Bizimki uyudu bende şöyle bi bakayım dedim kızlar iyisinizdir umarım..
dilekcim canım cevabın için teşekkürler..
canım bizim günlük düzen şu şekil aşağı yukarı
saat 6 kalkış sonra 9-10 gibi uyuyabiliyor emiyor sonra banyo sonra emiyor ama uyku yok eğer bir daha uyursa saat 3 gibi de olabiliyo 5 gibide valla tabi bu arada bu sürecte uyusun diye emzik veriyorum ama zor dalıyor gündüz uykusuna inatla bende uyutmaya çalışıyorum bazen bu 1- 1.5 saat bile sürüyo ama emziğe rağmen çok zorlanıyo çoğu zaman dalamıyo..
gece uykusuna ise saat 8.30 9 da yatıyo gece 2 gibi emmeye kalkıyo sonra sabah 6 gibi..
Allah aşkına söyleyin tecrübem olmadığından soruyorum normal mi bunlar? Bazen gerçekten çok bunalıyorum..
:)))))))))))))))inş.Normal canım bizimkide aşağı yukarı aynı.gündüz zor uyuyo hemen uyanıyor.emzik bizimkinide sakinleştiriyor dişleri çok kaşınıyor heralde eli hep ağızda ağlıyor. çok zor zamanları 6 .aydan sonra biraz daha rahatlıycaz inşallah.
aynen 3 aylıkken akşam8 de yatıp 2 gibi kalkıyordu bir de 6 da....şimdi 2 saattebir...bugün sabahın 6 sındabebek arabası ile okul bahçesinde gezdik....benim gözler kapalı.....çok çok çok normal bi uyku düzeni bize göre biz saat 8 gibi kalkıyoruz sonra 12 ye kadar uyuyamıyoruz 12 de bi şans uyuyrsak uyuyoruz sonra 8 e kadar uyku yok dün 21 30 da bağıra bağıra uyudu gecede bi kere kalkan cocuk 3 4 e cıkardı kalkamyı acıkıyomu noluyo anlamıyorum ama bende uykuya hasret kaldım artık bana az gibi geliyo bebeğin uyuduğu uyku sanki bi 15 saat uyuması gerek gibi kızlar size durumlar nasıl
akşam 9 da uyuyo benim bebeğim. sabah 5 e kadar hiç uyanmaz. 5 te uyandığında gözler cin gibi. tabi uykusunu almış emip sonra oynamak istiyo. ben uykulu gözlerle 7 ye kadar oynuyorum onunla. 7 de uyuyo tekrar. 9:30 a kadar. öğleden sonra 1 gibi tekrar uyuyo 5 gibi uyanıyo. sonra 9 a kadar uyanık. bu arada hiç ağlamıyo.ben biraz şanslıyım sanırım. Allah size sabır versin arkadaşlar gerçekten zordur uykusuzluk. inşallah bir an önce düzene girer miniklerinizin uykusu.
Bizimki uyudu bende şöyle bi bakayım dedim kızlar iyisinizdir umarım..
dilekcim canım cevabın için teşekkürler..
saat 6 kalkış sonra 9-10 gibi uyuyabiliyor emiyor sonra banyo sonra emiyor ama uyku yok eğer bir daha uyursa saat 3 gibi de olabiliyo 5 gibide valla tabi bu arada bu sürecte uyusun diye emzik veriyorum ama zor dalıyor gündüz uykusuna inatla bende uyutmaya çalışıyorum bazen bu 1- 1.5 saat bile sürüyo ama emziğe rağmen çok zorlanıyo çoğu zaman dalamıyo..
gece uykusuna ise saat 8.30 9 da yatıyo gece 2 gibi emmeye kalkıyo sonra sabah 6 gibi..
Allah aşkına söyleyin tecrübem olmadığından soruyorum normal mi bunlar? Bazen gerçekten çok bunalıyorum..
selam kızlar nasılsınız.... bebişler napıyo.. bizimki hep kucak istedi bugün.. ben de ayağımda sallayıp uyuttum bikaç kez.. pek yapmıyodum normalde...
Çok yorgunum.Eminim nice zorluklarla bebek büyüten anneler vardır.Ama ben de çok çok yıprandım.Yine gece,yine uykusuz;yine huzursuzum.Hep mi böyle olacak;hep mi eşimin ailesinin sorunlarıyla boğuşacağız bilmiyorum.Arada biz önemsiziz,kızım ve ben;hep onların istekleri önemli.
