4,5 aylık canım.Maşallah;kaç aylık oğluşun??
Canım 14 mayıs doğum tarihimiz bizimde elleri ağzında hep kıyafetinin boyun kısmı devamlı ıslanıyor bizim bağırmalarımız başladı kendi kendine sesini yükseltiyor birde gece çok sıkınıyor bu yüzden derin uyuyamıyor böyle olan arkadaşlar varmı? Acaba gaz sancısındanmı bu sıkıntılar?
ateşi 2 kere çıktı 37.5-37.7 civarı oldu .. soğuk pamuklarla alnına koltuk altına vs. koyduk .. şimdilerde uyuyor gece çıkmadı şükür.. ama mızmız biraz...normalde daha neşeli yavrum..
Aynen ben de artık kendime bişy almaz oldum.Kızıma ne görsem alıyorum,eşim fazla alma çabuk büyüyo diyor.Ama kızım kaç kere bebek olacak;hiçbişeyi eksik kalmasın istiyorum.Benim çocukluğum yoklukla geçmişti,çok şükür şimdi çalışıyorum kazanıyorum.İnsan ne kadar imkan olsada eksiklikle geçen yılları dolduramıyor:)
Nekadar güzel anlatmışsın duygularını(( boğazım düğüm düğüm oldu..Çalışma hayatıma evlilikle ve bebekle ara verdim ama inanın siz böyle yazınca ne demek istediğinizi anlıyorum ve hissediyorum...
Herşey onlar için....
ben cimrileşmedim ama kızıma gelen paralara altınlara gözüm gibi bakıyorum :))Bir kere kızızmın parasından aldım eşimin burnundan getirdim ver kızızmın parasını diye...Konusu açılmışken ben kızımın adına hesap açayım diyorum..Faizli vadeli istemiyoruz e türk parası koysak kızım büyüyünce bi anlamı kalmayacak ,altın hesabımı açalım diyorum ilerde okul hayatında kullanmak istiyorum..Ne yapıcam karar veremedim..Sizin böyle planlarınız varmı..??
canım oğlumun son fotoları. bugün okula başladım. gerçi 8:30'da gidip 11'de geri geldim ama o bile zor geldi. oğlum anneannesine hiç eziyet etmemiş. annesinin sağdığı sütleri afiyetle mideye indirmiş. canım benim.
Merhaba benim bebeğimde 02 mayıs doğumluanne sütü içiyor ama ekimde çalışmaya başlayacağım için biberonla beslemeye çalışıyorum biberonu kabul etmiyor bebeğim nasıl alıştırmalıyım birde sadece anne sütü veriyorum arada su veriyorum yeni yeni elma suyu falan başlamam lazımmı yoksa 6. Ayı beklemelimiyim arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdiden:)
Merhaba benim bebeğimde 02 mayıs doğumluanne sütü içiyor ama ekimde çalışmaya başlayacağım için biberonla beslemeye çalışıyorum biberonu kabul etmiyor bebeğim nasıl alıştırmalıyım birde sadece anne sütü veriyorum arada su veriyorum yeni yeni elma suyu falan başlamam lazımmı yoksa 6. Ayı beklemelimiyim arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdiden:)
4,5 aylık canım.
Anne sütü yetiyosa 6. ayı bekleyin deniyo.Ama sen çalışacaksan ek gıdaya geçmeyi erteleyince zor oluyo diye duyuyorum hep..Bide ben ev hanımıyım am akızım ek gıda diye çırpınıyo resmen:)) 6. aya girdiğindemi yoksa bittiğindemi ek gıdaya geçilecek acaba ??Merhaba benim bebeğimde 02 mayıs doğumluanne sütü içiyor ama ekimde çalışmaya başlayacağım için biberonla beslemeye çalışıyorum biberonu kabul etmiyor bebeğim nasıl alıştırmalıyım birde sadece anne sütü veriyorum arada su veriyorum yeni yeni elma suyu falan başlamam lazımmı yoksa 6. Ayı beklemelimiyim arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdiden:)
canım yaa iyiyiz biz sen nasılsın..Bu dişler önümüzdeki 1,5 sene dönem dönem zorlayacak bizleride bebekleride..öpüyorum denizizni lkocamannnselam kızlar nasılsınız umarım sızde mınık kuzularda cok ıyıdır...
bızde cok ıyıyız denızımı9n dıslerı cok sıkıntı yapıyo bıraz sıkıntılı gecırıyoruz bu donemı ama ıns en kısa surede cıkarda kuzum rahatlar...
