2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim kız sıcakta olsa uyuyo ..kırmızılar isilik oluyo sadece bazen çenesinde çıkıyo ıslak kalınca..güneşe 2 günde 1 korumasız 2 dk tutun deniyo arada yapıyorum..bizim her sabah bahçede hamak keyfimiz var ordada güneşleniyo azcık..
GÜNAYDIN
seninde sünnet varmış enesimiz çabuk atlatır inşallah..FDilek klima kullanıyormuşum canım dikkat et kapı pencere aç daha iyi ben hep öyle yaptım.

geçmiş olsun kuzucuklara
canım bütün evin kapı cam açık hırsız falan takmıyoz o derece ama faydası yok yaa(((
canım ben eğitime gittim ordaki sağlık bakanlığı uzmanları dediki 333 kuralı var artık.yani süt 3 saat dışarda 3 gün dolapta 3 ay buzlukta duruyo..birde bebekleri ilk beslerken ne çok aç nede tok olmaları gerekiyo deniyo..birde sen çalışmayamı başlayacaksın???
Selam Dilekcimm, kiyamam sizee, sicaklar cekilir gibi degildir..umarim hava serinler azda olsa...Nekadar suruyor canim yazin bu asiri sicaklar sizin orda?
sıcaklar geç geldi geç gidecek gibi canım yaa..umudum eylülde azda olsa serinlemesi ama sanmıyorum hiçç....
canım ben bayram temizliğine evi döktüm..inan iş yaparken ayrı kaldık diye 2 gün ara verdim kızımla ilgilendim..ama arada tabi yalnız kalıyo.. o arada oyuncağının müziğina açıyorum aerada vceee diyorum bi sıçrıyo:))))
bugün iş yaparken ilk defa kendi kendine uyumuş hem üzüldüm hem sevindim:)))
biberondan suyu bile içemiyor ek gıdaları napcam bilmiyorum
varmı benim gibi? :78::78::44::44::18::18::26::26::97::97::97::98:
beeeennnnn:)))
çekmeyi bilmiyo ama kaşıkla çok güzel alıyo..bazende çekiyoo:)))) ben biberonla bişey vermeyi düşünmüyorum ...dert etmiyorum şimdilik..

yok zaten oğlum ağlamıyo kendisi vakit geçirebiliyo ama işte onu yalnız bırakıyomuşum gibi geliyo o yüzden sormuştum. karnı tok olduğu sürece kendi kendine uyur uyanır oynar:)

Fdilek sen çalışmıyordun galiba değilmi bizimkide biberon almıyor ilerde çok zorlanırsın gece mamalarında felan diyolar napıcazki acaba illa alılştırmakmı gerekiyor

geçmişe bakıyordum içim bi acayip oldu senin yazını okuyunca.rabbim nelere kadir.......geçmiş olsun hastalığının ne old.öğrenmiş oldum....

Seninde gunun aydin olsun Dunim, Busramiz nasil??

iyi valla canımyeni icat sıpalıklar peşinde:d

ben boş bulduğum her an ev işi yapıyorum valla... bazende uyanıkken yanıma alıyorum ev pusetimiz var onla geziyoruz evi analı kızlı mutfaktaysam mutfakta yanımda duruyo mikrodalga fırınla konuşuyo öyle işte

geçmişe bakıyordum içim bi acayip oldu senin yazını okuyunca.rabbim nelere kadir.......geçmiş olsun hastalığının ne old.öğrenmiş oldum....

sağol canım benim Rabbimin ol dediği oluyor işte şükürler olsun bir evladım var ne kadar şükretsem azdır valla şimdi yazıyı okuyunca o günlere döndüm duygulandım birden şu anda yanımda o küçücük beden uyuyo ayyy ne güsellll mutlu olmak için bir sebep yavrumun nefesi

Son düzenleme:

uyurken bile yanındayımmm yemekleri yaparkende anadizimizle mutfağa taşınıyoruz..hem konuşuyoruz hem pişiriyoruz..eğer misafir gelecekse..ağır buğur yemekler pişicekse..anneannesi gelip bakıor (aynı sokaktayız) ben işimi yapıorum..bunun dışında hemen hiç ayrılmıoruz oğlumla..bikaç aya kalmadan işe başlıcam o zaman istesemde koklayamıcam kuzumu en güsel zamanları ve o kadar hızlı büyüyolarki ne yemek ne temizlik umurumda değil açıkcası..bizde böle alıştık gidioruz napalım..hee işe başlayınca zor olmucakmı şimdiden kendi kendine kalmayı öğrensin derseniz..biliyorum çok zor olacak ama genede her saniyenin tadını çıkarmak istiyorummm...

