2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?
geçmişler olsun büşra ya...
günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....
Maşallah canım iyi cesaret etmişşin o kadar gezmeyi demek senin kız uslu annesi:)) bu arada duruda çok seviyor hırpalanarak sevilmeyi:))günaydın güzel mayıs anneleriii...KKyı sayfa sayfa okumayı öyle özlemişimkii...eşime bile bizim kızlar geri döndü diyorum dünden beri içimde bir sevin.ç:))Çok merak ediyodum nasılsınız bebeklerinşiz nasıl diyee:)))
oy yerim o cadıyıııı....Sana şöyle anlatayım tatilimde 6 tane il gezdim kızımla hehehehe :))))
oyy sabahları çok tatlı oluyolar yaa babamız işe gitmek istemiyo...hırpalanarak sevilmeye bayılıyo benimki:)))
canım benim bildiğim su çiçeği aşısı,birde hebatit a tabii birde rota..baharnazcım ek gıdaları burada paylaşalımmı demişsin neden olmasın..benim ordaki bi tarif çok hoşuna gitti onu kesin yapıcam...burayada eklerim ordaki tarifleri...
Bide kızlar hangi aşıları devlet karşılamıyo biz yaptırıyoruz?? ben bi rotavirüsü yaptırdım..su çiçeği menenjit onları devlet yapmıyomuş galiba :S:S
Duncanımmm bana göre erken kendi kendine uyuması içinnn biraz daha bekliyeceğim ben..sağolasın canım... valla bu bücürükler bize sabahın ççok eken saatlerininde öğrettiler... yatır kaldır yöntemi ilemi öğretmeye çalışıyorsun canım kendi kendine uyumayı...eğer öyleyse gerçekten zor bir yöntem geceleri benim kız onu öğrendi kendi kendine beşiğinde tepişip uyuyo ama gündüzleri pek sökmüyo bu yöntem...
canım duygularım karışık değil de bu ifadeleri özlemişim..........HOsbuldum Nevracim, disini cektiricektin canim ins hersey yolundadir
OOO Ela ada, bugun duygularimiz karmakarisik anlasilan:)))))
Sanada gunaydinlar canimmm, gunun aydin, gonlunuzde hos olsun insallah
Bide opuyoruz sizi
Gunaydin canim hosgeldin, ne varsa yine burda var
Gunaydin canim, sevsinler bebitonun guneslenmesini
Gunaydin Tomurcukk, iki bebeninguzel annesi, aynen bizde geri gonderiyoruz en kokulu olanindan
sağolasın canım... valla bu bücürükler bize sabahın ççok eken saatlerininde öğrettiler... yatır kaldır yöntemi ilemi öğretmeye çalışıyorsun canım kendi kendine uyumayı...eğer öyleyse gerçekten zor bir yöntem geceleri benim kız onu öğrendi kendi kendine beşiğinde tepişip uyuyo ama gündüzleri pek sökmüyo bu yöntem...
bende rota virüsü yaptırdım kzuum başka bilmiyorum canım ...baharnazcım ek gıdaları burada paylaşalımmı demişsin neden olmasın..benim ordaki bi tarif çok hoşuna gitti onu kesin yapıcam...burayada eklerim ordaki tarifleri...
Bide kızlar hangi aşıları devlet karşılamıyo biz yaptırıyoruz?? ben bi rotavirüsü yaptırdım..su çiçeği menenjit onları devlet yapmıyomuş galiba :S:S
Duncanımmm bana göre erken kendi kendine uyuması içinnn biraz daha bekliyeceğim ben..
inşallah başarılı olursun tatlım çok ağlıyomu bende denicem ama içim elvermiyocanım duygularım karışık değil de bu ifadeleri özlemişim..........
evet yatır kaldır yöntemiyle uğraşıyorum...geceuykusunda sorun yok yatırıyorum uyuyo....iş gündüz uykusunda....uğraşacaz bisüre...max.2 haftada öğreniyorlarmış...
baharnazcım ek gıdaları burada paylaşalımmı demişsin neden olmasın..benim ordaki bi tarif çok hoşuna gitti onu kesin yapıcam...burayada eklerim ordaki tarifleri...
hadi bakalım tatlım....
inşallah başarılı olursun tatlım çok ağlıyomu bende denicem ama içim elvermiyo
HOsbuldum Nevracim, disini cektiricektin canim ins hersey yolundadir
:
Modern Bebekler | Aşı Çarkı
saol tatlım ağlıyo en son yorulunca uyuyakalıyo...daha uzun süre uyuyor gündüz....sabredecez canım sonrasında rahatlığı var bebek ve bizim için...
ben yazdım canımm kkda işte link..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-dogum-hikayesi-24-4-2011-normal-dogum.html..
Kizlar bizden dogum hikayesini yazan oldumu diger bolume merak ettim ben daha firsatbulum yazamadim ama en kisa zamanda yazcam ins
Canımsın:)) çizelgemi değiştireyim dedim yapamadımneyse sonra bakarım işim çok ev işi yemek aman allahım tam bir kısır döngü:))
günaydın güzel mayıs anneleriii...KKyı sayfa sayfa okumayı öyle özlemişimkii...eşime bile bizim kızlar geri döndü diyorum dünden beri içimde bir sevin.ç:))Çok merak ediyodum nasılsınız bebeklerinşiz nasıl diyee:)))
oy yerim o cadıyıııı....Sana şöyle anlatayım tatilimde 6 tane il gezdim kızımla hehehehe :))))
oyy sabahları çok tatlı oluyolar yaa babamız işe gitmek istemiyo...hırpalanarak sevilmeye bayılıyo benimki:)))
sağolasın canım... valla bu bücürükler bize sabahın ççok eken saatlerininde öğrettiler... yatır kaldır yöntemi ilemi öğretmeye çalışıyorsun canım kendi kendine uyumayı...eğer öyleyse gerçekten zor bir yöntem geceleri benim kız onu öğrendi kendi kendine beşiğinde tepişip uyuyo ama gündüzleri pek sökmüyo bu yöntem...
aaaa gelmeye başlamışsınız neler oldu yine ya ben kaçırmışım:)))
[
günaydınn herkeslere
çektirdim .. zor bir çekim oldu ..gece zor geçti ..kızda uyumadı ..emzirmek yasak ..biberonla boğuştuk ..en son çarşafta salladıkta ..1-2 saat uyumuşum ..
şimdi daha iyi ..saolasın
canım nasılsın evde tek başına zor insan yetişemiyor birde senin iki çocuk ben anneme kaçtım yine bayramdan sonra gidicem eve zaten işe de başlıycaz bitti tatil kuzumu bırakıcam
su çiçeği nezaman?? o çok önemli yaa zamanını geçirmeyelimm..sağol tatlım cevabın için..selam
zhr tansiyon ilacımı doğumdan sonra 1,5 ay daha devam ettim sonra bıraktım normale döndü seninde normale dönmesine sevindim canım.
ela-ada 3.aşı derken 3.dozlar 6.ayda canım. ?
ben rotavirüs aşısını yaptırmadım FDilek canım. Su çiçeğini dışardan kndimiz alıp yaptırıyoruz, Menenjit damla ile 1.yaşında yapılıyor sanıyorum.
Gezgin ananin gezgin kiziMasallah 6 il de yetmemistir size hehehehe, nerelere gittiniski ole:26: Hadi Mus ve sivas tamam, ya digerleri?? Ne merakliyhim dimi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?