Burası ne güzel olmuş;ben doğumdan sonra katıldım;önceleri hep okuyordum. Herkes buradayken;kızımın kaka sorununa bir öneriniz olurmu arkadaşlar.4-5.günde kendim zeytinyağlı çubukla müdahale ederek yaptırıyorum.Bu süre içinde sürekli gaz çıkarıyor;uykuda ve memede huzursuz.Doktor kakası koyu olmadığı için normal diyor,bazı bebeklerde olurmuş.Duphalac kabızlık için;kızım kabız değil.Fitil de canını yakıyor sürekli ağlıyor.Başka bir önerisi olan var mı???
kurban olurum ben ona..duni ulaş buara ne bulsa ağzına sokuo..yorgan kenarı emzik sapı..anakucağı kolu vs :Ssizdede varmı bu??
Hoşgeldin canım!
Kızlaaaar size çok teşekkür ederim beni gerçekten çok ama çok duygulandırdınız anca beraber kanca beraber diyerek gerçekten çok özel anneler olduğunuzu gösterdiniz bizlere bizi hiç bırakmayın
Rapu Dunii zonoxx sizi seviyorum canlarım
(zaten face de su simgeler yoktu çok canım sıkılıyordu ii oldu buraya dondugumuz)
Ohh yap bakalım,bizde eyüpe feshaneye gittik bugün.Gezdik gezdik oğluş yoruldu uyuor şimdi..Bu arada ben hiç iftara kimseyi alamıyorum yaa Ulaş izin veriyor mu sana yemek yapmaya??
b,z sab simplex kullandık ve kaka sorununu tarihe gömdük şimdi düzenli yapıyo canım...
canım benim elimi toptan ağzına sokucak o denli evet ne bulsa ağzında hatta tişörtlerini topak yapıp ağzına sokuyo ...çok sancılı diş çıkartma ağrıları canım akşamları azıyo iyicene... bide dün aşısı problem olmadı bugün canıma okudu ağla ağla napcamı şaşırdım dişleri kaşınıyo gazı oldu anlamadım ki gaz sancımız falan kalmamıştı ağrısı vardı offf fenaydı ancak 10gibi annemin yardımlarıyla uyuttum bide misafir vardı bugün gerçi yabancı deel ablamlar gelmişti ama ilgilenmek gerkiyor tabi öyle işte kuşum
kızlar faceden ayrıldım artık sadece burdayım. Bebişleri beraber büyütücez inşallah. herkese iyi uykular bol bol sütler.
gezgin canım çatlakdamı oluyormuş korktum şimdi sanada geçmiş olsun bence de git dr a bide bi bitki vardı o iyi geliyor deidiler annemler öğreniyim söylerim basur için ama çatlağı bilmiyorum bende denerim bi bakıyım da yazrım buraya...
Selaaamm ben geldimmmm .....
Nasilsiniz kizlar???
Bende henuz yazmadimm,firsatim olmadi ... :26:
Kizlar bendede bagsur var amaaa gelin gorun ki ben o cikar tekrar diye dusunurken ANIF FISUR oldummm,facede geciyorrr diye yazmistim ama yookkk,zeytin yagi kullaniyorum ama iki gundur cektigim aciyi birde bana sorun
Yok mu bunun ilaci kizlar bilen var mi ??? :26:
Ben varimmmm
Zonnetje ablaaa sana cvp yazmistim kacirmissin sanirimmmm
ne kadar kalabalıklaşmışız .burası daha güzel faceden. bende artık burdayım. rapu yazını yeni okudum seni çok seviyorum. ulaşı öpüyorum.:13:
Huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm! Bi garip oldum şuan Emirimin tekmelerini hissederken yazıyordum burayaaa şimdi ise size emir bebekle selam çakıyorumresmen bu bbeiş yüzünden oğluşumun adı konuldu :))
kızlar faceden ayrıldım artık sadece burdayım. Bebişleri beraber büyütücez inşallah. herkese iyi uykular bol bol sütler.
Selaaamm ben geldimmmm .....
Nasilsiniz kizlar???
