2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar, hepinizin bayramini kutlar yanaklarinizdan operiz bebecikleriniZle.
Bu bayram hepimiz icin cok ozel, ilk defa bebegimle bir bayram kutlayacagim, cok mutluyum...her bayram icimde ister istemez bir burkluk olur, bir kanadim kirik olurdu bebegimiz yok diye...oysa simdi okadar anlamliki bizim icin...hepiniz doya doya tadini cikarin bebeklerimizle bu ilk bayramimizin

Kızlaaar hepinize iyi bayramlar

sitedeki tüm arkadaşların ve bebeklerin bayramı mübarek olsun inşallah daha nice bayramlara bizlerden harçlık isteyecekleri günlere, elimizi öpecekleri günlere...:)

herkesin bayramı mübarek olsun,,bebişlerimizle sağlıklı ve güzel niceeeeeeeeeee bayramlar nasip olur inşallah..hepinizi öpüyorum..yarın memleket yolcusuyum inşallah

BEBEKLERİMİZİN İLK BAYRAMI
BİZLERİN EN MUTLU BAYRAMI ..
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM .. ÖPÜYORUM

kızım bade ve ben....bayramdan sonra görüşmek üzere yuvaya dönüş yapalım burda da paylaşımlarımız olsun eskisi gibi..hepinizi seviyorum...tabi facede devam :)

Son düzenleme:
Bebeğimle hepinizin bayramını kutluyoruz, Bebişlernizin ve sizlerin bayramı kutlu olsun, oğlumdan teyzelerine çiçek

hepinize iyi bayramlar kizlar Allah bebislerimizle evlatlarimizla yaslanmayi onlarla torunlarimizla nice bayramlar görmeyi nasip etsin..Nasil bebislerin bayramliklari hazirmi ben oglusuma papyonlu takim giydircem ayhh yesin annesi onu.Burada gurbet elde ne kadar bayram olursa esim ise gitti cocuklarim okula aldim bebegimi pc basina gectim.nEYSE BIZDE AKSAM KUTLUCAZ BAYRAMI

Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar..kızım bütün teyzelerinin ellerinden öpüyo..Harçlıklarınıda hesap numarası veriyorum oraya atarsınız dimi :)))))
İşte kızım ve bayramlıklarıı :)))

ben doktorumuza sordum benımkıde aynı elını tutuyorum dıger elını sokuyo onu tutuyorum dıgerını yanı resmen bılınclı doktorumuz dedıkı her buldugunu agzına sokar herseyı emmesıne ızın var elını dahıl ama sadece tek bır parmagı emıyorsa nazıkce cıkartıp emzık verın dedı...
yada emzık almıyorsa oyalayacaksın agzına sokabılecegı hafıf dıs kasıyıcılar var onları deneyebılırsın...

neden tek bir parmağı sokmasına izin vermeyeceğiz merak ettim?

biz hala oğlumun sünnetini iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz...
3 günde iyileşiyor diye yazmışlardı arkadaşlar :26:

herkeslerin bayramı mübarek olsun tek tek alıntılamadım...

fdilek kızına bayıldım çoookkkk şeker bayram şekeri yerim onu bennnn

Baharnaz
hala iyileşmedi kuzu çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda hallolur ya doktora bi sorsanız arayıp...

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar yorumlarınız için...
baharcım inş. geçer kıyamam yaa((
biblo bebek anında emzik veriyorum imkansız tutmuyo..kızım gezerken yada kendi kendine dururken ancak öyle oyalanıyo..dr.lar eğer 1 -2 yaşında yaparsa psikolojik olabilir diyolşar..şimdikini zamanla bırakırmış..

ciddimisin maşallah .. üşümedi dimi .. hep alışıklar ılık suda banyoya . deniz suyundan ürker gibi geliyor bana ..ben daha cesaret edip denize götürmedim hiç

benimki banyoda bile su sıcak yada soğuk olsa ağlamıyo iç çekiyo ,oyüzden suyu çok sevdi..zaten su süperdi ilk gün başka bi yerde yüzdük baktım su soğuk ve kalabalıktı orda sokmadım dün sıcaktı ve çok temizdi deniz..,kafasını sokmadım ama hemende havlusuna sardımm...çok keyifliydi ya hep özenirdim bebeğiyle denize girenlere:)

nevracım istanbulda deniz temiz ve hava burası kadar suıcak olmayabilir ama...

işte minik azra denizdee:))

Son düzenleme:
neden tek bir parmağı sokmasına izin vermeyeceğiz merak ettim?

bılsem zaten doktor olurdum :)
sanırım tek bır parmak emmek alıskanlık yapıyor parmak ve diş yapısını bozuyor..
Ayrıca benım eşimde hekım sadece onun bransı cocuk olmadıgı ıcın iş etıgı acısından yorum yapmıyor bız cocuk doktorumuz ne derse onu uygulamaya calısıyoruz..İnanın benımkıde elını hep agzına sokuyor ben cıkartıp emzık verıyorum o emzıgı fırlatıp tekrar elını skuyor el bırakması zor bır alıskanlık cunku daıma bızımle ama emzıgı bır sekılde bırakturmak daha kolay cocuk gelısımı uzmanlarıda bunu savunuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…