[
günaydınn herkeslere
çektirdim .. zor bir çekim oldu ..gece zor geçti ..kızda uyumadı ..emzirmek yasak ..biberonla boğuştuk ..en son çarşafta salladıkta ..1-2 saat uyumuşum ..
şimdi daha iyi ..saolasın
merhaba kızlar, rapunun dediği gibi kürkçü dükkanına geri döndük. ben arada bakıyordum da yazmıyordum. artıkın burdan devam ederiz. öpüyorum hepinizi...
selam
zhr tansiyon ilacımı doğumdan sonra 1,5 ay daha devam ettim sonra bıraktım normale döndü seninde normale dönmesine sevindim canım.
ela-ada 3.aşı derken 3.dozlar 6.ayda canım. ?
ben rotavirüs aşısını yaptırmadım FDilek canım. Su çiçeğini dışardan kndimiz alıp yaptırıyoruz, Menenjit damla ile 1.yaşında yapılıyor sanıyorum.
selam
zhr tansiyon ilacımı doğumdan sonra 1,5 ay daha devam ettim sonra bıraktım normale döndü seninde normale dönmesine sevindim canım.
ela-ada 3.aşı derken 3.dozlar 6.ayda canım. ?
ben rotavirüs aşısını yaptırmadım FDilek canım. Su çiçeğini dışardan kndimiz alıp yaptırıyoruz, Menenjit damla ile 1.yaşında yapılıyor sanıyorum.
su çiçeği nezaman?? o çok önemli yaa zamanını geçirmeyelimm..sağol tatlım cevabın için..
hehe eşimin kardeşi evlendi...siirtte başladı işe onun evine gittik bitlise gezmeye gittik van gölüne falan..ankaraya gittik halamın yanınaa..bide muğlayı saymışım ama o sayılmaz 5 ilmiş:)))
nevracım çok geçmiş olsun canım...
merhaba kızlar, rapunun dediği gibi kürkçü dükkanına geri döndük. ben arada bakıyordum da yazmıyordum. artıkın burdan devam ederiz. öpüyorum hepinizi...
kızlarrr büşranın dün gece hiç ateşi çıkmadı biz dördüncü ay aşılarımızı şükür atlattık... darısı sizlerin başına..gün içinde hiç huzursuzlukta yapmadı...bu arada eve gelir gelmez aşıdan sonra hemen 1 tatlı kaşığına yakın tam olmasada calpol içirdim şükür çok iyi etki etti tavsiye ederim canlarım...
Medusacım hoşgeldin canım...,
Duncan çok sevindim canım darısı başımıza..Dün nette okudum yeni aşılar zaten eskiler gibi ateş yapmıyomuş...
evet dilek öyleymiş canım bana da ebe dedi 2. ay aşısını yaptırırken iclalin gerçektende hiç problem yaşamadık özelmşş aşılar ha bide derinin altına yaplıdı biri kızarır kabuk bağlar dedi ama hiç bişey olmadı diyorum acaba aşı tutmadımı öyle bişey duymuştum sanki...
evet dilek öyleymiş canım bana da ebe dedi 2. ay aşısını yaptırırken iclalin gerçektende hiç problem yaşamadık özelmşş aşılar ha bide derinin altına yaplıdı biri kızarır kabuk bağlar dedi ama hiç bişey olmadı diyorum acaba aşı tutmadımı öyle bişey duymuştum sanki...
su çiçeği nezaman?? o çok önemli yaa zamanını geçirmeyelimm..sağol tatlım cevabın için..
Dilekcim su cicegi bir yasindayken yapiliomus
Dilekcim su cicegi bir yasindayken yapiliomus
selam olsun hepinize mayıs anneleribebişlerine rota aşısı yaptıran varmı ? bide doğum sonrası basuru olan varmı şu aralar bu illetle başa çıkmaya çalışıyorum çok kötü bi duruum doğumdan sonra bile bu kadar ağrım olmamıştı fikri olan yazabilirmi çok zor durumdayımmm
Huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm! Bi garip oldum şuan Emirimin tekmelerini hissederken yazıyordum burayaaa şimdi ise size emir bebekle selam çakıyorumresmen bu bbeiş yüzünden oğluşumun adı konuldu :))
selam olsun hepinize mayıs anneleribebişlerine rota aşısı yaptıran varmı ? bide doğum sonrası basuru olan varmı şu aralar bu illetle başa çıkmaya çalışıyorum çok kötü bi duruum doğumdan sonra bile bu kadar ağrım olmamıştı fikri olan yazabilirmi çok zor durumdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?