boşver yasemincim..en iyisi buydu..burda bu konuyu hiç açmıyalım.güselliği bozulmasın forumun..
yok canım zaten açmıycaktım senin niyetini bilyordum onun için dedim orda da söyledim seni mügeyi ve bi kaç kişiyi kendime yakın gördüm hep ...
gezginimm, naber fistikim
Gece kusumu oldun sende:)
kıs duni..ne zaman yokki misafirin
2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?ela_ada
simgesel
zhr84+
baharnaz
semaysem
naponuz bakimmm....baharnaz kuzum şok olmuş olabilirsin bis buraya geldik gene tilkininm geliceği yer gene kürkçü dükkanı.... hayırlısı olsun aRTIKIM
zonox senin oğlanada maşallah
yine sohbet ilerlemiş ohh ne güzel
günde ne kadar su veriyorsunuz?
pazartesi 2.aşımız var yaptıranlar oldumu?
evet cnm ben bugün yaptırdım 4. Ay aşıları dua edin ateş yapmasın yaaa:d nassın kzuzum bu arada....
tomurrrrrrrr
Selam mayisin guzel hatunlari
burası en son doğurmadan önce beleyudiii ya kendimi hamile gibi hissettim ama büşra kucağımda söleniyo şu anda mıkır mıkır annem ben burdayım diyoooo
simgesel,Zonnetje,duncan,ela_ada,baharnaz,semaysem,su_perii,zhr84,rapunzeln,daphne06,zonox,
kızlar yaa sizleri burada görmek çok güzeelll...
hepinizi ve bebeklerinizi kocaman öpüyorum..Buraya gelmenize baharnazın dediği gibi çok sevindiiimmmmmmmmmmmmmm...
yazık ulaş a ....geçmiş olsun inş.uzun sürmez....kızlar şimdilik çıkıyorum..oğlum diş çıkarıyo çok huysuz teyzeleri.biraz erken ama genetikmiş bende dört aylıkçıkarmışım..dokotr gelior dişler dedi..kaşıya kaşıya bi hal olduk...perişanız günlerdir.gazdan çekmedik bu dişden çektiğimizi
hoşbuldukkkkk..selam
Lalehan benim terlemelerde troitten olabilirmi, onun içinde gitmem lazım dra üff ya ne çok dra gitmem lazım ilacıda kestim demir hapı gibi 2.ayda.
Herada aşıyı kaydırarak iyi yapmışsınız bencede çok ağır oluyor ama bu kadar aşı. Kol aşısı şimdi su toplamış Enesin. bugün ebe yarası akarsada panik olma dedi.
Calpolün ölçüsü nedir acaba? aşıdan önce yarım çay kaşığımı?
İşe başlasanda sürekli sağmayı ihmal etme makinanı işede götür canım anne sütünün devamını ancak böyle sağlayabilirsin sağdıkça çoğalır İnşallah süslüne yarasın sağlık olsun.
Gezgin yalnız kalmışsın bebeğinle canım Allah yardımcın olsun.
Diğer arkadaşlar hepiniz hoşgeldinşz
şöyle bir öneim var ek gıda paylaşımlarımızı ve tarifleride burdan paylaşsak olabilirmi? FDilek canım bana o sayfaya dönmek zor geliyor varmı benim gibi olan .)
hoşgeldin.....slmmmm ben geldimmmm
günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....
yeni girdim ..sanırım yapmışsın çizelgeninevracım ulaşın çizelgesini yapamadım..bana yardım edermisin
sende hoşgeldinnnnhosgeldiniz kizlarr
aynennnnkızlar kendimi yine hamile gibi hissettim. içim bir tuhaf oldu yaane günlerdi. bütün günümüz kk da geçerdi. özlemişim gerçekten. şimdide bebeğim kucağımda Allahıma sonsuz şükürler olsun. ne kadar şükretsek az. Allahım tüm bebeklerimizi korusun inş.
hepinizi öpüyorum. zonox, duncan, zonnetje, rapunzell, gezgin, fdilek, lalehan, baharnaz, nevraa, tomurcuk, aral, zhr84 ve diğer arkadaşlar. nicklerinizi bile özlemişim yahu :))
yarın gene iftara misafirim var ne yapsam bilemedim..ali nazikmi yoksam saç tavamı yapsam kıslar :44:
canlarım günaydınnnnnnnnnnnn
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorummmm bebişlerinizi:78:
yeni girdim ..sanırım yapmışsın çizelgeni
sende hoşgeldinnnn
aynennnn
genemiiii..... çocukla çok zor Allah kolaylık versin ... Ali nazik güzel de patlıcanları közle soy çok uzun sürer ...saç tava daha pritik gibi
:26::84::84: veeeeee :)))))))))))))
canlarım günaydınnnnnnnnnnnn
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorummmm bebişlerinizi:78:
Gunaydin herkese bende dondum kurkcu dukkanimizaaaa ve cok mutluyummm
Kızlar günaydın!
Uyandı benim bebitom koydum oyun halısına güneşlendiriyorum şu anda
Herkese güzel ve güneşli bir gün diliyorum
Günaydın güzel anneler:))) Öptük sizi en kocamanından:))
Canımsın:)) çizelgemi değiştireyim dedim yapamadımGunaydin Tomurcukk, iki bebeninguzel annesi, aynen bizde geri gonderiyoruz en kokulu olanindan
oy yerim o cadıyıııı....Sana şöyle anlatayım tatilimde 6 tane il gezdim kızımla hehehehe :))))Teyzesi abisini tanıyor görsen onu görünce heyecanlanıyor gözlerinin içi gülüyor resmen:))
Ohh ne güzel dinlenmiş oldun? Sivasamı gittin canım?
Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?