2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIIN....nasılsınız? bende 9 haftalık hamileyim benim doğum tarihim 8 mayıs..sizin doğum tarihinizde bi yanlışlıkmı var ?
bende 9+3 üm 8 mayıs doğumum. sat tarihimden 2 gün geri gidio benim bebek. aslında 9+5 tim eski sat ıma göre
Valla benimki aksaklıklarla azıcık devam edio:kedi: dr.um yasaklamadı. bakaydirigubbakcemileştan beri.
ya cnaım ahhh ahhh keşke biz de yapabilsek. senin adına sevindim afiyet balllllllllll şeker olsun bebişineeezemuszemus:ecrin_bebek:
Günaydınn kızlarrr bugün 10 haftamız bittiii çok şüküüürrr ..

Nazo7 bize yasaklanmadı e bizde yasaklamadık devam ediyoruz ama daha dikkatli olarak tabikii:kedi:
hadi hayırlı olsun dilekkk =) bizimde haftaya salı bitiyor.kaydirigubbakcemile2
turko canım yemeği meyveyi herşeyi çıkardım grissini ile su içtim çıkardım bir daha içtim çıkardım bir daha bir daha bende pes ettim dün geceyi susuz geçirmiştir bebiş

ya canımmm benimki hep susuz. mecnun gibidelikafadulden kim bilir bana ne küfrediyodur benim miniğim. hele erkekse biraz büyüsüz acısını tekmeleriyle çıkarırkaydirigubbakcemile3

SELAM..BÜTÜN HASTANELER BÖYLE..DİREK tahlil yapmıyorlar...mecbur önce formaliteden muayene sonra tahlil yazıyolar..sabırlı ol arkadaşım :))

SELAM..BÜTÜN HASTANELER BÖYLE..DİREK tahlil yapmıyorlar...mecbur önce formaliteden muayene sonra tahlil yazıyolar..sabırlı ol arkadaşım :))

ama benim kendi semtimdeki tedavi öncesi bütün tahlillerimde dra sadece tahlil yazdırıcam dedim ve yazmıştı rutin gebelik testlerinin bazıları kendi semtimdeki hastanede yapılmıyormuş o yüzden bugün başka hastaneye gittim orda yapılıyor ama prosüdür buymuş gebe olduğumuz içinmi.
sakıncası varmı bu kadar sık muayene olmanın?

Turkocum, nanptın eşinle arayı dizdn mi canım :)

baharnaz, kızıcan ama kahvaltı yapmadım hala. birazdan kahvaltı hazırlıcam :gitme: ama dünannemlere gittim yemek yemekten öldüm kaydirigubbakcemile3 birsürü şey yedim kendime inanamadım

bu arada kızlar benim adetim 1 ağusostu. 7 gün geçti. karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı var. sizde de var mıakannehir sanki adet oluyomuşum gibi

bir de idrarımı yaptıktan sonra karnıma kramp girio. ama idrar varken olmuo. mesane boşalınca ağrı başlıo

Son düzenleme:
USG İLE BAKMANIN bir sakıncası olduğunu hiç duymadım..gebelik sitelerinde de okumadım..istersen bir araştır

ooohh yarasıınn bebişeeee

zonox bu saatte kahvaltı olurmu canım dün sana çok konuştum herhalde akşam ben çok kötüydüm maşallah sen yemişsin :)
her defasında yiyecek listemden birşeyleri çıkarıyorum sürekli eşim bu gidişle birşey kalmıycak diyor

benimde 1 ağustos ama benim 2-3 önce ağrılarım vardı bugün birşey yok genelde 27-28 günde bir olurdum

o bendede oluyor garip bir agrı demi bence oda hamileliktendir ben kafaya takmıyorum

turko kızıyorum bak sana lmaz:sen deneyimlisin bir yorum yazsan nolur soruma

ooohh yarasıınn bebişeeee
kadar üzülmez. çocuğunun üzerinde çok etkisi oluo. inşallah en kısa zamanda yataklar birleşiropuyorumnanaktan

canım eşine kızıyorum vala. hamile kadın bu

canım senin doğum tarihin ne. o halde sen de 9+4 olmalısın. benimki satıma göre 2 gün geç döllenmiş. onun için 9+2 oldum. aslında her gittiğimde sat tarihime yaklaşıyorumsempatiksalakcinni usg cihazında ne yazıosa ona haftamı söylüyorum benbilmiyorumkismile

bu sorumu canım bence bir sakıncası yoktur sık muayenenin hiç duymadım zararı olacagını öyle olsa dr uyarır zaten

baharnaz, ben de duymadım sakıncasını. usg ile ilgili hiiç duymadım sakıncasını. nette kadınlar sakıncalı yazıolar dr. edasıyla ama bence biraz evham diorumkaydirigubbakcemile3

canlar ben bişi yiyip gelim. öpüyorum sizi

zonox.benim sat 1 ağustosdu...benimde son 3 gündür ara ara karnım kasıklarım ve belim ağrıyor....idrarımda bişey yok çok şükür ama su içemiyoruzz onunla ilgili olabilirmi acaba ?

benim durumum OPUma göre hesaplanıyor drum bebişin gelişimide böyle dedi canım
9+5

zonox.benim sat 1 ağustosdu...benimde son 3 gündür ara ara karnım kasıklarım ve belim ağrıyor....idrarımda bişey yok çok şükür ama su içemiyoruzz onunla ilgili olabilirmi acaba ?

benimde belim ağrımıştı bugün hiç ağrımadı ama benim genelde pek ağrımaz belim o yüzdende tedirgin olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…