bizimde öyle geçti .. ben zeytinyağı sürmüyorum ..arınması zor saçtan. bebeyağı ile tarıyorum ... ayrıca bebeklerin canı yanmazmış konaktan ..kızlar oğlumun kafasındaki konak geçmeyince bugün zeytinyağı sürdüm akşamda yıkadık ve arkadasım su ince küçük taraklar var onunla taradı konak monak kalmadı tabi aksam anneme soledım nıye taradınız cocugun kafasını zarar verırsınız falan dedi içime kurt düştü sizce bişi olmusmudur?
iyi yolculuklar-iyi bayramlargünaydın kızlar.kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin..ayrıca bayram için edirneye gidiyoruz şimdiden herkese iyi bayramlar..
haklsın canım .. akşam olsunda kavuş bebeişine ... sonra bayramdada bol bol koklarsınkızlar günaydın
ben bugün işe başladımçok zor geldi oğlumdan ayrılmak bir an önce akşam olsun istiyorum
Canım benimkide öyle yüzünü burnunu kucamıza alınca hep üzerimize sürtüyor bende niye yaptığını anlamadım demekki hepsi yapıyormuş
evet cnm her şey onlar için malesef gidip göremeyeceğim cnm evim ile işimin arası uzak.sütümü az önce sağdım ofiste buzdolabına koydum akşam götürücem yarın içirecek .annem bakıyor oğluma o yüzden işe başladım yoksa zordu işim senin kim bakıyor sen süt işini ne yapıyorsun
tşk ederim dilekçim herşeye alıştığımız gibi bunada alışıcam inş.
bizimde öyle geçti .. ben zeytinyağı sürmüyorum ..arınması zor saçtan. bebeyağı ile tarıyorum ... ayrıca bebeklerin canı yanmazmış konaktan ..
iyi yolculuklar-iyi bayramlar
haklsın canım .. akşam olsunda kavuş bebeişine ... sonra bayramdada bol bol koklarsın
o uykusu gelince yapar bebekler .. yüzünün burnunu sürter kaşır ..
Canım benimde annem bakıyor öyle olduğu halde halen aklım oğlumda kalıyor ben sabahleyin sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sütümü sağıyorum ayrıca hazır mamada kullanıyorum sütüm tam yetmiyor
her sağımda kaç cc sütün geliyor?
biz daha bugün başladık bakalım benimde yetmezse 1 öğün mama verirsin demişti dr.umuz.sabah 6 da emzirdim bir göğsümüde sağdım sabah 90ccçıktı.saat 11.30 gibi iki göğsümden 150cc çıktı.birazdan tekrar sağacağım dr.3 yada 4 saatte bir sağarsan sütün kesilmez dedi.senin ne kadar çıkıyor.birde ben bugün sağdıklarımı buzdolabına koysam yarın içebilir dimi
Canım benim 50 cc felan çıkıyor senin iyiymiş makinanın markası ne? Ben hiç uzun süre buzdolabına koymadım aynı gün içinde veriyorum bende tedirgin oluyorum süt bozulurda bebeğime bişey olur diye
biz daha bugün başladık bakalım benimde yetmezse 1 öğün mama verirsin demişti dr.umuz.sabah 6 da emzirdim bir göğsümüde sağdım sabah 90ccçıktı.saat 11.30 gibi iki göğsümden 150cc çıktı.birazdan tekrar sağacağım dr.3 yada 4 saatte bir sağarsan sütün kesilmez dedi.senin ne kadar çıkıyor.birde ben bugün sağdıklarımı buzdolabına koysam yarın içebilir dimi
makinanın markası falan yazmıyo valla arkadaşımdan almıştım pil ile çalışıyor.ben eve gidince gidince emziricem onun için yarın kullansın istiyorum bişey olmaz inş.
cnm bildiğim kadarıyla ne kadar az emzirirsen yada sağarsan o kadar sütün azalır.dr.umda onun için 3 en fazla 4 saatte bir emzirmemi tavsiye etti.7 saatte göğüslerin seni rahatsız etmezmi peki beni çok rahatsız ediyor.zhr doktor 3 4 saatte bir sağarsan kesilmez demiş ya. bende işe başlıcam bayramdan sonra ama okulda sağacak yer olmaz diye sağamam diyodum. 7 saat sonra dönücem eve. kesilirmi acaba o şekilde sütüm.
