herkese merhaba
kızlar nevra durmadan komik çığlıklar atıyor ..sizin bebişlerde durum nasıl .. çok gülüyorum .. bazen ayağına basmışlar gibi çığlıklar yükseliyor .. sonra kendine gülüyor
iyi günler kızlar nasılsınız... başladı mı tatiliniz... biz bu gece çıkıcaz yola.. yarın öğlen memlekette oluruz.. herkes oğluşumu bekliyo heyecanla...
ben hep olmasa da bırakıyorum... dediğin gibi yoksa işler kalıyo...
Cerencim bende nuby aldim diyer biberonlari hic sevmedi resmen kolaksiyonum var hos nuby de pek sevmiyor ama hic digilse onu tamaman reddetmedigünaydın kızlar ... kızıma nuby biberon aldım anne göğsüne en yakın olanı silikon başlıklı daha önceden cihcco nun kauçuk başılklısını kullanıyorduk ama küçüktü ve akışı yavaş olduğu için mi anne göğsüne çok alıştığı içinmi mamayı almıyordu .. amacım mama vermek değilde 5. aydan sonra azar azar pirinç unu falan verince gece biberonla veryim diyorum.. umarım bu biberonu tutar sorun yaşamayız ..
bu arada çok önemli bi sorum olucak ben hiç sütümü sağmadım gerçi süt sağma aletide almadım ben şu eski sistem olandan var.. biyere yemeğe gidiyoruz göğsümü çıkarıp vermeme gerekiyor sağıpta buzdolabında saklasam iyi olacak.. peki ben süt sağdığım zaman saklayacak kabım veya poşetim yok nasıl saklamamı önerirsiniz almam gerekiyormu gerçi kısa zamanlı saklıcam.. birde derin dondurucudamı saklıcam kaç gün saklanabiliyo..
12 gün sonra kızım 4. ay bitip 5. aydan gün alıcak ek gıdaya yani ilk milupanın süylü pirinç ununu denicem sizce ne zaman başlamalıyım tattırmaya ? sebze çorbalarına şeftali üzüm karpuz denedim bayıldı onlara suyu pek sevmiyor:) buğünde havuç denicem.. bakalım.. kusura bakmayın çok soru sormuşum öpüyorum hepinizi..
Sepetli bir besigimiz var bizimde tekerlekli her odada onunla beraberim mutfakta utu yaparken yemek yaparken tek sokamadigim yer banyobebekleriniz tek başına oynarken onları yalnız bırakıp ev işi falan yapıyomusunuz. ben vicdan azabı duyuyorum nedense uyanık olduğu her anımı onunla geçirmeye çalışıyorum ve bütün işlerim kalıyor. siz nasıl yapıyosunuz.
Tatlim alisiyorlar bir sekilde bende zorluyorum soyle boyle almaya basladi performans dusukte olsa zorluyorum.En basta alisverise disari gittigimde her yerde emzirememki mamayada azar azar alismalibiberondan suyu bile içemiyor ek gıdaları napcam bilmiyorum
varmı benim gibi? :78::78::44::44::18::18: :26::26: :97::97::97::98:
Kaucuk hic denemedim bak ben bir almadigim o kalmisti onuda deneyelim ne zormus ya biberona alistirmak.Bana ebem demisti 40 icinde biberona alistir diye alismadimmida alismiyo keratalarbaharcım benimkide biberon özürlü . pek sevmiyor .slikon kesinlikle almıyor. en son kauçuk damaksızı aldı .. genede çok severek içmiyor .. bazen rezene falan veriyorum ..zarzor bitiriyor.
Facededemi berabersiniz kizlar benide araniza alirmisinizz???????Canim kendiside mayis annelerinde face de takiliordu bir ara...baskada bi gorusmuslugum yada haberim yok malesef, ama hatirladigim kadariyla hersey yolundaydi.
Benimkide aynen hanimis ayaklar deyince ayaklar birbirine carpiyo cok tatlilar yaoğlum durmadan ayaklarını birbirine sürtüyor. sanırım yakında ateşi bulacak
Hepimizin genel sorunu biberona alistirmak aslinda alismasinidaFdilek sen çalışmıyordun galiba değilmi bizimkide biberon almıyor ilerde çok zorlanırsın gece mamalarında felan diyolar napıcazki acaba illa alılştırmakmı gerekiyor
Aslinda davem sutunle pirinc unu yapabiliriz yada anne sutuyle pirinc unlu mama yaparak besleye biliriz Bende yeni ögrendim böyle yapilabildigini hatta yogurt bile mayalaniyormus anne sutu yada devam sutu mamasiylaSünnetimizi yaptırdık,................
