2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçta ulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)

oğlum öksürüyodu dün draa götürdüm odası nemliolsun sau kaynatın buharı nemlendirsin dedi yarın tekrar kontrole çağırdı bide dil altı ile damağı bitiştiren ince çizgi var et o öndeymiş o kesilecek kbb uzmanına götür dedi bayram sonu götürücem(

günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçta ulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)

ayayayay doğum günün kutlu olsun dünyaaanın en genç (olmasa bile)görünen annesitombişimle nice mutlu yaşlara canım beniim

Amaaan boşver yavrum ya yaparsın yemeğinide ben salverdim kendimi iyice ne yemek ne iftar bugünde sosyete pazarına gidicem sefam olsun:)yusufu zırt pırt dısarı cıkarıyorum nolcak bu nazar işi bilmem valla

geçmiş olsun canım buhar makineside alabilirsin

evet canım alıcam herzaman lazım alana kadar böle artık:)
peki kış için meyve püresi falan yaptınmı bebeğe yedirmeye be yapıcamda nadıl yapıcam bilmiyorum

Hmm henüz başlamadım ama şöyleki eriği komposto gibi kaynatıyorsun zaten kendini hemen çekiyor dağılıyor bildiğin püre gibi oluyor onuda alıp buzdolabı poşetine koyuyorsun gonder buzluğa aynı seyi şeftali kaysı içinde yapabilirsin ben henüz yapmadım ama yapıcam yalnız içine şeker atma kompostonun suyunu al sonradan at

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere oğlun ve eşinle beraber...

geçmiş olsun canım akşamları artık hava serinliyor benim büyük oğlanda çok öksürüyo yarın dr a götürücem.

oğlum ilk başlarda yumruklarını sokuyordu ağzına şmdi işaret parmaklarını sokuyor. bir güzel gezdiriyor ağzının içinde. hatta bazen fazla sokuyor da öğürüyor.

Bizimkininde elleri hep agzina ikisini ayni anda sokmaya calisio konusabilsr benim ellerimi de odunc isticek

valla benim kızım da öyle şehvetle ellerini diş etlerine sürüyor ki acaba dişi mi çıkıyor? daha 4 aylık ama =(

kızlar üçünüzünde bebeleri diş çıkarıyo olabilirrr

sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıo

3-4 kez bazı bebeler için normal tatlım... büşrada bazen 3 kez yapıo ama geneli ikidir günde...

oy kuzummmm kolay gelsinnn vede eeeeee NİCE SENELEREEEEEE DOĞUM GÜNÜNNNN KUTLU OLSUNNNNN dünürbalığımmm

merhaba herkese arkadaşlar

selam canım geçmiş olsun hemenmi yapılması gerekiyomuş operasyonun zararı ne olabilirki bide...

Son düzenleme:

sağol canım yaptır bian önce ilerde sorun olmasın dedi peltekliğe neden oluyomuş

evet gündüz sıcak akşamları serinliyo hava çocuklarda bu değişimde hasta oluyolar

teşekkürederim canım yapıcam hemen

teşekkürederim canım yapıcam hemen

ben de gece her iki yanına yastık koydum dönemedi oğluşum ama baya uğraştı.çok zor dalıyor uykuya ne yapcaz bilmem. bu arada Nursenciim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUN.nice seneler oğluşunla birlikte gir inşallah.

kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba

bluuu bebemmm giderken not bıraktımdı kısss sölemedilermi sana efenimm okumuş öğrenmişsindir blucumm epeyce kızdım sonada gruptan imha ettim kendimi şimdi mutlu ve huzurluyum

walla kimse bişey söylemedi kuzucanım...sadece bir huzursuzluk olduğunu öğrendim..detaydan da çok hbrim var diyemem..neyse ....gücendim sana...bir msj atsaydın bari....uyus

rapuuu doğum günün kutlu olsun canımm...

betüş geçmiş olsun bebeğine...

kızlar havalar serinledimi ne güzel ya..ben klima çarpar diye açmıyodum geceleri sıcak olsada ama 3 gecedir uyunmuyo mecbur açıyorum...bi zararı olmaz inşallah..26 dereceye ayarlıyorum çok soğuk yapmıyorummm

Canimm kolay gelsin vee Rabbim omrunu hayirli eylesin...
Ailenle huzur icinde nice mutlu yillara insallah....

kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba

canim yuz ustu uyutmayi dene eger yapmadiysan,uyku suresi artiyor

selam

bebeğim gündüz çok uyumadığı için gelemiyorum

Rapunzeln yeni yaşın kutlu olsun nice yıllara bebeğinle sevdiklerinle...

betuş geçmiş olsun.

kızlar dün aşımızı olduk çok şükür atlattık darısı sizlere ( Herada saol canım msjını okumuştum).

bizde bu ay 1 kilo almış ve 3 cm uzamışız Maşallah.

emerken cukcuk sesi Enestende gelmeye başladı 123sunny ben birşey duymadım bunla ilgili drada sormadım.

benimde en küçük parmağımı yakalayınca bırakmıyor alt 2 dişi kabarmış ama çıkması 2 ayı bulurmuş

bizim gibi varmı Enes 3 günde bir kaka yapıyor bebeğinin düzeni böyle olan varmı?

blu-sky dün aklımdan geçmiştin hoşgeldin

diğer arkadaşlar sizlerede selamlar

semaysemde bir göz kırptı bir daha uğraamadı.

yaz meyvelerini buzdolabına nassıl atıcaz bebişlerimiz için tarif olan varsa paylaşalım.
dapnhe senmi yazmıştın erik kompostosu? sadece püresinimii saklıycaz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…