2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

seni burda bulacağımı tahmin etmiştim...ehuehueuh kıs neden hbr vermiyorsun giderken?aşkolsun diyorum... seni bırakacağımı mı sandın???!!!.sevgiler herkese bu arada

bluuu bebemmm giderken not bıraktımdı kısss sölemedilermi sana efenimm okumuş öğrenmişsindir blucumm epeyce kızdım sonada gruptan imha ettim kendimi şimdi mutlu ve huzurluyum

rapu hoşgeldinnnn ..
annende dinlenmişsindir ne güzel

nevra mesaj atıtm sana faceden..evy babyden hedie kazanmışsın ana sayfada adını gördüm..zülalde vardı..
yok kıss ne dinlenmesi komi ve aşçı yamağı kadrosundan gittim anneme hatun misafir ağırlayıp torun sevdi ben çalıştım

kıslar kıslar...
huysuzluğumuz had safhada..gaz sancıları biteli beri böle olmamıştık sürekli mızıl mızıl ya ağlıo ya bağırıooo ağzının içi ateş gibi kuzumun diş kaşıyıcılarınıda tutamıo ben tutuyorum kemiirp duruyo zavallım..çoğu zamanda ellerimi güselce yıkıyıp veriyorum ağzına parmaklarımla kaşıo..öfff çok zormuş yaa..daha ne kadar sürer acaba? bir ay iki ay kaşınan varmış böle..allahımm sen oğluma yardım et

bugün 4.ay aşımız yapıldı.....az önce şurup verdim sakinleşti....mızırdanarak bu saat oldu...900 gr almış ,ve 3cm uzamış.....demir damlası verdiler....ferro sanol....günde 1 kere 9 damla....benim 2.aşının tarihini hatırlamadığım için köydeki s.o.dan öğrenip öyle yaptıracam tetanoz 3.dozu...

geçmişolsun canım(((((((

saol cevabın için tatlım...

Bende oto koltugu ivin bel destegi aldim ama pek memnun kakmadim kzim havakalio gibi bir rahatsiz duruo ici de bende yastigi kaldirip ince bir battaniyle destek yapiorum

teşekkürler cevap için....

anladım tarif ettiğin şeyi....baş ve omuzu koruyan ince zımbırtıyı diyosun...

teşekkürler cevabın için....

canım konak demişsin....bizde kalın bi katman halindeydi...1 y.kaşığı z.yağı(hakiki) ile 1 tatlı k.karbonatı karıştırıp sür bebişin kafasına....sık dişlibir tarakla geriye doğru tara yarım saat sonra yıka....3 seanstan sonra tertemiz oluyor....dr tavsiyesi....
Günaydın Arkadaşlar Benim gibi çalışan Arkadaşlara hayırlı işler
kolay gelsin...
yastıktan kayıyo şimdilik umarım ne sen ne dediğer annler yaşamayız böyle bişey....
Kızlar aldıgınız oto koltugu kalıtelı bırseyse sakın bel mınderı kullanmayın o koltuklar bınlerce testten gecıyor cocukların bel ve omurga saglıgı ıcın esım hıc onermıyor

kaliteli derken.....?stork ....?

hiç duymadım canım....

aminnn rapucum....helak oluyodur kuzu....diş kaşıyıcısını dondurucuda soğutup öyle vermey denesen....[/B]

ah canım yaaa( bu dişler 1,5 yaşına gelene kadar dönem dönem hepimizi zorlayacak(Bazı bebekler hiç zorlanmadan atlatıyomuş ama ..kıyamam oğluşumaa çabucak çıkar inşallah ...Çocuklar gazdan kurtuluyo diş çıkıyo her zaman zorlayacak bişey var...Allah yardımcınız olsun canımm

canım netten bi bak istersen belki işine yarar bişey bulursun bende bi bakıyım hatta bu çatlak peki bağırsaktamı oluyor ? öyle bişey duydumda yoksa başka biyerdemi?

Yok canim makat cikisinda oluyor,yani bagirsakla ilgisi yok...:26:
Bakyorum bir ilac buldum bitkisel,en son onu denicem,once bir krem denicem ama ne olsa yapmaya hazirim....:26:

Canimmm kuzummm yaa,Rabbim ferahlik rahatlik versin,insallah en kisa zamanda cikarda huzurunuz geri gelir canimm....:26:

Meryemde kasimayi cok istiyor devamli isirma istegi var,bizimde yaklasmis olabilir,korkmuyorum degil hanii

iyi geceler kızlar kızım 3 gündür çok huysuz dr gittik idrar tahlili temiz çıktı fekat sürekli pırt pırt pırt gidiyo alttan..doğduğundan beri ilk defa 2 gün kaka yapmadı bu akşam bir yapmış göbek deliği bile doluydu o derece D kokulu ve hafif yeşildi ya üşüttümmü acaba tekrarmı dr gitsem..zeytin yağı vermiştim birde acı elma yağıyla masaj yaptım ondamı oldu acaba..uyudu şimdi bende yatim enerji lazım uyuyan sakin kızım gitti huysuz oldu resmen..hepinizi ve güzel bebeklerinizi öpüyoruz..alla kuzulara tatlı tatlı uykular versin..

