Benim kızım artık hiç yapmıyor kendi kendine;üfff;çok takıyorum kafaya.Saf zeytinyağı koyuyuyorum mamasına.Çalıştığım için günde iki kez mama alıyor artık.Sakın dokunma;kendisi 3 günde bir yapıyorsa bırak yapsın.Müdahale edince alışıyor;daha büyük sıkıntı oluyor.
herkese günaydınn arkadaşlar..
İliena benim 1 tane hayatımı kaydırdı 3 taneyi düşünemiyorum :))) Kolay gelsinn canım...
Duncan yaa içime dert oldu şimdi acaba ayaklarının üzerine bastırdımya zararmı verdim kızıma( Ben sadece parmaklarından tutuyodum Komşularım falanda şaşırıyo nasıl dik ve sağlam basıyo diye..ama artık tutmam ...
Bide benimkzızmın elleri ayakları çok terliyo sizdede öylemi??
Bakin teyzoslar kizima supriz bi site hazirlanmis HİRA DELİKAYA hira delikaya
herkese günaydınn arkadaşlar..
İliena benim 1 tane hayatımı kaydırdı 3 taneyi düşünemiyorum :))) Kolay gelsinn canım...
Duncan yaa içime dert oldu şimdi acaba ayaklarının üzerine bastırdımya zararmı verdim kızıma( Ben sadece parmaklarından tutuyodum Komşularım falanda şaşırıyo nasıl dik ve sağlam basıyo diye..ama artık tutmam ...
Bide benimkzızmın elleri ayakları çok terliyo sizdede öylemi??
günaydın güsel anneler..nasılsınıs bakalım?
günaydın arkadaşlar nasılsınızzz ben ve oğlum iyiyiz oğlumun öksürükleri biraz azaldı çok şükür
selam kızlar.. 3 aylık kontrolünde neler yaptı doktorunuz... bizimki kalça ultrasonu çekilcek demişti.. gitmedik henüz... aşı yok mu bu ay??
daphnecim ben güvene götürüyorum ulaşı biliorsun.doktorumuz dediki aerık oturtturun.bebeği oturtmamak yanlış bir inanış.yavaş yavaş destekvere vere oturtabilisin dedi..
elif naber bebeim
dünkü aşıdan sonra ferrasanol demir damlası verdiler günde 1 kez 7 damla veriyorum
bize 8 damla dedi niyeki?
d vitaminide biri 3 damla biri 4 damla diyo bende şaşırdım.demir damlasının lekeside çıkmaz ay hiç sevmiyorum o ilacı.
ah canım ya kıyamam..sizlerin bide sünnet derdi var..benim kızım gece çiş yapmıyo yada çok az yapıyo...FDilek 3.gün değil ama hep bir gaz çıkarma çabası oluyor dün gecede çığlık çığlığa uayndı bir baktım çişini yapamamış bezi kuru duruyor sanırım şu sünnet olayını erkene alcaz
bende arada ellerini tutup ayağa dikiyorum ama oturtmanın erken olduğunu biliyorum öyle söylüyorlar şimdilik yattığından daha yüksek bir yastıkla oturtuyorum
Kızına Maşallah nelerde tattırmışsın ayrıca sadece anne sütü alıyor dimi aylık kilo alımı nasıl ?
daphne tarifleri varsa paylaşırmısın?
ben kaka sorunundan değil ama ağlama krizlerinden o danlayı kullandım ve çok iyi geldi...bende tavsiye ederim..bırakalı 1 ay olddu ben..Kizlar benim de kizim uc gunde bir yapiodu facedeki grupta bi damla adi bio gaia prebiotik bakteri varmis bagirsak calismasina yardimci die okumustum doktoruma sordum dene zarari yok dedi ve biz onunla astik cok sukur kaka sorunumuzu hergun damlasiz yapabilio artik
maşallah kızına çok güzel bi site olmuş..Bakin teyzoslar kizima supriz bi site hazirlanmis HİRA DELİKAYA hira delikaya
iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah canım.doktora gittik bugün ailecek.çok komiğiz ya hep beraber hastalanıyoruz.eşim faranjit olmuş bende bugğn öksürük başladı büyük oğlanın öksürüğü geçmeyince ona bugün antibiyotiğe başlattı. bebekten uzak tutun dedi bizim nezlemiz onları zatürresi olurmuş Allah korusun bende maske takıyorum .biz elimizden geleni yapalımda Allah korur inşallah canım.
