dizimde tutarken biraz oturtuyorum ama uzun süreli oturtmuyorum ve tam ağırlığını vermiyorum..
Bide ben bişey sorucam ben kızımın ellerinden tutuyorum kendi kalkıyo ve ayaklarının üzerine baya bi basıyo ve bunu 15-20 gündğr yapıyoruz,acaba zararlımı bacaklarıyla vücudunu taşıması ??? ama çok keyif alıyo öyle durmaktan...
hehehe..ben limonu denemedim..ay kıyamam amaa yaaa .o halleri çok tatlı oluyoo :))).Benimki bi rezeneyi sevmedi..Şeftali armut yoğurt çorba tadlarını minnacık dudağına sürüyorum aynı meryem gibi cukcuk emeiyo...Şimdiden o tadları bilmesi iyi olurmuş çok gecikince midesi bulanabiliyomuş...
günaydın güzel anneler ve tattlı bebeişleri
herkese günaydınn arkadaşlar..
İliena benim 1 tane hayatımı kaydırdı 3 taneyi düşünemiyorum :))) Kolay gelsinn canım...
Duncan yaa içime dert oldu şimdi acaba ayaklarının üzerine bastırdımya zararmı verdim kızıma( Ben sadece parmaklarından tutuyodum Komşularım falanda şaşırıyo nasıl dik ve sağlam basıyo diye..ama artık tutmam ...
Bide benimkzızmın elleri ayakları çok terliyo sizdede öylemi??
Dilekcim ayni sorumn bendede var cok terliyor bilemiyorum bir arkadasim burada yadi isvicreli bir lokman hekime gidiyormus onunda bebeginde ayni sorun varmis doktoru yok biseyi demis ama o sifaci kadinda bebege tükürük testi ile kalsiyum eksikligi var demis annede yeterli kasiyum olmadigi icin bebekde yeri kadar alamiyormus terlemesi ondanmis simdi kadin kalsiyum iciyormus ben erkadasimdan duydugumu söylüyorum canim kendim gitmedim yaptirmadim test dogrulunu bilemiyecegim
Bu arada bende oglumu bastiriyorum masallahh dimdik duruyor varipta dakkalarca degilki 1 dakka filan yani..
Dogumgunun kutlu olsunnnnn
doğumgünün kutlu olsun canım
ayayayay doğum günün kutlu olsun dünyaaanın en genç (olmasa bile)görünen annesitombişimle nice mutlu yaşlara canım beniim
Amaaan boşver yavrum ya yaparsın yemeğinide ben salverdim kendimi iyice ne yemek ne iftar bugünde sosyete pazarına gidicem sefam olsun:)yusufu zırt pırt dısarı cıkarıyorum nolcak bu nazar işi bilmem valla
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere oğlun ve eşinle beraber...
geçmiş olsun canım akşamları artık hava serinliyor benim büyük oğlanda çok öksürüyo yarın dr a götürücem.
kızlar üçünüzünde bebeleri diş çıkarıyo olabilirrr
sağol tatlım zaten kaka ve gaz yoluna girince diş başlıo
3-4 kez bazı bebeler için normal tatlım... büşrada bazen 3 kez yapıo ama geneli ikidir günde...
oy kuzummmm kolay gelsinnn vede eeeeee NİCE SENELEREEEEEE DOĞUM GÜNÜNNNN KUTLU OLSUNNNNNdünürbalığımmm
selam canım geçmiş olsun hemenmi yapılması gerekiyomuş operasyonun zararı ne olabilirki bide...
ben de gece her iki yanına yastık koydum dönemedi oğluşum ama baya uğraştı.çok zor dalıyor uykuya ne yapcaz bilmem. bu arada Nursenciim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUUUN.nice seneler oğluşunla birlikte gir inşallah.
rapuuu doğum günün kutlu olsun canımm...
betüş geçmiş olsun bebeğine...
kızlar havalar serinledimi ne güzel ya..ben klima çarpar diye açmıyodum geceleri sıcak olsada ama 3 gecedir uyunmuyo mecbur açıyorum...bi zararı olmaz inşallah..26 dereceye ayarlıyorum çok soğuk yapmıyorummm
Canimm kolay gelsin vee Rabbim omrunu hayirli eylesin...
Ailenle huzur icinde nice mutlu yillara insallah....
canim yuz ustu uyutmayi dene eger yapmadiysan,uyku suresi artiyor
CANIM ancak yazabildim....slmlar....tayini çıkan arkdaşların görevden ayrılma yazıları falan yoğunuz 2 gündür....evde de devrim biraz mız mız ateşi oldudün aşıdan sonra...(((((
DOĞUM GÜNÜN KUTLU,MUTLU,SAĞLIK VE HUZUR DOLU OLSUNN....maaşallah sana kız....hem misafir hem diş çıkaran ulaş....doğum günü için de yapmışındı bişeyler...
merhaba canım..geçmiş olsun ......
canımm selamlar....maaşallah kuzuna......inş iyidir şimdi...
simgecim çalışıyorum ama okul ve lojman bitişik....o yüzden sağmıyorum....gelip direkt emziriyorum.....bazen 2 saat bazen 2 buçuk saatte biremiyor....
Allah kolaylık versin gene misafirr.. bebekle ne zor ..kuzun da mızmızmış bu aralar ..bizdede salya çoğaldı .. eli hep ağzında ..aynı yoldan ilerliyoruz ..
doğum günün kutlu olsun
aaa dogum gunun kutlu olsun rapunzen Allah daha nice dogum gunlerini esinle yawrularinla beraber agiz tadiyla gecirmek nasip etsin
günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür
Gecmis olsun canim allah sifa versin bebisinede sanda
Gecmis olsun canim allah sifa versin bebisinede sanda
herkese günaydınn arkadaşlar..
İliena benim 1 tane hayatımı kaydırdı 3 taneyi düşünemiyorum :))) Kolay gelsinn canım...
Duncan yaa içime dert oldu şimdi acaba ayaklarının üzerine bastırdımya zararmı verdim kızıma( Ben sadece parmaklarından tutuyodum Komşularım falanda şaşırıyo nasıl dik ve sağlam basıyo diye..ama artık tutmam ...
Bide benimkzızmın elleri ayakları çok terliyo sizdede öylemi??
Dilekcim ayni sorumn bendede var cok terliyor bilemiyorum bir arkadasim burada yadi isvicreli bir lokman hekime gidiyormus onunda bebeginde ayni sorun varmis doktoru yok biseyi demis ama o sifaci kadinda bebege tükürük testi ile kalsiyum eksikligi var demis annede yeterli kasiyum olmadigi icin bebekde yeri kadar alamiyormus terlemesi ondanmis simdi kadin kalsiyum iciyormus ben erkadasimdan duydugumu söylüyorum canim kendim gitmedim yaptirmadim test dogrulunu bilemiyecegim
Bu arada bende oglumu bastiriyorum masallahh dimdik duruyor varipta dakkalarca degilki 1 dakka filan yani..
günaydın güsel anneler..nasılsınıs bakalım?
günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?