seni burda bulacağımı tahmin etmiştim...ehuehueuhkıs neden hbr vermiyorsun giderken?aşkolsun diyorum... seni bırakacağımı mı sandın???!!!.sevgiler herkese bu arada
rapu hoşgeldinnnn ..
annende dinlenmişsindir ne güzel
cuk cuk sesler bizdede geliyor zorlandığını nasıl anlıyorsun sanmam damak düşmesi gibi bişey oldugunu ağlardı heralde emerken oyle olsaydı bence doktora gotur
selam canlarımmmmmmmmmmherkes iyidir umarım:82: günün selamını verip gideyim dedim
geçmişe bakamadığım için son durumlardan haberim yok. bir ara bakarımm. hepinizi öpüyoreeee
gezgin, yaşadığın sorunu berbat bir şekilde ben de yaşıyorumameliyat olucam mecbur. çünkü fissrüm inanılmaz ilerlemiş. kanamalı artık
Duni ve Rapu demek sizdede var elini yada ağız kenarına yakın olan herşeyi ağzına götürme huyu :)) inanın thisortleri sırılsıklam oluyor önlük takıyorum onlarda yine keza...
Ela-Ada canım ben oto koltuğunun bel kısmına minicik bir yastık koyuyorum halen..
Bende oto koltugu ivin bel destegi aldim ama pek memnun kakmadim kzim havakalio gibi bir rahatsiz duruo ici de bende yastigi kaldirip ince bir battaniyle destek yapiorum
[/B]
günaydın zoniiiii
adacım günaydın tatlım..destek minderi kullanmıorum ilk zamanlar incecik bi minderimis vardı onu kullanıoduk şimdi onuda bıraktık tatlım..otokoltuğunda zaten incecik bir destek şeyi var..minder gibi kılıf gibi nasıl desem bilemedim...
tomurcum günaydın bebemmm
karaman tatlım daha uzun süre sağman gerekebilir sonuçta ne kadar süt alsa o kadar ii..bende hem lansinohun manueli var hemde medelanın elektriklisi var..elektrikli çok kolay manuele göre ama çoook ses çıkarıo medela malesef..bende işe başlayınca ne yapcam bilmiorum halen karrasızım.çok ses çıkarıo medela rahat edememki..manuellede uğraşmak lasımm insanın elleri acıo valla..anlıcaan bende henüs karar veremedim
dunicim iki sağlık ocağınada sordum aşı zamanı dördüncü ay sonu dediler :S anlamadım ne iş...
günaydın dilekcimmmm
vede tüm diğer kuzular..zonett albania kimler var aşağıda bakim? hepinise günaydınnn
teşekkürler cevabın için....sevindim ateşi çıkmamasına ...
bende aynısından kullanıyorum . bebek oturana kadar kullanacağım
geçmiş olsun ..bende de biraz var .hamileleikte oldu ama o zaman hiç acımıyordu şimdide .. tuvalette zorlanırsan birkaçgün canımı yakıyor ..sonra geçiyor .. ilerlemesinden korkuyorum .. doktorada utanıyorum yaa:))
Kızlar iyi geceler!
Ancak girebildim h.sonu eşim evdeydi bende ev işi yaptım iki gün boyunca, malum h.içi benim oğlandan ancak akşam yemeğini yapabiliyordum.
Rapucum bu oto koltuğu hadisesi konuşulmuş bugün bizde taktık ana kucağı oto koltuğu yani 1 yas oncesi kullanılanlardan onu arabanın arka koltuguna ters taktık doğrumudur yani çocugun yuzu arkaya donuk sekılde bir de bu bel desteği nedir ilk defa duyuyorum canım
Benim oğlum daha dönemiyor kızlar, ama eline geçen herseyi ağzına sokuyor hışırtılı şeylere bayılıyor birde emziğini ağzından cıkarıp tekrar takıp emiyor bide çok kusuyor artık aldığım onlukler boyun genişlemesinden dolayı sıkmaya basladı oğluma bol bol onluk yatırımı yaptım ne zaman bitecek bu kusma olayı bilmiyorum kus kus bitiremedi.
birde konağımız geçmedi benim saçımdada egzama var bana çekicek heralde oğlum
Kızlar benim oğlum sabahçı gece uykusu iyi ama cok erken kalkıyor sabahları sürünüyorum tek kelimeyle ama yinede şükürler olsun sağlığı yerinde olsunda başka bişiy istemem. Hayat çok hızlı geçiyor yav
kolay gelsin...Günaydın Arkadaşlar Benim gibi çalışan Arkadaşlara hayırlı işler
yastıktan kayıyo şimdilik umarım ne sen ne dediğer annler yaşamayız böyle bişey....merhaba kızlaar geceleri uyuyabiliyor musunuz?önceleri bebişler uyutmazdı şimdii oğluşuma bişey olcak diye ben uyuyamıyorum.artık dönmeye başladılar ya gece iki defa yüzüstü dönmüş ağlıyordu.ya boğulursa diye çok korktum yanıma aldım ama hiç uyku tutmadı.sizin bebişler de dönüyor mu gece?ne yapcaz ya bu hareketlenmeleri de iyi olmadı aslında.var mı bi çözümü olan?????
