2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar sizin bebişler gelmiş ne güzel allah analı babalı büyütsün ben allah izin verirse eylül sonu doğum yapıcam sizden ricam göztepe ssk da doğum yapanınız varmı ben sezeryan olucam zorunlu dikişi nasıl yapıyolar nasıl doğumhanesi çok merak ediyorum yoksa zeynep kamilemi gitsem bilemedim beni aydınlatırmısınız bilginiz varsa şimdiden saolun allaha emanet olun

herkese güzel pazarlar...
bayram tatili bitiyor bugün son gün , babamız hep evdeydi 9 gündür . nekadar alışmıştım .. yarın onada bana zor olacak ..
Allah çalışan annelere de kolaylık versin

nasılsınız kızlarrr?? yarın kı<ımın aşıları var..rotavirüs ağızdan yapılıyo ve kızımın kusmaması lazım..stres sardı şimdidenn.:ssss

oğlum çok huysuzlaştı ((( dün gece belki 20 defa uyandı, emdi, ağladı.... hiç uyuyamadım. neden böyle yapıyor bilmiyorum. diş yüzünden mi acaba??? görünürde diş de yok ama.

herkese güzel pazarlar...
bayram tatili bitiyor bugün son gün , babamız hep evdeydi 9 gündür . nekadar alışmıştım .. yarın onada bana zor olacak ..
Allah çalışan annelere de kolaylık versin

nasılsınız kızlarrr?? yarın kı<ımın aşıları var..rotavirüs ağızdan yapılıyo ve kızımın kusmaması lazım..stres sardı şimdidenn.:ssss

Selam kizlar,

Nevracim, sanada zor olucaktir elbette ama esine daha bir zor bence, dusunsene butun bayram tatili boyunca sizinleydi, kiziyla nasilda opusup kaynasmistirlar, yarin kalk git ise, cok fena dokunu rinsana:)

Dilekcim, benim kizimin asilarida sali gunu, afakanlar basiyo beni kac gundur(( aglamasina cok uzuluyorum, birde birkac gun acayip huysuzluk yapiyor, hayirlisi olsun bakalim, sanda kolay gelsin canimm

merhaba arkadaşlar nasılsınız tatilde giremedim internete 11 gün tatil yaptım yarın iş var oğlumla negüzel birlikkteydik((

yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...

yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...

evet canım zor oluyo ama herşey onlar için benim tek şansı annemin bakıyo olması

evet canım zor oluyo ama herşey onlar için benim tek şansı annemin bakıyo olması

hangisi daha doğru bilemiyorum. annesi yanında olup daha azıyla yetinmesi mi yoksa biraz daha rahat ama bakıcıda büyümesi mi benim için söylüyorum siz şanslısınız ne güzel.

Son düzenleme:

arzucum çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum..ben henüz işe başlamadım.bir müddet daha evdeyim. sonrasındada annem bakıcak ama inan ne olursa olsun insan bebeğinden ayrılmak fikrine hiç sıcak bakmıyor. eminim bakıcı seçerken epey incelemişsindir. inşallahda bebeğine çok iyi bakacaktır. kalbini ferah tutki kolay geçsin günler.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur zaman çabuk geçer. vicdan azabı duyuyorum başkasına bıraktığım için

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur zaman çabuk geçer. vicdan azabı duyuyorum başkasına bıraktığım için
Ben bir hafta çalışıp;tekrar izne ayrıldım.Annem baktığı için çok huzursuz olmadım.Yeniden başlayınca bakıcıyla olacak.Allah ona da sabır versin.Bana katlanması da kolay olmayacak.

herkese selam...
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yarın işbaşı yapıcaklara allah kolaylıklar ve sabır versin....
şööyle bir bakıyım dedim kimsecikler yok...
kendinize iyi bakın..iyi geceler.....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız tatilde giremedim internete 11 gün tatil yaptım yarın iş var oğlumla negüzel birlikkteydik((

Selam kizlar,

Yarin ilk calisma gununuzmus( endiselerinizi, mutsuzlugunuzu cok iyi anliyorum..
Ben isyerinde 2 ci haftami bitirdim yarin 3 e basliyorum..
ilk gun bir felaketti, cok mutsuzdum, dokunsalr aglicaktim,
halbuki bebegimde emin ellerde, ablam bakiyor(el bebek gul bebek)
ama gelde bunu gonlume anlat...
isyerinden eve nasil geldigimi hatirlamiyordum, sadece bebegime kavusmaya odaklanmistim:)))
kokladim kokladimmm butun aksam sarildim:))) burnumu ceke ceke agladim:))
aglamalarim 1 hafta surdu...

INANIN, ilk 2 gun en zor olani...sonrasinda alisiyorsunuz bir sekilde yavas yavas...
Umarim cok zor olmaz yarin ilk ayrilik
opuyorum miniklerinizi, Rabbim yardimciniz olsun

herkese selam...
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yarın işbaşı yapıcaklara allah kolaylıklar ve sabır versin....
şööyle bir bakıyım dedim kimsecikler yok...
kendinize iyi bakın..iyi geceler.....

Seninde gecmis bayramin kutlu olsun canim, iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…