herkese selam
ne yapıyosunuz kimler var bakalım ?
hay allah bianda herkes kaybolmuşşş uuuuuuu
evet dilek öyleymiş canım bana da ebe dedi 2. ay aşısını yaptırırken iclalin gerçektende hiç problem yaşamadık özelmşş aşılar ha bide derinin altına yaplıdı biri kızarır kabuk bağlar dedi ama hiç bişey olmadı diyorum acaba aşı tutmadımı öyle bişey duymuştum sanki...
dilek canım nasılsın azra nasıl benim kızımın adı da iclal oldu bir karar vermemiştim hatırlıyosan büyük hazal küçük de iclal oldu aynı ablasına benziyor 23 . de 3 aylık olacak senin kızda büyümüştür...sivas bugün çok güzel dışarı çıkacam ramazan da orucu gelip burda tutacan serin oluyor ben emzirdğimi için tutmuyorum zati...
sağol canım cvp için..su çiçeği nezaman?? o çok önemli yaa zamanını geçirmeyelimm..sağol tatlım cevabın için..
Dilekcim su cicegi bir yasindayken yapiliomus
ben 2. ay aşılarıyla yaptırdım...bide basura kantaron yağı çok iyi geliyo..ben yaptım 2 güne geçti...selam olsun hepinize mayıs anneleribebişlerine rota aşısı yaptıran varmı ? bide doğum sonrası basuru olan varmı şu aralar bu illetle başa çıkmaya çalışıyorum çok kötü bi duruum doğumdan sonra bile bu kadar ağrım olmamıştı fikri olan yazabilirmi çok zor durumdayımmm
merhaba canım iyiyiz biz sen neler yapıyosunn..herkese selam
Kizlar bizden dogum hikayesini yazan oldumu diger bolume merak ettim ben daha firsatbulum yazamadim ama en kisa zamanda yazcam ins
canım doğum sonrası basuru bende çok çektim yeri geldi kendime lavma bile yaptım halada var ağrım yok ama çünkü yememe dikkat ediyorum bol sıvı alıcaksın birde ogün bi komşumun kızı doğum yaptı kendisi ebe minder almış ona oturyor sırtı destekli öyle bişeyde alabilrsin çok zor durumdaysan ona iyi gelmiş...
herkese selam
iyi akşamlarr..ayy oku oku bitiremedim burası eski halini almaya başlamış yine.arkadaşlar yaa bugün kızımın sol gözü çapaklanmaya başladı
canciğer benim oğlumun doğduğundan beri sol gözü çapaklıydı hatta akıyordu hiç birşey kullanmadım damla vs. kendiliğinden geçti çok şükür biraz bekle geçmezse dr'a bir sor[/QUOTE
cevabın için teşekkürler cnm,bi ara az oluyordu ama aile hekimi ılık açık çayla sil demişti,bugün sildim bi kaç defa,şimdi uyuyor bebeğim bakalım sabaha kadar nasıl olacak,inşallah geçer
canciğer benim oğlumun doğduğundan beri sol gözü çapaklıydı hatta akıyordu hiç birşey kullanmadım damla vs. kendiliğinden geçti çok şükür biraz bekle geçmezse dr'a bir sor[/QUOTE
cevabın için teşekkürler cnm,bi ara az oluyordu ama aile hekimi ılık açık çayla sil demişti,bugün sildim bi kaç defa,şimdi uyuyor bebeğim bakalım sabaha kadar nasıl olacak,inşallah geçer
2.5 ay geçmedi dr goze sevketti gittik cok kalabalık diye donduk eve 10 15 gun sonrada kendiliğinden geçti çayla bile silmedim sanırım zamanla geçer geçmezse ama dr'a mutlaka gotur gozyası kanalımı ne tıkalı oluyormus umarım ole bişiy diildir
dogumda ıkınmaktan sanırım basur olustu cok ızdırıaplıydı baslarda şimdi kayısı kompostosu bol sıvı bana iyi geldi ve de dr bi fitille krem yazdı cok zor durumda kalırsam kullanıcam şimdilik eskisine göre biraz daha toparladım aşılar için gittiğinizde aile hekiminize söylerseniz yazar emzirdiğinizi belirtin
2.5 ay geçmedi dr goze sevketti gittik cok kalabalık diye donduk eve 10 15 gun sonrada kendiliğinden geçti çayla bile silmedim sanırım zamanla geçer geçmezse ama dr'a mutlaka gotur gozyası kanalımı ne tıkalı oluyormus umarım ole bişiy diildir
inşallah geçer,senin de dediğin gibi geçmeezse gösteririm dr. a
inşallah geçer yaa,senin de dediğin gibi geçmezse götürürüm dr a
benimde kabarmadı ilk sivilce gibi oldu ama hala kızarık duruyo...
sivasa bayıldım meydan süper olmuş çok düzenli memleketim yaaaa...bende oruç tutmadım bu sene ..borçlandık valla:))
evet canım sivas çok güzel meydanı ayrı güzel omdu napalım canım borç yiyen kesesinden yer sonra tutacaz artık :)
Evet bende olan bagsurumun meydana cikacagini dusunurken catlak cikmasi ayri bozdu moralimi....:26:
Bende doktora gideyim en iyisi,kendi kendime geciremem,aci cekip dururum....
gezgin canım çatlakdamı oluyormuş korktum şimdi sanada geçmiş olsun bence de git dr a bide bi bitki vardı o iyi geliyor deidiler annemler öğreniyim söylerim basur için ama çatlağı bilmiyorum bende denerim bi bakıyım da yazrım buraya...
rapu oğlun nasıl biyerde yazmışsın 9 kilo diye o kadar varmı maşallah
Günaydııııınnnnnnn Kızlarrrrr ben kızmla oynaşıyorum şu anda sıpacık uyandı kendine ninni sölüyo bi yandan bi yandanda diş kaşıyo garibim....
2-3 gündür devrim e kendi kendine uymayı öğretmeye uğraşıyorum.....çelik gibi sabır istiyo....yorucu.....sen?
günaydın.....biz hergün 05:45 te ayaktayız.....
yeni girdim ..sanırım yapmışsın çizelgeni
genemiiii..... çocukla çok zor Allah kolaylık versin ... Ali nazik güzel de patlıcanları közle soy çok uzun sürer ...saç tava daha pritik gibi
Gunaydin herkese bende dondum kurkcu dukkanimizaaaa ve cok mutluyummm
Hoşgeldin canım!
Kızlaaaar size çok teşekkür ederim beni gerçekten çok ama çok duygulandırdınız anca beraber kanca beraber diyerek gerçekten çok özel anneler olduğunuzu gösterdiniz bizlere bizi hiç bırakmayın
Rapu Dunii zonoxx sizi seviyorum canlarım
(zaten face de su simgeler yoktu çok canım sıkılıyordu ii oldu buraya dondugumuz)
ne kadar kalabalıklaşmışız .burası daha güzel faceden. bende artık burdayım. rapu yazını yeni okudum seni çok seviyorum. ulaşı öpüyorum.:13:
Burası ne güzel olmuş;ben doğumdan sonra katıldım;önceleri hep okuyordum. Herkes buradayken;kızımın kaka sorununa bir öneriniz olurmu arkadaşlar.4-5.günde kendim zeytinyağlı çubukla müdahale ederek yaptırıyorum.Bu süre içinde sürekli gaz çıkarıyor;uykuda ve memede huzursuz.Doktor kakası koyu olmadığı için normal diyor,bazı bebeklerde olurmuş.Duphalac kabızlık için;kızım kabız değil.Fitil de canını yakıyor sürekli ağlıyor.Başka bir önerisi olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?