Sünnetimizi yaptırdık,................

..............karaman81 buralara çok şey yazcaktım ama yazamadım canım. Yaptırmak için geç kalma canım.
ela-ada yaptırcaksan geç kalma,
erken yaptıran arkadaşlar iyiki erken yaptırmış... elifteke iyiki o zaman yaptırmışsın

Zonnetje kusma problemimiz yok bazen çok emdiğinde fazla sütü atası geliyor sırtüstü sıkıntı yoksa rahatladım.Senin kızada maşallah cok cok hımmm..

NEVRAA, FDilek sanırım herşeyi kaşıkla vercez gibi benimkisine bibreonu verdiğim zaman çktiğindeki miktarı çokmu geliyor ne hemen boğulma hareketi yapıyor, öksürüyor, ben panik tabii aşamadık ki bu durumu

sabahın bu güzel saatinden güzel bir pazar diliorum...

geçmiş olsun siz kurtuldunuz. darısı bizim başımıza. inş. en kısa zamanda iyileşir oğlun. ayrıntıları da anlat sonra. çok ağladı mı? zor oldu mu? lokal mi genel anestezi mi?????

geçmiş olsun enes e ayrıntıları bekliyoruz....

canım geçmişler olsun çok ufaklığa... ben her nekadar kız annesi olsamda o boşluk bıraktığın yerdeki kelimeleri anlıyorum canım.. hepimiz anneyiz zor olan anne yüreği işte dayanamıyor değilmi en ufak bir acısına evladının ki canı acımamıştır belki ama işte...kıyamam sizlere ben...oldu bitti maşallah diyelim... tekrar gçmişler olsun...

Fdilek sen çalışmıyordun galiba değilmi bizimkide biberon almıyor ilerde çok zorlanırsın gece mamalarında felan diyolar napıcazki acaba illa alılştırmakmı gerekiyor
çalışmıyorum ben canım...Gece mama vermeyi düşünmüyorum ben..Gece yatarken muhallebi yaparım uyanınca inşallah sütüm yeter anne sütü veririm.Açıkcası zaten gece beslenmelerini dr da çok önermiyo..Arkadaşın kzıı 10 aylık dr. bırak artık demiş..Biberonu ağızlarında uzun süre tutunca biberon çürüğümü ne ondan yapıyomuş...Tabi şimdi böyle konuşuyorum gelecekte ne olur bilemem....

Baharnazcım enesimiz erkekliğe ilk adımı attı demek:))Maşallahh maşallahhh...geceyi nasıl geçirdiniz inşallah canı acımıyodurr...

ela-ada, karaman, duncan, FDilek saolun kızlar,

çok zor oldu... hastaneye tekrar gidicez akşama fırsat bulursam yazarım.

oğlumun yeni oyuncağı dili..... işaret parmağıyla ağzını kurcalarken diliini keşfetti ve dili artık sürekli dışarda :)))

maşallah..hayırlı olsun minik erkeğe

herkese merhaba
kızlar nevra durmadan komik çığlıklar atıyor ..sizin bebişlerde durum nasıl .. çok gülüyorum .. bazen ayağına basmışlar gibi çığlıklar yükseliyor .. sonra kendine gülüyor

iyi günler kızlar nasılsınız... başladı mı tatiliniz... biz bu gece çıkıcaz yola.. yarın öğlen memlekette oluruz.. herkes oğluşumu bekliyo heyecanla...

ben hep olmasa da bırakıyorum... dediğin gibi yoksa işler kalıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…