2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız umarım sızde mınık kuzularda cok ıyıdır...
bızde cok ıyıyız denızımı9n dıslerı cok sıkıntı yapıyo bıraz sıkıntılı gecırıyoruz bu donemı ama ıns en kısa surede cıkarda kuzum rahatlar...
hepınızı kocaman opuyorum
fecebookdakı adresı bırısı bana ozelden gonderebılır mı???????

Benim kızım da 11 mayıs doğumlu, yükses ses bizde de başladı, şarkı söylediğinden şüpheleniyoruz Her gece değil ama sıkıntılı olduğu gecelerin sabahında ya da gündüzünde bağırsaklarını boşaltmış oluyor. Ben de karnına masaj yaparak gaz çıkarmasını ve rahatlamasını sağlamaya çalışıyorum.

ateşi 2 kere çıktı 37.5-37.7 civarı oldu .. soğuk pamuklarla alnına koltuk altına vs. koyduk .. şimdilerde uyuyor gece çıkmadı şükür.. ama mızmız biraz...normalde daha neşeli yavrum..

Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda eski neşesine kavuştu diyen mesajını okurum.

Kesinlikle katılıyorum sana

Fdilek, sağolasın, ne mutlu ki bebeğine sen bakıyorsun, senin adına sevindim gerçekten. Bebek için iki birikim yapıyorum ben, ilki altın hesabı, gerçi bu aralar altın alma değil bozdurma zamanı ama olsun, uzun vadede onların işine yarayacaktır. İkincisi de sadece onun inşallah üniversite eğitiminde kullanmak üzere birikime başladığım bir emeklilik hesabı. Bankaların çocuklar için fon hesapları da var henüz incelemedim ama bu alternatif de değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Oğluşuna bayıldım, 41 kere maşallah. İlk günü atlatmışsın, inşallah gün güne alışmak daha kolaylaşacak. Uslu oğluna da bir alkış benden.

Ben kızımı biberona alıştırdım, Dr Brown's doğal akışlı biberonlarını kullanıyorum. Tavsiye ederim, biberon yüzünden oluşabilecek gaz sorununu da bayağı gideriyor, umarım sende de iş görür. Bildiğim kadarıyla bebeğin kilo alışı ve gelişimi normal ise, artık 6. aydan sonra ek gıdaya başlatılıyor. Ben 5. ay bitiminde aralarda tattırmak niyetindeyim, doktora haftaya gittiğimde yine de sormak niyetindeyim.

Son düzenleme:
dün okul maratonu tekrar başladı.....evle okul arası 3dk olmasına rağmen zor geçiyo.....oğlum hissediyo evden çıkacağımı.....emme zamanını hep ileri atıyo...uyuttuysam hemen uyanıyo...işi evden uzak olanlara allah kolaylık versin.....

bugün okuldan eve geldim öğle yemeği için olmadık cilveleri yapıyo gitmeyim diye....içim acıyo o zaman
geçmişe bakim biraz...

Canım bizim dr. beşbuçuk veya altıncı aylarda yeni tatlar tattırmamızı önerdi çünkü bebeklerin bağırsakları ve organları bu aylarda düzene girmeye başlıyormuş ama genede kendin bilirsin

Kesinlikle biberonda dr.browns tavsiye ediyorum biz bu markayı kullanıyoruz doğal akış ve gaz yapmayan aparatı var içinde

