bu aydan sonra bi zararı olacağını sanmıyorum canım.
4 cu aylarini bitirdiler canim, biraksak oturucaklar kucagimizda zaten:))
Aldigin bu anadizinde hafif egimlide olsa yatmasinin bi sorun olucagini sanmiyorum, buyudu tosuncuklarimiz masallah
hangisi daha doğru bilemiyorum. annesi yanında olup daha azıyla yetinmesi mi yoksa biraz daha rahat ama bakıcıda büyümesi mibenim için söylüyorum siz şanslısınız ne güzel.
herkese selam...
geçmiş bayramınız kutlu olsun...
yarın işbaşı yapıcaklara allah kolaylıklar ve sabır versin....
şööyle bir bakıyım dedim kimsecikler yok...
kendinize iyi bakın..iyi geceler.....
Selam kizlar,
Yarin ilk calisma gununuzmus( endiselerinizi, mutsuzlugunuzu cok iyi anliyorum..
Ben isyerinde 2 ci haftami bitirdim yarin 3 e basliyorum..
ilk gun bir felaketti, cok mutsuzdum, dokunsalr aglicaktim,
halbuki bebegimde emin ellerde, ablam bakiyor(el bebek gul bebek)
ama gelde bunu gonlume anlat...
isyerinden eve nasil geldigimi hatirlamiyordum, sadece bebegime kavusmaya odaklanmistim:)))
kokladim kokladimmm butun aksam sarildim:))) burnumu ceke ceke agladim:))
aglamalarim 1 hafta surdu...
INANIN, ilk 2 gun en zor olani...sonrasinda alisiyorsunuz bir sekilde yavas yavas...
Umarim cok zor olmaz yarin ilk ayrilik
opuyorum miniklerinizi, Rabbim yardimciniz olsun
günaydın herkese. bu sabah oğlumun bezinde küçük bir pembelik gördüm. idrarından çıkmış. neden olabilir bilmiyorum. dr.a mı götürsem ki??? bir de dünden beri kakası eskisi gibi su gibi değil. minik yuvarlak parçacıklar var ve çok zorlanıyor yaparken. şeftali kabızlık yapar denmişti. acaba verdiğim şeftaliden mi oluyor ki???
canım şeftaliyi hergün verme.iki günde bir veriyorum bende. cidden kabızlık yapıyor..
arzuayten naber tatlım. nasıl geçti sabahın
Bide bişy soracağım size;mama kullanan anneler,hangisini tercih ediyorsunuz.Aptamil kullanıyorum ben ama fazla yağlı sanki.
bakıcının kucağında bırakıp evden çıkarken kötü oldum ama okula gidince biraz havam değişti arkadaşlara fotoğraflarını falan gösterdim. çalışmak iyi gelecek galiba banada. ama zannettiğim kadar zor olmadı. eve döndüm çok şükür oğlumlayımmm:)
Bizde Aptamil mama kullanıyoruz canım banada mama yapılınca kokusu hoş gelmiyor ama piyasadaki mamalardan en iyisi diye bu mamayı tercih ettik benimde bi sorum olacak mama kullanan annelerden sizin bebek kaç aylık mamayı kaç saatte ve miktarı (cc-ml) veriyorsunuz?
sabah aşımızı yaptırdık..az ağladı kızım ,bende tetanozu yaptırdımm..ikimizde aşılıyız şuan:)))
kızım 65 cm ve 6880 kg ayına göre normal dedi ebemiz sizce nasıl arksdaşlar??
şimdi gülüyo oynuyo huysuz değil inş. ateş ağrı yapmaz
sağol canım..darısı başınıza...aşıya giderken eşimle kendimizi suçlu hissediyoruz resmen..Sonrada anlayacak gibi kızım senin sağlığın için diyoruz :)))Geçmiş olsun cnm;bizimde bir hafta kaldı aşıya;ben de tetanoz olacağım.bu 3.doz;son yani.Normal tabi;maşallah kuzuna:))
kızlar üzülmeyin desemde zordur eminim am aalışacaksınız..Ben kzızm çok uyuyunca bile özlüyorum sizi düşünemiyorummmerhabalar herkese
geçmiş bayramınız mübarek olsun
bugün çalışmaya başladım bende ve inanılmaz zor kaçıcam birazdan sizin yazılarınızı okuyunca başladım tekrar ağlamaya off kuzumu özledim
Canım;benim kızım 3,5 aylık;doğduğundan beri mama destekli gidiyorum.Geceleri vermiyorum;emiyor;günde 2-3 kere ortalama;90cc yetiyor.Ne yazıkki sütüm azalmaya başladı artık.6. aya kadar yetsin diye uğraşıyorum.Görsen damacanayla geziyorum ama olmayınca olmuyor.
