2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydın hepinize

oğlum su an kucagımda dudagını buzdu aldm bende kucağa iyice kck bebeği olcak sanırım

günaydın arkadşlar uzun süredir buraya uğramıyordum yeni topik açmışsınız burdan da sorayım oğlum için kışa erik ve şeftai püresi yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilgisi olan varmı???

merhaba kızlaar geceleri uyuyabiliyor musunuz?önceleri bebişler uyutmazdı şimdii oğluşuma bişey olcak diye ben uyuyamıyorum.artık dönmeye başladılar ya gece iki defa yüzüstü dönmüş ağlıyordu.ya boğulursa diye çok korktum yanıma aldım ama hiç uyku tutmadı.sizin bebişler de dönüyor mu gece?ne yapcaz ya bu hareketlenmeleri de iyi olmadı aslında.var mı bi çözümü olan?????

daphne kucağında durmasının hiçbi zararı yokki...yazık ya alışacak diye kucağa almamak çok yanlış..o sadece sende güven buluyo..zaten emekleyip yürümeye başlayınca istesende kucağında durmaz peşinde koşturursun... kucakta büyüyen bebek daha özgüveni gelişmiş oluyomuş büyüdüğünde...

betüş merhaba canım..hep mevsim meyve sebzesi yedirin deniyo ama kış mevsimide meyveden yoksun...napcaz bende bilmiyorum...

monaroza benim kızım gündüz hareketli ama gece sadece kayıyo...hiç öyle yakalamadım ama sen anlatınca bile korktum... ben tecrübeli arkadaşlarıma sorayım bakim çaresi varmı...

kızlar bende şu otokoltugunu monte etmeyı bılmıorum ya oyle baglamadan arkada yanında ben duruorum oylece gıdıoruz yonu arka cama doğrumu bakacak koltukların yanı şoföre sırtını mı donmus oluo

hadi ya dönüyo demek... biz 4.ayımıza yeni girdik... ama bence sen merak etme, onlar dertlerini bi şekilde iletirler... annelere de Allah hissettirir inş... sen uyumana bak... nasıl olsa öyle böyle büyücekler inş...

kızlar bende şu otokoltugunu monte etmeyı bılmıorum ya oyle baglamadan arkada yanında ben duruorum oylece gıdıoruz yonu arka cama doğrumu bakacak koltukların yanı şoföre sırtını mı donmus oluo

walla biz de öyle... arka cama baktırıyorum, elimle de tutuyorum...

Kızlar aldıgınız oto koltugu kalıtelı bırseyse sakın bel mınderı kullanmayın o koltuklar bınlerce testten gecıyor cocukların bel ve omurga saglıgı ıcın esım hıc onermıyor

Dilekcim yalnızım ve evimin işini yapıcak kimsem yok bebeğimde gündüz uyuyan bi bebek değil uyusa ne iyi,o yüzden kucaga cok alıstırmak istemiyorum zaten ev işleri kalıyor tüm gün kucakta olursa yemek bile yapamam

biz dün taktık lover cok basit bi iş bi bebek mağazası varsa yakınlarınızda onlara sorabilirsiniz emniyet kemeri ile bağlanıyor bi google da sor belki bulabilirsin

Slmlar herkezde! Kızlar sayenizde aylar sonra yine buraya giriş yaptım, nurseni ve sizii çok ozlediim :)

hoşgeldin ebulcum :) nursen artık burda takılacak :))

daphnecimm doğru evet arkaya doğru takılacak..ben arkada yolculuk etmeyi hiç sevmiım ama oğluşumn hatrına oturuom yanına..az büyüsede bende öne terfi etsem

hiç öle bişi yok...dediğin olay sezeryanda bir beklenmedik durum olursa ameliyat sonrası kasılmayı sürdürmek için yapılır..ve korkunç acı veren bişey..allah göstermesin..şimdiden takma bunları kafana..sağlıkla alırsın bebişi inş kucağına.

