2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar, rapunun dediği gibi kürkçü dükkanına geri döndük. ben arada bakıyordum da yazmıyordum. artıkın burdan devam ederiz. öpüyorum hepinizi...

çok geçmiş olsun canım neyseki kurtuldun şu dişinden...

merhaba kızlar, rapunun dediği gibi kürkçü dükkanına geri döndük. ben arada bakıyordum da yazmıyordum. artıkın burdan devam ederiz. öpüyorum hepinizi...

hoşgeldin cnm...

kızlarrr büşranın dün gece hiç ateşi çıkmadı biz dördüncü ay aşılarımızı şükür atlattık... darısı sizlerin başına..gün içinde hiç huzursuzlukta yapmadı...bu arada eve gelir gelmez aşıdan sonra hemen 1 tatlı kaşığına yakın tam olmasada calpol içirdim şükür çok iyi etki etti tavsiye ederim canlarım...

Medusacım hoşgeldin canım...,
Duncan çok sevindim canım darısı başımıza..Dün nette okudum yeni aşılar zaten eskiler gibi ateş yapmıyomuş...

Stork Silver Line Oto - Taşıma Koltuğu ve Ana Kucağı | | Bebefix.com+

oto koltuğumuz yukardakinden içine Sevi Bebe Bel Destek Minderi SEV-84542 - 21.21 TL + KDV kullanıyorum ...sorum şu:nezamana kadar kullanmam lazım bu minderi....bilen var mı?

bizim 3.doz tetenoz aşımız ....eksik yazmışım......yusuflar sardı....öncekiler ağrı yapmadı ama devrim karnımdaydı...şimdi kucakta....

Son düzenleme:

Baharnazcim tansiyon probleminin ortadan kalktigina sevindim cnm. Benim dogumdan evvel asiri yukseldi ve dogum sonrasindada birkac hafta devam etti, simdi cok sukur bendede kalmadi.

Dilekcim, neguzel gezmissiniz, iyi gelmistir sanada 9 ay hamileligin ardindan boyle doyasiya gezmek. Bebeklerde genelde seviyorlar gezmeyi, bende kizim daha 10 gunluktu alip alip cikardim disari, hergun degilse bile 2 gunde bi annanemize gittik sabhaltan aksama kadar:)) benim kizimda cok seviyor gezmeleri, butun huysuzluklarini evde yapiyor hep((

Hosgeldin sefalar getirdin

Oh hadi canim gecmis olsun gitti bitti, neguzel busracik atessiz atlatmis annesi. Darisi diger bebislere.

Medusacım hoşgeldin canım...,
Duncan çok sevindim canım darısı başımıza..Dün nette okudum yeni aşılar zaten eskiler gibi ateş yapmıyomuş...

evet dilek öyleymiş canım bana da ebe dedi 2. ay aşısını yaptırırken iclalin gerçektende hiç problem yaşamadık özelmşş aşılar ha bide derinin altına yaplıdı biri kızarır kabuk bağlar dedi ama hiç bişey olmadı diyorum acaba aşı tutmadımı öyle bişey duymuştum sanki...

dilek canım nasılsın azra nasıl benim kızımın adı da iclal oldu bir karar vermemiştim hatırlıyosan büyük hazal küçük de iclal oldu aynı ablasına benziyor 23 . de 3 aylık olacak senin kızda büyümüştür...sivas bugün çok güzel dışarı çıkacam ramazan da orucu gelip burda tutacan serin oluyor ben emzirdğimi için tutmuyorum zati...

dilek canım nasılsın azra nasıl benim kızımın adı da iclal oldu bir karar vermemiştim hatırlıyosan büyük hazal küçük de iclal oldu aynı ablasına benziyor 23 . de 3 aylık olacak senin kızda büyümüştür...sivas bugün çok güzel dışarı çıkacam ramazan da orucu gelip burda tutacan serin oluyor ben emzirdğimi için tutmuyorum zati...

Hoşgeldin canım!

Kızlaaaar size çok teşekkür ederim beni gerçekten çok ama çok duygulandırdınız anca beraber kanca beraber diyerek gerçekten çok özel anneler olduğunuzu gösterdiniz bizlere bizi hiç bırakmayın

Rapu Dunii zonoxx sizi seviyorum canlarım

(zaten face de su simgeler yoktu çok canım sıkılıyordu ii oldu buraya dondugumuz)

Hoşgeldin canım!

Kızlaaaar size çok teşekkür ederim beni gerçekten çok ama çok duygulandırdınız anca beraber kanca beraber diyerek gerçekten çok özel anneler olduğunuzu gösterdiniz bizlere bizi hiç bırakmayın

Rapu Dunii zonoxx sizi seviyorum canlarım

(zaten face de su simgeler yoktu çok canım sıkılıyordu ii oldu buraya dondugumuz)

Huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm! Bi garip oldum şuan Emirimin tekmelerini hissederken yazıyordum burayaaa şimdi ise size emir bebekle selam çakıyorum resmen bu bbeiş yüzünden oğluşumun adı konuldu :))

selam olsun hepinize mayıs anneleri bebişlerine rota aşısı yaptıran varmı ? bide doğum sonrası basuru olan varmı şu aralar bu illetle başa çıkmaya çalışıyorum çok kötü bi duruum doğumdan sonra bile bu kadar ağrım olmamıştı fikri olan yazabilirmi çok zor durumdayımmm

ben 2. ayın sonunda yaptırdım cnm

Huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm! Bi garip oldum şuan Emirimin tekmelerini hissederken yazıyordum burayaaa şimdi ise size emir bebekle selam çakıyorum resmen bu bbeiş yüzünden oğluşumun adı konuldu :))

Hoşgeldin canım

Maşallah emir bebeğede tekmelerinede

canım doğum sonrası basuru bende çok çektim yeri geldi kendime lavma bile yaptım halada var ağrım yok ama çünkü yememe dikkat ediyorum bol sıvı alıcaksın birde ogün bi komşumun kızı doğum yaptı kendisi ebe minder almış ona oturyor sırtı destekli öyle bişeyde alabilrsin çok zor durumdaysan ona iyi gelmiş...

Biz ucuncu aydq yaptirdik rotayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…