selam kıslar :))
kuzuuuuuu nabersin ama biz senle hiç denk gelemios özledim ben seniiiii
nasılsınız kızlarrr?? yarın kı<ımın aşıları var..rotavirüs ağızdan yapılıyo ve kızımın kusmaması lazım..stres sardı şimdidenn.:ssss
herkese güzel pazarlar...
bayram tatili bitiyor bugün son gün , babamız hep evdeydi 9 gündür . nekadar alışmıştım .. yarın onada bana zor olacak ..
Allah çalışan annelere de kolaylık versin
nasılsınız kızlarrr?? yarın kı<ımın aşıları var..rotavirüs ağızdan yapılıyo ve kızımın kusmaması lazım..stres sardı şimdidenn.:ssss
yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...
evet canım zor oluyo ama herşey onlar için benim tek şansı annemin bakıyo olması
yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...
arzucum çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum..ben henüz işe başlamadım.bir müddet daha evdeyim. sonrasındada annem bakıcak ama inan ne olursa olsun insan bebeğinden ayrılmak fikrine hiç sıcak bakmıyor. eminim bakıcı seçerken epey incelemişsindir. inşallahda bebeğine çok iyi bakacaktır. kalbini ferah tutki kolay geçsin günler.
Ben bir hafta çalışıp;tekrar izne ayrıldım.Annem baktığı için çok huzursuz olmadım.Yeniden başlayınca bakıcıyla olacak.Allah ona da sabır versin.Bana katlanması da kolay olmayacak.teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur zaman çabuk geçer. vicdan azabı duyuyorum başkasına bıraktığım için
merhaba arkadaşlar nasılsınız tatilde giremedim internete 11 gün tatil yaptım yarın iş var oğlumla negüzel birlikkteydik((
herkese selam...
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yarın işbaşı yapıcaklara allah kolaylıklar ve sabır versin....
şööyle bir bakıyım dedim kimsecikler yok...
kendinize iyi bakın..iyi geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?