rapunzeln .!.:günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
oğlum öksürüyodu dün draa götürdüm odası nemliolsun sau kaynatın buharı nemlendirsin dedi yarın tekrar kontrole çağırdı bide dil altı ile damağı bitiştiren ince çizgi var et o öndeymiş o kesilecek kbb uzmanına götür dedi bayram sonu götürücem(
geçmiş olsun canım buhar makineside alabilirsin
evet canım alıcam herzaman lazım alana kadar böle artık:)
peki kış için meyve püresi falan yaptınmı bebeğe yedirmeye be yapıcamda nadıl yapıcam bilmiyorum
oğlum öksürüyodu dün draa götürdüm odası nemliolsun sau kaynatın buharı nemlendirsin dedi yarın tekrar kontrole çağırdı bide dil altı ile damağı bitiştiren ince çizgi var et o öndeymiş o kesilecek kbb uzmanına götür dedi bayram sonu götürücem(
oğlum ilk başlarda yumruklarını sokuyordu ağzına şmdi işaret parmaklarını sokuyor. bir güzel gezdiriyor ağzının içinde. hatta bazen fazla sokuyor da öğürüyor.
Bizimkininde elleri hep agzina ikisini ayni anda sokmaya calisio konusabilsr benim ellerimi de odunc isticek
valla benim kızım da öyle şehvetle ellerini diş etlerine sürüyor ki acaba dişi mi çıkıyor? daha 4 aylık ama =(
sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıogünaydın kızlarduncan rapunzeln allah yardım etsin kuzularınıza bir an önce pıtır pıtır patlasın dişler kurtulsun büşra ve ulaş..daha kaka ve gazı yoluna koyamamış benim kızım birde diş çıkarsa nolur aceba?
daha çok huyları değişecek canım..Geçmiş olsun ..benim kzızmda gaz sancıları olduğu dönem kakası arada yeşil oluyodu..Ama uzun zamandır yeşil yapmıyo vede gaz krizi ağlamalarımız yok..Belkide bağlantılıdır birbiriyle...
Forumda hep kabızlık konu oluyo bebeklerde..Benim kzızmda günde 3-4 kere yapıyo bu normalmi acaba ??
benimkide yüzük parmağını emiyo aynı şekilde..Bazende elini birden çekiyo ve ağzının içini çizip ağlıyo...
merhaba herkese arkadaşlar
kızlar üçünüzünde bebeleri diş çıkarıyo olabilirrr
sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıo
3-4 kez bazı bebeler için normal tatlım... büşrada bazen 3 kez yapıo ama geneli ikidir günde...
oy kuzummmm kolay gelsinnn vede eeeeee NİCE SENELEREEEEEE DOĞUM GÜNÜNNNN KUTLU OLSUNNNNNdünürbalığımmm
selam canım geçmiş olsun hemenmi yapılması gerekiyomuş operasyonun zararı ne olabilirki bide...
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere oğlun ve eşinle beraber...
geçmiş olsun canım akşamları artık hava serinliyor benim büyük oğlanda çok öksürüyo yarın dr a götürücem.
Hmm henüz başlamadım ama şöyleki eriği komposto gibi kaynatıyorsun zaten kendini hemen çekiyor dağılıyor bildiğin püre gibi oluyor onuda alıp buzdolabı poşetine koyuyorsun gonder buzluğa aynı seyi şeftali kaysı içinde yapabilirsin ben henüz yapmadım ama yapıcam yalnız içine şeker atma kompostonun suyunu al sonradan at
hoşgeldin ebulcum :) nursen artık burda takılacak :))
daphnecimm doğru evet arkaya doğru takılacak..ben arkada yolculuk etmeyi hiç sevmiım ama oğluşumn hatrına oturuom yanına..az büyüsede bende öne terfi etsem
hiç öle bişi yok...dediğin olay sezeryanda bir beklenmedik durum olursa ameliyat sonrası kasılmayı sürdürmek için yapılır..ve korkunç acı veren bişey..allah göstermesin..şimdiden takma bunları kafana..sağlıkla alırsın bebişi inş kucağına.
monocum benim oğlan gündüzleri fırfır ama gece daha olmadı ööle bi vukuatımız.ama bende korktum şimdi..ben yanına yastık koyuyorum her ihtimale karşı ama?
ivettt tatlım..eşşeğe ters binmiş nasrettin hoca gibi
kıslar annemdeydim o sebeple dünden beri giremedim..şimdi iftara bişiler hazılrıyım ben..öperim hepinsiii
teşekkürederim canım yapıcam hemen
bluuu bebemmmgiderken not bıraktımdı kısss sölemedilermi sana efenimm okumuş öğrenmişsindir blucumm epeyce kızdım sonada gruptan imha ettim kendimi şimdi mutlu ve huzurluyum
kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?