Evet canım benim prensesimm:babasıda bende bu resmi telefonumuza duvar kağıdı yaptık..Eşim gün boyu durup durup bakıyomuş :))))AAAA bak buna sasirdim olabilirmi yaa hersey degisiyo ben eskilerde kaldim.DILEKCIM avatardaki senin prensesmi????cokk tatliiiii da
kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
Hepsiburada.com : Baby Max Müzikli Mama Sandalyesi | Anne / Bebek / Çocuk
kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
Canim ben de dogumdan ciktim ilk gunler ay bu ne dedim 56 ile hamile kLDIM 83 KILODA TAMAMLADIM yanii top gibiydim simdi 66 kiloyum 17 kilo gitti yaptigim tek sey bol su duzenli yemek asla diyet yapmiyorum birde tatli krizlerini önlemek icin gunde uc kere tarcin kabugu kaynatim iciyorum hem muhtesem süt yapiyor hemde kan sekerimi ayarliyor asil 4.aydan sonra kilo verecegiz kizlar yasadim iki cocugumdada ilk aylar vucut depolari vermek istemezmis sonra anlamadan gidecekler.Takmamak lazimYa Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar
rapucum bu linkteki sandalyeyi ben2 numarada kullandim okadar memnun kaldim ki super kullanisli rahat aynisindan yine almak istiyorum cok pahali ve alengirli seyler genelde kullanisli olmuyor..kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
Evet canım benim prensesimm:babasıda bende bu resmi telefonumuza duvar kağıdı yaptık..Eşim gün boyu durup durup bakıyomuş :))))
canım ya nette bi annenin bloğu var kadın çok önemsiyo bilinçli bi anne ve ikeanın sandalyesini kullanıyomuş..Hatta yazmışki öyle alengirli mama sandalyesi almadığıma seviniyorum temizlemesi çok rahat...bak burada link..
Meraklı Yiyor | Meraklı Cüce
bu kadının bir sözüne ağladım geçen.....
Günler böyle geçiyor, sen büyüyorsun, ben özlüyorum, sen gülüyorsun, ben eriyorum
(
kıslar mamasandalyesi aldınızmı? Chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
hepsiburada.com : Baby max müzikli mama sandalyesi | anne / bebek / çocuk
Benimki 2.5 aylikkken yuuzustu yatarken sirt ustu donuyor ve es kaza degil resmen dönüyo yani hayret ettim valla sanirim bu kerata beni baya yorcak
selam canııım evet bugün benimkide döndü nihayet ana kucağındaydı bayağı bi döndü ilk defa
hayırlı olsun ek gıdalar annesi ... ama havuç ve elma mevsim meyvesi değil ..doktor mu önerdi onları
hoşgeldin
rapucum sorma canım .. bendede var .. onu suçluyorum ama onunda haklı yönlerivar ... gece 1 e kadar bana yardım ediyor 6 da kalkıp işe gidiyor ... ve işi çok uzakta . ve zor ---
benim biryerim ağrıyınca ona söylemiyorum - söyleyince (herşeye söyleniyorsun diyor .. herkes bebek bakıyor sen niye böylesin falan filan ... söylemeyip susunca suratın niye asık diyor .. dün artık delirdim .. çekilen dişim iltihap kapmış çenelerim açılmıyyor ağrıdan beynim deliniyor .sesim çıkmıyor . suratın niye böyle dedi bu seferde . sinirden ağlamaya başladım ... çekildiğinden beri bir saniye bile geçmeyen ve gittikçe şiddetlenen o ağrıya dün gece 10 a kadar dayandım .. enson okadar şiddetlendiki ağrıdan midemde öğürtüler başladı .. üsütüne nevarsa midemde çıkardım .. aldı beni doktora götürdü .etimin içinden oksijenle yıkadılar .eve gelince iyi davranmaya başladı ..
ben eşimi biliyorum ..bana birşey olunca çoookk iyi- canım cicim .. ama iyileşince hiç önemsemiyor ..hiç hasta olmayayım hep koşturayım .. ona bebek gibi bakayım . herşeyi sırtlayayım- sesim çıkmasın .. birde mutlu gülücükler saçayım istiyor .. bence bütün kocalar bunu istiyor ..
