2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar kalabalıklaşmışız .burası daha güzel faceden. bende artık burdayım. rapu yazını yeni okudum seni çok seviyorum. ulaşı öpüyorum.:13:

benimde kabarmadı ilk sivilce gibi oldu ama hala kızarık duruyo...
sivasa bayıldım meydan süper olmuş çok düzenli memleketim yaaaa...bende oruç tutmadım bu sene ..borçlandık valla:))

Selaaamm ben geldimmmm .....
Nasilsiniz kizlar???

Kizlar bizden dogum hikayesini yazan oldumu diger bolume merak ettim ben daha firsatbulum yazamadim ama en kisa zamanda yazcam ins

Bende henuz yazmadimm,firsatim olmadi ... :26:

Kizlar bendede bagsur var amaaa gelin gorun ki ben o cikar tekrar diye dusunurken ANIF FISUR oldummm,facede geciyorrr diye yazmistim ama yookkk,zeytin yagi kullaniyorum ama iki gundur cektigim aciyi birde bana sorun

Yok mu bunun ilaci kizlar bilen var mi ??? :26:

herkese selam
ne yapıyosunuz kimler var bakalım ?

Ben varimmmm

Zonnetje ablaaa sana cvp yazmistim kacirmissin sanirimmmm

dogumda ıkınmaktan sanırım basur olustu cok ızdırıaplıydı baslarda şimdi kayısı kompostosu bol sıvı bana iyi geldi ve de dr bi fitille krem yazdı cok zor durumda kalırsam kullanıcam şimdilik eskisine göre biraz daha toparladım aşılar için gittiğinizde aile hekiminize söylerseniz yazar emzirdiğinizi belirtin

iyi akşamlarr..ayy oku oku bitiremedim burası eski halini almaya başlamış yine.arkadaşlar yaa bugün kızımın sol gözü çapaklanmaya başladı

iyi akşamlarr..ayy oku oku bitiremedim burası eski halini almaya başlamış yine.arkadaşlar yaa bugün kızımın sol gözü çapaklanmaya başladı

canciğer benim oğlumun doğduğundan beri sol gözü çapaklıydı hatta akıyordu hiç birşey kullanmadım damla vs. kendiliğinden geçti çok şükür biraz bekle geçmezse dr'a bir sor

Evet bende olan bagsurumun meydana cikacagini dusunurken catlak cikmasi ayri bozdu moralimi....:26:
Bende doktora gideyim en iyisi,kendi kendime geciremem,aci cekip dururum....

Burası ne güzel olmuş;ben doğumdan sonra katıldım;önceleri hep okuyordum. Herkes buradayken;kızımın kaka sorununa bir öneriniz olurmu arkadaşlar.4-5.günde kendim zeytinyağlı çubukla müdahale ederek yaptırıyorum.Bu süre içinde sürekli gaz çıkarıyor;uykuda ve memede huzursuz.Doktor kakası koyu olmadığı için normal diyor,bazı bebeklerde olurmuş.Duphalac kabızlık için;kızım kabız değil.Fitil de canını yakıyor sürekli ağlıyor.Başka bir önerisi olan var mı???

Son düzenleme:
duncan geçmiş olsun kuzuna. sorunsuz atlatmısınız darısı bana ve diğer arkadaşlara.

ela ada canım rahat ol inşallah ağrısz atlatırsın

Zonetje demek sende tansiyon sıkıntısı yaşadın çok şükür geçmiş gitmiş canım.

misela benim oğlanda 3 güne bir yapıyor birşey kullanmıyorum daha önce 7-5 gün gibilerde yaptı ilk 7 gün ve 6 gün yaptığında fitil kullandım sonra kendisi böyle bir düzen kurdu 3 güne filanbende alıştım inşallah senin kızında düzene girer. hı bu arada o dönemlerde sabah akşam 1er çay kaşığı zeytinyağı içiriyordum birde ben yememe dikkat etmediğimde kabız olduğunu anladığım mesela meyve tüketmezsem paşamız sıkıntılı oluyordu sende yediklerine dikkat et şeftali kayısı erik gibi şeyleri bol tüket canım

rapu oğlun nasıl biyerde yazmışsın 9 kilo diye o kadar varmı maşallah

yasemin az birazda küsüratı var canım Nazar

Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....

kurban olurum ben ona..duni ulaş buara ne bulsa ağzına sokuo..yorgan kenarı emzik sapı..anakucağı kolu vs :S sizdede varmı bu??

2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?

günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....

bu yöntemi bende denicem bayramdan sonra..oğluma biraz daha zaman veriorum şmdilik ama bayam sonu geçicez inşallah..kurbana kadar kesin halletmemis gereken meselelr var..uyku düzeni emzirme saati gibi :26:

yeni girdim ..sanırım yapmışsın çizelgeni

genemiiii..... çocukla çok zor Allah kolaylık versin ... Ali nazik güzel de patlıcanları közle soy çok uzun sürer ...saç tava daha pritik gibi

çizelgemi deren yapmış saolsun
iftarı atlattım bide salı günü var nevracım..ali nazik yaptım bu arada
Gunaydin herkese bende dondum kurkcu dukkanimizaaaa ve cok mutluyummm

hoşgeidiinn:)

daphnem canım benimmm bu simgeleri çok öslemiş bende yawww
ayrıca ölümüneee kankayıss :) kıss beraber doğurduk bis delimisnnn

ne kadar kalabalıklaşmışız .burası daha güzel faceden. bende artık burdayım. rapu yazını yeni okudum seni çok seviyorum. ulaşı öpüyorum.:13:

bende seni çok seviyorum elifimmmmm

misela tatlım müdahale etmeyin dio doktorlar..biliyorum o öyle kıvranırken zor bişey yapmadan izlemek ama bikaç sefer sonra düzene oturur..ayrıca senin yemene dikkat etmenlazım..kayısı suyu iç ..kayısı ye..lifli şeler ye..hurma vs..bol sıvı tabi..sonuçta senden geçior bebeğine..sanırım beslenmene dikkat edersen düzelir.

fıstıklar naberrr
misafirlerimi ağırladım yolladım..bide salı var onuda atlatırsam süper olacakk
bide şey dicem ben bu gönderiyi yazarken sürekli sayfanın başına alıyor sinir oldumm bide smeylaları tıklıyorum sayfaya almıyor anlamadım nedir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…