günaydın kızlar. dün arkadaşım bana göğüs pompasını verdi o kullanmıyormuş. ameda elektrikli. gece 3'te kalktım deneyeyim diye. tek bir göğsümden sadece 60 ml. çıktı(( az değil mi bu??? emziriyorum oğlumu ama işe başlayacağım biraz stok yapayım demiştim. sütünü sağan annecikler bana az geldi 60 ml. sizce nasıl? yoksa oğlum aç mı kalıyor???
günaydın kızlarr nasılsınızz bakalımm....
biz kızımla buharlaşıp uçucaz(( çok sıcakkk....
geçen gece klima açtık baktım kızım sabah öksürdü..dün gece klimasız uyumaya çalıştık ama mahvolduk yaa...
günaydıın. bizde klimasız uyuyamıyoruz çok sıcak ama benim oğlum da bu sabah hafif ateşli. klima mı çarptı diye korkuyorum. geçmiş olsun kızına.
canım yaa inan şuan emziriyorum ve yüzünden terler akıyo( bence klima çarpmış geçmiş olsun yaa ( klimayla yatınca sabah benim bile burnum tıkalı oluyo..dün gece diğer odada yattım 2 saat klimayı açtım..artık azranın odasında açmıyorum..
elifçim çok geçmiş olsun .. seninde kandilin mübarek olsun ..Kızlar öncelikle hepinizin mübarek kandilini kutluyorum. benim geniz akıntım var ve hafif öksürükde var bugün iyice arttı akıntı ve midem bulanıyor ne yapayım bilemedim.tavsiyeleriniz var mı?:2:
kızlar hepinize iyi akşamlar
bizimkisi şimdi ağlaya ağlaya uyudu
Bugün mübarek kadir gecesi Allah tüm hasta bebeklerin çocukların annelerine sabır kendilerinede şifa verir inşallah bu mübarek gecenin hayrına Allah dualarımızı inşallah kabul eder
Elif Ela kızlar çok sağolun yüreğime su serpildi en azından takmıcam kafama artık
Kızlar dün aksam cocugu soyuyordum esım farketti iki ayak başparmağının ucu kıpkırmızı olmus sismiş sanırım tırnağı batmıs aslında biz ayak tıranıgını hiç kesmemiştik ama tırnağı içine doğru gömülmüştü biraz doğduğundan ber öyleydi kenarlarından biraz kestik umarım düzelir birde pipisinin ucunda ufak bi beyazlık var anlamadım dr'a götiriyim diyorum hep savsaklıyorum
Yarın hem şehir dısından hemde iftara misafirim var napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:
duncan benim de tsh kafayı yedi sıfırlarda
hiper olmak daha zor sanırım...hormonlar alt üst oldu
ben de aynı dozda kullanıyorum
işin en kötüsü kilo aldıkça alıyorum hızlı bir şekilde
normalde hamileyken 8 kilo almıştım 8 de doğumdan sonra aldım vereceğim yerde
haşimato bir çok hastalığı getiriyor dr. gidecek vaktim yok ama insülin direncine baktırmak gerek
selam
hayırlı cumalar,
Lalehan ve duncan geçmiş olsun bende levotireon kullanıyordum 2 aydır bıraktım bende kilo almaya başladım dra gidcek vakitte yok şimdlik napcamı bilemdim ilacı bıraktım inşallah ilaçla sizlerinki düzene girer.
Fdilek ela-ada sig. ile ilgili söylediklerinize katılıyorum haklısınız kızmadım ...
Dilek demek resimdeki bebiş senin süslü hımm Maşallah
Kızlar öncelikle hepinizin mübarek kandilini kutluyorum. benim geniz akıntım var ve hafif öksürükde var bugün iyice arttı akıntı ve midem bulanıyor ne yapayım bilemedim.tavsiyeleriniz var mı?:2:
kızlar hepinize iyi akşamlar
bizimkisi şimdi ağlaya ağlaya uyudu
Bugün mübarek kadir gecesi Allah tüm hasta bebeklerin çocukların annelerine sabır kendilerinede şifa verir inşallah bu mübarek gecenin hayrına Allah dualarımızı inşallah kabul eder
Elif Ela kızlar çok sağolun yüreğime su serpildi en azından takmıcam kafama artık
Kızlar dün aksam cocugu soyuyordum esım farketti iki ayak başparmağının ucu kıpkırmızı olmus sismiş sanırım tırnağı batmıs aslında biz ayak tıranıgını hiç kesmemiştik ama tırnağı içine doğru gömülmüştü biraz doğduğundan ber öyleydi kenarlarından biraz kestik umarım düzelir birde pipisinin ucunda ufak bi beyazlık var anlamadım dr'a götiriyim diyorum hep savsaklıyorum
Yarın hem şehir dısından hemde iftara misafirim var napıcam bilmiyorum :44::44::44::44:
Iyi aksamlar kizlar, hepinizin Kadir gecesi mubarek olsun, Rabbim dualarimizi kabul buyursun insallah, hersey gonlunuzce olsun.
