2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

AAAA bak buna sasirdim olabilirmi yaa hersey degisiyo ben eskilerde kaldim.DILEKCIM avatardaki senin prensesmi????cokk tatliiiii da
Evet canım benim prensesimm:babasıda bende bu resmi telefonumuza duvar kağıdı yaptık..Eşim gün boyu durup durup bakıyomuş :))))
kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?

Hepsiburada.com : Baby Max Müzikli Mama Sandalyesi | Anne / Bebek / Çocuk

canım ya nette bi annenin bloğu var kadın çok önemsiyo bilinçli bi anne ve ikeanın sandalyesini kullanıyomuş..Hatta yazmışki öyle alengirli mama sandalyesi almadığıma seviniyorum temizlemesi çok rahat...bak burada link..
Meraklı Yiyor | Meraklı Cüce
bu kadının bir sözüne ağladım geçen.....
Günler böyle geçiyor, sen büyüyorsun, ben özlüyorum, sen gülüyorsun, ben eriyorum…

(

kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?

Bende ufaktan ufaktan bakıyorum ama dedğin gibi chicconunkiler ve mothercare çok pahalı ikeanınkide sert, bu baktığın güzele benziyo ama görmeden insan anlamıyoki, kumaşı nasıl oturttuğumuz yer sertmi yumuşakmı belli değil ki ???

Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar
Canim ben de dogumdan ciktim ilk gunler ay bu ne dedim 56 ile hamile kLDIM 83 KILODA TAMAMLADIM yanii top gibiydim simdi 66 kiloyum 17 kilo gitti yaptigim tek sey bol su duzenli yemek asla diyet yapmiyorum birde tatli krizlerini önlemek icin gunde uc kere tarcin kabugu kaynatim iciyorum hem muhtesem süt yapiyor hemde kan sekerimi ayarliyor asil 4.aydan sonra kilo verecegiz kizlar yasadim iki cocugumdada ilk aylar vucut depolari vermek istemezmis sonra anlamadan gidecekler.Takmamak lazim

rapucum bu linkteki sandalyeyi ben2 numarada kullandim okadar memnun kaldim ki super kullanisli rahat aynisindan yine almak istiyorum cok pahali ve alengirli seyler genelde kullanisli olmuyor..

OFFF desene balli börek bu isir isir sev.Kiz cocuklarina bayiliyorum ben ya cok sekerler zuzu bu zuzu

kıslar mamasandalyesi aldınızmı? Chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?

hepsiburada.com : Baby max müzikli mama sandalyesi | anne / bebek / çocuk

rapucum ; ikeanın kini geçen aay kardeşim aldı .. çok hafif diyor birelimde bebek bir elimde masa aynı anda taşıyıp oda değiştirebiliyorum dedi ...
Ben ya ondan alıcam (tablası ile 47 tl imiş .)

yada bitane BULdum e-bebekte tekerlekli çok ucuz ondan alıcam 40 tl ...6tl de kargo suvar ..

Son düzenleme:
Benimki 2.5 aylikkken yuuzustu yatarken sirt ustu donuyor ve es kaza degil resmen dönüyo yani hayret ettim valla sanirim bu kerata beni baya yorcak

selam canııım evet bugün benimkide döndü nihayet ana kucağındaydı bayağı bi döndü ilk defa

yaklaşık bir hafta önce benimki de öyle yüzüstü yatarken döndü,ama ondan sonra bi daha dönmedi,çabalıyor sanırım

Kızlar mama sandalyesi konuşulmus bencemutlaka alınması gerek benım eltim cok memnun oğlum onun sayesınde masada bızımle yemek yıyor su anda diyor ikeanınkini kullanmıs ve cok memnun kalmıs bence cok pahalı bıseye gerek yok bende ıkea alıcam belkı kılıf mılıf bişe uydurulabilir

OFFF desene balli börek bu isir isir sev.Kiz cocuklarina bayiliyorum ben ya cok sekerler zuzu bu zuzu
tam sevilmelik oldu babaya cilvelere başladı..kızlar fena oluyo yaaaa...gülücük atıyo her sevene:)))
altına minder yapabiliriz kendimiz.ama silinir kılıftan olmalı..bende alabilirim belki ikeadan..

