evet sanırım öyle oluyo dilekcim..ama çok canım sıkılıyo ya biz çok uyumlu bi çifttik ne bilimm
merhaba ceren h.geldin...benim kızımda günde 3-4 kere yapıyo yapmadan önce biraz sancılanıyo sonra patlama oluyo:)))doymasa ağlar bebeğin..bence emzik niyetine kullanıyo seni:)))merhabalar uzun zamandır kk ya bakmamıştım,, şimdi arada okuyorum ,, umarım herkes iyidir.. benim kızımda bua ara hatta 10 gündür kakası sulu ama ishal değil günde 6-7 kez yapıp bezden taşması gerekiyormuş arada partüküllü yapıyor arada sıvı ama günde 4 kez falan en önemli problemimiz kakası sancı verince sadece memede kaka yapabiliyor..en büyük sorunumuz bu.. :)
bu arada 45 dakika 1 saat memede kaldığı oluyor acaba doymuyormu diyorum ama mamayıda kabul etmiyor.. tabi bazende 3-5 dakika emip bırakıyor sizde durumlar nasıl?
selam bütün annelerumarım herkes iyidir...bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı onu merak ettim
CANIM ONLAR DA BİZDEN İLGİ BEKLİYO GALİBA....aynen bize de ruh ikizi olduğumuz söylenirdi....bakışımızdan ne istediğimizi hissttiğimizi anlardık.....şimdi ikimiz de gergi,hassas ve sinirliyiz...((((((((
ben de eşime karşı biraz tahammülsüz oldum. tartışmıyoruz ama eskden beni hiç rahatsız etmeyen şeyler bile batmaya başldı. hemen kızıveriyorum. bütün gün oğlum beni oldukça yoruyor. tabi ev işleri de var. çalışmaya başlayınca sanırım her şey daha da zorlaşacak.
Aynısı bizdede var canım malesef, kocamı boğucam nerdeyse o kadar sinirleniyorum, yani aramızdaki ilişki değişiyo sanki hiç yapmadığımız şeyleri yapıyoruz, hiç söylemediğimiz sözleri söylüyoruz birbirimize.Eskisi gibi birbirimize zaman ayıramıyoruz belkide bundandır
canim ayni sorun bendede vardi kisa bir dönem zannedersem surekli huy degistiriyorlar.Benim oglum söyle böyle diyorum ertesi gün aninda degisiyor sanki beni yalanci cikarir gibi gecer mutlakahoşbulduk arkadaşlar, benim kızın ağlamasına çok alışkın olmayınca bide bende panik yapıyorum çünkü çok usluydu halende öyle ama bazen oluyo öyle. doğru kaldırınca bayaa bi gaz çıkarıyo ağzından sonra sızıp kalıyo.Şimdi çok iyi ablasıyla oynuyo içerde
Ayakta sallamayi ben özellikle istedim biliyormusun.Benim ev bihayli kalabalik ablamiz 15 yasinda abimiz 11 ayaklarina verir isimi gücümü yaparim dedim.Gerci zorluklarida var sallamanin kolayliklarida guzel yani gittigin yerde yatak aramamasi ayaginda uykuya dalmasi.Seyehat eden bir aile olarak bunu bile bile sectim ve gittigim yerde hic SIKINTI yasamiyorum..selam kızlar nasılsınız.... bebişler napıyo.. bizimki hep kucak istedi bugün.. ben de ayağımda sallayıp uyuttum bikaç kez.. pek yapmıyodum normalde...
Tatlim ben 2 numarayi dogurdugumda tammm 2 sene yatagimda yatamadim desem yalan olmaz surekli aglamalar huzursusluklar pijamalarimi eger giymemissen dusun ertesi gune kadar ayni kiyafetlerle kaliyordum dusun yani .Arkasindan gelen agirbir depresyon ve kari koca problemleri arada kaynan bir cocuk daha .Sakinnnnn kafana bir sey takma ve bebeginin dizginlerini eline gecirmesinede izin verme.Burada tecrube konusuyor cokk hatalar yaptim bunda insallah yapmamÇok yorgunum.Eminim nice zorluklarla bebek büyüten anneler vardır.Ama ben de çok çok yıprandım.Yine gece,yine uykusuz;yine huzursuzum.Hep mi böyle olacak;hep mi eşimin ailesinin sorunlarıyla boğuşacağız bilmiyorum.Arada biz önemsiziz,kızım ve ben;hep onların istekleri önemli.
rapucum aynen bizde öyleyiz cok normal su anda anca hormonlarimiz duzeliyor sen sadece esine takiyorsun ben herseye takar oldum 6 ayda anca hormonlar duzeliyor sabir bak gör hersey gecicek bu sureci atlatirken karsindakilerinin sana anlayisli davranmasi lazim.Benimki akillandi diyo ki.HORMONLARIN HAYATIM HORMONLARIN.bUNLARI SOYLIYEN BU HAREKETLERI YAPAN HORMONLARIN.HEHEHEgünaydın kıslar..
