2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim ende arada 45 derecelik bir açyla oturtuyorum dkotor bir sakıncası olmaz dedi bana... ama velakin ayağının üzerine istersen bastırma onun hoşuna gider belki ama omurgasına yük bindirme tatlım 1-2 ay daha sabredersek zaten hepsini yapabilcekler kuzum sen yinede tedbiri elden bırakma

günaydın güzel anneler ve tattlı bebeişleri

günayyydınnnnn tatlı anne ve tatlı kızınaaaaa

Diğer annlerer sizlerede şimdiden günaydın

Meraba arkadaslar uzuuuunn bir aradan sonra ancak gelebildim kk ya.Gerci arada girip okudum sizleri ama yazamadim malum tam yazacak oluyorsun bebisim uyaniyor falan filan... Nasil gidiyor bebeklerinizle hayat.Malum bende 2 tane var 3.de gelince hayatim kaydi yatana kadar at gibi kosduruyorum evde isim hic bitmiyo.Herseye ragmen iyikide dogurmusum diyorum

herkese günaydınn arkadaşlar..

İliena benim 1 tane hayatımı kaydırdı 3 taneyi düşünemiyorum :))) Kolay gelsinn canım...

Duncan yaa içime dert oldu şimdi acaba ayaklarının üzerine bastırdımya zararmı verdim kızıma ( Ben sadece parmaklarından tutuyodum Komşularım falanda şaşırıyo nasıl dik ve sağlam basıyo diye..ama artık tutmam ...

Bide benimkzızmın elleri ayakları çok terliyo sizdede öylemi??

Dilekcim ayni sorumn bendede var cok terliyor bilemiyorum bir arkadasim burada yadi isvicreli bir lokman hekime gidiyormus onunda bebeginde ayni sorun varmis doktoru yok biseyi demis ama o sifaci kadinda bebege tükürük testi ile kalsiyum eksikligi var demis annede yeterli kasiyum olmadigi icin bebekde yeri kadar alamiyormus terlemesi ondanmis simdi kadin kalsiyum iciyormus ben erkadasimdan duydugumu söylüyorum canim kendim gitmedim yaptirmadim test dogrulunu bilemiyecegim

Bu arada bende oglumu bastiriyorum masallahh dimdik duruyor varipta dakkalarca degilki 1 dakka filan yani..

bende netten baktım bazısı magnezyum eksikliği diyo bazısı demir kalsiyum eksikliği diyo..Galiba 4. aydan sonra demir ilacı veriliyoAşılar için sağlık ocağına gidince bu durumu sorcam..Haddinden fazla terliyo çünlü..Garibim ayakları terlediğinde bacağıma basınca kayıyo ayağı :))))

Oy zuzuma benimm benimkide aynen ayaklarinda sorap olunca kurtariyoruz ama corapsiz berbat yegenimin birinde hala ayak terlemesi var korkuyorum onun gibi olcak diye cocuk 19 yasinda ayaklari su icinde analik iste insan herseyi dusunuyo

Dogumgunun kutlu olsunnnnn

doğumgünün kutlu olsun canım

Canimm kolay gelsin vee Rabbim omrunu hayirli eylesin...
Ailenle huzur icinde nice mutlu yillara insallah....

canim yuz ustu uyutmayi dene eger yapmadiysan,uyku suresi artiyor

Allah kolaylık versin gene misafirr.. bebekle ne zor ..kuzun da mızmızmış bu aralar ..bizdede salya çoğaldı .. eli hep ağzında ..aynı yoldan ilerliyoruz ..
doğum günün kutlu olsun

çook teşekkürler kıslar

aaa dogum gunun kutlu olsun rapunzen Allah daha nice dogum gunlerini esinle yawrularinla beraber agiz tadiyla gecirmek nasip etsin

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür

dilekcim bencede bastırma daha çok erken ben oturtmuyorum bile ama bişey olmamıstır oyle iki basmayla endişelenme

benim oğlumunda eli ayağı su içinde malesef birde buz gibi yaz gunu evim gunes almıyor ıkımızınde bacagı kolu soğuk

Çok ilginç ama doğru olabilir ben kalsiyumu hiç almıyorum denebilir

günaydın güsel anneler..nasılsınıs bakalım?

günaydın canım benim oğluş daha yeni yattı maşallah bomba gibiyiz bugün

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür

Geçiş olsun betüş boyle iki aksırsalar insanın aklı cıkıyor tez zamanda toparlar kuzucugun

Kızlar benim oğlumun alnında isilik gibi bi kızarıklık var gun ıcınde cıkıp tekrar kayboluyor sizdede varmı boyle bi durum ortasında beyaz benek var sivilce gibi acaba ciddi bişiymidir

selam

ela-ada geçmiş olsun canım
glenia bende aşı sonrası ateşten panik oluyordum aşıdan gelince 1 ölçek calpol verdim belki o yüzden rahat geçirdi bizimki yoksa 2 gün sıkıntılıydık

Misela dra sormuştum kabızlığı anne st
alan bebeklerde 5 güne kadar yapamaması normal demişti 5 günü geçerse müdahale et demişti bende o yüzden şimdilik birşey yapmıyorum

FDilek 3.gün değil ama hep bir gaz çıkarma çabası oluyor dün gecede çığlık çığlığa uayndı bir baktım çişini yapamamış bezi kuru duruyor sanırım şu sünnet olayını erkene alcaz
bende arada ellerini tutup ayağa dikiyorum ama oturtmanın erken olduğunu biliyorum öyle söylüyorlar şimdilik yattığından daha yüksek bir yastıkla oturtuyorum
Kızına Maşallah nelerde tattırmışsın ayrıca sadece anne sütü alıyor dimi aylık kilo alımı nasıl ?

daphne tarifleri varsa paylaşırmısın?

daphnecim ben güvene götürüyorum ulaşı biliorsun.doktorumuz dediki aerık oturtturun.bebeği oturtmamak yanlış bir inanış.yavaş yavaş destekvere vere oturtabilisin dedi..
elif naber bebeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…