kızlar oğlum 26 mayısta doğdu şuan parmaklarını ağzından cıkarmıyor ıkı elını bırden ağzına sokup şapır şapır emiyor acaba dişimi çıkaracak?bılgısı olan varmı acaba?
merhaba ; seni hatırlamadım . ama hoşgeldin ..
bebeğin 4 aylık olmuş bugün maşallah . ilk günün kolay geçmiştir inşallah .Allah yardım etsin zor
Hadi gecmisler olsunn, kilosuda gayet normal canim...tombik bir bebek olmayacak belli, narin azramiz bizim
Cok zor canim evet
Zor bir gunun ardindan kavustun hadi oglusuna, Rabbim vericektir sabrini bize
Canim benim kizim 4 ayini bitirdi, yaklasik 1 ayi geckin gunde toplam 4 veya 5 kez 4 saat aralikli 180 cc mama veriyorum, gece vermiyorum hic.
Sagolasin simgecim, Allah sanada versin cnm sabrini, aynen dedigin gibi bebelerimizin gelecegi icin gayret ediyoruz.
Merhaba canim, Allah bagislasin oglunu, nickin tanidik geliyor bana fakat hic sohbet etmedik sanirim. Insallah senide aramizda gruruz bundan sonra, kolay gelsin cnm sanada.
kızlar oğlum 26 mayısta doğdu şuan parmaklarını ağzından cıkarmıyor ıkı elını bırden ağzına sokup şapır şapır emiyor acaba dişimi çıkaracak?bılgısı olan varmı acaba?
simgesel cnm benim oğlumun ayın 11'inde 4 ayı bitecek bende çalıştığım için dr.tavsiyesiylr günde bir kez mama veriyoruz dr.umuz bana 90 la başla dedi.bende öyle yaptım ama 90 yetmiyor 120cc veriyoruz biz.sütünün azaldığını yazmışssın benimde azaldı sağmakla olmuyor 6 ayına kadar emzirebilsem şükredeceğim.
Kızlar ben oğlumu çok özlüyorum gün geçtikçe alışacağıma dahada çok özlemeye başladım napıcam ben yaa.Akşamı iple çekiyorum :84:
evet evet ben hatırlıyorum nickini.:Çünkü yakın arkadaşımda msnde aynı nicki kullanırdı...Aktif olarak hoşgeldiniz aramıza:)) Allah sabır versin zamanla alışıcaksınız...Herkese merhaba arkadaşlar....
Hamilelik dünemim boyunca yorumlara katılmasamda sayfadaki varlığımı hatırlayacak arkadaşlar vardır diye umuyorum...
05-05-2011 tarihinde tatlı oğlumu kollarıma aldım ve hayatım tümüyle değişti... o günden beri hiç ayrılmadık.... ama bugün iş başı yaptım ve onsuz geçen ilk mesaim saat 18:30 itibariyle son bulacak ve onu tekrar kollarıma alacağım...
İşte geçen bu ayrılık saatlerinde yine forumu takip edip sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışacağım; ancak bu sefer sadece okumakla kalmayıp iş müsaitliğime göre yorum da yapmaya çalışacağım...
Umarım paylaşımlarınıza beni de dahil eder, ayrılık saatlerinin kabul edilebilir olmasında bana yardımcı olursunuz....
Canım yaa aslında 4. ay aşıları daha hafif dedi dr.umuz.Çünkü verem yok bu aşılarda..Benim 2. aydada ateş olmadı ebe buda ateş yapmaz dedi yapmadı..Ama gece boyu uyuyamadım 3 e kadar uyu uyan durdum kızızm mışıl mışıl uyudu oysaki :))Bünyeden bünyeye değişiyo değişiyo iştee..Şimdi nasıl geçtimii..Benim dr.um ateş olursa koltukaltına ve kasıklarına pamuk koy demişti ateşi çekiyomuş...bugün 4.ay aşılarımızı olduk ve şuan itibariyle ancateşi düştü... hemşire yapabilir ateş demişti.. gitmeden calpol vermiştim ama kuzucum saat 4 ten bu yana çok az emiyor devamlı ağlıyor ve ateşi var ... fitil koyduk sonunda düştü... doktorunu aradım biraz önce aşının yaptığı ateş normaldir.. soğuk kompres yapın,ılık suyla silin ve fitil verin dedi.. düşmezse saatlerce ve yükselmeye devamedip aniden çıkarsa getirin acile dedi.. ne biçim iş bu aşılar kuzucuklara nekdr eziyet ediyor ...
sizin ateş olmuşmuydu kızlar?
merhaba canımm...deniz hala sıcak buralarda tabi rüzgar var onun içinde hemen sarıyorum ve kafasını sokmuyorum denize..Siz nerde girceksiniz??kzlar iyi geceler!