Bayram tatiline gidicek olanlarada iyi tatiller diliyorum, guzel guzel gidin saglicaklada gelin insallah
Bebislerinize cok ii bakin, opuyoruz hepicinizi
günaydın kızlar. dün arkadaşım bana göğüs pompasını verdi o kullanmıyormuş. ameda elektrikli. gece 3'te kalktım deneyeyim diye. tek bir göğsümden sadece 60 ml. çıktı(( az değil mi bu??? emziriyorum oğlumu ama işe başlayacağım biraz stok yapayım demiştim. sütünü sağan annecikler bana az geldi 60 ml. sizce nasıl? yoksa oğlum aç mı kalıyor???
geçen gece klima açtık baktım kızım sabah öksürdü..dün gece klimasız uyumaya çalıştık ama mahvolduk yaa...
GÜNAYDIN
KIZLAR ANNE SÜTÜ BUZDOLABINDA 24 SAAT SAKLANIYOR 3 GÜN DEĞİL BN ÖYLE BİLİYORUM
daphne dra götür istersen özellikle pipisinin ucundaki şey için çişini yaparken zorlanıyormu?
ben dün dra götürdüm az ve zor çiş yapıyprdu ( zaten kaka 3 günde yapıyor birde çiş eklendi), ayrıca aşıdan beri anlamsız ağlamaları vardı
idrar yolları enfekiyon olmuş, birde demir damlası karın ağrısı yapar şimdilik vermeyelim dedi bende 6.ayını doldurana kadar vermiycem
FDilek klima kullanıyormuşum canım dikkat et kapı pencere aç daha iyi ben hep öyle yaptım.
geçmiş olsun kuzucuklara
günaydıın. bizde klimasız uyuyamıyoruz çok sıcak ama benim oğlum da bu sabah hafif ateşli. klima mı çarptı diye korkuyorum. geçmiş olsun kızına.
GÜNAYDIN
KIZLAR ANNE SÜTÜ BUZDOLABINDA 24 SAAT SAKLANIYOR 3 GÜN DEĞİL BN ÖYLE BİLİYORUM
daphne dra götür istersen özellikle pipisinin ucundaki şey için çişini yaparken zorlanıyormu?
ben dün dra götürdüm az ve zor çiş yapıyprdu ( zaten kaka 3 günde yapıyor birde çiş eklendi), ayrıca aşıdan beri anlamsız ağlamaları vardı
idrar yolları enfekiyon olmuş, birde demir damlası karın ağrısı yapar şimdilik vermeyelim dedi bende 6.ayını doldurana kadar vermiycem
FDilek klima kullanıyormuşum canım dikkat et kapı pencere aç daha iyi ben hep öyle yaptım.
geçmiş olsun kuzucuklara
günaydın kızzzzlarrr tatlı annelerrrrr gününüz güzel olsun bi geçmişe bakiyim bakalım...
hayırlı günler herkese.. nasılsınız
bebekleriniz tek başına oynarken onları yalnız bırakıp ev işi falan yapıyomusunuz. ben vicdan azabı duyuyorum nedense uyanık olduğu her anımı onunla geçirmeye çalışıyorum ve bütün işlerim kalıyor. siz nasıl yapıyosunuz.
Zonnetje saol canım neyseki ilaçsız bol su içiricez bakalım biberonula veriyorum her defasında çokmu çekiyor ne öksürüyorgenzine kaçıyor çay kaşııylada olacak gibi diil bakalım. belki bugün sünnet yaptırcaz. Enes değil ben korkuyorum
Cerenliyağmur buzdolabında 24 saat saklanıyor dondurucuda 6 ay diye biliyorum. biberonda saklayabilirsin bence. ben şimdilik anne sütüyle devam ediyorum dr ısrarla 6.aydan sonra başlamamı söylüyor. Sağlık ocağındakiler meyvelerin suyundan ağzına birkaç damla damlatarak o zamana kadar git diyorlar bende şimdilik birşey vermeyi düşünmüyorum.
pirinçunu kendinmi yapcaksın yoksa yazdığın gibi hazır olanlardanmı kullancaksın.
mamalar için damaklı damaksız olması önmlimi biberonların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?