2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

baharnazcım ek gıdaları burada paylaşalımmı demişsin neden olmasın..benim ordaki bi tarif çok hoşuna gitti onu kesin yapıcam...burayada eklerim ordaki tarifleri...

Bide kızlar hangi aşıları devlet karşılamıyo biz yaptırıyoruz?? ben bi rotavirüsü yaptırdım..su çiçeği menenjit onları devlet yapmıyomuş galiba :S:S

2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?
geçmişler olsun büşra ya...
günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....

sağolasın canım... valla bu bücürükler bize sabahın ççok eken saatlerininde öğrettiler... yatır kaldır yöntemi ilemi öğretmeye çalışıyorsun canım kendi kendine uyumayı...eğer öyleyse gerçekten zor bir yöntem geceleri benim kız onu öğrendi kendi kendine beşiğinde tepişip uyuyo ama gündüzleri pek sökmüyo bu yöntem...

Maşallah canım iyi cesaret etmişşin o kadar gezmeyi demek senin kız uslu annesi:)) bu arada duruda çok seviyor hırpalanarak sevilmeyi:))

canım benim bildiğim su çiçeği aşısı,birde hebatit a tabii birde rota..

Duncanımmm bana göre erken kendi kendine uyuması içinnn biraz daha bekliyeceğim ben..

canım duygularım karışık değil de bu ifadeleri özlemişim..........

evet yatır kaldır yöntemiyle uğraşıyorum...geceuykusunda sorun yok yatırıyorum uyuyo....iş gündüz uykusunda....uğraşacaz bisüre...max.2 haftada öğreniyorlarmış...

bende rota virüsü yaptırdım kzuum başka bilmiyorum canım ...

tmur canım günaydın sana öpüyorum tatlım

Duncanımmm bana göre erken kendi kendine uyuması içinnn biraz daha bekliyeceğim ben..

hadi bakalım tatlım....

inşallah başarılı olursun tatlım çok ağlıyomu bende denicem ama içim elvermiyo

Ansiklopediatri | Beşli Karma Aşı bakabilirsin canım..

teşekkürler kızlar yorumlar için....ela ada attığın linke bakıyorum hemen...
Nasıl yöntem bunlar bizede söyleyin yapalım yaa..Ama benim kız ağlamaya gelmiyo anında nefesi gidip katılıyo((
Tomurcum benim kız anası gibi gezmeyi seviyo..aslında uslu değil ama arabada kucakta gezmeye bayılıyo :))

Kizlar bizden dogum hikayesini yazan oldumu diger bolume merak ettim ben daha firsatbulum yazamadim ama en kisa zamanda yazcam ins

[

günaydınn herkeslere
HOsbuldum Nevracim, disini cektiricektin canim ins hersey yolundadir

:

çektirdim .. zor bir çekim oldu ..gece zor geçti ..kızda uyumadı ..emzirmek yasak ..biberonla boğuştuk ..en son çarşafta salladıkta ..1-2 saat uyumuşum ..
şimdi daha iyi ..saolasın

Son düzenleme:
Canımsın:)) çizelgemi değiştireyim dedim yapamadım neyse sonra bakarım işim çok ev işi yemek aman allahım tam bir kısır döngü:))

Bitmez bu ev isleri, omur biter ama ev isleri asla bitmessss

Gezgin ananin gezgin kizi Masallah 6 il de yetmemistir size hehehehe, nerelere gittiniski ole:26: Hadi Mus ve sivas tamam, ya digerleri?? Ne merakliyhim dimi :

Benim kiz ilk 6-7 hafta kok sokturdu bana uyku konusunda...ne gecemiz vardi ne gunduzumuz, artik cinnet gecirme noktasina gelmistimki 40 dan sonra duzelmeye basladi. Bu yatir kaldir yontemini bana tavsiye etmisti doktorum, cok azim ister dedi, cok ugrasirsin ama 2 hafta sonra duzene gorer demistiki benim tatlis kizim akillandi o ara heheheh yoksa yakmistim cirasini

aaaa gelmeye başlamışsınız neler oldu yine ya ben kaçırmışım:)))

Hosgeldin canimmm, dokulduk buraya patir patir evet...iyide oldu

Gecmis olsun, zoru atlatmissin, insallah hizli bi sekildede iyilesir. Rahatsizken bebek bakmakta ne zor dimi..Allah yardimcimiz olsun herturlu.

selam

zhr tansiyon ilacımı doğumdan sonra 1,5 ay daha devam ettim sonra bıraktım normale döndü seninde normale dönmesine sevindim canım.

ela-ada 3.aşı derken 3.dozlar 6.ayda canım. ?
ben rotavirüs aşısını yaptırmadım FDilek canım. Su çiçeğini dışardan kndimiz alıp yaptırıyoruz, Menenjit damla ile 1.yaşında yapılıyor sanıyorum.

canım nasılsın evde tek başına zor insan yetişemiyor birde senin iki çocuk ben anneme kaçtım yine bayramdan sonra gidicem eve zaten işe de başlıycaz bitti tatil kuzumu bırakıcam

iyiyim canım iyi yapmışsın anneanneler çok iyi bakıyolar bebişlere. sen hangi okuldaydın? ben oğlumu minik ellerdi eskiden şimdi çağfen ana okulu oldu oraya yazdırdım. sümerde tam benim evin karşısında .inş. memnun kalırız. sen bebeğini kime bırakıcaksın annenemi?

su çiçeği nezaman?? o çok önemli yaa zamanını geçirmeyelimm..sağol tatlım cevabın için..

Gezgin ananin gezgin kizi Masallah 6 il de yetmemistir size hehehehe, nerelere gittiniski ole:26: Hadi Mus ve sivas tamam, ya digerleri?? Ne merakliyhim dimi :

hehe eşimin kardeşi evlendi...siirtte başladı işe onun evine gittik bitlise gezmeye gittik van gölüne falan..ankaraya gittik halamın yanınaa..bide muğlayı saymışım ama o sayılmaz 5 ilmiş:)))

nevracım çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…