2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biz hala oğlumun sünnetini iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz...
3 günde iyileşiyor diye yazmışlardı arkadaşlar :26:

sabredin canım...allah şifa versin...
azra dün ilk defa denize girdi...bayılıdı suya benim cadı:))

MAAŞALLAH AZRA YA....dilekcim devrim ada ile çok benziyorlar.....hatta oğluma elbise giydirsem aradaki farkı bulmakta zorlanırsın:)))))

iyi bayramlar kızlar :)

Bebeğimle hepinizin bayramını kutluyoruz, Bebişlernizin ve sizlerin bayramı kutlu olsun, oğlumdan teyzelerine çiçek

hepinizin ve bebislerinizin bayrami kutlu olsun kizlar :)

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun ... bebişlerimizinde ilk bayramı:))

İYİ BAYRAMLAR....

MAAŞALLAH AZRA YA....dilekcim devrim ada ile çok benziyorlar.....hatta oğluma elbise giydirsem aradaki farkı bulmakta zorlanırsın:)))))
hadii yaa merak ettim şimdii..yerim ben devrim adayıı.....benimki zaten aynı babaa..bende turuncu süssüz bişey giytdirsem erkeğe benzeten oluyo:)) saçlarıda iyice döküldü zatenn:)))

benim cadı meme ucunu ısırıyo 1 haftadır...diş çıkınca napcam bilmiyorumm...şimdi bile acıyo....zaten bi emme şekli varki dik durup emiyo görenler kopuyo haline:)) tam keyifci benim cadııııı

dilekkkk kızına bittim maşallaaahhh minişe onun denizde yüzüşüne kurban olurum ben... bu arada dik emiyor he tatlı minişşşşş

neden tek bir parmağı sokmasına izin vermeyeceğiz merak ettim?

canım o zaman parmak emmeye başlar. parmak emme çok zor bırakılan bi alışkanlıkmış.

dilek canım o kırmısı şapkalı deniz kızına bayıldımmm :) benim oğluşumda suyu pek seviyor. su sıcakda olsa soğukda olsa ağlamaz.içini çeker ve gayret eder dayanır ..suyun hatrına :) ben tabe ankarada yaşadığm için henüz deniz maceramız olmadı.seneye girecek artık.ama çook hevesim var benimde suya sokmaya!!

kıslar selamlar herkese..malum bayram.pek sık giremiyorum..gelen..giden..bizde geziyoruz..ekim sonunda düğünümüz var.ablam evleniyo.bu ara onun gelinlik işleriylede uğraşıyoruz.pek bi yoğunum anlıcağınız.öperim hepinizi bebişlerle birlikte.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

bebekleriniz dönmeye başladı mı? başladıysa kaçıncı aydan beri benim kızım 8 eylülde tam 4. ayını dolduracak yastıktan beline kadar kalkıyor ve pat yana düşüyor ama yattığı yerde sağına soluna dönmüyor.. kaçıncı aya kadar döner merak ettim ya da benim kızım çok mu tembel

dilekkkk kızına bittim maşallaaahhh minişe onun denizde yüzüşüne kurban olurum ben... bu arada dik emiyor he tatlı minişşşşş
2 aydan beri öyle emiyo..gaz sancısına iyi geliyodu karın karına durmak:)))
inşallah seneye gireriz bizde 5 dk. durduk zaten hastalanır diye korktum...suyu sevmeyen bebek çok zor oluyo..bizimkiler yazı bolbol banyo yaparak geçirdi..kışın heran yapamıycakk..geçen kucağımda yıkadım bayıldı resmen...:):)) duştan sonra eşime verdim bezini bağla dedim ters bağlamış koptum yaaaa:)))

ablana mutluluklar dilerim tatlı telaş içindesiniz...
günaydınn ceren...benim kızım popoyu kaldırıp sırt üstü atıyo kendini yanada keyfi gelirse dönüyo..her bebek farklı oluyo..benimki mesela tam yüzüsytü dönmedi hiç.
[oyyy maşallah sanaaaaa

sağol canımmm..