kızlar oğlumun kafasındaki konak geçmeyince bugün zeytinyağı sürdüm akşamda yıkadık ve arkadasım su ince küçük taraklar var onunla taradı konak monak kalmadı tabi aksam anneme soledım nıye taradınız cocugun kafasını zarar verırsınız falan dedi içime kurt düştü sizce bişi olmusmudur?

artık hamilelik bittiğine göre rahat rahat konusabilirim akşamaaaa

Mercimekli erişte çorbası
yeşil mercimekli bulgur pilavı
Tavuk haşlaması
çilekli turta
zeytinli peynirli poğaça var

defnecim bişey olmaz ben hep yapıyorum ilk başta biraz kızarması normal.

içini rahatlatır mı bilemiyorum....bizim dr z.yağı karbonat karışımını sürünce bit tarakları ile tara demişti...evde ince küçük tarakla taradım.........önce biraz kızardı ama kafası da temizlendi........ bence bişey olmamıştır....

bu aralar ben de araştırıyorum....kararsızım....fazla pahalı olmasın ,kullanışlı olsun ,güvenilir olsun ,bebeğim sevsin ,temizliği kolay olsun ...bu özelliklerin çoğunu taşıyan bişey bulmaya çalışıyorum...

nevra geçmiş olsun....inş. dişin sorun çıkarmaz artık....benimsıpa bıraktı emziği damakları kaşınmaya başlayınca...
baharnaz sigara demişsin ....ahkam kesmek gibi niyetim yok da içmeyin bence....hem size hem de kuzucuklara yazıkkkkkk...nolur içmeyin....20 gün önce 2 yaşında oğlu olan arkadşımızda akciğer zarında yırtılma ve ciğerde büzülme nedeniyle göğsünde delik açıp suni ciğerle hayata döndürdüler....(sigarayı çok severdi-şimdi ise oğlumu daha çok seviyorum diyo)belki çok kötü bir örnek oldu....üzdüysem özür dilerim....

Son düzenleme:

bizde hiç konak olmadı ama hep tedvisinde bunu duyuyorumm bişey olmaz canım bencede...

ela ada sigara olayında sana katılıyorum..Ben babamı sigaradan kaybettim 20 yaşında:88 yaşayacak çok şeyimiz vardı..ne evlendiğimi gördü nede kızımı ( şuanda annemde içiyor okadar kızıyorumki sigaraya sevdiklerime zarar veriyo ben bişeyyapamıyorum diye (Bebeklerinizle yaşıycağınız 1 saniye bile değerliyken riske atmayın o zamanları..Hamilelik sebep oldu bıraktınız yada azalttınız gelin temelli bırakın(Dozt tavsiyesi,haddimi aşmak istemem ama sizleri dostlarım olarak görüyorum)

oturulan yer naylon canım silinebilir..yumuşak ama..

canım bu çocukta kullanamayacak kadar eskidimi? öyleyse çabuk yıpranıyır demektir..

tatlım geçen baktım ikeada çok dar geldi gözüme ya..sert bide çok..

içine kılıf sığmaz tatlım.mümkün değil..ikeada mama sandalyesi için sırt destek minderi satılıyor..beli acımasın die..ya ama bide şu var yatar pozisyonu falan yok onun plastik sandalye sonuçta..7-8 aydan önce kullanılamaz..

sanmıorum bişi olsun canım.endişelenme.

artık hamilelik bittiğine göre rahat rahat konusabilirim akşamaaaa

Mercimekli erişte çorbası
yeşil mercimekli bulgur pilavı
Tavuk haşlaması
çilekli turta
zeytinli peynirli poğaça var
vay maşşalah hepsini senmi yaptın?

istediğin özellikler ikeanınkinde var..ama dediğim gibi gözüme çok dar gelio..sert bide.üsstelik yatarlı değil..dimdik..

iyi geceler arkadaşlar kızım iyice huysuzlaştı bugün arkadaşa gittim pişman oldum kalabalıktı bide orası çocukların sesi filan çok ağladı yavrum
emziği başta almadı sonradan aldı şimdi iyice alıştı memeyi almıyo emzikle sızıp alıyo ne yapacağımı şaşırdım bayramda geliyo memlekete gidicez ordada böyle yaparsa ne yaparım bilemiyorum...bizde de konak olmuştu zeytinyağı sürdüm biraz durdu sonra ince dişli tarakla taradım daha iki aylıktı bi dahada olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…