bende 9+3 üm 8 mayıs doğumum. sat tarihimden 2 gün geri gidio benim bebek. aslında 9+5 tim eski sat ıma göreGÜNAYDIIN....nasılsınız? bende 9 haftalık hamileyim benim doğum tarihim 8 mayıs..sizin doğum tarihinizde bi yanlışlıkmı var ?
Valla benimki aksaklıklarla azıcık devam edio:kedi: dr.um yasaklamadı. bakaydirigubbakcemileştan beri.günaydın kızlar...bir şey sormak isterim..gerçi biraz özel olucak ama..cinsel hayatınız devam ediyormu?etmiyorsa,doktorunuz mu yasakladı,kendi tedbirinizmi?benim doktorum yasaklamadı ama ben korkuyorum..etrafımdaki insanlarda olur mu öyle şey bişey olmaz diyolar..sizlerinde fikirlerini alayım istedim..
ya cnaım ahhh ahhh keşke biz de yapabilsek. senin adına sevindim afiyet balllllllllll şeker olsun bebişineeezemuszemus:ecrin_bebek:Bu arada ben bugün çok güzel kahvaltı ettim..Hala inanamıyorum...o kadar çok yedim ki biri beni durdursun demeye başladım...zor zaptettim kendimi...son 1,5 aydır ilk kez...inanamıyorum...ama bu hızla devam edersem sonumu bilemiyorum....gerçi çok uzun süren bir açlık döneminin hasretiyle böyle yapmış da olabilirim.normalde o kadar iştahlı değilimdir çünkü...bulantılarım azaldı dünden beri....ondan mı acaba?su bile canım ister oldu...
hadi hayırlı olsun dilekkk =) bizimde haftaya salı bitiyor.kaydirigubbakcemile2Günaydınn kızlarrr bugün 10 haftamız bittiii çok şüküüürrr ..
Nazo7 bize yasaklanmadı e bizde yasaklamadık devam ediyoruz ama daha dikkatli olarak tabikii:kedi:
turko canım yemeği meyveyi herşeyi çıkardım grissini ile su içtim çıkardım bir daha içtim çıkardım bir daha bir daha bende pes ettim dün geceyi susuz geçirmiştir bebiş
SELAM..BÜTÜN HASTANELER BÖYLE..DİREK tahlil yapmıyorlar...mecbur önce formaliteden muayene sonra tahlil yazıyolar..sabırlı ol arkadaşım :))
Turkocum, nanptın eşinle arayı dizdn mi canım :)
yok canımm nerdee surat yapıyor bende nazını çekmiyorumyemegini yiyip yatıyor bende odama gidiyorum yatıyorum pek konuşmuyoruz haksız olsam şimdiye çoktan gönlünü almıştım kırıcı ve haksız olan o yataga gelene kadar gitsinnn bakalımm
baharnaz, kızıcan ama kahvaltı yapmadım hala. birazdan kahvaltı hazırlıcam :gitme: ama dünannemlere gittim yemek yemekten öldüm kaydirigubbakcemile3 birsürü şey yedim kendime inanamadım
bu arada kızlar benim adetim 1 ağusostu. 7 gün geçti. karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı var. sizde de var mıakannehir sanki adet oluyomuşum gibi
bir de idrarımı yaptıktan sonra karnıma kramp girio. ama idrar varken olmuo. mesane boşalınca ağrı başlıo
turko kızıyorum bak sanalmaz:sen deneyimlisin bir yorum yazsan nolur soruma
kadar üzülmez. çocuğunun üzerinde çok etkisi oluo. inşallah en kısa zamanda yataklar birleşiropuyorumnanaktanooohh yarasıınn bebişeeee
zonox bu saatte kahvaltı olurmu canım dün sana çok konuştum herhalde akşam ben çok kötüydüm maşallah sen yemişsin :)
her defasında yiyecek listemden birşeyleri çıkarıyorum sürekli eşim bu gidişle birşey kalmıycak diyor
benimde 1 ağustos ama benim 2-3 önce ağrılarım vardı bugün birşey yok genelde 27-28 günde bir olurdum
ama benim kendi semtimdeki tedavi öncesi bütün tahlillerimde dra sadece tahlil yazdırıcam dedim ve yazmıştı rutin gebelik testlerinin bazıları kendi semtimdeki hastanede yapılmıyormuş o yüzden bugün başka hastaneye gittim orda yapılıyor ama prosüdür buymuş gebe olduğumuz içinmi.
sakıncası varmı bu kadar sık muayene olmanın?
kadar üzülmez. çocuğunun üzerinde çok etkisi oluo. inşallah en kısa zamanda yataklar birleşiropuyorumnanaktan
canım eşine kızıyorum vala. hamile kadın bu
canım senin doğum tarihin ne. o halde sen de 9+4 olmalısın. benimki satıma göre 2 gün geç döllenmiş. onun için 9+2 oldum. aslında her gittiğimde sat tarihime yaklaşıyorumsempatiksalakcinni usg cihazında ne yazıosa ona haftamı söylüyorum benbilmiyorumkismile
bu sorumu canım bence bir sakıncası yoktur sık muayenenin hiç duymadım zararı olacagını öyle olsa dr uyarır zaten
zonox.benim sat 1 ağustosdu...benimde son 3 gündür ara ara karnım kasıklarım ve belim ağrıyor....idrarımda bişey yok çok şükür ama su içemiyoruzz onunla ilgili olabilirmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?