monocum benim oğlan gündüzleri fırfır ama gece daha olmadı ööle bi vukuatımız.ama bende korktum şimdi..ben yanına yastık koyuyorum her ihtimale karşı ama?

ivettt tatlım..eşşeğe ters binmiş nasrettin hoca gibi

kıslar annemdeydim o sebeple dünden beri giremedim..şimdi iftara bişiler hazılrıyım ben..öperim hepinsiii

Anladım canım çok zor oluyo seni en iyi ben anlarım galiba (Bende yalnızım 1 tane bile akrabam yok etrafımda koca ilde ( İnşallah biraz daha büyüdüğünde uyku düzeni olur rahat edersin..Benimkide gündüz iyi uyumuyo koştur koştur iş yapıyorum..Yemeğide pratik şeyler yapıyorum..Bazen oluyo eşim oruç olmasına rağmen sofra yetişmiyo onuda eşim kurtuyo napalımm..Büyüycekler bi şekilde.. Allah kolaylıklar versinn

arkadaşlar merhaba
ben haziran annesiyim
size bi sorum olacaktı lütfen bilgisi olan varsa yazsın.
oğlum emerken ağzından cuk cuk diye ses geliyor
3-4 gündür bu şekilde daha önceden böyle bişey yoktu baya zorlanıyor.
bizim buralarda damak düşmesi falan diyorlar sizde de benzer şeyler yaşayan ya da duyan var mı
banyodan sonra kaldırılıyo dediler denedim olmadı fikri olan var mı
cevaplarsanız sevinirim.

gezgin
basura arduç agacının meyvesi iyi geliyormuş 5 dk kaynatıp içiliyormuş anneme iyi gelmiş tamammı canım...
aktarlarda varmış....

Son düzenleme:
hoşgeldin ebulcum :) nursen artık burda takılacak :))

kıslar annemdeydim o sebeple dünden beri giremedim..şimdi iftara bişiler hazılrıyım ben..öperim hepinsiii

seni burda bulacağımı tahmin etmiştim...ehuehueuh kıs neden hbr vermiyorsun giderken?aşkolsun diyorum... seni bırakacağımı mı sandın???!!!.sevgiler herkese bu arada

cuk cuk sesler bizdede geliyor zorlandığını nasıl anlıyorsun sanmam damak düşmesi gibi bişey oldugunu ağlardı heralde emerken oyle olsaydı bence doktora gotur

gezgin
basura arduç agacının meyvesi iyi geliyormuş 5 dk kaynatıp içiliyormuş anneme iyi gelmiş tamammı canım...
aktarlarda varmış....

canim bagsurum var ama asil sorunum anil fisur de,yani catlak`da.
Acaba bunu onun icinde kullanabilirmiyiz ? ama deniyecem tabi ins sagolasinnn

canım o ses benimkinde de var amam damagı düştüğü için olduğunu sanmıyorum hiç öyle bişey duymadım nasıl zorlanıyor peki daphnenin dediği gibi nerden anladın

canim bagsurum var ama asil sorunum anil fisur de,yani catlak`da.
Acaba bunu onun icinde kullanabilirmiyiz ? ama deniyecem tabi ins sagolasinnn

canım netten bi bak istersen belki işine yarar bişey bulursun bende bi bakıyım hatta bu çatlak peki bağırsaktamı oluyor ? öyle bişey duydumda yoksa başka biyerdemi?

Dilinin üzerinde beyazlık var mı cnm;pamukcuk olmasın.Beyazlık yoğunsa ;bir küçük kaseye bir çay kaşığı karbonat sulandırıp;temiz bir tülbenti batırarak ağzını temizleyebilirsin.Memeyi tam tutamadığı içinde o sesi çıkartabilir.Biberon dene ;devam ederse doktora...

Arka koltuğun emniyet kemerini geçirip de kullanılıyor;aaldığımız yerde yapmışlardı montesini.yüzünün cama bakması bana da garip gelmişti;ama alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…