2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar :)
Uzun zaman oldu, öncelikle geçmiş bayramLARınızı sevgiyle kutlarım. Bu aralar oldukça yoğunum, bir konuda bilgilendirmek, daha doğrusu çağrı yapmak için uğradım. Kuzey'in artık kullanmadığımız eşyalarını (kıyafet, oyuncak vs) paylaşıyordum. Bir kısmı Ankara'da bir kısmını da Antalya'ya gönderdim. Derkn iş büyüdü. Bu konuda hem ihtiyaç görmek hem de tüketim fazlalığını önlemeye katkıda bulunmak adına bir zincir kuruldu. Çeşitli vasıtalarla ilanlar çıkıyoruz veya eş dost ile ulaştırıyoruz. Ne mutlu ki o zincir büyüyor. Bebeklerimizin 4. ay civarı olduğu şu günlerde artık kullanmadığınız (giysi başta olmak üzere) ne varsa ihtiyacımız var. Aklıma hemen burası geldi. İhtiyaç sahiplerinin bir kısmı İstanbul'da ama çoğu Ankara'da. İstanbul'daki annelerle iletişimi direk sağlayabilirim, Ankara'daki anneler için ise bir havuz oluşturup eşit dağıtımı planlıyorum.
Bu arada bu iş biraz aldı başını gitti, o muhtaç ailelerin anne, babalarına da giysi yardımları gidiyor. Çocuklara da oyuncak. Ben 36 beden (artık giremeyeceğimi biliyorum) kıyafetlerimi yönlendiriyorum, bir de gebe kıyafetlerimi.
Bu konuda çorbada tuzunuz bulunsun isterseniz eğer lütfen bana nihanaltinsoy@hotmail.com adresinden veya facebook'tan ulaşın.
Sevgi & Keyifle...

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur zaman çabuk geçer. vicdan azabı duyuyorum başkasına bıraktığım için

lütfen vicdan azabı duyma tatlım.ne yapalım onların gelecekleri güzel olsun diye çalışıyoruz.nete girebilirsen buraya gel..kafanı dağıt..

kızlar bugün anadizi aldık
BABY LOVE UYKU TULUMU
bu üründen .. bunlardan kullanan varmı hafif eğimli gibi oturmuyor tm ama hafif kaykılıyor sanki .bir zararı olurmu

bu aydan sonra bi zararı olacağını sanmıyorum canım.

kızlar bugün anadizi aldık
BABY LOVE UYKU TULUMU
bu üründen .. bunlardan kullanan varmı hafif eğimli gibi oturmuyor tm ama hafif kaykılıyor sanki .bir zararı olurmu

4 cu aylarini bitirdiler canim, biraksak oturucaklar kucagimizda zaten:))
Aldigin bu anadizinde hafif egimlide olsa yatmasinin bi sorun olucagini sanmiyorum, buyudu tosuncuklarimiz masallah

Rapu naber seker???
Ablan evleniyormus, neguzel tatli telas icindesinizdir
Kolay gelsin cnm size

iyi kuşum ya evet düğün 29 ekimde ama ablam antalyada yaşadığı için buraya çok sık gelemiyor o yüzden o geldikçe koştur koştur halletmeye çalışıos :)

iyi kuşum ya evet düğün 29 ekimde ama ablam antalyada yaşadığı için buraya çok sık gelemiyor o yüzden o geldikçe koştur koştur halletmeye çalışıos :)

hayirlisi olsun ablan icin, cok mutlu olur insallah.
Sanada zor oluyordur cok fazla gorusememeniz uzaklik acisindan...
Gonuller bir olsun derler genelde ama insan birbirini sarip sarmalamayincada hasret giderilmiyor bazen:))

hayirlisi olsun ablan icin, cok mutlu olur insallah.
Sanada zor oluyordur cok fazla gorusememeniz uzaklik acisindan...
Gonuller bir olsun derler genelde ama insan birbirini sarip sarmalamayincada hasret giderilmiyor bazen:))

evet canım ya malesef öyle..artık evlenip tamamen yerleşiyor oralara..bende çoooook mutlu olsun istiyorum tüm kalbimle

evet canım ya malesef öyle..artık evlenip tamamen yerleşiyor oralara..bende çoooook mutlu olsun istiyorum tüm kalbimle

herkes yerinde mutlu olsun temennisinde bulunmaktan baska caremiz yok sanirim:))
Sizinde antalyada bir kapniz olmus olur, tatile gidersiniz arada neguzel:)

