2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de salıncağını mutfakta bırakıyorum. yemek hazırlarken bindiriyorum salıncağına emniyet kemerini de bağlıyorum. o beni izlerken ben işimi görüyorum ama çok uzun süre olmuyor tabi. beyimiz sıkılıyor.

benim zilli de öyle...avaz avaz bağırıyo nevracım...kıs senin bebişin ismiyle hitap edince bir tuhaf oldum...

hayırlı yolculuklar...

Cerencim bende nuby aldim diyer biberonlari hic sevmedi resmen kolaksiyonum var hos nuby de pek sevmiyor ama hic digilse onu tamaman reddetmedi
Sepetli bir besigimiz var bizimde tekerlekli her odada onunla beraberim mutfakta utu yaparken yemek yaparken tek sokamadigim yer banyo
biberondan suyu bile içemiyor ek gıdaları napcam bilmiyorum
varmı benim gibi? :78::78::44::44::18::18::26::26::97::97::97::98:
Tatlim alisiyorlar bir sekilde bende zorluyorum soyle boyle almaya basladi performans dusukte olsa zorluyorum.En basta alisverise disari gittigimde her yerde emzirememki mamayada azar azar alismali
baharcım benimkide biberon özürlü . pek sevmiyor .slikon kesinlikle almıyor. en son kauçuk damaksızı aldı .. genede çok severek içmiyor .. bazen rezene falan veriyorum ..zarzor bitiriyor.
Kaucuk hic denemedim bak ben bir almadigim o kalmisti onuda deneyelim ne zormus ya biberona alistirmak.Bana ebem demisti 40 icinde biberona alistir diye alismadimmida alismiyo keratalar
Canim kendiside mayis annelerinde face de takiliordu bir ara...baskada bi gorusmuslugum yada haberim yok malesef, ama hatirladigim kadariyla hersey yolundaydi.
Facededemi berabersiniz kizlar benide araniza alirmisinizz???????
oğlum durmadan ayaklarını birbirine sürtüyor. sanırım yakında ateşi bulacak
Benimkide aynen hanimis ayaklar deyince ayaklar birbirine carpiyo cok tatlilar ya
Fdilek sen çalışmıyordun galiba değilmi bizimkide biberon almıyor ilerde çok zorlanırsın gece mamalarında felan diyolar napıcazki acaba illa alılştırmakmı gerekiyor
Hepimizin genel sorunu biberona alistirmak aslinda alismasinida
Aslinda davem sutunle pirinc unu yapabiliriz yada anne sutuyle pirinc unlu mama yaparak besleye biliriz Bende yeni ögrendim böyle yapilabildigini hatta yogurt bile mayalaniyormus anne sutu yada devam sutu mamasiyla
oğlumun yeni oyuncağı dili..... işaret parmağıyla ağzını kurcalarken diliini keşfetti ve dili artık sürekli dışarda :)))
Ay benimkide aynen ya dil hep disarda kaplumba gibi cenesine degiyo dili cikarinca catliyorum gulerken

Ciglik atmasi bir yana canim benimki uuu uuu uuu diye ugluyor cok tatlilar

Simdide iyi bayramlar arkadaslar tatile memeleketlerine cikacaklara iyi yolculuklar bizim yerimizede memleket mamaciklarindan yiyin bebislerinizle iyi tatiller .

Baharnazcim, hadi gecmisler olsun Enese, masallah minik erkege
Umarim agrisi sizisi yoktur oglusunun, kendini nasil hissettigini tahmin edebiliyorum bir anne olarak, Babamiz nasilsi dayanabildimi ?:)

Oyy yerim nevracigi, annesi bizim kizdanda benzeri sesler cikiyor bu aralar...kendi kendine bisiyler anlatiyor, sesini bi yukseltiyor bi alcaltiyor:))) Izlemesi cok keyifli hakikaten

Sanada ii tatiller canim, hersey gonlunuzce olsun memlekette

Kızlar saolun şimdi biraz daha iyi.

Lokal anestezi ile oldu yarım saat sürdü belki daha fazla, ve sürekli çığlıklar attı, bağırdı ağladı yanımda götürdüğüm oyuncaklar, müzik öpüp koklamalar pek işe yaramadı, dr acıdan dolayı değil bizden dolayı böyle yapıyor dedi, babamız çok kötü oldu çünkü hep o kucağa aldığı için sürekli kucak istedi ....(((( ama ((((.... neyse hala gözümün önüne geliyor
sünnet külotları diye brşey varmış çok işe yarıyor fitil ve şurubunu kremini düzenli kullancaz en kısa zamanda iyileşmesi için dua ediyorum. şimdi daha rahatladı gibi.

tatile giceceklere iyi tatiller, memleketine gideceklere bol bol memleket havası koklasınlar, yolunuz açık olsun.

