2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin..ayrıca bayram için edirneye gidiyoruz şimdiden herkese iyi bayramlar..

biz de oğlumla herkese GÜNAYDIIIIIIIIIN diyoruz. kadir geceniz mübarek olsun. bebişlerimiz için bol bol dua edelim bu gece.

kızlar günaydın
ben bugün işe başladım çok zor geldi oğlumdan ayrılmak bir an önce akşam olsun istiyorum

günaydın fıstık....naberrrr...?

günaydın kızlaarrr hepinizee

günaydııın..........

günaydın kızlar.kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin..ayrıca bayram için edirneye gidiyoruz şimdiden herkese iyi bayramlar..

biz de oğlumla herkese GÜNAYDIIIIIIIIIN diyoruz. kadir geceniz mübarek olsun. bebişlerimiz için bol bol dua edelim bu gece.

kızlar günaydın
ben bugün işe başladım çok zor geldi oğlumdan ayrılmak bir an önce akşam olsun istiyorum

Günaydın Arkadaşlar

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.zehracım canım..kıyamam.ne yapalım..alışacas böle böle..bide yıllık iznini bitirdinmi?

hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.zehracım canım..kıyamam.ne yapalım..alışacas böle böle..bide yıllık iznini bitirdinmi?

rapucum oda bitti herkes bugün 9 günlük tatile çıkıyor ben işe başlıyorum yarında çalışacağız 2 gün bile vermediler fazladan yaa öyle böyle alışacağız artık

günaydın kıslarr

günaydın fıstık....naberrrr...?

günaydın kızlaarrr hepinizee

günaydııın..........

kızlar günaydın

Günaydın Arkadaşlar

günaydınlarrr canlrım benim....

zhr kuzu demek işe başladın heeee oyy kıyamam sana bir an önce akşam olsun sana hiç anlama günün nasıl geçtiğini inşallahh kuzum benimmmm...

Gunaydin kizlarrr kadir geceniz mubarek olsunn

Rapucum ben 2 numaraya kullandim tam 3 sene o bebe sandalyesini arkadar tekrar cocuk istemedigim icin verdim arkadasima oda 3 sene nerdese kullandi oda verdi birine anliyacagin epey saglam bir sey tavsiye ediyorum cok guzel.Oturmaligini alip yikayabiliyorsun kullanisli ben aynisini yine dusunuyorum.Bebek masasi alirken dikkat etmemiz gereken bir seyde cok hafif olmasin cocuk biraz buyuyunce surekli ayaga kalkmak istiyo kafasini arkaya vuruyor yada yaylaniyor saglam ayaklari olacakki tattiravalli gibi.Bizim bir arkadasin bebegi kendini sallarken dengesiz bir mama sandalyesi oldugu iicn dustu.Bilemiyorum tr de varmi mama sandalyesi ama bozulunca cocugun kucuk masasi sandalyesi oluyor mesela onu asla tavsiye etmem

kızlar günaydın

Hadi allah kolaylik versin canim ben oglumu dr kontrolum varken kizima biraktim gittim gelene kadar elli kere aradim kizimi nasil iyimi diye artik ne onlarla ne onlarsiz oldukk

Hadi allah kolaylik versin canim ben oglumu dr kontrolum varken kizima biraktim gittim gelene kadar elli kere aradim kizimi nasil iyimi diye artik ne onlarla ne onlarsiz oldukk

amin ileniacım inş.benimde annem bakıyor ama aklım hep evde inş.bir an önce alışırım.Dediğin gibi onlarsız olmuyor artık

rapucum oda bitti herkes bugün 9 günlük tatile çıkıyor ben işe başlıyorum yarında çalışacağız 2 gün bile vermediler fazladan yaa öyle böyle alışacağız artık

Canım seni iyi anlıyorum gerçekten çok zor oluyor ilk gün Ne yapalım mecburen çalışmak zorundayız herşey onlar için Öğleleyin iznin yokmu gidip göremeyecekmisin sütünü ne yaptın makinaylamı sağdın bebeğine kim bakıyor?

Gunaydin kizlar bikac gundur kzim yataginda yuzustu donup suratini yatagina suruyo sanki biyerini kasimaya calisiyo burnuna damlasini domup temizliyorum yine sizlana sizlana ayni hareketei yapio biraksam sabhtan aksama yuzunu kasicak acaba erken biliorum ama damaklari kasinio oalbilirmi sizce

Canım benimkide öyle yüzünü burnunu kucamıza alınca hep üzerimize sürtüyor bende niye yaptığını anlamadım demekki hepsi yapıyormuş

zehracım Allah kolaylık versin..sonuçta onun içinde çalışıyosun..uzmanlar bebeğinizşe nekadar zaman geçirdiğinşz değil kaliteli zaman geçirmeniz önemli diyo...

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar...

selam arladaşlar,Cumamız ve de Kadir gecemiz mübarek olsun...Bizlere ve bebişlerimize hayırlar getirmesini diliyorum

Son düzenleme:
evet cnm her şey onlar için malesef gidip göremeyeceğim cnm evim ile işimin arası uzak.sütümü az önce sağdım ofiste buzdolabına koydum akşam götürücem yarın içirecek .annem bakıyor oğluma o yüzden işe başladım yoksa zordu işim senin kim bakıyor sen süt işini ne yapıyorsun

tşk ederim dilekçim herşeye alıştığımız gibi bunada alışıcam inş.

hayırlı kandiller hayırlı cumalar mayısın en güzel anneleri
kaç gündür pc miz bozuk..benim bebiş te çok huysuzlaştı
pc mizde müzik kayıtlı onsuz yapamıyor..şimdi mışıl mışıl uyuyor buziki orhan sayesinde :)
biz aşımızı olduk..bu aşıda sağlık ocağı çok kalabalıktı..hem bayram hem tatil diye
bu yuzden fazla ilgilenemedi ebemiz..ben de sormayı unuttum demir ilacına geçecekmiyız diye soramaya
aşımız kolay geçti neyse ki ateş fazla olmadı...calpol verdim dün gece ..bu gun banyo yaptırsam bir zararı olur mu
ebemize sormaya unuttum..iki bacağından aşı vurdular...sanırım banyo yapmada bir sorun olmaz..
her gün banyo yapmasak rahat edemiyoruz..nasıl olsa yıkayan var ben halen el atmadım yıkayan var diye:)

olabilir cnm benim kızda yapıyo onu...

selam arladaşlar,Cumamız ve de Kadir gecemiz mübarek olsun...Bizlere ve bebişlerimize hayırlar getirmesini diliyorum

sizlerinde kzuzulaarrrrrrr....

geçmiş olsun cnm... yıkayabilirsin bu arada... bu ayki aşılar yıkanmasına engel değil...
lalehan senin tsh da yerlerdemi sürünüyor bu ay kontrolüm vardı tsh 0.019 du en son ya dibe vurduk artık... hipere çevirdi benim haşimato...sana bi sorayım dedim 50 mg alıyorum ilacı ben

duncan benim de tsh kafayı yedi sıfırlarda
hiper olmak daha zor sanırım...hormonlar alt üst oldu
ben de aynı dozda kullanıyorum
işin en kötüsü kilo aldıkça alıyorum hızlı bir şekilde
normalde hamileyken 8 kilo almıştım 8 de doğumdan sonra aldım vereceğim yerde
haşimato bir çok hastalığı getiriyor dr. gidecek vaktim yok ama insülin direncine baktırmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…