çok çok çok normal bi uyku düzeni bize göre biz saat 8 gibi kalkıyoruz sonra 12 ye kadar uyuyamıyoruz 12 de bi şans uyuyrsak uyuyoruz sonra 8 e kadar uyku yok dün 21 30 da bağıra bağıra uyudu gecede bi kere kalkan cocuk 3 4 e cıkardı kalkamyı acıkıyomu noluyo anlamıyorum ama bende uykuya hasret kaldım artık bana az gibi geliyo bebeğin uyuduğu uyku sanki bi 15 saat uyuması gerek gibi kızlar size durumlar nasıl
akşam 9 da uyuyo benim bebeğim. sabah 5 e kadar hiç uyanmaz. 5 te uyandığında gözler cin gibi. tabi uykusunu almış emip sonra oynamak istiyo. ben uykulu gözlerle 7 ye kadar oynuyorum onunla. 7 de uyuyo tekrar. 9:30 a kadar. öğleden sonra 1 gibi tekrar uyuyo 5 gibi uyanıyo. sonra 9 a kadar uyanık. bu arada hiç ağlamıyo.ben biraz şanslıyım sanırım. Allah size sabır versin arkadaşlar gerçekten zordur uykusuzluk. inşallah bir an önce düzene girer miniklerinizin uykusu.
iyiyim diyeyim iyi olalım inşallah canım.doktora gittik bugün ailecek.çok komiğiz ya hep beraber hastalanıyoruz.eşim faranjit olmuş bende bugğn öksürük başladı büyük oğlanın öksürüğü geçmeyince ona bugün antibiyotiğe başlattı. bebekten uzak tutun dedi bizim nezlemiz onları zatürresi olurmuş Allah korusun bende maske takıyorum .biz elimizden geleni yapalımda Allah korur inşallah canım.
Bayramda memlekete gitmeyelim diye doktora sordum gidin ama kimsenin kucağına vermek yok dedi eşimde duydu kayınvalidemlerde kimseye vermiycem .aman sizde dikkat edin kızlar .birde dışarıda tanıdık tanımadık ay ne şirinmiş diye yüzünü ellemiyomu gıcık oluyorum ya ne cahil insanlar var bebek ellenmez işte.
Baharcım tarif değilde şöyle olgun seftalilerin çekirdeklerini cıkar rondon varsa rondodan geçir derin dondurucya koy canım eğer yoksa şeftalileri suda iyice kaynat posası cıkıncaya kadar sonra kevgir ya da makarna süzdüğümüz süzgeçten geçir.
şöylede yapabilirsin kompost seklinde kaynat 1 kg seftaliye 2 lt su koy şeker koyma kaynasın zaten püre gibi oluyo koy buz. poşetine at dolaba sonra suyuna seker koyup komposto seklınde ıcebılırsın ya da koymayıp suyunuda derin dondurucya atabilirsin yine bebeğe verirsin suyunuda aynı seyı erık ıcınde yap zamanı eçmeden mürdüm eriği çok hoş olur
Canım ulaş iri bi bebiş olduğu için bence oturabilir ama bizimkisine cesaret edemiyorum bide etrafımdakiler ottuturma dediği için iyice tırstım bende akayda öğe hn varmıs duydunmu bilmiyorum ona goturmeyi planlıyorum
slm kızlar..bebişlere ek gıda konuşulmuş..ben de 3 gündür 2-3 çay kaşığı havuç suyu sıkıp veriyorum..ilk 2 gün daha az istekliydi ama bugün daha olumlu davrandı...2 gün daha devam edip sonra elma suyuna geçeceğiz inş..ablam hekim...o tavsiye etti...havuç ve elma suyunun hazmı kolaydır rahatsız etmez midesinin diye..sahiden de sıkıntı olmadı...çok şükür..sanırım eylül 18 gibi işe başlayacağım ben en geç...o yüzden başladım ek gıdaya...hiç değilse ara öğün oluyormuş meyve suları...