FDilek süslünün deniz macerası başlamış Maşallah ona. seneye İnşallah kollarını bacaklarını suda çırpar durur
duncan dra götürdk iyileşiyormuş :)
saol Ela-ada
NEVRAA bizde İnşalalh seneye denize sokarız canım. Ama İstanbulda olmaz bu galiba.
Cerenliyağmur senin bebeğin canım oturarak emekleyebilir :)
bizimkinin yüzüstü emekleyeceği kesin gibi sürekli yüzüstü dönmeye çalışıyor. 1 haftadır filan dönüyor korkuyorum hem tam dönemediği anlar için hemde yarası için o yüzden sürekli kontrol altında tutuyorum yanlış zamanda başladı yada işte bu yüzden sünnete geç kalmışız diye düşünüyorum :) iyileşsin sanırım sırtüstü hiç gelmiycek yüzükoyun uyumak istiyor ısrarla varmı sizlerde?

yastık kullanmayı bıraksakmı artık

fdilek canım benim kızımda saat yönünde dönüyor sırt üstü ama yüzüstü hiç dönmedi.. denize girmiş azra .. benim kızım suyu çok seviyor umarım denizide çok sever anası denizli memleketen denizsiz kurak bi yere geldi yazın izmire gidince hiç çıkarmıcam sudan..eşimle kuveti doldurup içinde yüzdürüyoruz

bahranaz canımm enese çok geçmiş olsun sünnet olmuşsunuz şimdi geçmişe baktım ,,en kısa zamanda iyleşir inş. kesin oturarak emeklicek çok tembel ama çok dilli bi kız olucak hiç susmuyor ne anlatıyor neyi şikayet ediyor neye seviniyor merak ediyorum çığlıkları evi inletiyor ama mutluluk çığlıkları birde gündüz uykumuz yok oldu bu aralar sadece geceleri uyuyoruz maşallah sürekli kucak istiyor gücüm kalmadı valla.. daha yüzüstü dönmedi bakalım bekliyorum umarım bu aydan sonra döner cadı defne beren.....:84::84::84::84:

deniz maceramız başladı ama kısa sürecek artık seneye devam ederiz inşallah...
Daha bugün yastık olayını düşündüm acaba kullansammı diye..40 ı çıkana kadar minik yastık kullandım sonra bıraktım gece kusmaları bitince..şimdi rahat uyuyo ama yastıksız sağlıklımı bilmiyorum..Dr.a sorayım diyodum..Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimm..
benimki yüzüstü durmayı hiç sevmiyo..Duruncada kusuyo çoğunlukla mide dolu olduğu için rahatsız oluyo galiba...Enesi dönmek issterken düşündüm içim acıdı çabucak iyileşirde rahar hareket eder inşallah..

bahar bebekleri suyu seviyo maşallah... bende seneye deavmlı denize götüreyim diyorum..Evin balkonunada şişme havuz alıcam onlarda güzel oluyo yazın..Her istediğinde oynasın sudaa...

ben yastık konusunu sormuştum doktora çok ince bir yastık olabilir ama çok da gerek yok demişti. benim oğlumda bikaç haftadır denize giriyo önce bi irkiliyo ama sonra bayılıyo resmen hiç sesini çıkarmıyo.

sağol cevabın için canım...rahat yattığının farkındayım ama zararlımı diye merak ediyodum... benimkide ilk bi irkiliyo..ben kafasını sokmuyorum,sendemi öyle yapıyosun???

sağol cevabın için canım...rahat yattığının farkındayım ama zararlımı diye merak ediyodum... benimkide ilk bi irkiliyo..ben kafasını sokmuyorum,sendemi öyle yapıyosun???

evet bende kesinlikle yüzüne su sıçratmamaya bile dikkat ediyorum. ağzına falan kaçmasın sonuçta ne kadar temiz olabilir. omuzlarına kadar sokuyorum 10 dakika falan güneşin çok etkili olmadığı saatlerde.

oğlum 3 gündür çok huysuz. diş mi çıkartacak acaba diye düşünüyorum. sanırım biraz da üşütmüş. dün burnu akıyordu. bugün biraz daha iyi. oyuncaklarıyla oynuyor en azından. bugün teyzesi geldi. playskool kelebek emekleme arkadaşım ve çıngıraklı patikler almış. oğlum bayıldı.

haklısın onların bağışıklığı hazır değil daha tamamen girmeye:)))

dolaba konulan dişlikten aldınmı canım o soğukya ferahlatıyomuş...benim kızda oyuncaklara bayılıyo..

Kenan Doğulu - Şans Meleğim HD 2011 YepYeni Tek Parça - YouTube
bu şarkıya bayılıyo kızım kucağımda zıpzıp zıplıyoo:))) şans meleğimmm benimmmm

dolaba konulan dişlikten var. bu arada vbenim oğlum de o şarkıyı çok seviyor. bir de atiyenin güzelim şarkısıyla çılgınca dans ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…