Benimde oğlum 3,5 aylık ayımız aynıymış bende doğumdan beri mamayla destekliyoruz benimde çok sütüm olmadı aslında sütüm yok dememek gerekiyormuş canım sütünün azaldığını nasıl anladın ben makinayla sağıyorum fazla gelmiyor bebeğin çekimi makinadan daha iyiymiş galiba sütün az olması genetik-üzüntü-strese bağlıymış oda elimizde değilki
saol canım yorumun için .. Bizde bazen hafif kaykılarak tutabiliyoruz. Hep sopa gibi tutamıyor insan .. Zaten düz tutsanda belini kafasını öne itip oturmaya çalışıyor şimdidennevra anadizin gayet güzel tatlım ben büşrayı o eğimden bile fazla kucağımda oturtuyorum artık...
[...
bakıcının kucağında bırakıp evden çıkarken kötü oldum ama okula gidince biraz havam değişti arkadaşlara fotoğraflarını falan gösterdim. çalışmak iyi gelecek galiba banada. ama zannettiğim kadar zor olmadı. eve döndüm çok şükür oğlumlayımmm:)
simgesel cnm benim oğlumun ayın 11'inde 4 ayı bitecek bende çalıştığım için dr.tavsiyesiylr günde bir kez mama veriyoruz dr.umuz bana 90 la başla dedi.bende öyle yaptım ama 90 yetmiyor 120cc veriyoruz biz.sütünün azaldığını yazmışssın benimde azaldı sağmakla olmuyor 6 ayına kadar emzirebilsem şükredeceğim.
Kızlar ben oğlumu çok özlüyorum gün geçtikçe alışacağıma dahada çok özlemeye başladım napıcam ben yaa.Akşamı iple çekiyorum :84:
haydi gözün aydın ilk günü atlattın.
ama seninde daha ilk günlerin kuzu..başlar başlamaz bayram tatili girdi araya ondan.onsekizinde raporum bitiyor benimde..bi ara seni arıcam süt sağma saklama vs..ne zaman müsaitsin..
Herkese merhaba arkadaşlar....
Hamilelik dünemim boyunca yorumlara katılmasamda sayfadaki varlığımı hatırlayacak arkadaşlar vardır diye umuyorum...
05-05-2011 tarihinde tatlı oğlumu kollarıma aldım ve hayatım tümüyle değişti... o günden beri hiç ayrılmadık.... ama bugün iş başı yaptım ve onsuz geçen ilk mesaim saat 18:30 itibariyle son bulacak ve onu tekrar kollarıma alacağım...
İşte geçen bu ayrılık saatlerinde yine forumu takip edip sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışacağım; ancak bu sefer sadece okumakla kalmayıp iş müsaitliğime göre yorum da yapmaya çalışacağım...
Umarım paylaşımlarınıza beni de dahil eder, ayrılık saatlerinin kabul edilebilir olmasında bana yardımcı olursunuz....
sabah aşımızı yaptırdık..az ağladı kızım ,bende tetanozu yaptırdımm..ikimizde aşılıyız şuan:)))
kızım 65 cm ve 6880 kg ayına göre normal dedi ebemiz sizce nasıl arksdaşlar??
şimdi gülüyo oynuyo huysuz değil inş. ateş ağrı yapmaz
kız yazını okurken gözlerim doldu aynısını yaşamış gibi oldum Rabbim sizlere kolaylıklar versin canlarım yaa....
Sagolasin Duncanim, basa gelen cekilir napalim, evlatlarimiz icin hepsi
merhabalar herkese
geçmiş bayramınız mübarek olsun
bugün çalışmaya başladım bende ve inanılmaz zor kaçıcam birazdan sizin yazılarınızı okuyunca başladım tekrar ağlamaya off kuzumu özledim
Bizde Aptamil mama kullanıyoruz canım banada mama yapılınca kokusu hoş gelmiyor ama piyasadaki mamalardan en iyisi diye bu mamayı tercih ettik benimde bi sorum olacak mama kullanan annelerden sizin bebek kaç aylık mamayı kaç saatte ve miktarı (cc-ml) veriyorsunuz?
Canım çalışan bütün annelerimize Allah sabır versin benim kendi annem baktığı halde bırakıp işe giderken içim acıyor tek tesellim ben oğlum için çalışıyorum onun geleceği için sende böyle düşün
Herkese merhaba arkadaşlar....
Hamilelik dünemim boyunca yorumlara katılmasamda sayfadaki varlığımı hatırlayacak arkadaşlar vardır diye umuyorum...
05-05-2011 tarihinde tatlı oğlumu kollarıma aldım ve hayatım tümüyle değişti... o günden beri hiç ayrılmadık.... ama bugün iş başı yaptım ve onsuz geçen ilk mesaim saat 18:30 itibariyle son bulacak ve onu tekrar kollarıma alacağım...
İşte geçen bu ayrılık saatlerinde yine forumu takip edip sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışacağım; ancak bu sefer sadece okumakla kalmayıp iş müsaitliğime göre yorum da yapmaya çalışacağım...
Umarım paylaşımlarınıza beni de dahil eder, ayrılık saatlerinin kabul edilebilir olmasında bana yardımcı olursunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?