Benim medala markası çekim gücü çok iyi değil sütün buzdolabında bekleme süresi 3 günmüş ama benim içim rahat etmiyor
cnm bildiğim kadarıyla ne kadar az emzirirsen yada sağarsan o kadar sütün azalır.dr.umda onun için 3 en fazla 4 saatte bir emzirmemi tavsiye etti.7 saatte göğüslerin seni rahatsız etmezmi peki beni çok rahatsız ediyor.
ayy çok sevindim 3 gün olmasına
rapucum oda bitti herkes bugün 9 günlük tatile çıkıyor ben işe başlıyorum yarında çalışacağız 2 gün bile vermediler fazladan yaa öyle böyle alışacağız artık
kızlar hepinize iyi akşamlar
bizimkisi şimdi ağlaya ağlaya uyudu
Bugün mübarek kadir gecesi Allah tüm hasta bebeklerin çocukların annelerine sabır kendilerinede şifa verir inşallah bu mübarek gecenin hayrına Allah dualarımızı inşallah kabul eder
Elif Ela kızlar çok sağolun yüreğime su serpildi en azından takmıcam kafama artık
Kızlar dün aksam cocugu soyuyordum esım farketti iki ayak başparmağının ucu kıpkırmızı olmus sismiş sanırım tırnağı batmıs aslında biz ayak tıranıgını hiç kesmemiştik ama tırnağı içine doğru gömülmüştü biraz doğduğundan ber öyleydi kenarlarından biraz kestik umarım düzelir birde pipisinin ucunda ufak bi beyazlık var anlamadım dr'a götiriyim diyorum hep savsaklıyorum
Yarın hem şehir dısından hemde iftara misafirim var napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:
aynı şey bizde de var...uyku öncesi yapıyo genelde....Gunaydin kizlar bikac gundur kzim yataginda yuzustu donup suratini yatagina suruyo sanki biyerini kasimaya calisiyo burnuna damlasini domup temizliyorum yine sizlana sizlana ayni hareketei yapio biraksam sabhtan aksama yuzunu kasicak acaba erken biliorum ama damaklari kasinio oalbilirmi sizce
canım senin çizelge doğru mu....hangi aşılar yapıldı?....4.ay aşıları bayram tatili diye mi erken yapıldı?geçmiş olsun....inş sıkıntısı olmaz....bizim 4.ay aşılarında 2gün çok huzursuzdu....ateşi çıkmadı...hayırlı kandiller hayırlı cumalar mayısın en güzel anneleri
kaç gündür pc miz bozuk..benim bebiş te çok huysuzlaştı
pc mizde müzik kayıtlı onsuz yapamıyor..şimdi mışıl mışıl uyuyor buziki orhan sayesinde :)
biz aşımızı olduk..bu aşıda sağlık ocağı çok kalabalıktı..hem bayram hem tatil diye
bu yuzden fazla ilgilenemedi ebemiz..ben de sormayı unuttum demir ilacına geçecekmiyız diye soramaya
aşımız kolay geçti neyse ki ateş fazla olmadı...calpol verdim dün gece ..bu gun banyo yaptırsam bir zararı olur mu
ebemize sormaya unuttum..iki bacağından aşı vurdular...sanırım banyo yapmada bir sorun olmaz..
her gün banyo yapmasak rahat edemiyoruz..nasıl olsa yıkayan var ben halen el atmadım yıkayan var diye:)
seninde kutlu olsun...GEÇMİŞ OLSUN...bilgim yok ne yazıkki....Kızlar öncelikle hepinizin mübarek kandilini kutluyorum. benim geniz akıntım var ve hafif öksürükde var bugün iyice arttı akıntı ve midem bulanıyor ne yapayım bilemedim.tavsiyeleriniz var mı?:2:
kızlar hepinize iyi akşamlar
bizimkisi şimdi ağlaya ağlaya uyudu
Bugün mübarek kadir gecesi Allah tüm hasta bebeklerin çocukların annelerine sabır kendilerinede şifa verir inşallah bu mübarek gecenin hayrına Allah dualarımızı inşallah kabul eder
Elif Ela kızlar çok sağolun yüreğime su serpildi en azından takmıcam kafama artık
Kızlar dün aksam cocugu soyuyordum esım farketti iki ayak başparmağının ucu kıpkırmızı olmus sismiş sanırım tırnağı batmıs aslında biz ayak tıranıgını hiç kesmemiştik ama tırnağı içine doğru gömülmüştü biraz doğduğundan ber öyleydi kenarlarından biraz kestik umarım düzelir birde pipisinin ucunda ufak bi beyazlık var anlamadım dr'a götiriyim diyorum hep savsaklıyorum
Yarın hem şehir dısından hemde iftara misafirim var napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:
Rapu ne haber? bayramda napıyosun?