çok çok çok normal bi uyku düzeni bize göre biz saat 8 gibi kalkıyoruz sonra 12 ye kadar uyuyamıyoruz 12 de bi şans uyuyrsak uyuyoruz sonra 8 e kadar uyku yok dün 21 30 da bağıra bağıra uyudu gecede bi kere kalkan cocuk 3 4 e cıkardı kalkamyı acıkıyomu noluyo anlamıyorum ama bende uykuya hasret kaldım artık bana az gibi geliyo bebeğin uyuduğu uyku sanki bi 15 saat uyuması gerek gibi kızlar size durumlar nasıl
canım her bebeğin düzeni ayrı oluyo..Bazısı gündüz uykusunu sevmez bazısı gece gündüzü katar birbirine..Anma bence normal seninki...dilekcim canım cevabın için teşekkürler..
canım gece uykususzluğu zordur beden 2 kat yorgun düşüyo..Emin ol senin bu stresli halin bebeğine yansıyo lütfen sadece onu düşün bu dönem..Eşin neyin ne olduğunu anlar inşallah..Çok yorgunum.Eminim nice zorluklarla bebek büyüten anneler vardır.Ama ben de çok çok yıprandım.Yine gece,yine uykusuz;yine huzursuzum.Hep mi böyle olacak;hep mi eşimin ailesinin sorunlarıyla boğuşacağız bilmiyorum.Arada biz önemsiziz,kızım ve ben;hep onların istekleri önemli.
Günaydın canım...Dönem dönem böyle gelgitler hayatımızın her döneminde oluyo aslında ama şimdi daha hassasız..Bence eşlerimizi baba yaptıkya onlardan eksttra ilgi sevgi hoşgörü bekliyoruzzgünaydın kıslar..
ya biz bu ara kocamla vara yoğa tartışır oldukdaha doğrusu ben herşeye sinirlenir oldum bebekten sonra daha tahammüllü olmam gerekirken daha sinirli oldum resmen......çok üzülüyorum bu duruma..sizde durumlar nasıl
günaydın kıslar..
ya biz bu ara kocamla vara yoğa tartışır oldukdaha doğrusu ben herşeye sinirlenir oldum bebekten sonra daha tahammüllü olmam gerekirken daha sinirli oldum resmen......çok üzülüyorum bu duruma..sizde durumlar nasıl
canım her bebeğin düzeni ayrı oluyo..Bazısı gündüz uykusunu sevmez bazısı gece gündüzü katar birbirine..Anma bence normal seninki...
Benim Kızımda 8.30 9 gibi uyuyo eskiden hiç uyanmazdı şimdi 3-4 arası uyanıp emiyo sonra sabah 6 gibi kalkıyo yanıma alıp emziriyorum yanımdada yarım saat falan uyuyo..10 gibi 1 saat uyuyo sonra 2 gibi 1 saat uyuyo bide 5-6 arası yarım saat.Çok şükür ben bu hallerimizden çok memnunum...
canım gece uykususzluğu zordur beden 2 kat yorgun düşüyo..Emin ol senin bu stresli halin bebeğine yansıyo lütfen sadece onu düşün bu dönem..Eşin neyin ne olduğunu anlar inşallah..
Günaydın canım...Dönem dönem böyle gelgitler hayatımızın her döneminde oluyo aslında ama şimdi daha hassasız..Bence eşlerimizi baba yaptıkya onlardan eksttra ilgi sevgi hoşgörü bekliyoruzzüzülme sen tatlım..bizdede durum benzer :)))
Sabah sabah kızımla gittim su aldım çeşmeden:)) Şimdi yatağa yatmışım durmuş laptopa bakıyo ne anlıyosa cadımmmm beniimmm :)))
Günaydın canım...Dönem dönem böyle gelgitler hayatımızın her döneminde oluyo aslında ama şimdi daha hassasız..Bence eşlerimizi baba yaptıkya onlardan eksttra ilgi sevgi hoşgörü bekliyoruzzüzülme sen tatlım..bizdede durum benzer :)))
evet sanırım öyle oluyo dilekcim..ama çok canım sıkılıyo ya biz çok uyumlu bi çifttik ne bilimm
günaydın herkese!!!! oğlumu uyuttum biraz int.e takılayım dedim. dün okuldan arkadaşımı aradım onun göğüs pompası vardı memnun musun diye. o da artık kullanmıyorum sana vereyim dedi. yarın alıp bi deneyeceğim bakalım benim cazgır oğlum biberondan içecek mi sütümü. az kaldı işe başlamama. bir an önce bi çözüm bulmalıyım. süt mü sağacağım yoksa ek gıdalara mı başlayacağım...
günaydın kıslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?