2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde öyle geçti .. ben zeytinyağı sürmüyorum ..arınması zor saçtan. bebeyağı ile tarıyorum ... ayrıca bebeklerin canı yanmazmış konaktan ..
günaydın kızlar.kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin..ayrıca bayram için edirneye gidiyoruz şimdiden herkese iyi bayramlar..
iyi yolculuklar-iyi bayramlar
kızlar günaydın
ben bugün işe başladım çok zor geldi oğlumdan ayrılmak bir an önce akşam olsun istiyorum
haklsın canım .. akşam olsunda kavuş bebeişine ... sonra bayramdada bol bol koklarsın
Canım benimkide öyle yüzünü burnunu kucamıza alınca hep üzerimize sürtüyor bende niye yaptığını anlamadım demekki hepsi yapıyormuş

o uykusu gelince yapar bebekler .. yüzünün burnunu sürter kaşır ..

selam

hayırlı cumalar,

Lalehan ve duncan geçmiş olsun bende levotireon kullanıyordum 2 aydır bıraktım bende kilo almaya başladım dra gidcek vakitte yok şimdlik napcamı bilemdim ilacı bıraktım inşallah ilaçla sizlerinki düzene girer.

Fdilek ela-ada sig. ile ilgili söylediklerinize katılıyorum haklısınız kızmadım ...

Dilek demek resimdeki bebiş senin süslü hımm Maşallah

Canım benimde annem bakıyor öyle olduğu halde halen aklım oğlumda kalıyor ben sabahleyin sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sütümü sağıyorum ayrıca hazır mamada kullanıyorum sütüm tam yetmiyor
her sağımda kaç cc sütün geliyor?

Yok canım ya uykusu olmayıncada yapıyor

biz daha bugün başladık bakalım benimde yetmezse 1 öğün mama verirsin demişti dr.umuz.sabah 6 da emzirdim bir göğsümüde sağdım sabah 90ccçıktı.saat 11.30 gibi iki göğsümden 150cc çıktı.birazdan tekrar sağacağım dr.3 yada 4 saatte bir sağarsan sütün kesilmez dedi.senin ne kadar çıkıyor.birde ben bugün sağdıklarımı buzdolabına koysam yarın içebilir dimi

Canım benim 50 cc felan çıkıyor senin iyiymiş makinanın markası ne? Ben hiç uzun süre buzdolabına koymadım aynı gün içinde veriyorum bende tedirgin oluyorum süt bozulurda bebeğime bişey olur diye

Canım benim 50 cc felan çıkıyor senin iyiymiş makinanın markası ne? Ben hiç uzun süre buzdolabına koymadım aynı gün içinde veriyorum bende tedirgin oluyorum süt bozulurda bebeğime bişey olur diye

makinanın markası falan yazmıyo valla arkadaşımdan almıştım pil ile çalışıyor.ben eve gidince gidince emziricem onun için yarın kullansın istiyorum bişey olmaz inş.

zhr doktor 3 4 saatte bir sağarsan kesilmez demiş ya. bende işe başlıcam bayramdan sonra ama okulda sağacak yer olmaz diye sağamam diyodum. 7 saat sonra dönücem eve. kesilirmi acaba o şekilde sütüm.

makinanın markası falan yazmıyo valla arkadaşımdan almıştım pil ile çalışıyor.ben eve gidince gidince emziricem onun için yarın kullansın istiyorum bişey olmaz inş.

Benim medala markası çekim gücü çok iyi değil sütün buzdolabında bekleme süresi 3 günmüş ama benim içim rahat etmiyor

zhr doktor 3 4 saatte bir sağarsan kesilmez demiş ya. bende işe başlıcam bayramdan sonra ama okulda sağacak yer olmaz diye sağamam diyodum. 7 saat sonra dönücem eve. kesilirmi acaba o şekilde sütüm.
cnm bildiğim kadarıyla ne kadar az emzirirsen yada sağarsan o kadar sütün azalır.dr.umda onun için 3 en fazla 4 saatte bir emzirmemi tavsiye etti.7 saatte göğüslerin seni rahatsız etmezmi peki beni çok rahatsız ediyor.
Benim medala markası çekim gücü çok iyi değil sütün buzdolabında bekleme süresi 3 günmüş ama benim içim rahat etmiyor

ayy çok sevindim 3 gün olmasına

Kızlar öncelikle hepinizin mübarek kandilini kutluyorum. benim geniz akıntım var ve hafif öksürükde var bugün iyice arttı akıntı ve midem bulanıyor ne yapayım bilemedim.tavsiyeleriniz var mı?:2:

hiç 7 saat beklemedim şimdiye kadar tabi bilemiyorum ama sütümde öyle çok çok değil zaten. bende okulda kendime kilitlenebilecek bi yer bulayım bari öğrencilerden saklı:)

kızlar hepinize iyi akşamlar

bizimkisi şimdi ağlaya ağlaya uyudu

Bugün mübarek kadir gecesi Allah tüm hasta bebeklerin çocukların annelerine sabır kendilerinede şifa verir inşallah bu mübarek gecenin hayrına Allah dualarımızı inşallah kabul eder

