2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım....hepimize kolaylık versin:)
biz yün yorganla yatıyoruz....serin ötesi....geçmiş olsun dikkat et tatlım kuzuya...
dr tavsiiyesi mi kendin mi başladın...bendr un başla demesini bekliyorum...
Ela-Ada, Rapu..nabersiniz kislar...bebeler nasil?
oğlum 4.ayı bitirdik huzursuz sancılı aksi bi bebek oldu....önce aşılardan dedim...bugün 6.gün....zorlanarak kaka yapıyo gazını aynı şekilde zor çıkarıyo....nette bakındım...ferroanol demir damlası karın ağrısı kabızlık yapabiliyormuş...sizde durumlar nasıl?bugün05:30 da uyandı ıkınarak...13:30 da ancak uyudu...ağlaya ağlaya...sen nasılsın?
mecbur bırakıyorum gündüz uykusu yokj denecek kadar az...

biberondan suyu bile içemiyor ek gıdaları napcam bilmiyorum
varmı benim gibi? :78::78::44::44::18::18::26::26::97::97::97::98:

en doğrusunu yapmışsın zonetje ben yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor morarana kadar ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum

Oyyy kiyamam Enese annesi, planlimiydi canim sunnet olucagi bugun yoksa bu enfeksiyondan dolayi verilmis bir kararmi?
Anne olarak korkman, uzulmen cok dogal...Enes dedigin gibi farkinda degil olayin...bebekler cok daha cabuk toparlaniyorlar sunnet olayinda, umarim cabucak atlatirsiniz

ela-ada Eneste öyleydi drumuz ferrro yapıyor dedi bende bıraktım dr 1 hafta ara ver dedi ama ben 7.aya kadar vermiycem.

Cerenli yağmur saol canım. geceleri uzun uyku için sanırım pirinçunu mama çooooook işe yarıyormuş,

Zonnetje Enes farkında değil ama bugüne kadar dr muayenelerinde gık çıkarmayan bebek gitti muayeneden ve drdan hiç hoşlanmayan bir bebek geldi
şu anki enfeksiyon sünnete engel değilmiş birde, çişini sıkıntılı yapıyor herkesin tavsiyeside bebeğin küçükken hatta hareketlenmeye başlamadan sünnet edilmesi taraftarı o yüzden karar aldık. Şimdiden dönmeleri başladı. bakalım dr 3 günde iyileşir diyor randevuyuda aldık cesaretlenmeyi bekliyoruz akşama kadar :)

ben de oğlumu bebekken sünnet ettirmek istiyorum. bayramdan sonra bizde düşünüyoruz.

Sagol canimm, darisi basiniza. Bende ilk baslarda cok paniktim,yine yanli zbirakiyordum ama 500 defa gelir basina dikilirdim ki hersey yolundami diye..
Yavas yavas guven kazandim...baktim hersey yolunda, kussa bile bu bogulucagi anlama gelmedigini gorerek ogrendim tatmin oldum ve sonra daha sik yanliz birakmayabasladim...simdi onu gayet rahat uyanikken ve uyurken ben ust katta ve alt katta islerimi halledebiliyorum. Bebek telsizimizde var, ona cok sey borcuyum zaten...
Yavas yavas alistirmak lazim bebekleri...kisa surelerle deneyebilirsin gozlemliyerek...
Birde ben resmen buyuk insan muamekesi yapiyorum kizima, basindan ayrilicaksam ne icin gittigimi anlatiyorum, iste mama yapicam kizim sana bekle beni olurmu, yemek yapicam, ara ara gelicem yanina vs...inan cogu kez beni anladigini hissediyorum, uslu uslu oynuyor bir muddet. Baktimki huysuzlanicak, cok aglamasina mahal vermeden geliyorum oynasiyoruz, sonra yine birakiyorum onu:)))

Canim sagolasin bizde iyiyiz kizcemle, az evvel beni koltukta tekmeleye tekmeleye uykuya daldi. Benim kizim gunduzleri uyumuyor cok fazla ama huzursuzda degil, oyunlari cok kendi kendine. Amma velakinnn, aksam 7 oldumu basliyor mizmizlanmaya...taaki yatana kadar...huysuz, aglak, ne versen kabul etmiyor( mama disinda, obur:))) yatirinca onu saat 9 bucuk 10 gibi..bir ohhh beee cekiyorum inan:))

Senin oglan bu aralarmi uyumuyr yoksa oldu bittimi pek uyumaZdi gunduz??

walla hic bilemicem canimm, benim kiz suya bayiliyor..e biberonuda zaten en buyuk arkadasi:))) cok cok goturuyor her turlu

en doğrusunu yapmışsın zonetje ben yanından ayrıldığım an kıyamet kopuyor morarana kadar ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum

yavas yavas alistirmaya calisicaksin artik, cok zor ama mecburuz

hadi bakalim toplayin o halde tum cesaretinizi uzerinize kari-koca, musait oldugun bir zamandada biza yazarsin insallah nasil gecti diye

ben de oğlumu bebekken sünnet ettirmek istiyorum. bayramdan sonra bizde düşünüyoruz.