Kizlar bendede bagsur var amaaa gelin gorun ki ben o cikar tekrar diye dusunurken ANIF FISUR oldummm,facede geciyorrr diye yazmistim ama yookkk,zeytin yagi kullaniyorum ama iki gundur cektigim aciyi birde bana sorun
Yok mu bunun ilaci kizlar bilen var mi ??? :26:
gezginimm, buyuk ihtimalle kacirmisim evet((
Bugun cokyogundum tatlim, iftara misafirlerimvardi,
walla su saat oldu anca oturdum, gec gittiler sagolsunlar:)))
kavusmaniza kac gun kaldi bakem
hepnize iyi geceler kizlar nasilsin ? benim bebis cok fena gündüz 20 dak fazla uyumuyor birde pcde sorun yasadimdan sürekli giremiyorum
GEZGIN dogumdan 1 ay sonra senin yasadinin aynini yasadim ne aciydi ,ne oturabiliyordum nede yürüebiliyordum agridan uyku bile uyuyamiyordum diyebilirim,netden arastirdim günlük 15 dak kadar ilik suya oturdum banyoyu doldurup ve eczaneden bi ilac aldim günlük onuda kullandim 2 hafta sonra düzeldi ama 2 hafta neler cektim :18: günlük ilik suya otur ezcaneye derdini anlat onlar kremini veriyolar INSALLAH atlatirsin canim
Sorun degill)
Masallah atlattin bugunude hadi gozun aydinn =))
Bizim kavusmamia kac gun bende bilmiyorum,yani esim net birsey demiyor supriz yapicak sanirimmm.. =S
Hayirli geceler canim,biz kizimla iyiyiz elhamd. sen nasilsin minigin nasil??
Canim dedigin ilik suyu yarindan itibaren yapicam insallah,esimede soyledim gelirken getir diye oda bakicak,insallah benimkiside duzelir,dayanilacak gibi degil bazen....
Cok optukk sizi....
selam canlarımmmmmmmmmmherkes iyidir umarım:82: günün selamını verip gideyim dedim
geçmişe bakamadığım için son durumlardan haberim yok. bir ara bakarımm. hepinizi öpüyoreeee
gezgin, yaşadığın sorunu berbat bir şekilde ben de yaşıyorumameliyat olucam mecbur. çünkü fissrüm inanılmaz ilerlemiş. kanamalı artık
geçmişolsun canım....iyi akşamlarr..ayy oku oku bitiremedim burası eski halini almaya başlamış yine.arkadaşlar yaa bugün kızımın sol gözü çapaklanmaya başladı
dr normal demiş.....bence müdahale etme....sen bilirsin..Burası ne güzel olmuş;ben doğumdan sonra katıldım;önceleri hep okuyordum. Herkes buradayken;kızımın kaka sorununa bir öneriniz olurmu arkadaşlar.4-5.günde kendim zeytinyağlı çubukla müdahale ederek yaptırıyorum.Bu süre içinde sürekli gaz çıkarıyor;uykuda ve memede huzursuz.Doktor kakası koyu olmadığı için normal diyor,bazı bebeklerde olurmuş.Duphalac kabızlık için;kızım kabız değil.Fitil de canını yakıyor sürekli ağlıyor.Başka bir önerisi olan var mı???
yasemin az birazda küsüratı var canımNazar
kurban olurum ben ona..duni ulaş buara ne bulsa ağzına sokuo..yorgan kenarı emzik sapı..anakucağı kolu vs :Ssizdede varmı bu??
bu yöntemi bende denicem bayramdan sonra..oğluma biraz daha zaman veriorum şmdilik ama bayam sonu geçicez inşallah..kurbana kadar kesin halletmemis gereken meselelr var..uyku düzeni emzirme saati gibi :26:
çizelgemi deren yapmış saolsun
iftarı atlattım bide salı günü var nevracım..ali nazik yaptım bu arada
hoşgeidiinn:)
daphnem canım benimmmbu simgeleri çok öslemiş bende yawww
ayrıca ölümüneee kankayıss :) kıss beraber doğurduk bis delimisnnn
bende seni çok seviyorum elifimmmmm
misela tatlım müdahale etmeyin dio doktorlar..biliyorum o öyle kıvranırken zor bişey yapmadan izlemek ama bikaç sefer sonra düzene oturur..ayrıca senin yemene dikkat etmenlazım..kayısı suyu iç ..kayısı ye..lifli şeler ye..hurma vs..bol sıvı tabi..sonuçta senden geçior bebeğine..sanırım beslenmene dikkat edersen düzelir.
fıstıklar naberrr
misafirlerimi ağırladım yolladım..bide salı var onuda atlatırsam süper olacakk
bide şey dicem ben bu gönderiyi yazarken sürekli sayfanın başına alıyor sinir oldumm bide smeylaları tıklıyorum sayfaya almıyor anlamadım nedir sorun
:26: :81::84:rapu sanırım günün ilk msj ında çıkmıyo...
selam canlarımmmmmmmmmmherkes iyidir umarım:82: günün selamını verip gideyim dedim
geçmişe bakamadığım için son durumlardan haberim yok. bir ara bakarımm. hepinizi öpüyoreeee
gezgin, yaşadığın sorunu berbat bir şekilde ben de yaşıyorumameliyat olucam mecbur. çünkü fissrüm inanılmaz ilerlemiş. kanamalı artık
Hoşbulduk canım sizede iyi seyirler:)) Güzellik nasıl kokluyorum onu:)gunaydin tomurum hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?