2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

akşam 9 da uyuyo benim bebeğim. sabah 5 e kadar hiç uyanmaz. 5 te uyandığında gözler cin gibi. tabi uykusunu almış emip sonra oynamak istiyo. ben uykulu gözlerle 7 ye kadar oynuyorum onunla. 7 de uyuyo tekrar. 9:30 a kadar. öğleden sonra 1 gibi tekrar uyuyo 5 gibi uyanıyo. sonra 9 a kadar uyanık. bu arada hiç ağlamıyo. ben biraz şanslıyım sanırım. Allah size sabır versin arkadaşlar gerçekten zordur uykusuzluk. inşallah bir an önce düzene girer miniklerinizin uykusu.

maaaşallah ne güzel....04:45 kalkış 11:30 kdr uyanık ......uyursa yarım saat tamam ....15:00 uyursa yarımsaat 40dk...20:00 kdar ozaman uyuduysa 22:00,24:00,02:00 kalkıyo çevre incelemesi yapıyo...artık nekadar sürerse.....
:)))))))))))))))inş.
aynen 3 aylıkken akşam8 de yatıp 2 gibi kalkıyordu bir de 6 da....şimdi 2 saattebir...bugün sabahın 6 sındabebek arabası ile okul bahçesinde gezdik....benim gözler kapalı.....

canım gayet normal bir uyku düzeni...

selam kızlar nasılsınız.... bebişler napıyo.. bizimki hep kucak istedi bugün.. ben de ayağımda sallayıp uyuttum bikaç kez.. pek yapmıyodum normalde...

iyiyiz sen nasılsın gülsümmm

sabır canım hayatta herşeyin başı...tabi ki hep böyle olmayacak... sen birz uykusuzluktan yıptanmışsın... bence bebeişin gündüz uyuduğunda sende uyu onunla sinirlerinede iyi gelir ve kimseyi takma bu dünyadaki en önemli şey bbeğin ve sensin ikinizinde sağlık durumu önemli bunu unutma...

daphencim benim bebede 1 kere kalkıyodu son zamanlarda ikiye üçe çıkardı bende anlayamıyorum böyle bir dönemleri var demek ki...

eskiden benim bebede seninki gibi uyurdu canım.. şimdilerde değişti uyku düzeni... akşam 9 da yatıyor gece 12-3:30-6:00 sularında tekrar kalkıp emip uyuyo şu anda...

nazar boncuğuyapmak için tekrar alıntı yaptı ama olmadı......:yüzbinkere maaşallahhh

aslında benim bebeğim sizinkilerden biraz küçük belki o yüzdendir. büyüdükçe daha sık acıkır demişti doktor.

çok geçmiş olsun tatlım aman zor ama herkes hastayken bebişi nasıl kollucan ay keşke götürmeyin deseymiş doktor daha çok makbule geçerdei :))

yok güselim iriliğiyle felan alakası yok kadın özellikle dedi etrafınıdakilerin her dediğine inanmayın artık dördüncü aya girio destek vere vere oturtun dedi

bluu kıs görüşemedik bi türlü ben öbür ay başlıcam ek gıdaya..bide senb şimdi yıllık izindemisin?

biraz az uyuyyo gibi daphnem..ama her bebek aynı değilki..ulaşda hala ik zamanlar gibi gecede en az üç defa kalkıp meme arıo

günaydın kıslar..
ya biz bu ara kocamla vara yoğa tartışır olduk daha doğrusu ben herşeye sinirlenir oldum bebekten sonra daha tahammüllü olmam gerekirken daha sinirli oldum resmen......çok üzülüyorum bu duruma..sizde durumlar nasıl

canım her bebeğin düzeni ayrı oluyo..Bazısı gündüz uykusunu sevmez bazısı gece gündüzü katar birbirine..Anma bence normal seninki...
Benim Kızımda 8.30 9 gibi uyuyo eskiden hiç uyanmazdı şimdi 3-4 arası uyanıp emiyo sonra sabah 6 gibi kalkıyo yanıma alıp emziriyorum yanımdada yarım saat falan uyuyo..10 gibi 1 saat uyuyo sonra 2 gibi 1 saat uyuyo bide 5-6 arası yarım saat.Çok şükür ben bu hallerimizden çok memnunum...
canım gece uykususzluğu zordur beden 2 kat yorgun düşüyo..Emin ol senin bu stresli halin bebeğine yansıyo lütfen sadece onu düşün bu dönem..Eşin neyin ne olduğunu anlar inşallah..
Günaydın canım...Dönem dönem böyle gelgitler hayatımızın her döneminde oluyo aslında ama şimdi daha hassasız..Bence eşlerimizi baba yaptıkya onlardan eksttra ilgi sevgi hoşgörü bekliyoruzz üzülme sen tatlım..bizdede durum benzer :)))