inşallah diyorum bende sağol canım.. bizimki de eli hep ağzında yumruğunu sokuyo neredeyseNormal canım bizimkide aşağı yukarı aynı.gündüz zor uyuyo hemen uyanıyor.emzik bizimkinide sakinleştiriyor dişleri çok kaşınıyor heralde eli hep ağızda ağlıyor. çok zor zamanları 6 .aydan sonra biraz daha rahatlıycaz inşallah.
canım çok üzüldüm okuyunca Allah yardımcın olsun eşine ve ailesine senin yaşadığın zorlukları görme ve takdir etmesini sağlasın inşallah..Çok yorgunum.Eminim nice zorluklarla bebek büyüten anneler vardır.Ama ben de çok çok yıprandım.Yine gece,yine uykusuz;yine huzursuzum.Hep mi böyle olacak;hep mi eşimin ailesinin sorunlarıyla boğuşacağız bilmiyorum.Arada biz önemsiziz,kızım ve ben;hep onların istekleri önemli.
sağol canım bizim de bugün buna benzerdi sabah 6.30 kalktı 11 de 45 dk uyudu akşam 20.30 gibi..15 saat fikrini kafandan at bence ..ben inanamıyorum ve hiç duymuyorum o kadar uyuyan bebek olanlara maşallah diyorum...çok çok çok normal bi uyku düzeni bize göre biz saat 8 gibi kalkıyoruz sonra 12 ye kadar uyuyamıyoruz 12 de bi şans uyuyrsak uyuyoruz sonra 8 e kadar uyku yok dün 21 30 da bağıra bağıra uyudu gecede bi kere kalkan cocuk 3 4 e cıkardı kalkamyı acıkıyomu noluyo anlamıyorum ama bende uykuya hasret kaldım artık bana az gibi geliyo bebeğin uyuduğu uyku sanki bi 15 saat uyuması gerek gibi kızlar size durumlar nasıl
maaaşallah ne güzel....04:45 kalkış 11:30 kdr uyanık ......uyursa yarım saat tamam ....15:00 uyursa yarımsaat 40dk...20:00 kdar ozaman uyuduysa 22:00,24:00,02:00 kalkıyo çevre incelemesi yapıyo...artık nekadar sürerse.....
:)))))))))))))))inş.
aynen 3 aylıkken akşam8 de yatıp 2 gibi kalkıyordu bir de 6 da....şimdi 2 saattebir...bugün sabahın 6 sındabebek arabası ile okul bahçesinde gezdik....benim gözler kapalı.....
canım her bebeğin düzeni ayrı oluyo..Bazısı gündüz uykusunu sevmez bazısı gece gündüzü katar birbirine..Anma bence normal seninki...
Benim Kızımda 8.30 9 gibi uyuyo eskiden hiç uyanmazdı şimdi 3-4 arası uyanıp emiyo sonra sabah 6 gibi kalkıyo yanıma alıp emziriyorum yanımdada yarım saat falan uyuyo..10 gibi 1 saat uyuyo sonra 2 gibi 1 saat uyuyo bide 5-6 arası yarım saat.Çok şükür ben bu hallerimizden çok memnunum...
canım gece uykususzluğu zordur beden 2 kat yorgun düşüyo..Emin ol senin bu stresli halin bebeğine yansıyo lütfen sadece onu düşün bu dönem..Eşin neyin ne olduğunu anlar inşallah..
Günaydın canım...Dönem dönem böyle gelgitler hayatımızın her döneminde oluyo aslında ama şimdi daha hassasız..Bence eşlerimizi baba yaptıkya onlardan eksttra ilgi sevgi hoşgörü bekliyoruzzüzülme sen tatlım..bizdede durum benzer :)))
Sabah sabah kızımla gittim su aldım çeşmeden:)) Şimdi yatağa yatmışım durmuş laptopa bakıyo ne anlıyosa cadımmmm beniimmm :)))
merhabalar uzun zamandır kk ya bakmamıştım,, şimdi arada okuyorum ,, umarım herkes iyidir.. benim kızımda bua ara hatta 10 gündür kakası sulu ama ishal değil günde 6-7 kez yapıp bezden taşması gerekiyormuş arada partüküllü yapıyor arada sıvı ama günde 4 kez falan en önemli problemimiz kakası sancı verince sadece memede kaka yapabiliyor..en büyük sorunumuz bu.. :)
bu arada 45 dakika 1 saat memede kaldığı oluyor acaba doymuyormu diyorum ama mamayıda kabul etmiyor.. tabi bazende 3-5 dakika emip bırakıyor sizde durumlar nasıl?
Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?