teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur zaman çabuk geçer. vicdan azabı duyuyorum başkasına bıraktığım için
kızlar bugün anadizi aldık
BABY LOVE UYKU TULUMU
bu üründen .. bunlardan kullanan varmı hafif eğimli gibi oturmuyor tm ama hafif kaykılıyor sanki .bir zararı olurmu
kızlar bugün anadizi aldık
BABY LOVE UYKU TULUMU
bu üründen .. bunlardan kullanan varmı hafif eğimli gibi oturmuyor tm ama hafif kaykılıyor sanki .bir zararı olurmu
Rapu naber seker???
Ablan evleniyormus, neguzel tatli telas icindesinizdir
Kolay gelsin cnm size
iyi kuşum ya evet düğün 29 ekimde ama ablam antalyada yaşadığı için buraya çok sık gelemiyor o yüzden o geldikçe koştur koştur halletmeye çalışıos :)
hayirlisi olsun ablan icin, cok mutlu olur insallah.
Sanada zor oluyordur cok fazla gorusememeniz uzaklik acisindan...
Gonuller bir olsun derler genelde ama insan birbirini sarip sarmalamayincada hasret giderilmiyor bazen:))
evet canım ya malesef öyle..artık evlenip tamamen yerleşiyor oralara..bende çoooook mutlu olsun istiyorum tüm kalbimle
günaydın herkese. bu sabah oğlumun bezinde küçük bir pembelik gördüm. idrarından çıkmış. neden olabilir bilmiyorum. dr.a mı götürsem ki??? bir de dünden beri kakası eskisi gibi su gibi değil. minik yuvarlak parçacıklar var ve çok zorlanıyor yaparken. şeftali kabızlık yapar denmişti. acaba verdiğim şeftaliden mi oluyor ki???
günaydın herkese. bu sabah oğlumun bezinde küçük bir pembelik gördüm. idrarından çıkmış. neden olabilir bilmiyorum. dr.a mı götürsem ki??? bir de dünden beri kakası eskisi gibi su gibi değil. minik yuvarlak parçacıklar var ve çok zorlanıyor yaparken. şeftali kabızlık yapar denmişti. acaba verdiğim şeftaliden mi oluyor ki???
huyları dönem dönem değişiyo galiba..benimkide gece uyanmazı artık 3-4 kere uyanıyo...bezinde pembe leke görmüşsün ben hiç rastlamadım canım...oğlum çok huysuzlaştı((( dün gece belki 20 defa uyandı, emdi, ağladı.... hiç uyuyamadım. neden böyle yapıyor bilmiyorum. diş yüzünden mi acaba??? görünürde diş de yok ama.
biz atlattık darısı başınaa canımmmöSelam kizlar,
Dilekcim, benim kizimin asilarida sali gunu, afakanlar basiyo beni kac gundur(( aglamasina cok uzuluyorum, birde birkac gun acayip huysuzluk yapiyor, hayirlisi olsun bakalim, sanda kolay gelsin canimm
Allah sabır versinnn canımm..yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?