2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Akşamları çocukları sırayla yıkayıp yatırıyoruz o büyükle ben küçükle cebelleşiyoruz ama tartışmaya mutlaka zaman ayırıyoruz onsuz olmazzz

evet sanırım öyle oluyo dilekcim..ama çok canım sıkılıyo ya biz çok uyumlu bi çifttik ne bilimm

o çiftin arasına bir bebek girdi:)))uyum sürecindeyiz kızlar kocalarınızı rahat bırakın bende dahil:))))))))))))

merhaba ceren h.geldin...benim kızımda günde 3-4 kere yapıyo yapmadan önce biraz sancılanıyo sonra patlama oluyo:)))doymasa ağlar bebeğin..bence emzik niyetine kullanıyo seni:)))
selam bütün annelerumarım herkes iyidir...bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı onu merak ettim

benimki bugünşlerde başladı..yattığı yerdende kalkmAK İSTİYOO başını kaldırıyo:))

CANIM ONLAR DA BİZDEN İLGİ BEKLİYO GALİBA....aynen bize de ruh ikizi olduğumuz söylenirdi....bakışımızdan ne istediğimizi hissttiğimizi anlardık.....şimdi ikimiz de gergi,hassas ve sinirliyiz...((((((((

bizde ilgi bekliyoruz onlar herşey eskisi gibi olsun istiyo ama sanırım bu şimdilik mümkün değill

çalışmaya başlayınca nası olacak cidden bende bilmiyorum.

:) ehhehhe evet bende boğazlıyım şunu diorm bazen

baharnaz canım ben günde bi tane içiyorum. çokda vicdan azabı çekiorum ama napım gece uykusuna yatırdığımda içiyorum..en az dört beş saat uyuyo kesintisiz die..doktoruma sorduğumda böyle yapmamı sölemişti..

canim ayni sorun bendede vardi kisa bir dönem zannedersem surekli huy degistiriyorlar.Benim oglum söyle böyle diyorum ertesi gün aninda degisiyor sanki beni yalanci cikarir gibi gecer mutlaka
selam kızlar nasılsınız.... bebişler napıyo.. bizimki hep kucak istedi bugün.. ben de ayağımda sallayıp uyuttum bikaç kez.. pek yapmıyodum normalde...
Ayakta sallamayi ben özellikle istedim biliyormusun.Benim ev bihayli kalabalik ablamiz 15 yasinda abimiz 11 ayaklarina verir isimi gücümü yaparim dedim.Gerci zorluklarida var sallamanin kolayliklarida guzel yani gittigin yerde yatak aramamasi ayaginda uykuya dalmasi.Seyehat eden bir aile olarak bunu bile bile sectim ve gittigim yerde hic SIKINTI yasamiyorum..
Tatlim ben 2 numarayi dogurdugumda tammm 2 sene yatagimda yatamadim desem yalan olmaz surekli aglamalar huzursusluklar pijamalarimi eger giymemissen dusun ertesi gune kadar ayni kiyafetlerle kaliyordum dusun yani .Arkasindan gelen agirbir depresyon ve kari koca problemleri arada kaynan bir cocuk daha .Sakinnnnn kafana bir sey takma ve bebeginin dizginlerini eline gecirmesinede izin verme.Burada tecrube konusuyor cokk hatalar yaptim bunda insallah yapmam
rapucum aynen bizde öyleyiz cok normal su anda anca hormonlarimiz duzeliyor sen sadece esine takiyorsun ben herseye takar oldum 6 ayda anca hormonlar duzeliyor sabir bak gör hersey gecicek bu sureci atlatirken karsindakilerinin sana anlayisli davranmasi lazim.Benimki akillandi diyo ki.HORMONLARIN HAYATIM HORMONLARIN.bUNLARI SOYLIYEN BU HAREKETLERI YAPAN HORMONLARIN.HEHEHE

selam bütün annelerumarım herkes iyidir...bebekleriniz ne zaman dönmeye başladı onu merak ettim

Benimki 2.5 aylikkken yuuzustu yatarken sirt ustu donuyor ve es kaza degil resmen dönüyo yani hayret ettim valla sanirim bu kerata beni baya yorcak

sağol canım ya iyi ki söyledin. ben daha öncekinde aşıya gitmeden önce vermiştim. ama 4. ay aşılarında vermedim.

AAAA bak buna sasirdim olabilirmi yaa hersey degisiyo ben eskilerde kaldim.DILEKCIM avatardaki senin prensesmi????cokk tatliiiii da

elif kıs bebeler iki tane olunca tartışmada çoğalıyo dimi :S

ewiiiiiiiitttttttttt bende 3 tane sac bass yoluyozzz.Saka saka daha tecrubeli oluyorsun ve olay duzene giriyo arada kopmalar olmasi norma dusunsene ilgilenecegin 1 bebis bir es varken sayi 4 cikiyoo.ALLAHA emanett yasiyon iste.ben bu hizla 4 de yaparim 5 de

aynen aynen aynen birbirimizi yiyoruz ama sonra herşey süt liman oluyor nedense ev bazen temiz bazen pis uyumayınca evi temizliyemiyorum napiyim dün bana öğlen iş yerime gel dedi para alıp bankaya yatıracaktım aradım yerinde yoktu belki başka bi yerdedir diye çıktım o öğlen sıcağında 15 dakika yürüdüm vardım arattırıyorum yok yok yok tam 1 saat bekledim.arabayla gitmiştim arabayı iş yerinin bahcesınde bırakıp küfrede ede bebek arabasıyla eve geri dondum aradı dedim ne yiceksen ye aksam yemek yok çok sinirliyim çok

