kürkçü dükkanı.... hayırlısı olsun aRTIKIM
2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?
zonox senin oğlanada maşallah

yine sohbet ilerlemiş ohh ne güzel
günde ne kadar su veriyorsunuz?
pazartesi 2.aşımız var yaptıranlar oldumu?

bizim de 3.aşımız var....şimdiden geçmiş olsun..
evet cnm ben bugün yaptırdım 4. Ay aşıları dua edin ateş yapmasın yaaa:d nassın kzuzum bu arada....

tomurrrrrrrr

geçmişler olsun büşra ya...

Selam mayisin guzel hatunlari

slm canım....
burası en son doğurmadan önce beleyudiii ya kendimi hamile gibi hissettim ama büşra kucağımda söleniyo şu anda mıkır mıkır annem ben burdayım diyoooo

hoşbulduk dilek.....biz de sizi öpüyoruz oğlumla:)

yazık ulaş a ....geçmiş olsun inş.uzun sürmez....
hoşbuldukkkkk..
slmmmm ben geldimmmm
hoşgeldin.....
Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....
günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....

nevracım ulaşın çizelgesini yapamadım..bana yardım edermisin
yeni girdim ..sanırım yapmışsın çizelgeni
hosgeldiniz kizlarr
sende hoşgeldinnnn
aynennnn

yarın gene iftara misafirim var ne yapsam bilemedim..ali nazikmi yoksam saç tavamı yapsam kıslar :44:

genemiiii..... çocukla çok zor Allah kolaylık versin ... Ali nazik güzel de patlıcanları közle soy çok uzun sürer ...saç tava daha pritik gibi

Son düzenleme:
canlarım günaydınnnnnnnnnnnn

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorummmm bebişlerinizi:78:

Kızlar günaydın!

Uyandı benim bebitom koydum oyun halısına güneşlendiriyorum şu anda

Herkese güzel ve güneşli bir gün diliyorum

HOsbuldum Nevracim, disini cektiricektin canim ins hersey yolundadir

:26::84::84:veeeeee :)))))))))))))

OOO Ela ada, bugun duygularimiz karmakarisik anlasilan:)))))

canlarım günaydınnnnnnnnnnnn

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorummmm bebişlerinizi:78:

Sanada gunaydinlar canimmm, gunun aydin, gonlunuzde hos olsun insallah
Bide opuyoruz sizi

Gunaydin herkese bende dondum kurkcu dukkanimizaaaa ve cok mutluyummm

Gunaydin canim hosgeldin, ne varsa yine burda var

Kızlar günaydın!

Uyandı benim bebitom koydum oyun halısına güneşlendiriyorum şu anda

Herkese güzel ve güneşli bir gün diliyorum

Gunaydin canim, sevsinler bebitonun guneslenmesini

Günaydın güzel anneler:))) Öptük sizi en kocamanından:))

Gunaydin Tomurcukk, iki bebenin guzel annesi, aynen bizde geri gonderiyoruz en kokulu olanindan

günaydın güzel mayıs anneleriii...KKyı sayfa sayfa okumayı öyle özlemişimkii...eşime bile bizim kızlar geri döndü diyorum dünden beri içimde bir sevin.ç:))Çok merak ediyodum nasılsınız bebeklerinşiz nasıl diyee:)))
Teyzesi abisini tanıyor görsen onu görünce heyecanlanıyor gözlerinin içi gülüyor resmen:))
Ohh ne güzel dinlenmiş oldun? Sivasamı gittin canım?
oy yerim o cadıyıııı....Sana şöyle anlatayım tatilimde 6 tane il gezdim kızımla hehehehe :))))

oyy sabahları çok tatlı oluyolar yaa babamız işe gitmek istemiyo...hırpalanarak sevilmeye bayılıyo benimki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…