rapuuu doğum günün kutlu olsun canımm...
betüş geçmiş olsun bebeğine...
kızlar havalar serinledimi ne güzel ya..ben klima çarpar diye açmıyodum geceleri sıcak olsada ama 3 gecedir uyunmuyo mecbur açıyorum...bi zararı olmaz inşallah..26 dereceye ayarlıyorum çok soğuk yapmıyorummm
daha çok huyları değişecek canım..Geçmiş olsun ..benim kzızmda gaz sancıları olduğu dönem kakası arada yeşil oluyodu..Ama uzun zamandır yeşil yapmıyo vede gaz krizi ağlamalarımız yok..Belkide bağlantılıdır birbiriyle...
Forumda hep kabızlık konu oluyo bebeklerde..Benim kzızmda günde 3-4 kere yapıyo bu normalmi acaba ??
benimkide yüzük parmağını emiyo aynı şekilde..Bazende elini birden çekiyo ve ağzının içini çizip ağlıyo...
dilekcim sıcak olunca sıcak soğuk oluncada soğuk diyoruz:) ben sıcağı çok seviyorum ortalık yansa kavrulsada yine sıcak olsun istiyorum ama malesef ankarada yasıyorum buraya bu yaz yaz gelmedi ayaklarım donuyor evin içinde su anda aksam 15 16 derece ve sıcaklıklar düşecekmiş bebeğim ayaklı pantolonla yatıyor 3 5 gun sere serpe yatırabıldım cocugu
Bende korkuyodum aynı şekilde..Elini çekiyodum ağzından.Forumda okuyunca rahatladım..Burada olmanın en güzel tarafı bu işte...aynı döemler aynı sorun ve heyecanları yaşıyoruz..senin yine az canm benim ufaklık 7 yi buluyor kakada:)) günde 10 defaya kadar normal demişti dr.
ben de kızım parmak emmeye alışacak diye korkuyordum demek ki bütün bebekler de varmış,rahatladım yazdıklarınızı okuyunca
selam
bebeğim gündüz çok uyumadığı için gelemiyorum
Rapunzeln yeni yaşın kutlu olsun nice yıllara bebeğinle sevdiklerinle...
betuş geçmiş olsun.
kızlar dün aşımızı olduk çok şükür atlattık darısı sizlere ( Herada saol canım msjını okumuştum).
bizde bu ay 1 kilo almış ve 3 cm uzamışız Maşallah.
emerken cukcuk sesi Enestende gelmeye başladı 123sunny ben birşey duymadım bunla ilgili drada sormadım.
benimde en küçük parmağımı yakalayınca bırakmıyor alt 2 dişi kabarmış ama çıkması 2 ayı bulurmuş
bizim gibi varmı Enes 3 günde bir kaka yapıyor bebeğinin düzeni böyle olan varmı?
blu-sky dün aklımdan geçmiştin hoşgeldin
diğer arkadaşlar sizlerede selamlar
semaysemde bir göz kırptı bir daha uğraamadı.
yaz meyvelerini buzdolabına nassıl atıcaz bebişlerimiz için tarif olan varsa paylaşalım.
dapnhe senmi yazmıştın erik kompostosu? sadece püresinimii saklıycaz????
inşallah bizimkide gecer bian önce meşhur 100.günede geldik ama bakalım değişim olacakmı..gayet normal sizin kızımda eskiden günde 2 yapardı rahattı dr ilaç kullanma diyor ama zor dayanıyorum valla kıyamıyorum hiç..daha çok huyları değişecek canım..Geçmiş olsun ..benim kzızmda gaz sancıları olduğu dönem kakası arada yeşil oluyodu..Ama uzun zamandır yeşil yapmıyo vede gaz krizi ağlamalarımız yok..Belkide bağlantılıdır birbiriyle...
Forumda hep kabızlık konu oluyo bebeklerde..Benim kzızmda günde 3-4 kere yapıyo bu normalmi acaba ??
benimkide yüzük parmağını emiyo aynı şekilde..Bazende elini birden çekiyo ve ağzının içini çizip ağlıyo...
tekrar doğumgünün kutlu olsun nice mutlu seneleregünaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
geçmiş olsun canım buhar makinesi bende almadım ama gerekli..umarım hemen iyileşir oğluşun..oğlum öksürüyodu dün draa götürdüm odası nemliolsun sau kaynatın buharı nemlendirsin dedi yarın tekrar kontrole çağırdı bide dil altı ile damağı bitiştiren ince çizgi var et o öndeymiş o kesilecek kbb uzmanına götür dedi bayram sonu götürücem(
geçmiş olsun canım..Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere oğlun ve eşinle beraber...
geçmiş olsun canım akşamları artık hava serinliyor benim büyük oğlanda çok öksürüyo yarın dr a götürücem.
evet ya daha çok yolumuz var düşecekler kalkacaklar..onlar acı çekmesin bize gelsin herşey kıyamıyorum hiç..sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıo
bir sıkıntısımı var acaba gazı falan..ayağında falan sallasan bi süre,inşallah düzelir canım..kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba
selamlar canım..annem yapıyo bişeyler ama bayramda gidince öğrenip yazarım..selam
betuş geçmiş olsun.
kızlar dün aşımızı olduk çok şükür atlattık darısı sizlere ( Herada saol canım msjını okumuştum).
emerken cukcuk sesi Enestende gelmeye başladı 123sunny ben birşey duymadım bunla ilgili drada sormadım.
benimde en küçük parmağımı yakalayınca bırakmıyor alt 2 dişi kabarmış ama çıkması 2 ayı bulurmuş
bizim gibi varmı Enes 3 günde bir kaka yapıyor bebeğinin düzeni böyle olan varmı?
yaz meyvelerini buzdolabına nassıl atıcaz bebişlerimiz için tarif olan varsa paylaşalım.
senin yine az canm benim ufaklık 7 yi buluyor kakada:)) günde 10 defaya kadar normal demişti dr.
ben de kızım parmak emmeye alışacak diye korkuyordum demek ki bütün bebekler de varmış,rahatladım yazdıklarınızı okuyunca
selam
betuş geçmiş olsun.