ev işleri olmayınca benimki surat yapıyo ama napiyim uyumayınca ev işi yapamıyorumki dün aksam ev o kadar pistiki ikimizde eve girmek istemedik neyse bugun toparladım

bu aralar bende bunu düşünüyorum acaba doymuyormu diye ama kızları okudum sanırım bu bi dönem yanı sık sık uyanmaları

bende malesef sigara içiyorum çok sinirlinenice

selam canııım evet bugün benimkide döndü nihayet ana kucağındaydı bayağı bi döndü ilk defa

elif kıs bebeler iki tane olunca tartışmada çoğalıyo dimi :S

evet canım camı açma kapıyı açma bebek üşüyücek filan bitmez canım bitmez.

maşallah canım ikisi kız biri erkekmi?

ceren canım benimki bazen sıvı bazen partiküllü yapıyor hatta bazen sümük gibi oluyor ama ateşi çıkmadıkca sorun yapmıyorum ben bir de hiç 45 dakika memede kalmadı benımkı cunku emzik var senınkı memeyı muhtemelen emzık gibi kullanıyordur canım ust komsumun oğluda oyle saatlerce memede kalıyor cekınce tekrar uyanıyormus bızım emzıgım oldugu ıcın rahatız bıraz

NEVRAAAA bi ara face de emzık alıstırmasını paylaşmıştı bı arkadas nasıl yapmıstı hatta senın kızında almıstı emzıgı???????????????

hayırlı olsun ek gıdalar annesi ... ama havuç ve elma mevsim meyvesi değil ..doktor mu önerdi onları
merhaba sevgili anneler ben yeni katıldım kkya burayı gördüm benim kızımda 5 mayıs doğumlu aranıza katılabilirmiyim
hoşgeldin
rapucum sorma canım .. bendede var .. onu suçluyorum ama onunda haklı yönlerivar ... gece 1 e kadar bana yardım ediyor 6 da kalkıp işe gidiyor ... ve işi çok uzakta . ve zor ---
benim biryerim ağrıyınca ona söylemiyorum - söyleyince (herşeye söyleniyorsun diyor .. herkes bebek bakıyor sen niye böylesin falan filan ... söylemeyip susunca suratın niye asık diyor .. dün artık delirdim .. çekilen dişim iltihap kapmış çenelerim açılmıyyor ağrıdan beynim deliniyor .sesim çıkmıyor . suratın niye böyle dedi bu seferde . sinirden ağlamaya başladım ... çekildiğinden beri bir saniye bile geçmeyen ve gittikçe şiddetlenen o ağrıya dün gece 10 a kadar dayandım .. enson okadar şiddetlendiki ağrıdan midemde öğürtüler başladı .. üsütüne nevarsa midemde çıkardım .. aldı beni doktora götürdü .etimin içinden oksijenle yıkadılar .eve gelince iyi davranmaya başladı ..
ben eşimi biliyorum ..bana birşey olunca çoookk iyi- canım cicim .. ama iyileşince hiç önemsemiyor ..hiç hasta olmayayım hep koşturayım .. ona bebek gibi bakayım . herşeyi sırtlayayım- sesim çıkmasın .. birde mutlu gülücükler saçayım istiyor .. bence bütün kocalar bunu istiyor ..
ayyy rapuuu ; ben senden daha doluymuşum :)))
NEVRAAAA bi ara face de emzık alıstırmasını paylaşmıştı bı arkadas nasıl yapmıstı hatta senın kızında almıstı emzıgı???????????????

biz diğer emzikleri bir kenara bıraktık .. doktorun önerdiği kauçuk damaklı aldık ..ben chicco nun aldım ... çok ağlayınca uyumayınca verdim aldı .. şimdi gene herzaman almıyor ..

merhaba baharnaz... canım ben sigaraya başladım zararlarını bile bile belki ama elimde olmayan sebeplerden..

hoşbulduk dilek nasılsın canım.. aynen benim kızımda çok sık kaka yapıyor bencede emzik niyetine kullanıyo ama ne yaptıysam yalancı emzik almadı..

bende hiç ilaç verip götürmedim aşıdan gelince ateşi çıktığında verdim..

canım evet ateşi yok çok şükür benim kızım emzik almadı yok canım herşeyi denedim ama alan benim kız değildi ..nuku denicem bide ama 4 aylık oldu artık alsammı almasam mı diye kararsızım..

Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar

Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar

bende haalen şişkoyum tatlım bir umut altı ay dolsun die bekliom..rejime giricem

hehehehe nevracım bu kocalardan hepimis dertliyis desene

kıslar mamasandalyesi aldınızmı? chicconunkiler çok pahalı..ikeanınki çok sert bebek oturamaz ona.şu linkteki nasıl szce?

Hepsiburada.com : Baby Max Müzikli Mama Sandalyesi | Anne / Bebek / Çocuk

Yok canım ben almadım almayıda düşünmüyorum şimdilik bebeklerimiz önümüzdeki aylarda zaten oturmaya başlayacaklar iştahlarıda güzel olursa sandalyeye gerek kalmaz ben böyle şeyleri ihtiyaç olduğunda almayı tercih edenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…