2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh yap bakalım,bizde eyüpe feshaneye gittik bugün.Gezdik gezdik oğluş yoruldu uyuor şimdi..Bu arada ben hiç iftara kimseyi alamıyorum yaa Ulaş izin veriyor mu sana yemek yapmaya??

b,z sab simplex kullandık ve kaka sorununu tarihe gömdük şimdi düzenli yapıyo canım...

kurban olurum ben ona..duni ulaş buara ne bulsa ağzına sokuo..yorgan kenarı emzik sapı..anakucağı kolu vs :S sizdede varmı bu??

canım benim elimi toptan ağzına sokucak o denli evet ne bulsa ağzında hatta tişörtlerini topak yapıp ağzına sokuyo ...çok sancılı diş çıkartma ağrıları canım akşamları azıyo iyicene... bide dün aşısı problem olmadı bugün canıma okudu ağla ağla napcamı şaşırdım dişleri kaşınıyo gazı oldu anlamadım ki gaz sancımız falan kalmamıştı ağrısı vardı offf fenaydı ancak 10gibi annemin yardımlarıyla uyuttum bide misafir vardı bugün gerçi yabancı deel ablamlar gelmişti ama ilgilenmek gerkiyor tabi öyle işte kuşum

yirim seni

kızlar faceden ayrıldım artık sadece burdayım. Bebişleri beraber büyütücez inşallah. herkese iyi uykular bol bol sütler.

Son düzenleme:
Ohh yap bakalım,bizde eyüpe feshaneye gittik bugün.Gezdik gezdik oğluş yoruldu uyuor şimdi..Bu arada ben hiç iftara kimseyi alamıyorum yaa Ulaş izin veriyor mu sana yemek yapmaya??

uuu çok kalabalıktır oralar yaw nasıl durdu emir? ulaş kalabalıktan nefret ediyor dörtten fazla insanı yanyana görmeye tahammülü yok resmen basıyor çığlığı :S
canım ulaş tabiside izin vermiyor ona birisi bakıor ben yemeğimi yapıp soframı hazırlıourm..geçen annem baktıydı bu seferde kocam..baba oğul takıldılar :) ben arada emzirdim iki defa..öle işte..esas sorun akşam çıkıo ama..ezandan sona onun mızmızlanma saatleri çünkü..uyusammı uyumayıp geceyi annemin burnundanmı getirsem ne yapsam kararsızlığı içinde olduğundan vede diş çıkardığından sürekli vızır vızırrr sinek gibi yavrucağım :) onuda bi şekilde halledios ben servis yapıom babası tutuo ben tutuom babası servis yapıoo misafir sofrayı topluo biz bebeye bakıos felan:)))

efet kuzubalığım ya bu ara öğrenmiş iki elini birden sokuo :S böle iki kenardan canım gaz değildir üşümüştür karnı ağrıodur felan..yani gazdırda o ilk zamanki gaz değildir..aşıdan çok tırsıom gene bide bize nie öle geç tarih verdiler ben anlamadım yaw

kızlar faceden ayrıldım artık sadece burdayım. Bebişleri beraber büyütücez inşallah. herkese iyi uykular bol bol sütler.

hayırlısı olsun elifcimm..hepimis için en güseli neyse o olsun :) sanada iigeceler canımcım..güseeelce uyursun dinlenirsin inş...bebeleri mıncırırım vede öperimmm

canim hemen oldu bende,yani sonradan oluyor mu bilmem dogum sonrasi cogu kiside cikarmis....
insallah gidicem doktora :26: sagolasinn tmm

gezginimm, buyuk ihtimalle kacirmisim evet((
Bugun cokyogundum tatlim, iftara misafirlerimvardi,
walla su saat oldu anca oturdum, gec gittiler sagolsunlar:)))

kavusmaniza kac gun kaldi bakem

ne kadar kalabalıklaşmışız .burası daha güzel faceden. bende artık burdayım. rapu yazını yeni okudum seni çok seviyorum. ulaşı öpüyorum.:13:

Hosgeldin elifcimm

Huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm! Bi garip oldum şuan Emirimin tekmelerini hissederken yazıyordum burayaaa şimdi ise size emir bebekle selam çakıyorum resmen bu bbeiş yüzünden oğluşumun adı konuldu :))

denizcim huuuuu, sende hosgeldin.