Bayramda memlekete gitmeyelim diye doktora sordum gidin ama kimsenin kucağına vermek yok dedi eşimde duydu kayınvalidemlerde kimseye vermiycem .aman sizde dikkat edin kızlar .birde dışarıda tanıdık tanımadık ay ne şirinmiş diye yüzünü ellemiyomu gıcık oluyorum ya ne cahil insanlar var bebek ellenmez işte.
selam
ela-ada geçmiş olsun canım
glenia bende aşı sonrası ateşten panik oluyordum aşıdan gelince 1 ölçek calpol verdim belki o yüzden rahat geçirdi bizimki yoksa 2 gün sıkıntılıydık
Misela dra sormuştum kabızlığı anne st
alan bebeklerde 5 güne kadar yapamaması normal demişti 5 günü geçerse müdahale et demişti bende o yüzden şimdilik birşey yapmıyorum
FDilek 3.gün değil ama hep bir gaz çıkarma çabası oluyor dün gecede çığlık çığlığa uayndı bir baktım çişini yapamamış bezi kuru duruyor sanırım şu sünnet olayını erkene alcaz
bende arada ellerini tutup ayağa dikiyorum ama oturtmanın erken olduğunu biliyorum öyle söylüyorlar şimdilik yattığından daha yüksek bir yastıkla oturtuyorum
Kızına Maşallah nelerde tattırmışsın ayrıca sadece anne sütü alıyor dimi aylık kilo alımı nasıl ?
daphne tarifleri varsa paylaşırmısın?
daphnecim ben güvene götürüyorum ulaşı biliorsun.doktorumuz dediki aerık oturtturun.bebeği oturtmamak yanlış bir inanış.yavaş yavaş destekvere vere oturtabilisin dedi..
elif naber bebeim
ah canım ya kıyamam..sizlerin bide sünnet derdi var..benim kızım gece çiş yapmıyo yada çok az yapıyo...
benim sadece anne sütü.. 2900 doğdu 4 ay bitti evdeki tartıda 6800 çıkıyo.. çok normal kilo alımı.öyle löp löp et değil çok hareketli.. ben zaten orta halli bebek olsun istiyorumm...
ben kaka sorunundan değil ama ağlama krizlerinden o danlayı kullandım ve çok iyi geldi...bende tavsiye ederim..bırakalı 1 ay olddu ben..
maşallah kızına çok güzel bi site olmuş..
neden kimsenin kucağına vermeyin dedi??? mikrobik olaylardanmı??kayınvalidenedemi vermiycen??? ben kimseye kucağına alma diyemem ya...
iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah canım.doktora gittik bugün ailecek.çok komiğiz ya hep beraber hastalanıyoruz.eşim faranjit olmuş bende bugğn öksürük başladı büyük oğlanın öksürüğü geçmeyince ona bugün antibiyotiğe başlattı. bebekten uzak tutun dedi bizim nezlemiz onları zatürresi olurmuş Allah korusun bende maske takıyorum .biz elimizden geleni yapalımda Allah korur inşallah canım.
Bayramda memlekete gitmeyelim diye doktora sordum gidin ama kimsenin kucağına vermek yok dedi eşimde duydu kayınvalidemlerde kimseye vermiycem .aman sizde dikkat edin kızlar .birde dışarıda tanıdık tanımadık ay ne şirinmiş diye yüzünü ellemiyomu gıcık oluyorum ya ne cahil insanlar var bebek ellenmez işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?