Anne sütü yetiyosa 6. ayı bekleyin deniyo.Ama sen çalışacaksan ek gıdaya geçmeyi erteleyince zor oluyo diye duyuyorum hep..Bide ben ev hanımıyım am akızım ek gıda diye çırpınıyo resmen:)) 6. aya girdiğindemi yoksa bittiğindemi ek gıdaya geçilecek acaba ??
canım yaa iyiyiz biz sen nasılsın..Bu dişler önümüzdeki 1,5 sene dönem dönem zorlayacak bizleride bebekleride..öpüyorum denizizni lkocamannn
altın uzuzn vadede herzaman kazandırır.Düşecek diye beklerken 2012 dede yükselecekmiş..Bireysel emekliliği bizde düşündük ama ilerde bozdurunca kesinti yapılıyomuş,araştırdık vazgeçtik..Bu bebek fonlarını eşime söyleyeyim bi..Oda faize karşı bakalım ne yapcaz.. en güzeli her ay 1 çeyrek alıp yastık altı yapmak galiba :))
Kzızm sayesinde yatırım uzmanıda oldum :))))Anne olmak nelere kadir :))) Kendi düğünümdeki altın paraların hiç geleceğini düşünmedim ama söz konusu kızım olunca herşeye özeniyorum :))))
Lisede kimya hocamız vardı ,bize diyoduki eve yaklaşınca dizlerim titriyo kızıma kavuşucam diye..Evide lisenin arkasındaydı..Aklıma o sözler geldi yazını okuyunca...
Karaman bebeğini otutturmak için çok erken değilmi genelde 6.ayda otutturmamızı öneriyorlar ben çok tedirgin oluyorum bu konuda kesin bişey diyen yok çünkü
canım yaa 6 ay geç bence..ben uzun süreli ve tam dik oturtmuyorum am ayavaş yavaş başladım oturtmaya

canım ekim ayınada zaten 6 aylık falan olucak naipse alışmasada olur kaşıkla yesin azcık pütürl gıdalara başlıca zaten o zaman biberona gerek kalmıcak

ben böle düşünüyorum en azından...ama bende dıalrı çıakrken yada su veriken doktor braunun cam olannı kullanıyorum doğal akşıklı olandan :)

60 ml süte,bir çay kaşığı rezene (ben humana kullanıyorum) dene biberonla; geceleri de uykulu olduğu için daha kolay alabilir.Ben bugün ilk defa bir parça şeftali tuttum kızıma,öyle güzel emdiki;dondurucuya şeftali püresi koyacağım.Kışın yoğurduna katmak için...

selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!

selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!

Hic sorma onu Nursen, bizde bugun asimizi olduk, bu sefer ablamida goturdum yanimda, kizim agladikca dayanamiyorum artik, o tuttu ellerinden( Bende asi bittikten sonra bastim bagrima:))
Cok canlari yaniyo olsa gerek bukadar agladiklarina gore...
Atesi cikmadi cok sukur...ama mizmiz...
Neyseki bir sonraki asimiz 6 ay sonra, stres yaapmama epeyce var yani:))

Insallah sizde persembe sorunsuz atlatirsiniz asinizi, ufff asi magduru ya bu bebeler(

teşekkür ederim güzel fikir şeftali bende yapayım:)

canım bizde sabah olduk aşımızı,elhamdulillah birşeyi yoktu dediğin gibi cok uyku yaptı aşı...
Ama şuan ateşi 37-4 oldu..Basına ıslak bez koydum eski usul..Surubunu verdim inşallah gecer...
Baska ne yapsam ki? =((

Slmm cnmmm hosgeldinnnn,cok merak ediyordum seni nasılsın ya? bebişin nasıl?
Rabbim kolaylık versn inş hafifler diş konusu...

Son düzenleme:

sağol canım biz atlattık darısı başınızaaa

koltukaltı ve kasıklarınada pamuk koyabilirsinn....

günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))

günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))[/QUOTE]

günaydın maşallah bebeişine

kızlar dün bebeğimi sabah emzirip çıktım akşam sekize kadar beni emmeyi reddetti memeyi ağzına alıyor çıkarıp gözümün içine baka baka ağlıyor kahroldum resmen üzüntümden onu bırakıp gittiğim için mi yaptı acaba hiç böyle yapmazdı evim çok yakın okuluma gidiyorum sık sık ama bilmiyorum kızıyor galiba bana

kızlarrrr günaydınnnlarrrrrrrr
gününüy aydın olaaaa...

rapucan demek aşınız var canım Allah kolaylık versin inşallah atlatırsınızzzzz... biraz geç yaptı senin hemşireler bu işi ya sen genede sor rapuş tamam mı canım...
bebişleri aşı olan anneler geçmişlerrr olsun canlarım..inşasllah hepinizinki ateşsiz geçer ....mucksslar giderim...

günaydııınnnnnn

çalışan annelere stressiz bir gün evdeki annelerede kuzucuklarıyla güzel bir gün olsunnnnn inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…