3 gün önce emzğe alışmıştı ve bırakmadı çok işe yaradı bugünlerde...emzik yetmiyor çocuğa hem emzik hem parmak aynı anda emmek istiyor birde emzirirkende aynı şeyi yapmaya başladı sonradan da alışabiliyorlarmış diye düşünmeye başladım inşallah biberonla su içmeyi de başarırız

baharnaz canım gözünüz aydın..maşallah oğluna.darısıda bizim başımıza olsun..ben aslında doğar doğmaz olsun istiyordum ancak babası ve dedesi pek erken buldular.doktorumuzunda önerisiyle önümüzdeki bahar yani biryaşına doğru yaptırmaya karar verdik..bakalım.

bende sünnet yaptırmak istiyorum ama dudaklarını büzüştürüp çığlıklar atarak ağlaması gözümün önüne geliyor büyüyünce de kendine sıkıntı yapar bilmiyorum nasıl yapcazz baharnaz çok canı yandı mı yaa

benim bebeğimde öyle çok çığlklar atıyor konuşunca kendince cevaplar vermeye çalışıyor ses tonunu taklit etmeye çalışıyor. bende kendi bebeğimi ekstra üstün görüyordum:) ama sanırım bu ayda bütün bebekler böyle ama çok tatlı yaaa çok şükür Allah'a

Günaydın mayıs anneleriii :)))

Dün iftara misafirim vardı azraya babamız baktı..2 saat baktı diye yoruldu..Benim cadı kucakta bahçede gezmek istiyo eşim oturduğu an basıyo çığlığıı :))))) yaa dediimm gördünmü ben gün boyu uğraşıyorumm..Babalar ancak sevmeyle meşguller gün boyu bakınca hemen yoruluyolar:)))

Nevracım benim kzızda uzun zamandır çığlıklar atıyo ilk başta gülerkendi benimki bir level ilerletip ağlarkende çığlıklar atmaya başladı :))Tam bi edepsiz oldu:)) mesela oyuncağını ağzına alamıyo öyle bi çığlık atıyoki kızarıyo o anda sonuna bi ağlama :)) ancak kucakta susuyo ...
Baharnazcım okurken bile kötü oldum neyseki geçmiş canımm ...Ben aşıda bile tutamıyorum yaa şimdiden onun derdi sardı((

kızım bade ve ben....bayramdan sonra görüşmek üzere yuvaya dönüş yapalım burda da paylaşımlarımız olsun eskisi gibi..hepinizi seviyorum...tabi facede devam :)

iyibayramlar serapcım miniklerimizinm ilk bayramı:)) burayada bekleriz herzaman....

benim kzızm artık bilinçli olarak baş parmağını ağzına alıp emiyo..engellemelimiyim bilmiyorum ama emzik almadı böyle yapınca kendide sakinleşiyo...haaa bide çok şirin oluyo yaaa :))

benim kızda yapıyo aynısını dilekcim... ben ellemiyorum neticede dişleride kaşınıyo olabilir

serapcım gel bayramdan sonra bekleriz burda sohbet ederiz ne güzel olur eh artık biz yuvaya döndük işte

KUZULARRR YARIN BAYRAM MİNİKLERİMİZLE İLK BAYRAMIMIZ... HEPİNİZİN VE BEBELERİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUNNNNNN

herkesleri çok öpüyorum ben artık bayram süresince pek giremem görüşmek üzere kızlarrrr....

çok geçmiş olsun .. atlattınız bayramdan önce ..

herkesin bayramı mübarek olsun,,bebişlerimizle sağlıklı ve güzel niceeeeeeeeeee bayramlar nasip olur inşallah..hepinizi öpüyorum..yarın memleket yolcusuyum inşallah

herkesin bayramı mübarek olsun,,bebişlerimizle sağlıklı ve güzel niceeeeeeeeeee bayramlar nasip olur inşallah..hepinizi öpüyorum..yarın memleket yolcusuyum inşallah

BEBEKLERİMİZİN İLK BAYRAMI
BİZLERİN EN MUTLU BAYRAMI ..
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM .. ÖPÜYORUM

kızım bade ve ben....bayramdan sonra görüşmek üzere yuvaya dönüş yapalım burda da paylaşımlarımız olsun eskisi gibi..hepinizi seviyorum...tabi facede devam :)

iyi bayramlar........fıstık anneler ve bebişler.....

sitedeki tüm arkadaşların ve bebeklerin bayramı mübarek olsun inşallah daha nice bayramlara bizlerden harçlık isteyecekleri günlere, elimizi öpecekleri günlere...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…