ya biz bu ara kocamla vara yoğa tartışır oldukdaha doğrusu ben herşeye sinirlenir oldum bebekten sonra daha tahammüllü olmam gerekirken daha sinirli oldum resmen......çok üzülüyorum bu duruma..sizde durumlar nasıl
merhabalar uzun zamandır kk ya bakmamıştım,, şimdi arada okuyorum ,, umarım herkes iyidir.. benim kızımda bua ara hatta 10 gündür kakası sulu ama ishal değil günde 6-7 kez yapıp bezden taşması gerekiyormuş arada partüküllü yapıyor arada sıvı ama günde 4 kez falan en önemli problemimiz kakası sancı verince sadece memede kaka yapabiliyor..en büyük sorunumuz bu.. :)Saol canim bende dun geldim anca ayhhhh dedim icimden ev is nereye kadar kendimide mutlu etmeliyim.Bu arada biz gunde 10 bez degistiriyoruz ilk zamanlar 15 di dusun yani anne sutunden dolayimis doktor normal dedi.Hatta ben biktigim icin en ucuz bebek bezi aldim napim 1 paket pampers 1haftada bitiyordu en ucuzuda tötöde durmuyo kaliteliside napim
bu arada 45 dakika 1 saat memede kaldığı oluyor acaba doymuyormu diyorum ama mamayıda kabul etmiyor.. tabi bazende 3-5 dakika emip bırakıyor sizde durumlar nasıl?
selam bütün annelerumarım herkes iyidir...bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı onu merak ettim
sağol canım ya iyi ki söyledin. ben daha öncekinde aşıya gitmeden önce vermiştim. ama 4. ay aşılarında vermedim.kızlar biraz önce sağlık ocağındaki ebemizi aradı aşılar için... aşıdan önce calpol vereyimmi dedim ,aşının etkisini azaltıyo sakın verme dedi..sizlerede söylemek istedim..bakın nettede buldum..
Ateş düşürücü ilaçlar aşıların etkisini azaltıyor mu?
hem yeni aşılar eskiler gibi ateş yapmıyomuş...
kızlar biraz önce sağlık ocağındaki ebemizi aradı aşılar için... aşıdan önce calpol vereyimmi dedim ,aşının etkisini azaltıyo sakın verme dedi..sizlerede söylemek istedim..bakın nettede buldum..
elif kıs bebeler iki tane olunca tartışmada çoğalıyo dimi :S
günaydın kıslar..
ya biz bu ara kocamla vara yoğa tartışır oldukdaha doğrusu ben herşeye sinirlenir oldum bebekten sonra daha tahammüllü olmam gerekirken daha sinirli oldum resmen......çok üzülüyorum bu duruma..sizde durumlar nasıl
ben de eşime karşı biraz tahammülsüz oldum. tartışmıyoruz ama eskden beni hiç rahatsız etmeyen şeyler bile batmaya başldı. hemen kızıveriyorum. bütün gün oğlum beni oldukça yoruyor. tabi ev işleri de var. çalışmaya başlayınca sanırım her şey daha da zorlaşacak.
günaydın
daphne tarifler için tşkler.
ela-ada aşı sonrasını rahat geçirmek için istersen huzursuz olmasını beklemeden ateş düşürücü ile müdahale edebilirsin
uyku düzenleri konuşulmuş Enesinde gündüz uykusu yok kısa kısa 30 dk gibi 3 kez filan uyuyor akşam 9 da uyuyor gece sahura kadar uyanmıyor sabah ezanında yatıyor 8 gibi uaynıyor sonra kısa uykular başlkyor bu sabah 5 te kalkmış karnıda doyunca 7 ye kadar oyun istedi paşamız sabah o saatlerde de oyun vermek uykulu gözlerle zor oluyor ya. gece zaten geç yatıyorum ev işlerini gece saatinde ancak yaptığım için
daphne çok sık uyanması karnı doymadığı içinde olabilir yada kıyafetleri rahatsız ediyordur, belki üşüyordur bunlardanda emin ol canım.
bende çok gergin oluyorum arada kendi kendimede şaşıyorum hala hormonlarmı diyorum
bu arada sigaraya başlayan oldumu?
elif kıs bebeler iki tane olunca tartışmada çoğalıyo dimi :S
ewiiiiiiiitttttttttt bende 3 tane sac bass yoluyozzz.Saka saka daha tecrubeli oluyorsun ve olay duzene giriyo arada kopmalar olmasi norma dusunsene ilgilenecegin 1 bebis bir es varken sayi 4 cikiyoo.ALLAHA emanett yasiyon iste.ben bu hizla 4 de yaparim 5 de
merhabalar uzun zamandır kk ya bakmamıştım,, şimdi arada okuyorum ,, umarım herkes iyidir.. benim kızımda bua ara hatta 10 gündür kakası sulu ama ishal değil günde 6-7 kez yapıp bezden taşması gerekiyormuş arada partüküllü yapıyor arada sıvı ama günde 4 kez falan en önemli problemimiz kakası sancı verince sadece memede kaka yapabiliyor..en büyük sorunumuz bu.. :)
evet canım camı açma kapıyı açma bebek üşüyücek filan bitmez canım bitmez.