OLduda bitti masallah asker olur insallah.Bende eylulde tr ye gidicem yaptirmayi dusunuyorum
..............karaman81 buralara çok şey yazcaktım ama yazamadım canım. Yaptırmak için geç kalma canım.
ela-ada yaptırcaksan geç kalma,
erken yaptıran arkadaşlar iyiki erken yaptırmış... elifteke iyiki o zaman yaptırmışsın
Zonnetje kusma problemimiz yok bazen çok emdiğinde fazla sütü atası geliyor sırtüstü sıkıntı yoksa rahatladım.Senin kızada maşallah cok cok hımmm..
NEVRAA, FDilek sanırım herşeyi kaşıkla vercez gibi benimkisine bibreonu verdiğim zaman çktiğindeki miktarı çokmu geliyor ne hemen boğulma hareketi yapıyor, öksürüyor, ben panik tabii aşamadık ki bu durumu
sabahın bu güzel saatinden güzel bir pazar diliorum...
Ay benimkide aynen ya dil hep disarda kaplumba gibi cenesine degiyo dili cikarinca catliyorum gulerkenoğlumun yeni oyuncağı dili..... işaret parmağıyla ağzını kurcalarken diliini keşfetti ve dili artık sürekli dışarda :)))
herkese merhaba
kızlar nevra durmadan komik çığlıklar atıyor ..sizin bebişlerde durum nasıl .. çok gülüyorum .. bazen ayağına basmışlar gibi çığlıklar yükseliyor .. sonra kendine gülüyor
Sünnetimizi yaptırdık,................
..............karaman81 buralara çok şey yazcaktım ama yazamadım canım. Yaptırmak için geç kalma canım.
ela-ada yaptırcaksan geç kalma,
erken yaptıran arkadaşlar iyiki erken yaptırmış... elifteke iyiki o zaman yaptırmışsın
Zonnetje kusma problemimiz yok bazen çok emdiğinde fazla sütü atası geliyor sırtüstü sıkıntı yoksa rahatladım.Senin kızada maşallah cok cok hımmm..
NEVRAA, FDilek sanırım herşeyi kaşıkla vercez gibi benimkisine bibreonu verdiğim zaman çktiğindeki miktarı çokmu geliyor ne hemen boğulma hareketi yapıyor, öksürüyor, ben panik tabii aşamadık ki bu durumu
sabahın bu güzel saatinden güzel bir pazar diliorum...
herkese merhaba
iyi günler kızlar nasılsınız... başladı mı tatiliniz... biz bu gece çıkıcaz yola.. yarın öğlen memlekette oluruz.. herkes oğluşumu bekliyo heyecanla...
ben hep olmasa da bırakıyorum... dediğin gibi yoksa işler kalıyo...
herkese merhaba
iyibayramlar serapcım miniklerimizinm ilk bayramı:)) burayada bekleriz herzaman....
benim kzızm artık bilinçli olarak baş parmağını ağzına alıp emiyo..engellemelimiyim bilmiyorum ama emzik almadı böyle yapınca kendide sakinleşiyo...haaa bide çok şirin oluyo yaaa :))
Kızlar saolun şimdi biraz daha iyi.
Lokal anestezi ile oldu yarım saat sürdü belki daha fazla, ve sürekli çığlıklar attı, bağırdı ağladı yanımda götürdüğüm oyuncaklar, müzik öpüp koklamalar pek işe yaramadı, dr acıdan dolayı değil bizden dolayı böyle yapıyor dedi, babamız çok kötü oldu çünkü hep o kucağa aldığı için sürekli kucak istedi ....(((( ama((((.... neyse hala gözümün önüne geliyor
sünnet külotları diye brşey varmış çok işe yarıyor fitil ve şurubunu kremini düzenli kullancaz en kısa zamanda iyileşmesi için dua ediyorum. şimdi daha rahatladı gibi.
tatile giceceklere iyi tatiller, memleketine gideceklere bol bol memleket havası koklasınlar, yolunuz açık olsun.
3 gün önce emzğe alışmıştı ve bırakmadı çok işe yaradı bugünlerde...emzik yetmiyor çocuğa hem emzik hem parmak aynı anda emmek istiyor birde emzirirkende aynı şeyi yapmaya başladı sonradan da alışabiliyorlarmış diye düşünmeye başladım inşallah biberonla su içmeyi de başarırız
herkesin bayramı mübarek olsun,,bebişlerimizle sağlıklı ve güzel niceeeeeeeeeee bayramlar nasip olur inşallah..hepinizi öpüyorum..yarın memleket yolcusuyum inşallah
BEBEKLERİMİZİN İLK BAYRAMI
BİZLERİN EN MUTLU BAYRAMI..
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM .. ÖPÜYORUM
KUZULARRR YARIN BAYRAM MİNİKLERİMİZLE İLK BAYRAMIMIZ... HEPİNİZİN VE BEBELERİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUNNNNNN
herkesleri çok öpüyorum ben artık bayram süresince pek giremem görüşmek üzere kızlarrrr....
kızım bade ve ben....bayramdan sonra görüşmek üzere yuvaya dönüş yapalım burda da paylaşımlarımız olsun eskisi gibi..hepinizi seviyorum...tabi facede devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?