Elif Ela kızlar çok sağolun yüreğime su serpildi en azından takmıcam kafama artık

Kızlar dün aksam cocugu soyuyordum esım farketti iki ayak başparmağının ucu kıpkırmızı olmus sismiş sanırım tırnağı batmıs aslında biz ayak tıranıgını hiç kesmemiştik ama tırnağı içine doğru gömülmüştü biraz doğduğundan ber öyleydi kenarlarından biraz kestik umarım düzelir birde pipisinin ucunda ufak bi beyazlık var anlamadım dr'a götiriyim diyorum hep savsaklıyorum

Yarın hem şehir dısından hemde iftara misafirim var napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:

rapucum oda bitti herkes bugün 9 günlük tatile çıkıyor ben işe başlıyorum yarında çalışacağız 2 gün bile vermediler fazladan yaa öyle böyle alışacağız artık

ööle kuzu enkonu alışcas napalım.

daphne nie ağladı ayağımı acıor ya??götür sen doktora bence

KADİR GECENİZ MÜBAREK ,DUALARINIZ KABUL OLSUN

aynı şey bizde de var...uyku öncesi yapıyo genelde....

canım senin çizelge doğru mu....hangi aşılar yapıldı?....4.ay aşıları bayram tatili diye mi erken yapıldı?geçmiş olsun....inş sıkıntısı olmaz....bizim 4.ay aşılarında 2gün çok huzursuzdu....ateşi çıkmadı...
Kızlar öncelikle hepinizin mübarek kandilini kutluyorum. benim geniz akıntım var ve hafif öksürükde var bugün iyice arttı akıntı ve midem bulanıyor ne yapayım bilemedim.tavsiyeleriniz var mı?:2:
seninde kutlu olsun...GEÇMİŞ OLSUN...bilgim yok ne yazıkki....

amin güzel duan için.....fırsat yaratıp dr 2a götür bence....araya bayram girecek...allah korusun tatilde dr bulmak ta sıkıntı....geçmiş olsun....

Son düzenleme:
Rapu ne haber? bayramda napıyosun?

iyi kuşum.rapor işleriyle uğraştım bugün yoruldu çokda sıcaktı..hallettim neyseki..bayramı bilmim yaa kararsızım..istanbul bursa planımız var ama korkuyorum bi yandan..bebeği hasta edermiyim die..eskiden olsa bu kadar gün tatilde kırk yer gezerdik şimdi işler değişti tabi..siz gidiosunuz dimi memlekete

selam kızlar
kadir geceniz mübarek olsun..

inşallah diyorum bende sağol canım.. bizimki de eli hep ağzında yumruğunu sokuyo neredeyse

canım çok üzüldüm okuyunca Allah yardımcın olsun eşine ve ailesine senin yaşadığın zorlukları görme ve takdir etmesini sağlasın inşallah..

sağol canım bizim de bugün buna benzerdi sabah 6.30 kalktı 11 de 45 dk uyudu akşam 20.30 gibi..15 saat fikrini kafandan at bence ..ben inanamıyorum ve hiç duymuyorum o kadar uyuyan bebek olanlara maşallah diyorum...

ahh canıım okul bahçesi turu haaa... Allah kolaylık versin

dilek sağol canım..maşallah uslu kızına

45 dakika kesin keyif için.. yalancı emzik niyetine yani..benimki de yapıyodu ben artık buna sadece gece uykusu öncesi müsade ediyorum yavaştan bıraktıracam onu da...

Ya Arkadaşlar doğum kilolarınızı atabildinizmi ben doğum yapalı 2-3 kilo dışında hiç kilo veremedim bebeğim 3,5 aylık oldu acaba normalmi? sizde durumlar nasıl ? nasıl gidecek bunlar

nerdeeeeee ? işin kötüsü önlenemez bir iştahım var ne yapacam bilmem

Iyi aksamlar kizlar, hepinizin Kadir gecesi mubarek olsun, Rabbim dualarimizi kabul buyursun insallah, hersey gonlunuzce olsun.
Bayram tatiline gidicek olanlarada iyi tatiller diliyorum, guzel guzel gidin saglicaklada gelin insallah
Bebislerinize cok ii bakin, opuyoruz hepicinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…