maşallah canım ikisi kız biri erkekmi?
hayırlı olsun ek gıdalar annesi ... ama havuç ve elma mevsim meyvesi değil ..doktor mu önerdi onlarıslm kızlar..bebişlere ek gıda konuşulmuş..ben de 3 gündür 2-3 çay kaşığı havuç suyu sıkıp veriyorum..ilk 2 gün daha az istekliydi ama bugün daha olumlu davrandı...2 gün daha devam edip sonra elma suyuna geçeceğiz inş..ablam hekim...o tavsiye etti...havuç ve elma suyunun hazmı kolaydır rahatsız etmez midesinin diye..sahiden de sıkıntı olmadı...çok şükür..sanırım eylül 18 gibi işe başlayacağım ben en geç...o yüzden başladım ek gıdaya...hiç değilse ara öğün oluyormuş meyve suları...
hoşgeldinmerhaba sevgili anneler ben yeni katıldım kkya burayı gördüm benim kızımda 5 mayıs doğumlu aranıza katılabilirmiyim
rapucum sorma canım .. bendede var .. onu suçluyorum ama onunda haklı yönlerivar ... gece 1 e kadar bana yardım ediyor 6 da kalkıp işe gidiyor ... ve işi çok uzakta . ve zor ---günaydın kıslar..
NEVRAAAA bi ara face de emzık alıstırmasını paylaşmıştı bı arkadas nasıl yapmıstı hatta senın kızında almıstı emzıgı???????????????
merhaba ceren h.geldin...benim kızımda günde 3-4 kere yapıyo yapmadan önce biraz sancılanıyo sonra patlama oluyo:)))doymasa ağlar bebeğin..bence emzik niyetine kullanıyo seni:)))
benimki bugünşlerde başladı..yattığı yerdende kalkmAK İSTİYOO başını kaldırıyo:))
kızlar biraz önce sağlık ocağındaki ebemizi aradı aşılar için... aşıdan önce calpol vereyimmi dedim ,aşının etkisini azaltıyo sakın verme dedi..sizlerede söylemek istedim..bakın nettede buldum..
ceren canım benimki bazen sıvı bazen partiküllü yapıyor hatta bazen sümük gibi oluyor ama ateşi çıkmadıkca sorun yapmıyorum ben bir de hiç 45 dakika memede kalmadı benımkı cunku emzik var senınkı memeyı muhtemelen emzık gibi kullanıyordur canım ust komsumun oğluda oyle saatlerce memede kalıyor cekınce tekrar uyanıyormus bızım emzıgım oldugu ıcın rahatız bıraz
NEVRAAAA bi ara face de emzık alıstırmasını paylaşmıştı bı arkadas nasıl yapmıstı hatta senın kızında almıstı emzıgı???????????????
Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar
hayırlı olsun ek gıdalar annesi ... ama havuç ve elma mevsim meyvesi değil ..doktor mu önerdi onları
rapucum sorma canım .. bendede var .. onu suçluyorum ama onunda haklı yönlerivar ... gece 1 e kadar bana yardım ediyor 6 da kalkıp işe gidiyor ... ve işi çok uzakta . ve zor ---
benim biryerim ağrıyınca ona söylemiyorum - söyleyince (herşeye söyleniyorsun diyor .. herkes bebek bakıyor sen niye böylesin falan filan ... söylemeyip susunca suratın niye asık diyor .. dün artık delirdim .. çekilen dişim iltihap kapmış çenelerim açılmıyyor ağrıdan beynim deliniyor .sesim çıkmıyor . suratın niye böyle dedi bu seferde . sinirden ağlamaya başladım ... çekildiğinden beri bir saniye bile geçmeyen ve gittikçe şiddetlenen o ağrıya dün gece 10 a kadar dayandım .. enson okadar şiddetlendiki ağrıdan midemde öğürtüler başladı .. üsütüne nevarsa midemde çıkardım .. aldı beni doktora götürdü .etimin içinden oksijenle yıkadılar .eve gelince iyi davranmaya başladı ..
ben eşimi biliyorum ..bana birşey olunca çoookk iyi- canım cicim .. ama iyileşince hiç önemsemiyor ..hiç hasta olmayayım hep koşturayım .. ona bebek gibi bakayım . herşeyi sırtlayayım- sesim çıkmasın .. birde mutlu gülücükler saçayım istiyor .. bence bütün kocalar bunu istiyor ..
ayyy rapuuu ; ben senden daha doluymuşum :)))
biz diğer emzikleri bir kenara bıraktık .. doktorun önerdiği kauçuk damaklı aldık ..ben chicco nun aldım ... çok ağlayınca uyumayınca verdim aldı .. şimdi gene herzaman almıyor ..
kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?
Hepsiburada.com : Baby Max Müzikli Mama Sandalyesi | Anne / Bebek / Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?