2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim sıcak olunca sıcak soğuk oluncada soğuk diyoruz:) ben sıcağı çok seviyorum ortalık yansa kavrulsada yine sıcak olsun istiyorum ama malesef ankarada yasıyorum buraya bu yaz yaz gelmedi ayaklarım donuyor evin içinde su anda aksam 15 16 derece ve sıcaklıklar düşecekmiş bebeğim ayaklı pantolonla yatıyor 3 5 gun sere serpe yatırabıldım cocugu

Herkese Hayırlı günler Arkadaşlar benim gibi çalışan Arkadaşlara bi sorum olacak sütünüzü kaç saatte bir sağıyorsunuz kaç cc geliyor bu arada emziriyormusunuz? (gece -gündüz)

senin yine az canm benim ufaklık 7 yi buluyor kakada:)) günde 10 defaya kadar normal demişti dr.

ben de kızım parmak emmeye alışacak diye korkuyordum demek ki bütün bebekler de varmış,rahatladım yazdıklarınızı okuyunca

Aynen öylee..Bebeklerimiz için ısıyı ayarlamak çok zor olacak yaa...Benimm kız gece hiçüstünü örttürmüyo kapatıyorm anında açıyo..Hadi şimdi sıcak bi çıtçıtlı badi ile yatıyo..Kışın napcam bilmiyorum..uyku tulumuu alcam galibaa...
Bizde kışın zorlancaz burda klimayla ısınmak zor oluyo...Sizde kışın rahat edersiniz...

Bende korkuyodum aynı şekilde..Elini çekiyodum ağzından.Forumda okuyunca rahatladım..Burada olmanın en güzel tarafı bu işte...aynı döemler aynı sorun ve heyecanları yaşıyoruz..

canım ya kaka olayını sorsaydın keşke doktoruna..Peki 3. gün sancılı oluyomu yaparken???

kızlar bana turkceldn mesaj geldi..Bebeğiniz kafa ve boynunu güzel tutuyosa,desteksiz oturabiliyo,dille itme refleksi azaldıysa ek gıdaya geçebilir deniyo..Benim kız bunların hepsini yapıyo..Üstüne kaşık bardağı görünce ağlıyo..İnanın şu 1 ay geçsin diye bekliyorum..rahat yiyemiyorumm yaa o bana bakarkenn..

kızlar bana turkceldn mesaj geldi..Bebeğiniz kafa ve boynunu güzel tutuyosa,desteksiz oturabiliyo,dille itme refleksi azaldıysa ek gıdaya geçebilir deniyo..Benim kız bunların hepsini yapıyo..Üstüne kaşık bardağı görünce ağlıyo..İnanın şu 1 ay geçsin diye bekliyorum..rahat yiyemiyorumm yaa o bana bakarkenn..

inşallah bizimkide gecer bian önce meşhur 100.günede geldik ama bakalım değişim olacakmı..gayet normal sizin kızımda eskiden günde 2 yapardı rahattı dr ilaç kullanma diyor ama zor dayanıyorum valla kıyamıyorum hiç..
günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçta ulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
tekrar doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
geçmiş olsun canım buhar makinesi bende almadım ama gerekli..umarım hemen iyileşir oğluşun..
geçmiş olsun canım..
sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıo
evet ya daha çok yolumuz var düşecekler kalkacaklar..onlar acı çekmesin bize gelsin herşey kıyamıyorum hiç..
kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba
bir sıkıntısımı var acaba gazı falan..ayağında falan sallasan bi süre,inşallah düzelir canım..
selamlar canım..annem yapıyo bişeyler ama bayramda gidince öğrenip yazarım..

oo hepsinde var canım benimki başparmağını buluyo bazeb cuk cuk emiyo..

evet cnm püresini saklıyacağız ama suyunuda dilerseniz saklıyabilirsiniz

dilek kızını oturtuyormusun?

günaydın kızlarrrrr

Günaydınnnn ela adaaaaaa
CANIM ancak yazabildim....slmlar....tayini çıkan arkdaşların görevden ayrılma yazıları falan yoğunuz 2 gündür....evde de devrim biraz mız mız ateşi oldudün aşıdan sonra...(((((
günaydın fıstıklar.gene akşama misafirim var gene iki ayağım bi pabuçta ulaş gene çok huysuzzz..ama genede hayat çok güselll:) bide bugün benim doğum günüm :)
DOĞUM GÜNÜN KUTLU,MUTLU,SAĞLIK VE HUZUR DOLU OLSUNN....maaşallah sana kız....hem misafir hem diş çıkaran ulaş....doğum günü için de yapmışındı bişeyler...
merhaba herkese arkadaşlar

merhaba canım..geçmiş olsun ......

canımm selamlar....maaşallah kuzuna......inş iyidir şimdi...