Insallah canim, hepberaber nasipse tekt ek dogumgunlerinide kutlucas bebeklerimizin:))

hepnize iyi geceler kizlar nasilsin ? benim bebis cok fena gündüz 20 dak fazla uyumuyor birde pcde sorun yasadimdan sürekli giremiyorum

GEZGIN dogumdan 1 ay sonra senin yasadinin aynini yasadim ne aciydi ,ne oturabiliyordum nede yürüebiliyordum agridan uyku bile uyuyamiyordum diyebilirim,netden arastirdim günlük 15 dak kadar ilik suya oturdum banyoyu doldurup ve eczaneden bi ilac aldim günlük onuda kullandim 2 hafta sonra düzeldi ama 2 hafta neler cektim :18: günlük ilik suya otur ezcaneye derdini anlat onlar kremini veriyolar INSALLAH atlatirsin canim

gezginimm, buyuk ihtimalle kacirmisim evet((
Bugun cokyogundum tatlim, iftara misafirlerimvardi,
walla su saat oldu anca oturdum, gec gittiler sagolsunlar:)))

kavusmaniza kac gun kaldi bakem

Sorun degill )
Masallah atlattin bugunude hadi gozun aydinn =))

Bizim kavusmamia kac gun bende bilmiyorum,yani esim net birsey demiyor supriz yapicak sanirimmm.. =S

Hayirli geceler canim,biz kizimla iyiyiz elhamd. sen nasilsin minigin nasil??

Canim dedigin ilik suyu yarindan itibaren yapicam insallah,esimede soyledim gelirken getir diye oda bakicak,insallah benimkiside duzelir,dayanilacak gibi degil bazen....

Cok optukk sizi....

Son düzenleme:
selam canlarımmmmmmmmmm herkes iyidir umarım:82: günün selamını verip gideyim dedim
geçmişe bakamadığım için son durumlardan haberim yok. bir ara bakarımm. hepinizi öpüyoreeee
gezgin, yaşadığın sorunu berbat bir şekilde ben de yaşıyorum ameliyat olucam mecbur. çünkü fissrüm inanılmaz ilerlemiş. kanamalı artık

Gezgincim,darisi seneye ramazana insallah, kucuk bebekle davet vermek aya zor oluyomus Esin nezaman gelicegine dair birsey soyolemiyorsa kesin surpriz yapicaktir seninde dedigin gibi

gunaydin canim sanada,

Kizim sagolsun pazar sabahi demedi erkencikten kaldirdi beni
oturuyoruz ana-kiz, eski bir turk filmi var tv de izliyorus bakalim, nostalji yapiyoruz
babamiz ise halen uykunun gozune vurmakta
iyi pazarlar canim size

iyi akşamlarr..ayy oku oku bitiremedim burası eski halini almaya başlamış yine.arkadaşlar yaa bugün kızımın sol gözü çapaklanmaya başladı
geçmişolsun canım....((
dr normal demiş.....bence müdahale etme....sen bilirsin..

ilk gün bende de görünmüyodu ifadeler sonra geldii.....onları çok özlemişim...bayram sonu için kolay gelsin....oto koltuğunda bel destek minderi kulanyormusun....

:26::81::84:rapu sanırım günün ilk msj ında çıkmıyo...

Günaydınlar:)))

Duni ve Rapu demek sizdede var elini yada ağız kenarına yakın olan herşeyi ağzına götürme huyu :)) inanın thisortleri sırılsıklam oluyor önlük takıyorum onlarda yine keza...

Ela-Ada canım ben oto koltuğunun bel kısmına minicik bir yastık koyuyorum halen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…