Kızlaaar hepinize iyi bayramlar
sitedeki tüm arkadaşların ve bebeklerin bayramı mübarek olsun inşallah daha nice bayramlara bizlerden harçlık isteyecekleri günlere, elimizi öpecekleri günlere...:)
herkesin bayramı mübarek olsun,,bebişlerimizle sağlıklı ve güzel niceeeeeeeeeee bayramlar nasip olur inşallah..hepinizi öpüyorum..yarın memleket yolcusuyum inşallah
BEBEKLERİMİZİN İLK BAYRAMI
BİZLERİN EN MUTLU BAYRAMI..
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM .. ÖPÜYORUM
KUZULARRR YARIN BAYRAM MİNİKLERİMİZLE İLK BAYRAMIMIZ... HEPİNİZİN VE BEBELERİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUNNNNNN
herkesleri çok öpüyorum ben artık bayram süresince pek giremem görüşmek üzere kızlarrrr....
kızım bade ve ben....bayramdan sonra görüşmek üzere yuvaya dönüş yapalım burda da paylaşımlarımız olsun eskisi gibi..hepinizi seviyorum...tabi facede devam :)
iyibayramlar serapcım miniklerimizinm ilk bayramı:)) burayada bekleriz herzaman....
benim kzızm artık bilinçli olarak baş parmağını ağzına alıp emiyo..engellemelimiyim bilmiyorum ama emzik almadı böyle yapınca kendide sakinleşiyo...haaa bide çok şirin oluyo yaaa :))
ben doktorumuza sordum benımkıde aynı elını tutuyorum dıger elını sokuyo onu tutuyorum dıgerını yanı resmen bılınclı doktorumuz dedıkı her buldugunu agzına sokar herseyı emmesıne ızın var elını dahıl ama sadece tek bır parmagı emıyorsa nazıkce cıkartıp emzık verın dedı...
yada emzık almıyorsa oyalayacaksın agzına sokabılecegı hafıf dıs kasıyıcılar var onları deneyebılırsın...
Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar..kızım bütün teyzelerinin ellerinden öpüyo..Harçlıklarınıda hesap numarası veriyorum oraya atarsınız dimi :)))))
İşte kızım ve bayramlıklarıı :)))
Eki Görüntüle 249279
azra dün ilk defa denize girdi...bayılıdı suya benim cadı:))
ciddimisin maşallah .. üşümedi dimi .. hep alışıklar ılık suda banyoya . deniz suyundan ürker gibi geliyor bana ..ben daha cesaret edip denize götürmedim hiç
neden tek bir parmağı sokmasına izin vermeyeceğiz merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?