Herkese Hayırlı günler Arkadaşlar benim gibi çalışan Arkadaşlara bi sorum olacak sütünüzü kaç saatte bir sağıyorsunuz kaç cc geliyor bu arada emziriyormusunuz? (gece -gündüz)

simgecim çalışıyorum ama okul ve lojman bitişik....o yüzden sağmıyorum....gelip direkt emziriyorum.....bazen 2 saat bazen 2 buçuk saatte biremiyor....

Son düzenleme:

ayneenn canim bende sabirsizlikla bekliyorum ek gidaya gecmeyi,sofrada ne versem gene istiyor bagirarakk,tadina baktiriyorum bazi seylrin ufak ufak,banamisin demiyor,gecen limonu emdirdiikk yuzunu eksite eksite cuuk cuuk emdi,cekince bir agladi gorme halini

yazık meryem e....(((yavrummmmmm....mayıs bebişleri yemeye düşkün olacak ....

Allah kolaylık versin gene misafirr.. bebekle ne zor ..kuzun da mızmızmış bu aralar ..bizdede salya çoğaldı .. eli hep ağzında ..aynı yoldan ilerliyoruz ..
doğum günün kutlu olsun

sağol canım yaptır bian önce ilerde sorun olmasın dedi peltekliğe neden oluyomuş

hımm anladım kzum geçmişler olsun...

kızlar oğlumun gündüz uykusu 5dakika yanlış duymadınız sadece 5 dakika uyuyor ve uyanıyor meme,emzik tekrar uyku ama 5 dakika bu ne kadar sürecek acaba

inşallah düzelir yafrım ya ama her ay huy değiştiriolar değişir

kıyamammm

CANIM ancak yazabildim....slmlar....tayini çıkan arkdaşların görevden ayrılma yazıları falan yoğunuz 2 gündür....evde de devrim biraz mız mız ateşi oldudün aşıdan sonra...(((((
.

benimkide aşıdan sonra ertesi günü mızmızlandı...geçmiş olsun canım...

dilek kızını oturtuyormusun?

dizimde tutarken biraz oturtuyorum ama uzun süreli oturtmuyorum ve tam ağırlığını vermiyorum..
Bide ben bişey sorucam ben kızımın ellerinden tutuyorum kendi kalkıyo ve ayaklarının üzerine baya bi basıyo ve bunu 15-20 gündğr yapıyoruz,acaba zararlımı bacaklarıyla vücudunu taşıması ??? ama çok keyif alıyo öyle durmaktan...

hehehe..ben limonu denemedim..ay kıyamam amaa yaaa .o halleri çok tatlı oluyoo :))).Benimki bi rezeneyi sevmedi..Şeftali armut yoğurt çorba tadlarını minnacık dudağına sürüyorum aynı meryem gibi cukcuk emeiyo...Şimdiden o tadları bilmesi iyi olurmuş çok gecikince midesi bulanabiliyomuş...

yazık meryem e....(((yavrummmmmm....mayıs bebişleri yemeye düşkün olacak ....

hemide nasil

evet bizim bir tanidikta 6.aya kadar anne sutunden baska birsey koymadi agzina,daha sonra cok yadirgamis alisamamis,bende alissin diye senin gibi ucundan veriyorum herseyi....

bu arada bastirmaktan bir zarar cikmaz ins erken yurumesini tetikler,ama oturmada cok acele etmeyin diyorlarmdiyorlar ama kizim coook rahatyliyor oturtunca hafif,yavas yavas koyuyorum ben

merhaba kızlar öğretmen olup ücretsiz izin alacak olan var mı?ne zaman alacaksınız sadece okula dilekçe veriliyomuş galiba .yapan var mı?

4.ay aşılarındak korkuyorum ateşi çıkarsa diye offf =( ayın 5 inde vurulacak yavrum

ben 3 sa bir sağıyorum 50 cc anca çıkıyor sütüm bitecek sanırım

Benim kızım artık hiç yapmıyor kendi kendine;üfff;çok takıyorum kafaya.Saf zeytinyağı koyuyuyorum mamasına.Çalıştığım için günde iki kez mama alıyor artık.Sakın dokunma;kendisi 3 günde bir yapıyorsa bırak yapsın.Müdahale edince alışıyor;daha büyük sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…