bir süredir girmiyorum bayram tatili için annemlere geldik eşim gitti ben kaldım burda işallah cumaya donucem ankaraya burada sinek var kızlar ya dun karanlık bi odada yatıyordu yemiş bitirmiş cocugu kafasını bile ısırıs moralim cok bozuldu,iki ayak basparmagındada dolama gibi bişiy cıktı daha dr'a gotremedim.14 eylülde aşıları olacak sonrada tatilimiz baslıyacak havalarda iyice serinledi nası dnize gircez bilmiyorum.
inşallah 1 hafta sonra nete girerim kızlar geçmişide okuyamadım
herkese selamlar
hoşgeldin canımm..inşallah sizde atlatırsınız bu günü...Benim kzızmı aşı hiç etkilemedi..Sadece tek fark dün ekstradan 2,5 saat uyudu..Ama neşeliydi herzamanki gibi..Bi ara ateşi 37,3 oldu oda geçti kendiliğinden..Gecede güzel uyudu..Sabah keyifliydi bakalım bugünüm nasıl geçecek.Ekstradan rotavirüste vuruldu korktum ağır olacak diye ama olmadı...İnşallah sende bizizm gibi kolay atlatırsın..selamm kızlaarrr ben geldımmherkez ıyıdır ınsallahh???
Net sorunum vardı gıremedım,ama sızııı cook ozledıkk kızımla
elham. 4 eylulde 4.ayımızı bıtırdık bız.Sabah asımız var,cok tedırgınım :18:
ınsallah sorunsuz atlatırız dua edın bıze ...
Onun dısında sızlerı cok merak ettım,gecmıse goz atıcam bırazdan...
fdılek,canım sende ası yaptırmıssın,cok gecmıs olsun,nasıl mınıgın ıyımı sımdı??
Simgesel;canım ben bebeğin emmesinden anlıyorum;ağlıyor yada memeyi çekiştirmeye başlıyr,zaten kendin de hissedersin,önceleri geceleri özellikle üzerim ıslanırdı sütle,göğüs pedi bile kullanmıyorum artık..yinede emziriyorum sürekli,ne kadar alsa o kadar iyi;benim kızımın elleri sürekli ağzında bu ara,seninki nasıl?
Herkese selam arkadaşlar,
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Miniklerin aşı zamanı gelmiş, kimileri atlatmış, gözünüz aydın. Ateşli minikler de tez zamanda rahatlarlar umarım. Bizim aşımız haftaya, bakalım biz ne yapacağız.
Birkaç arkadaşın dün işbaşı günüymüş. Benim de öyleydi. Yaşayan bilir derler ya hani, gerçekten ömrüm boyunca hatırlayacağım acayip zor bir gündü. Destek olmak, hatır sormak için arayan çoktu ama hiç kimse aramasın istedim açıkçası, çünkü nasılsın diye sorana ağlayarak cevap vermekten alıkoyamadım kendimi. Elbette alışacağız, milyarlarca kadın yaptı ve yapıyor sen mi yapamayacaksın, elbette işe gitmeye alışacaksın diye teselli ediyorum kendimi ben de. Gerçi değişiklik oldu iyi oldu ne zaman diyeceğim çok merak ediyorum, annelik dışında yapmaya gönüllü olduğum hiç ama hiçbir şey yok açıkçası. Gerçekten de herşey onlar için, onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için. Bilmiyorum sizde de oldu mu, acayip cimrileşmeye başladım, kızımla ilgili herşey serbest, ancak söz konusu ev ya da bize dair bir ihtiyaç olunca, kızımın kısmetinden yiyormuşum gibi geliyor, duruyorum hemen.
Geçmişi de bir ara okuyacağım, herkese sevgiler, kolaylıklar diliyorum.
Nekadar güzel anlatmışsın duygularınıGerçi değişiklik oldu iyi oldu ne zaman diyeceğim çok merak ediyorum, annelik dışında yapmaya gönüllü olduğum hiç ama hiçbir şey yok açıkçası.
canım oğlumun son fotoları. bugün okula başladım. gerçi 8:30'da gidip 11'de geri geldim ama o bile zor geldi. oğlum anneannesine hiç eziyet etmemiş. annesinin sağdığı sütleri afiyetle mideye indirmiş. canım benim.
ben cimrileşmedim ama kızıma gelen paralara altınlara gözüm gibi bakıyorum :))Bir kere kızızmın parasından aldım eşimin burnundan getirdim ver kızızmın parasını diye...Konusu açılmışken ben kızımın adına hesap açayım diyorum..Faizli vadeli istemiyoruz e türk parası koysak kızım büyüyünce bi anlamı kalmayacak ,altın hesabımı açalım diyorum ilerde okul hayatında kullanmak istiyorum..Ne yapıcam karar veremedim..Sizin böyle planlarınız varmı..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?