ayyy rapuuu ; ben senden daha doluymuşum :)))
Çok geçmiş olsun sevtapcım ne çektin şu dişten bitsin artık inşallah.
ilk oğluma aynı siteden comfy almıştım çok memnun kaldım yumuşak ve pozisyonlu olduğu için bayramdan sonra yine kullanmaya başlamayı düşünüyorum
tam sevilmelik oldu babaya cilvelere başladı..kızlar fena oluyo yaaaa...gülücük atıyo her sevene:)))OFFF desene balli börek bu isir isir sev.Kiz cocuklarina bayiliyorum ben ya cok sekerler zuzu bu zuzu
altına minder yapabiliriz kendimiz.ama silinir kılıftan olmalı..bende alabilirim belki ikeadan..Kızlar mama sandalyesi konuşulmus bencemutlaka alınması gerek benım eltim cok memnun oğlum onun sayesınde masada bızımle yemek yıyor su anda diyor ikeanınkini kullanmıs ve cok memnun kalmıs bence cok pahalı bıseye gerek yok bende ıkea alıcam belkı kılıf mılıf bişe uydurulabilir
kızlar oğlumun kafasındaki konak geçmeyince bugün zeytinyağı sürdüm akşamda yıkadık ve arkadasım su ince küçük taraklar var onunla taradı konak monak kalmadı tabi aksam anneme soledım nıye taradınız cocugun kafasını zarar verırsınız falan dedi içime kurt düştü sizce bişi olmusmudur?
kızlar oğlumun kafasındaki konak geçmeyince bugün zeytinyağı sürdüm akşamda yıkadık ve arkadasım su ince küçük taraklar var onunla taradı konak monak kalmadı tabi aksam anneme soledım nıye taradınız cocugun kafasını zarar verırsınız falan dedi içime kurt düştü sizce bişi olmusmudur?
bu aralar ben de araştırıyorum....kararsızım....fazla pahalı olmasın ,kullanışlı olsun ,güvenilir olsun ,bebeğim sevsin ,temizliği kolay olsun ...bu özelliklerin çoğunu taşıyan bişey bulmaya çalışıyorum...kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
nevra geçmiş olsun....inş. dişin sorun çıkarmaz artık....benimsıpa bıraktı emziği damakları kaşınmaya başlayınca...hayırlı olsun ek gıdalar annesi ... ama havuç ve elma mevsim meyvesi değil ..doktor mu önerdi onları
hoşgeldin
rapucum sorma canım .. bendede var .. onu suçluyorum ama onunda haklı yönlerivar ... gece 1 e kadar bana yardım ediyor 6 da kalkıp işe gidiyor ... ve işi çok uzakta . ve zor ---
benim biryerim ağrıyınca ona söylemiyorum - söyleyince (herşeye söyleniyorsun diyor .. herkes bebek bakıyor sen niye böylesin falan filan ... söylemeyip susunca suratın niye asık diyor .. dün artık delirdim .. çekilen dişim iltihap kapmış çenelerim açılmıyyor ağrıdan beynim deliniyor .sesim çıkmıyor . suratın niye böyle dedi bu seferde . sinirden ağlamaya başladım ... çekildiğinden beri bir saniye bile geçmeyen ve gittikçe şiddetlenen o ağrıya dün gece 10 a kadar dayandım .. enson okadar şiddetlendiki ağrıdan midemde öğürtüler başladı .. üsütüne nevarsa midemde çıkardım .. aldı beni doktora götürdü .etimin içinden oksijenle yıkadılar .eve gelince iyi davranmaya başladı ..
ben eşimi biliyorum ..bana birşey olunca çoookk iyi- canım cicim .. ama iyileşince hiç önemsemiyor ..hiç hasta olmayayım hep koşturayım .. ona bebek gibi bakayım . herşeyi sırtlayayım- sesim çıkmasın .. birde mutlu gülücükler saçayım istiyor .. bence bütün kocalar bunu istiyor ..
ayyy rapuuu ; ben senden daha doluymuşum :)))
biz diğer emzikleri bir kenara bıraktık .. doktorun önerdiği kauçuk damaklı aldık ..ben chicco nun aldım ... çok ağlayınca uyumayınca verdim aldı .. şimdi gene herzaman almıyor ..