Aynen öylee..Bebeklerimiz için ısıyı ayarlamak çok zor olacak yaa...Benimm kız gece hiçüstünü örttürmüyo kapatıyorm anında açıyo..Hadi şimdi sıcak bi çıtçıtlı badi ile yatıyo..Kışın napcam bilmiyorum..uyku tulumuu alcam galibaa...
Bizde kışın zorlancaz burda klimayla ısınmak zor oluyo...Sizde kışın rahat edersiniz...
Bende korkuyodum aynı şekilde..Elini çekiyodum ağzından.Forumda okuyunca rahatladım..Burada olmanın en güzel tarafı bu işte...aynı döemler aynı sorun ve heyecanları yaşıyoruz..
canım ya kaka olayını sorsaydın keşke doktoruna..Peki 3. gün sancılı oluyomu yaparken???
CANIM ancak yazabildim....slmlar....tayini çıkan arkdaşların görevden ayrılma yazıları falan yoğunuz 2 gündür....evde de devrim biraz mız mız ateşi oldudün aşıdan sonra...günaydın kızlarrrrr
Günaydınnnn ela adaaaaaa
DOĞUM GÜNÜN KUTLU,MUTLU,SAĞLIK VE HUZUR DOLU OLSUNN....maaşallah sana kız....hem misafir hem diş çıkaran ulaş....doğum günü için de yapmışındı bişeyler...günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
merhaba herkese arkadaşlar
merhaba canım..geçmiş olsun ......oğlum öksürüyodu dün draa götürdüm odası nemliolsun sau kaynatın buharı nemlendirsin dedi yarın tekrar kontrole çağırdı bide dil altı ile damağı bitiştiren ince çizgi var et o öndeymiş o kesilecek kbb uzmanına götür dedi bayram sonu götürücem(
selam
betuş geçmiş olsun.
Herkese Hayırlı günler Arkadaşlar benim gibi çalışan Arkadaşlara bi sorum olacak sütünüzü kaç saatte bir sağıyorsunuz kaç cc geliyor bu arada emziriyormusunuz? (gece -gündüz)
kızlar bana turkceldn mesaj geldi..Bebeğiniz kafa ve boynunu güzel tutuyosa,desteksiz oturabiliyo,dille itme refleksi azaldıysa ek gıdaya geçebilir deniyo..Benim kız bunların hepsini yapıyo..Üstüne kaşık bardağı görünce ağlıyo..İnanın şu 1 ay geçsin diye bekliyorum..rahat yiyemiyorumm yaa o bana bakarkenn..
ayneenn canim bende sabirsizlikla bekliyorum ek gidaya gecmeyi,sofrada ne versem gene istiyor bagirarakk,tadina baktiriyorum bazi seylrin ufak ufak,banamisin demiyor,gecen limonu emdirdiikk yuzunu eksite eksite cuuk cuuk emdi,cekince bir agladi gorme halini
nevra mesaj atıtm sana faceden..evy babyden hedie kazanmışsın ana sayfada adını gördüm..zülalde vardı..
yok kıss ne dinlenmesi komi ve aşçı yamağı kadrosundan gittim annemehatun misafir ağırlayıp torun sevdi ben çalıştım
günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçtaulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
sağol canım yaptır bian önce ilerde sorun olmasın dedi peltekliğe neden oluyomuş
kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba
kızlar bana turkceldn mesaj geldi..Bebeğiniz kafa ve boynunu güzel tutuyosa,desteksiz oturabiliyo,dille itme refleksi azaldıysa ek gıdaya geçebilir deniyo..Benim kız bunların hepsini yapıyo..Üstüne kaşık bardağı görünce ağlıyo..İnanın şu 1 ay geçsin diye bekliyorum..rahat yiyemiyorumm yaa o bana bakarkenn..
CANIM ancak yazabildim....slmlar....tayini çıkan arkdaşların görevden ayrılma yazıları falan yoğunuz 2 gündür....evde de devrim biraz mız mız ateşi oldudün aşıdan sonra...(((((
.
dilek kızını oturtuyormusun?
ayneenn canim bende sabirsizlikla bekliyorum ek gidaya gecmeyi,sofrada ne versem gene istiyor bagirarakk,tadina baktiriyorum bazi seylrin ufak ufak,banamisin demiyor,gecen limonu emdirdiikk yuzunu eksite eksite cuuk cuuk emdi,cekince bir agladi gorme halini
yazık meryem e....(((yavrummmmmm....mayıs bebişleri yemeye düşkün olacak ....
hehehe..ben limonu denemedim..ay kıyamam amaa yaaa .o halleri çok tatlı oluyoo :))).Benimki bi rezeneyi sevmedi..Şeftali armut yoğurt çorba tadlarını minnacık dudağına sürüyorum aynı meryem gibi cukcuk emeiyo...Şimdiden o tadları bilmesi iyi olurmuş çok gecikince midesi bulanabiliyomuş...
selam
betuş geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?