Kızlar aldıgınız oto koltugu kalıtelı bırseyse sakın bel mınderı kullanmayın o koltuklar bınlerce testten gecıyor cocukların bel ve omurga saglıgı ıcın esım hıc onermıyor
hiç duymadım canım....arkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
size bi sorum olacaktı lütfen bilgisi olan varsa yazsın.
oğlum emerken ağzından cuk cuk diye ses geliyor
3-4 gündür bu şekilde daha önceden böyle bişey yoktu baya zorlanıyor.
bizim buralarda damak düşmesi falan diyorlar sizde de benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mı
banyodan sonra kaldırılıyo dediler denedim olmadı fikri olan var mı
cevaplarsanız sevinirim.
kıslar kıslar...
huysuzluğumuz had safhada..gaz sancıları biteli beri böle olmamıştıksürekli mızıl mızıl ya ağlıo ya bağırıooo ağzının içi ateş gibi kuzumun diş kaşıyıcılarınıda tutamıo ben tutuyorum kemiirp duruyo zavallım..çoğu zamanda ellerimi güselce yıkıyıp veriyorum ağzına parmaklarımla kaşıo..öfff çok zormuş yaa..daha ne kadar sürer acaba? bir ay iki ay kaşınan varmış böle..allahımm sen oğluma yardım et
kıslar kıslar...
huysuzluğumuz had safhada..gaz sancıları biteli beri böle olmamıştıksürekli mızıl mızıl ya ağlıo ya bağırıooo ağzının içi ateş gibi kuzumun diş kaşıyıcılarınıda tutamıo ben tutuyorum kemiirp duruyo zavallım..çoğu zamanda ellerimi güselce yıkıyıp veriyorum ağzına parmaklarımla kaşıo..öfff çok zormuş yaa..daha ne kadar sürer acaba? bir ay iki ay kaşınan varmış böle..allahımm sen oğluma yardım et
canım netten bi bak istersen belki işine yarar bişey bulursun bende bi bakıyım hatta bu çatlak peki bağırsaktamı oluyor ? öyle bişey duydumda yoksa başka biyerdemi?
kıslar kıslar...
arkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
size bi sorum olacaktı lütfen bilgisi olan varsa yazsın.
oğlum emerken ağzından cuk cuk diye ses geliyor
3-4 gündür bu şekilde daha önceden böyle bişey yoktu baya zorlanıyor.
bizim buralarda damak düşmesi falan diyorlar sizde de benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mı
banyodan sonra kaldırılıyo dediler denedim olmadı fikri olan var mı
cevaplarsanız sevinirim.
kıslar kıslar...
iyiyim canım iyi yapmışsın anneanneler çok iyi bakıyolar bebişlere. sen hangi okuldaydın? ben oğlumu minik ellerdi eskiden şimdi çağfen ana okulu oldu oraya yazdırdım. sümerde tam benim evin karşısında .inş. memnun kalırız. sen bebeğini kime bırakıcaksın annenemi?
canım cuk cuk ses gelmesi normal aada damağa oturtamıyodur memeyi damak düşmesi diye birşey yok diyor doktorlar ama sen rahatsızsan bir doktordan yardım al canım...
al benimkini vur seninkine tatlım çözüm olarak diş jelini ve dolapta soğutulan diş kaşıyıcıları öneririm bizde işe yaradısendede akşamları kriz artıyomu nedense büşrada gündüz bi cacık yok akşam heyheyleri geliyo dişetleri kaşınmaya başlıo:26:
iyi geceler kızlar kızım 3 gündür çok huysuz dr gittik idrar tahlili temiz çıktı fekat sürekli pırt pırt pırt gidiyo alttan..doğduğundan beri ilk defa 2 gün kaka yapmadı bu akşam bir yapmış göbek deliği bile doluydu o dereceD kokulu ve hafif yeşildi ya üşüttümmü acaba tekrarmı dr gitsem..zeytin yağı vermiştim birde acı elma yağıyla masaj yaptım ondamı oldu acaba..uyudu şimdi bende yatim enerji lazım uyuyan sakin kızım gitti huysuz oldu resmen..hepinizi ve güzel bebeklerinizi öpüyoruz..alla kuzulara tatlı tatlı uykular versin..
dunicim kaşıntının zamanı yok gündüzde oluyor ama gece özellikle artık ağlamalar başlıor..memeyi emmior herkese bağırıp çsğırıyor..sinir küpü oluyor oğlum
iyi geceler kızlar kızım 3 gündür çok huysuz dr gittik idrar tahlili temiz çıktı fekat sürekli pırt pırt pırt gidiyo alttan..doğduğundan beri ilk defa 2 gün kaka yapmadı bu akşam bir yapmış göbek deliği bile doluydu o dereceD kokulu ve hafif yeşildi ya üşüttümmü acaba tekrarmı dr gitsem..zeytin yağı vermiştim birde acı elma yağıyla masaj yaptım ondamı oldu acaba..uyudu şimdi bende yatim enerji lazım uyuyan sakin kızım gitti huysuz oldu resmen..hepinizi ve güzel bebeklerinizi öpüyoruz..alla kuzulara tatlı tatlı uykular versin..
oğlum ilk başlarda yumruklarını sokuyordu ağzına şmdi işaret parmaklarını sokuyor. bir güzel gezdiriyor ağzının içinde. hatta bazen fazla sokuyor da öğürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?