merhaba kızlaar geceleri uyuyabiliyor musunuz?önceleri bebişler uyutmazdı şimdii oğluşuma bişey olcak diye ben uyuyamıyorum.artık dönmeye başladılar ya gece iki defa yüzüstü dönmüş ağlıyordu.ya boğulursa diye çok korktum yanıma aldım ama hiç uyku tutmadı.sizin bebişler de dönüyor mu gece?ne yapcaz ya bu hareketlenmeleri de iyi olmadı aslında.var mı bi çözümü olan?????
kızlar bende şu otokoltugunu monte etmeyı bılmıorum ya oyle baglamadan arkada yanında ben duruorum oylece gıdıoruz yonu arka cama doğrumu bakacak koltukların yanı şoföre sırtını mı donmus oluo
geçmişolsun canım....((
dr normal demiş.....bence müdahale etme....sen bilirsin..
ilk gün bende de görünmüyodu ifadeler sonra geldii.....onları çok özlemişim...bayram sonu için kolay gelsin....oto koltuğunda bel destek minderi kulanyormusun....
daphne kucağında durmasının hiçbi zararı yokki...yazık ya alışacak diye kucağa almamak çok yanlış..o sadece sende güven buluyo..zaten emekleyip yürümeye başlayınca istesende kucağında durmaz peşinde koşturursun... kucakta büyüyen bebek daha özgüveni gelişmiş oluyomuş büyüdüğünde...
betüş merhaba canım..hep mevsim meyve sebzesi yedirin deniyo ama kış mevsimide meyveden yoksun...napcaz bende bilmiyorum...
monaroza benim kızım gündüz hareketli ama gece sadece kayıyo...hiç öyle yakalamadım ama sen anlatınca bile korktum... ben tecrübeli arkadaşlarıma sorayım bakim çaresi varmı...
kızlar bende şu otokoltugunu monte etmeyı bılmıorum ya oyle baglamadan arkada yanında ben duruorum oylece gıdıoruz yonu arka cama doğrumu bakacak koltukların yanı şoföre sırtını mı donmus oluo
Slmlar herkezde! Kızlar sayenizde aylar sonra yine buraya giriş yaptım, nurseni ve sizii çok ozlediim :)
Kızlar iyi geceler!
Ancak girebildim h.sonu eşim evdeydi bende ev işi yaptım iki gün boyunca, malum h.içi benim oğlandan ancak akşam yemeğini yapabiliyordum.
Rapucum bu oto koltuğu hadisesi konuşulmuş bugün bizde taktık ana kucağı oto koltuğu yani 1 yas oncesi kullanılanlardan onu arabanın arka koltuguna ters taktık doğrumudur yani çocugun yuzu arkaya donuk sekılde bir de bu bel desteği nedir ilk defa duyuyorum canım
Benim oğlum daha dönemiyor kızlar, ama eline geçen herseyi ağzına sokuyor hışırtılı şeylere bayılıyor birde emziğini ağzından cıkarıp tekrar takıp emiyor bide çok kusuyor artık aldığım onlukler boyun genişlemesinden dolayı sıkmaya basladı oğluma bol bol onluk yatırımı yaptım ne zaman bitecek bu kusma olayı bilmiyorum kus kus bitiremedi.
birde konağımız geçmedi benim saçımdada egzama var bana çekicek heralde oğlum
Kızlar benim oğlum sabahçı gece uykusu iyi ama cok erken kalkıyor sabahları sürünüyorum tek kelimeyle ama yinede şükürler olsun sağlığı yerinde olsunda başka bişiy istemem. Hayat çok hızlı geçiyor yav
merhaba geçen günlerin hamiş melekleri;
şimdi bebişlerinizi kucağınıza aldıınz maşallah.darısı bana inşallah.bende Allah nasip kısmet ederse 2012 mart annesi olacağım inşallah
bir sorum var sizlere genel anestezi ile sezeryanla doğum yapan arkadaşlara ;
operasyondan çıkınca ayıldıktan sonra karnınızı doktor bastırarak kötü kanların akmasını sağladımı bunu merak ediyorum.bu yöntem yapılmazsa zaralarını da yapılırsa faydalarını da merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim.sevgiler
merhaba kızlaar geceleri uyuyabiliyor musunuz?önceleri bebişler uyutmazdı şimdii oğluşuma bişey olcak diye ben uyuyamıyorum.artık dönmeye başladılar ya gece iki defa yüzüstü dönmüş ağlıyordu.ya boğulursa diye çok korktum yanıma aldım ama hiç uyku tutmadı.sizin bebişler de dönüyor mu gece?ne yapcaz ya bu hareketlenmeleri de iyi olmadı aslında.var mı bi çözümü olan?????
Anladım canım çok zor oluyo seni en iyi ben anlarım galibaDilekcim yalnızım ve evimin işini yapıcak kimsem yok bebeğimde gündüz uyuyan bi bebek değil uyusa ne iyi,o yüzden kucaga cok alıstırmak istemiyorum zaten ev işleri kalıyor tüm gün kucakta olursa yemek bile yapamam
hoşgeldin ebulcum :) nursen artık burda takılacak :))
kıslar annemdeydim o sebeple dünden beri giremedim..şimdi iftara bişiler hazılrıyım ben..öperim hepinsiii
arkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
size bi sorum olacaktı lütfen bilgisi olan varsa yazsın.
oğlum emerken ağzından cuk cuk diye ses geliyor
3-4 gündür bu şekilde daha önceden böyle bişey yoktu baya zorlanıyor.
bizim buralarda damak düşmesi falan diyorlar sizde de benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mı
banyodan sonra kaldırılıyo dediler denedim olmadı fikri olan var mı
cevaplarsanız sevinirim.
gezgin
basura arduç agacının meyvesi iyi geliyormuş 5 dk kaynatıp içiliyormuş anneme iyi gelmiş tamammı canım...
aktarlarda varmış....
canım o ses benimkinde de var amam damagı düştüğü için olduğunu sanmıyorum hiç öyle bişey duymadım nasıl zorlanıyor peki daphnenin dediği gibi nerden anladınarkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
bizim buralarda damak düşmesi falan diyorlar sizde de benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mı
cevaplarsanız sevinirim.
canim bagsurum var ama asil sorunum anil fisur de,yani catlak`da.
Acaba bunu onun icinde kullanabilirmiyiz ? ama deniyecem tabi ins sagolasinnn
arkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?