hepınızı kocaman opuyorum
fecebookdakı adresı bırısı bana ozelden gonderebılır mı???????
altın uzuzn vadede herzaman kazandırır.Düşecek diye beklerken 2012 dede yükselecekmiş..Bireysel emekliliği bizde düşündük ama ilerde bozdurunca kesinti yapılıyomuş,araştırdık vazgeçtik..Bu bebek fonlarını eşime söyleyeyim bi..Oda faize karşı bakalım ne yapcaz.. en güzeli her ay 1 çeyrek alıp yastık altı yapmak galiba :))Fdilek, sağolasın, ne mutlu ki bebeğine sen bakıyorsun, senin adına sevindim gerçekten. Bebek için iki birikim yapıyorum ben, ilki altın hesabı, gerçi bu aralar altın alma değil bozdurma zamanı ama olsun, uzun vadede onların işine yarayacaktır. İkincisi de sadece onun inşallah üniversite eğitiminde kullanmak üzere birikime başladığım bir emeklilik hesabı. Bankaların çocuklar için fon hesapları da var henüz incelemedim ama bu alternatif de değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Lisede kimya hocamız vardı ,bize diyoduki eve yaklaşınca dizlerim titriyo kızıma kavuşucam diye..Evide lisenin arkasındaydı..Aklıma o sözler geldi yazını okuyunca...dün okul maratonu tekrar başladı.....evle okul arası 3dk olmasına rağmen zor geçiyo.....oğlum hissediyo evden çıkacağımı.....emme zamanını hep ileri atıyo...uyuttuysam hemen uyanıyo...işi evden uzak olanlara allah kolaylık versin.....
bugün okuldan eve geldim öğle yemeği için olmadık cilveleri yapıyo gitmeyim diye....içim acıyo o zamangeçmişe bakim biraz...
canım yaa 6 ay geç bence..ben uzun süreli ve tam dik oturtmuyorum am ayavaş yavaş başladım oturtmayaKaraman bebeğini otutturmak için çok erken değilmi genelde 6.ayda otutturmamızı öneriyorlar ben çok tedirgin oluyorum bu konuda kesin bişey diyen yok çünkü
selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!
60 ml süte,bir çay kaşığı rezene (ben humana kullanıyorum) dene biberonla; geceleri de uykulu olduğu için daha kolay alabilir.Ben bugün ilk defa bir parça şeftali tuttum kızıma,öyle güzel emdiki;dondurucuya şeftali püresi koyacağım.Kışın yoğurduna katmak için...
canım bizde sabah olduk aşımızı,elhamdulillah birşeyi yoktu dediğin gibi cok uyku yaptı aşı...
Ama şuan ateşi 37-4 oldu..Basına ıslak bez koydum eski usul..Surubunu verdim inşallah gecer...
Baska ne yapsam ki? =((
selam kızlar nasılsınız umarım sızde mınık kuzularda cok ıyıdır...
bızde cok ıyıyız denızımı9n dıslerı cok sıkıntı yapıyo bıraz sıkıntılı gecırıyoruz bu donemı ama ıns en kısa surede cıkarda kuzum rahatlar...
Slmm cnmmm hosgeldinnnn,cok merak ediyordum seni nasılsın ya? bebişin nasıl?
Rabbim kolaylık versn inş hafifler diş konusu...
hoşgeldin canımm..inşallah sizde atlatırsınız bu günü...Benim kzızmı aşı hiç etkilemedi..Sadece tek fark dün ekstradan 2,5 saat uyudu..Ama neşeliydi herzamanki gibi..Bi ara ateşi 37,3 oldu oda geçti kendiliğinden..Gecede güzel uyudu..Sabah keyifliydi bakalım bugünüm nasıl geçecek.Ekstradan rotavirüste vuruldu korktum ağır olacak diye ama olmadı...İnşallah sende bizizm gibi kolay atlatırsın..
selam kızlar nasılsınız umarım sızde mınık kuzularda cok ıyıdır...
selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!
koltukaltı ve kasıklarınada pamuk koyabilirsinn....canım bizde sabah olduk aşımızı,elhamdulillah birşeyi yoktu dediğin gibi cok uyku yaptı aşı...
Ama şuan ateşi 37-4 oldu..Basına ıslak bez koydum eski usul..Surubunu verdim inşallah gecer...
Baska ne yapsam ki? =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?