2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.. 3 aylık kontrolünde neler yaptı doktorunuz... bizimki kalça ultrasonu çekilcek demişti.. gitmedik henüz... aşı yok mu bu ay??

Kizlar benim de kizim uc gunde bir yapiodu facedeki grupta bi damla adi bio gaia prebiotik bakteri varmis bagirsak calismasina yardimci die okumustum doktoruma sordum dene zarari yok dedi ve biz onunla astik cok sukur kaka sorunumuzu hergun damlasiz yapabilio artik

benim de içime dert oldu şimdi.çünkü ben de ayakta tutuyodum bi de oturtuyorum kucağma ay çok yanlış şeyler mi yaptım

canm selamlar... kıs niye içine dert oldu bakiyim öyle bir iki kereden nolcak... ben devamlı yapma dedim..Allahın izniyle hiçirşey olmaz meraklanma vesvese yapma bence... bundan sonra daha dikkatli olurdun zaten 2 ay sonra bitiyo bu işler istediğimiz gibi oturtcaz terleme büşradada var...

günaydın güsel anneler..nasılsınıs bakalım?

iyiyiz kuzucum sen nasılsın bakim misafirin nasıl geçti..

günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür

sevindim betüşcüm hepimiz üzerlerine titriyoruz dimi benim kızımda hasta olduunda gün saymıştım geçsin diye annelik böle bişi işte...

selam kızlar.. 3 aylık kontrolünde neler yaptı doktorunuz... bizimki kalça ultrasonu çekilcek demişti.. gitmedik henüz... aşı yok mu bu ay??

canım biz kalça ultrasonunu doğunca çektirdik temiz çıkmıştı 3 ayda yapılıomu bilmiyorum benim kızımın doktoru istemedi... bu ay normal aşısı yok devletin yaptığı yani.. özel bir aşı var rota virüsü yaptırmak istersen o var canım 148 lira bir dozu yaptırılması zorunlu değil tamamen senin insiyatifinde bir olay anlayacağın bu arada iki doz yapılıyor...

daphnecim ben güvene götürüyorum ulaşı biliorsun.doktorumuz dediki aerık oturtturun.bebeği oturtmamak yanlış bir inanış.yavaş yavaş destekvere vere oturtabilisin dedi..
elif naber bebeim

iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah canım.doktora gittik bugün ailecek.çok komiğiz ya hep beraber hastalanıyoruz.eşim faranjit olmuş bende bugğn öksürük başladı büyük oğlanın öksürüğü geçmeyince ona bugün antibiyotiğe başlattı. bebekten uzak tutun dedi bizim nezlemiz onları zatürresi olurmuş Allah korusun bende maske takıyorum .biz elimizden geleni yapalımda Allah korur inşallah canım.

Bayramda memlekete gitmeyelim diye doktora sordum gidin ama kimsenin kucağına vermek yok dedi eşimde duydu kayınvalidemlerde kimseye vermiycem .aman sizde dikkat edin kızlar .birde dışarıda tanıdık tanımadık ay ne şirinmiş diye yüzünü ellemiyomu gıcık oluyorum ya ne cahil insanlar var bebek ellenmez işte.

bize 8 damla dedi niyeki?
d vitaminide biri 3 damla biri 4 damla diyo bende şaşırdım.demir damlasının lekeside çıkmaz ay hiç sevmiyorum o ilacı.

d miz 3 damla, demirimiz ise 7 damla bebeğin kilosuna göre sanırım canım ferronun hapı iyiydi ( gebelikte ve son ra kullanmıştım)damlanın ucundan tadına baktım ıyyyyyyhhh

ah canım ya kıyamam..sizlerin bide sünnet derdi var..benim kızım gece çiş yapmıyo yada çok az yapıyo...
benim sadece anne sütü.. 2900 doğdu 4 ay bitti evdeki tartıda 6800 çıkıyo.. çok normal kilo alımı.öyle löp löp et değil çok hareketli.. ben zaten orta halli bebek olsun istiyorumm...
ben kaka sorunundan değil ama ağlama krizlerinden o danlayı kullandım ve çok iyi geldi...bende tavsiye ederim..bırakalı 1 ay olddu ben..
Bakin teyzoslar kizima supriz bi site hazirlanmis HİRA DELİKAYA hira delikaya
maşallah kızına çok güzel bi site olmuş..

neden kimsenin kucağına vermeyin dedi??? mikrobik olaylardanmı??kayınvalidenedemi vermiycen??? ben kimseye kucağına alma diyemem ya...

Baharcım tarif değilde şöyle olgun seftalilerin çekirdeklerini cıkar rondon varsa rondodan geçir derin dondurucya koy canım eğer yoksa şeftalileri suda iyice kaynat posası cıkıncaya kadar sonra kevgir ya da makarna süzdüğümüz süzgeçten geçir.

şöylede yapabilirsin kompost seklinde kaynat 1 kg seftaliye 2 lt su koy şeker koyma kaynasın zaten püre gibi oluyo koy buz. poşetine at dolaba sonra suyuna seker koyup komposto seklınde ıcebılırsın ya da koymayıp suyunuda derin dondurucya atabilirsin yine bebeğe verirsin suyunuda aynı seyı erık ıcınde yap zamanı eçmeden mürdüm eriği çok hoş olur
daphnecim ben güvene götürüyorum ulaşı biliorsun.doktorumuz dediki aerık oturtturun.bebeği oturtmamak yanlış bir inanış.yavaş yavaş destekvere vere oturtabilisin dedi..
elif naber bebeim

Canım ulaş iri bi bebiş olduğu için bence oturabilir ama bizimkisine cesaret edemiyorum bide etrafımdakiler ottuturma dediği için iyice tırstım bende akayda öğe hn varmıs duydunmu bilmiyorum ona goturmeyi planlıyorum

dilek benim bebeğimde öyle hastane cıkısı 3 kg en son işte 15 gün oldu heralde 6500 dü löp löp diil benimkiside ben kg hiç takmıyorum yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar kilolu olur obez derler zayıf olur nıye bakamamışsın derler milleti hiiç dinlemiyorum gayet normal bi çocuk maşallah ama tostik bebekleride çok seviyorum ya

geçmiş olsun eşine .. doktorum evde grip olan varsa antibakteriyel sıvı ile ellerini temizlesin ara ara.. mikrop dağılmaz demişti .. sana geçmemesi için ayrı havlu kullan bi de eşinle

slm kızlar..bebişlere ek gıda konuşulmuş..ben de 3 gündür 2-3 çay kaşığı havuç suyu sıkıp veriyorum..ilk 2 gün daha az istekliydi ama bugün daha olumlu davrandı...2 gün daha devam edip sonra elma suyuna geçeceğiz inş..ablam hekim...o tavsiye etti...havuç ve elma suyunun hazmı kolaydır rahatsız etmez midesinin diye..sahiden de sıkıntı olmadı...çok şükür..sanırım eylül 18 gibi işe başlayacağım ben en geç...o yüzden başladım ek gıdaya...hiç değilse ara öğün oluyormuş meyve suları...

selam kızlar,

oo topik coşmuş oku oku bitmedi.. çok sevindim geri geldiğinize kızlar...

rapu doğum günün kutlu olsun..

ek gıdalar konuşulmuş ben daha hiç bişi tattırmadın dr. kontrolünde soracağım..

gündüz uykusu bazen hiç yok.. sizler nasıl uyutuyosunuz bebekleri?

benimki ağlıyo görüşürüz..

merhaba sevgili anneler ben yeni katıldım kkya burayı gördüm benim kızımda 5 mayıs doğumlu aranıza katılabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…