iyi geceler kızlar kızım 3 gündür çok huysuz dr gittik idrar tahlili temiz çıktı fekat sürekli pırt pırt pırt gidiyo alttan..doğduğundan beri ilk defa 2 gün kaka yapmadı bu akşam bir yapmış göbek deliği bile doluydu o derece D kokulu ve hafif yeşildi ya üşüttümmü acaba tekrarmı dr gitsem..zeytin yağı vermiştim birde acı elma yağıyla masaj yaptım ondamı oldu acaba..uyudu şimdi bende yatim enerji lazım uyuyan sakin kızım gitti huysuz oldu resmen..hepinizi ve güzel bebeklerinizi öpüyoruz..alla kuzulara tatlı tatlı uykular versin..

canım cuk cuk ses gelmesi normal aada damağa oturtamıyodur memeyi damak düşmesi diye birşey yok diyor doktorlar ama sen rahatsızsan bir doktordan yardım al canım...

al benimkini vur seninkine tatlım çözüm olarak diş jelini ve dolapta soğutulan diş kaşıyıcıları öneririm bizde işe yaradı sendede akşamları kriz artıyomu nedense büşrada gündüz bi cacık yok akşam heyheyleri geliyo dişetleri kaşınmaya başlıo:26:

merhaba biz de geldikkkk :) benim meleğim de 31.05.2011 günü dünyaya geldi bu siteye üye oldugumda daha bebeğim yoktu çok sıkı takip ediyordum sonra bir ara pek uğrayamadım şimdi yeniden bebişten fırsat buldukça takip edicem özellikle konu bebeklerimiz olunca tabi tecrübelerimizi bilgilerimizi paylaşabiliriz..herkese iyi geceler!

canım ben adapazarının ilçesinde çalışıyorum bayramdan sonra evimize dönücez ve işe başlıycam ve ne yazık ki bakıcıya bırakıcaz meleğimi. görmüştüm dışardan orayı annemlerde kırmızı toprakta oturuyor iyi olur inşallah memnun kalırsınız.. bizim bebek erken geldi eskişehire tayinimiz çıkmadan geldi yoksa anneannesi bakardı

dunicim kaşıntının zamanı yok gündüzde oluyor ama gece özellikle artık ağlamalar başlıor..memeyi emmior herkese bağırıp çsğırıyor..sinir küpü oluyor oğlum

tahlillerin temiz çıkmasına sevindim... canım üşütmemişindir bir kereden bir şey olmuuo sürekli yapması lazım o şekilde belkide yediiin bişeyden etkilenmiştir...

dunicim kaşıntının zamanı yok gündüzde oluyor ama gece özellikle artık ağlamalar başlıor..memeyi emmior herkese bağırıp çsğırıyor..sinir küpü oluyor oğlum

anlıyorum ulaş kuzuunun bizimkinden biraz daha ileri seviyede diş kaşıntıları sanırsam....

valla benim kızım da öyle şehvetle ellerini diş etlerine sürüyor ki acaba dişi mi çıkıyor? daha 4 aylık ama =(

oğlum ilk başlarda yumruklarını sokuyordu ağzına şmdi işaret parmaklarını sokuyor. bir güzel gezdiriyor ağzının içinde. hatta bazen fazla sokuyor da öğürüyor.

günaydın kızlar duncan rapunzeln allah yardım etsin kuzularınıza bir an önce pıtır pıtır patlasın dişler kurtulsun büşra ve ulaş..daha kaka ve gazı yoluna koyamamış benim kızım birde diş çıkarsa nolur aceba?

daha çok huyları değişecek canım..Geçmiş olsun ..benim kzızmda gaz sancıları olduğu dönem kakası arada yeşil oluyodu..Ama uzun zamandır yeşil yapmıyo vede gaz krizi ağlamalarımız yok..Belkide bağlantılıdır birbiriyle...
Forumda hep kabızlık konu oluyo bebeklerde..Benim kzızmda günde 3-4 kere yapıyo bu normalmi acaba ??
oğlum ilk başlarda yumruklarını sokuyordu ağzına şmdi işaret parmaklarını sokuyor. bir güzel gezdiriyor ağzının içinde. hatta bazen fazla sokuyor da öğürüyor.

benimkide yüzük parmağını emiyo aynı şekilde..Bazende elini birden çekiyo ve ağzının içini çizip ağlıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…