Hayirlisi olsun sizin icinde insallah. Erkek bebeklerininde bu sunnet olaylari var ya...oglan anne babalarina Allah dayanma gucu versin

Zonnetje harikasın, bende ne yapcaksam onla yada kendimle ilgili yada evle ilgili farketmiyor anlatıyorum, bazen anlamak istemediğini bile düşünüyorum :)
yatış şeklini napıyorsun benimkisi hiç yan yatmıyor ve komşular diyorki mutlaka yan yatır kusma olayları filan olursa diye ama yatmıyor yastıklara sıkıştırsamda bir yolunu buluyor sırt üstü yatmanın

karaman sünnet için sende geç kalma canım eğer yaptırıcaksan eğer bugün yaptırırsam senle paylaşırım deneyimimi :)

geçmişler olsun enes e.....oldu da bitti maaşallahhhhhhh
drla konuştum az önce birkaç gün devam et aynı şekilde...sıkıntı devam edrse değiştirelim dedi....

maaşallahh...4.ay aşımızdan sonra huzursuz....ferrosanol kullanmaya başladık....karın ağrısı yapabiyormuş....dr sıkıntı devam edrse değiştirelim dedi bakalım...sabahtan 13:30 kdr uyumadı şimdi de uyanmıyobakalım akşam napcaz?

sünnet teben dayanırım devrim de dayanır sanırım biz eşimle uğraşırız...biraz panik....

baharnaz yatağın bir tarafını yükseltmeyi denedinmi?belki işe yarar....hadi bakalım...inş canı fazla acımadan biter...

baharcım benimkide biberon özürlü . pek sevmiyor .slikon kesinlikle almıyor. en son kauçuk damaksızı aldı .. genede çok severek içmiyor .. bazen rezene falan veriyorum ..zarzor bitiriyor.

baharnazcım ilacı kendi isteğinle mi bıraktın? yoksa dr. kontrolunde mi?
benim de dr. gidecek vaktim olmuyor ama bi şekilde yolunu bulmam gerek bayramdan sonra
yoksa başka rahatsızlıklar olmaya başlayacak tsh kontrol altına alınmayınca
genelde troid rahatsızlığı olanlar doğumdan sonra dengesiz olabiliyor
Allah şifalar versin hepimize

Baharnaz, anlamak istemedikleride cok oluyor bu bebelerin:)))
Benim kizimi ben oldu bitti yan yatiramadim, sirt ustu yatiyor hep..sonrada arastirdim megersem sirtustu yatirilmasi en idealiymis...sorun yok yani, sonucta kafasi surekli sag sol seklinde yanda. Eger bebeginin kusma sorunu varsa cok fazla genelde yataginin baslik kisminin yukseltilmesi tavsiye ediliyor Ela-Adaninda dedigi gibi, doseginin altina birsey koy hafif yuklselt bakalim ise yaricakmi.

hadi ben çıkayım cesaret çayı içeyim :))
kimse oruç diildir inşallah

Afiyet olsun sana cesaret cayinnn, ben orucluyum ama farketmez

kızlar ece1982 diye bi arkadaşımız vardı....görüşen haberi olan var mı.?...aklıma geldi....ikiz bekliyodu sonra birini kaybetmişti....o da öğretmendi...

kızlar ece1982 diye bi arkadaşımız vardı....görüşen haberi olan var mı.?...aklıma geldi....ikiz bekliyodu sonra birini kaybetmişti....o da öğretmendi...

Canim kendiside mayis annelerinde face de takiliordu bir ara...baskada bi gorusmuslugum yada haberim yok malesef, ama hatirladigim kadariyla hersey yolundaydi.

ben yapıyorum canım yemeğimi hemde aşırı titizim her gün süpürür silerim her ağladığında alırsan işin çok zor. biraz ağlasın ciğerleri açılır.

ben 35 günlük yaptırdım iyiki yaptırmışım 3 gün değil bir günde oldu bitti maşallah.

baharnaz sende de mi tiroid problemi var. bende hipotiroid var. ben de levotiron kullanıyorum. sen niye ilacı bıraktın merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…