Ben kaciyorum cnm ise gidicem sabah, baya telasli oluor sabahlarimiz artik, uyandir giydir sar sarmala teyzesine postalama:))
hadi optum ii geceler

günaydın herkese. bu sabah oğlumun bezinde küçük bir pembelik gördüm. idrarından çıkmış. neden olabilir bilmiyorum. dr.a mı götürsem ki??? bir de dünden beri kakası eskisi gibi su gibi değil. minik yuvarlak parçacıklar var ve çok zorlanıyor yaparken. şeftali kabızlık yapar denmişti. acaba verdiğim şeftaliden mi oluyor ki???

canım o pembelik bizdede uzun zamandır ara ara geliyo. doktora her götürüşümde soruyorum bebek susuz kalmıştır büyük ihtimalle diyo. bebeğe biraz su verebilirsin ve kendinde bol su iç yani bana öyle demişti doktorumuz. idrar tahlili de verdik bu nedenle ama hiç bişey çıkmadı. çok terlediği zamanda olurmuş yani vücudundan su attığında.

karaman bu arada doktora sorarsan burayada yazarmısın cevabını belki farklı bi nedeni vardır bende faydalanmış olurum.

canım şeftaliyi hergün verme.iki günde bir veriyorum bende. cidden kabızlık yapıyor..

arzuayten naber tatlım. nasıl geçti sabahın

Herkese selam arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun bilgisayara ancak işte oturabildim hepiniz iyisinizdir inş.

merhaba arkadaşlar nasılsınız işe gittim şimdi süt iznimi kullanmaya geldim eve:)

oğlum çok huysuzlaştı ((( dün gece belki 20 defa uyandı, emdi, ağladı.... hiç uyuyamadım. neden böyle yapıyor bilmiyorum. diş yüzünden mi acaba??? görünürde diş de yok ama.
huyları dönem dönem değişiyo galiba..benimkide gece uyanmazı artık 3-4 kere uyanıyo...bezinde pembe leke görmüşsün ben hiç rastlamadım canım...
Selam kizlar,
Dilekcim, benim kizimin asilarida sali gunu, afakanlar basiyo beni kac gundur(( aglamasina cok uzuluyorum, birde birkac gun acayip huysuzluk yapiyor, hayirlisi olsun bakalim, sanda kolay gelsin canimm
biz atlattık darısı başınaa canımmmö
yarın işe başlıyorum bende ve inanılmaz stresliyim. ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam bakıcı da ilk defa bensizken bakacak oğluma... korkuyorum... endişeliyim... mutsuzum...
Allah sabır versinnn canımm..

sabah aşımızı yaptırdık..az ağladı kızım ,bende tetanozu yaptırdımm..ikimizde aşılıyız şuan:)))
kızım 65 cm ve 6880 kg ayına göre normal dedi ebemiz sizce nasıl arksdaşlar??

şimdi gülüyo oynuyo huysuz değil inş. ateş ağrı yapmaz

Kızlar günaydın; çok dertliyim ben ya( Bayram tatilini uzatayım,annemlerde kalayım dedim biraz.Kalmaz olaydım.Babam kızıma sardırdı.Ben çocuğu sakındıkça üzerine gidiyor.Bebek ayaklarını oynatıyorya;geçmiş karşısına o da aynını yapıyor.Yapma baba senin ayağı kadar vücudu var onun dedim darıldı gitti.Annem de bana yükleniyor.3 aylık bebek bu;ben mi söyleyeceğim;kendi ailem üstelik.Keşke gitseydim dün eşimle.Azıcık dinlenirim,annem bakar bize diye düşünmüştüm.Burnumdan geldi.

Bide bişy soracağım size;mama kullanan anneler,hangisini tercih ediyorsunuz.Aptamil kullanıyorum ben ama fazla yağlı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…