Sabah sabah kızımla gittim su aldım çeşmeden:)) Şimdi yatağa yatmışım durmuş laptopa bakıyo ne anlıyosa cadımmmm beniimmm :)))

aynı.....ota böceğe sinirlenir oldum.....gerçi onlara pek gerek kalmıyo da:)))))))

maaşallah dilekkkkkkkk...

merhabalar uzun zamandır kk ya bakmamıştım,, şimdi arada okuyorum ,, umarım herkes iyidir.. benim kızımda bua ara hatta 10 gündür kakası sulu ama ishal değil günde 6-7 kez yapıp bezden taşması gerekiyormuş arada partüküllü yapıyor arada sıvı ama günde 4 kez falan en önemli problemimiz kakası sancı verince sadece memede kaka yapabiliyor..en büyük sorunumuz bu.. :)
bu arada 45 dakika 1 saat memede kaldığı oluyor acaba doymuyormu diyorum ama mamayıda kabul etmiyor.. tabi bazende 3-5 dakika emip bırakıyor sizde durumlar nasıl?

evet sanırım öyle oluyo dilekcim..ama çok canım sıkılıyo ya biz çok uyumlu bi çifttik ne bilimm

günaydın herkese!!!! oğlumu uyuttum biraz int.e takılayım dedim. dün okuldan arkadaşımı aradım onun göğüs pompası vardı memnun musun diye. o da artık kullanmıyorum sana vereyim dedi. yarın alıp bi deneyeceğim bakalım benim cazgır oğlum biberondan içecek mi sütümü. az kaldı işe başlamama. bir an önce bi çözüm bulmalıyım. süt mü sağacağım yoksa ek gıdalara mı başlayacağım...

evet sanırım öyle oluyo dilekcim..ama çok canım sıkılıyo ya biz çok uyumlu bi çifttik ne bilimm

CANIM ONLAR DA BİZDEN İLGİ BEKLİYO GALİBA....aynen bize de ruh ikizi olduğumuz söylenirdi....bakışımızdan ne istediğimizi hissttiğimizi anlardık.....şimdi ikimiz de gergi,hassas ve sinirliyiz...((((((((

ben de eşime karşı biraz tahammülsüz oldum. tartışmıyoruz ama eskden beni hiç rahatsız etmeyen şeyler bile batmaya başldı. hemen kızıveriyorum. bütün gün oğlum beni oldukça yoruyor. tabi ev işleri de var. çalışmaya başlayınca sanırım her şey daha da zorlaşacak.

Canım sıkma canını süt sağma makinaları iyi oluyor ben kullanıyorum içer merak etme bebeğin sütünü daha çok hoşuna gidecektir onlar daha çok küçük oldukları için çabuk alışıyorlar

günaydın

daphne tarifler için tşkler.

ela-ada aşı sonrasını rahat geçirmek için istersen huzursuz olmasını beklemeden ateş düşürücü ile müdahale edebilirsin

uyku düzenleri konuşulmuş Enesinde gündüz uykusu yok kısa kısa 30 dk gibi 3 kez filan uyuyor akşam 9 da uyuyor gece sahura kadar uyanmıyor sabah ezanında yatıyor 8 gibi uaynıyor sonra kısa uykular başlkyor bu sabah 5 te kalkmış karnıda doyunca 7 ye kadar oyun istedi paşamız sabah o saatlerde de oyun vermek uykulu gözlerle zor oluyor ya. gece zaten geç yatıyorum ev işlerini gece saatinde ancak yaptığım için

daphne çok sık uyanması karnı doymadığı içinde olabilir yada kıyafetleri rahatsız ediyordur, belki üşüyordur bunlardanda emin ol canım.

bende çok gergin oluyorum arada kendi kendimede şaşıyorum hala hormonlarmı diyorum

bu arada sigaraya başlayan oldumu?

Aynısı bizdede var canım malesef, kocamı boğucam nerdeyse o kadar sinirleniyorum, yani aramızdaki ilişki değişiyo sanki hiç yapmadığımız şeyleri yapıyoruz, hiç söylemediğimiz sözleri söylüyoruz birbirimize.Eskisi gibi birbirimize zaman ayıramıyoruz belkide bundandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…