Bende ufaktan ufaktan bakıyorum ama dedğin gibi chicconunkiler ve mothercare çok pahalı ikeanınkide sert, bu baktığın güzele benziyo ama görmeden insan anlamıyoki, kumaşı nasıl oturttuğumuz yer sertmi yumuşakmı belli değil ki ???
Canim ben de dogumdan ciktim ilk gunler ay bu ne dedim 56 ile hamile kLDIM 83 KILODA TAMAMLADIM yanii top gibiydim simdi 66 kiloyum 17 kilo gitti yaptigim tek sey bol su duzenli yemek asla diyet yapmiyorum birde tatli krizlerini önlemek icin gunde uc kere tarcin kabugu kaynatim iciyorum hem muhtesem süt yapiyor hemde kan sekerimi ayarliyor asil 4.aydan sonra kilo verecegiz kizlar yasadim iki cocugumdada ilk aylar vucut depolari vermek istemezmis sonra anlamadan gidecekler.Takmamak lazim
rapucum bu linkteki sandalyeyi ben2 numarada kullandim okadar memnun kaldim ki super kullanisli rahat aynisindan yine almak istiyorum cok pahali ve alengirli seyler genelde kullanisli olmuyor..
OFFF desene balli börek bu isir isir sev.Kiz cocuklarina bayiliyorum ben ya cok sekerler zuzu bu zuzu
rapucum ; ikeanın kini geçen aay kardeşim aldı .. çok hafif diyor birelimde bebek bir elimde masa aynı anda taşıyıp oda değiştirebiliyorum dedi ...
Ben ya ondan alıcam (tablası ile 47 tl imiş .)
yada bitane BULdum e-bebekte tekerlekli çok ucuz ondan alıcam 40 tl ...6tl de kargo suvar ..
Kızlar mama sandalyesi konuşulmus bencemutlaka alınması gerek benım eltim cok memnun oğlum onun sayesınde masada bızımle yemek yıyor su anda diyor ikeanınkini kullanmıs ve cok memnun kalmıs bence cok pahalı bıseye gerek yok bende ıkea alıcam belkı kılıf mılıf bişe uydurulabilir
sanmıorum bişi olsun canım.endişelenme.kızlar oğlumun kafasındaki konak geçmeyince bugün zeytinyağı sürdüm akşamda yıkadık ve arkadasım su ince küçük taraklar var onunla taradı konak monak kalmadı tabi aksam anneme soledım nıye taradınız cocugun kafasını zarar verırsınız falan dedi içime kurt düştü sizce bişi olmusmudur?
vay maşşalah hepsini senmi yaptın?artık hamilelik bittiğine göre rahat rahat konusabilirim akşamaaaa
Mercimekli erişte çorbası
yeşil mercimekli bulgur pilavı
Tavuk haşlaması
çilekli turta
zeytinli peynirli poğaça var
bu aralar ben de araştırıyorum....kararsızım....fazla pahalı olmasın ,kullanışlı olsun ,güvenilir olsun ,bebeğim sevsin ,temizliği kolay olsun ...bu özelliklerin çoğunu taşıyan bişey bulmaya çalışıyorum...
nevra geçmiş olsun....inş. dişin sorun çıkarmaz artık....benimsıpa bıraktı emziği damakları kaşınmaya başlayınca...
baharnaz sigara demişsin ....ahkam kesmek gibi niyetim yok da içmeyin bence....hem size hem de kuzucuklara yazıkkkkkk...nolur içmeyin....20 gün önce 2 yaşında oğlu olan arkadşımızda akciğer zarında yırtılma ve ciğerde büzülme nedeniyle göğsünde delik açıp suni ciğerle hayata döndürdüler....(sigarayı çok severdi-şimdi ise oğlumu daha çok seviyorum diyo)belki çok kötü bir örnek oldu....üzdüysem özür dilerim....
günaydın kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?