2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNN...

Sagolasın canım,elhamdulillah bizde ateş kısmını atlattık,surup verdim dediin gibi de yaptım,cok şükür...
Rabbim korusun boyle durumlardan...

ayrıca bende tebrik ediyorum miniğini bizimki ayaklarıyla oynamayı cok seviyor,acaba oda kaparmı dersin bir ara

f dilek demek beben ayağın ağzına soktu he.. benimki üşengeç biraz daha bakıyo ayaklarına henüz

aşağıdaki kuzularrr günaydınnnnnn

günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))

günaydın maşallah bebeişine

kızlar dün bebeğimi sabah emzirip çıktım akşam sekize kadar beni emmeyi reddetti memeyi ağzına alıyor çıkarıp gözümün içine baka baka ağlıyor kahroldum resmen üzüntümden onu bırakıp gittiğim için mi yaptı acaba hiç böyle yapmazdı evim çok yakın okuluma gidiyorum sık sık ama bilmiyorum kızıyor galiba bana[/QUOTE]

bazen öyle yapıyorlar cnm bende işe başlayınca oğlum öyle yapmıştı şimdi alıştı biraz eve gider gitmez emziriyorum hemen yapışıyor özlüyorlar sanırım benim gelme saatime yakın huysuzlaşıyormuş beni görür görmez gülücükler atıyo o anı hiç birşeye değişmem

bazen öyle yapıyorlar cnm bende işe başlayınca oğlum öyle yapmıştı şimdi alıştı biraz eve gider gitmez emziriyorum hemen yapışıyor özlüyorlar sanırım benim gelme saatime yakın huysuzlaşıyormuş beni görür görmez gülücükler atıyo o anı hiç birşeye değişmem[/QUOTE]

sağol canım 3. günümüz bugün alışıcaz emdikten sonra normale döndü banada öyle yaptı gülücükler sesler çok tatlıydı

çalışan arkadaşlar süt izni saatlerinizi nasıl ayarladınız ben çıkış saatimi mne çekerek ayarladım

Son düzenleme:
günaydın hatun kişiler..
misafirim geliyor birazdan üstelik gelen misafirin haftaya gideceğim tatili suya düşürme ihtimali var uzun kalırsa

sağol canım 3. günümüz bugün alışıcaz emdikten sonra normale döndü banada öyle yaptı gülücükler sesler çok tatlıydı

çalışan arkadaşlar süt izni saatlerinizi nasıl ayarladınız ben çıkış saatimi mne çekerek ayarladım[/QUOTE]

ben haftada birgün kullanıyorum pazartesileri gitmiyorum işe diğer türlü istanbul trafiğinde erken çıkmak pek işe yaramıyor.

gilraen canım düzelmesine sevindim bebeğinin inan neler yaşadığını anlayabiliyorum Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın bizleri...

zhr yavrussss nabersin canımmmm

günaydın hatun kişiler..
misafirim geliyor birazdan üstelik gelen misafirin haftaya gideceğim tatili suya düşürme ihtimali var uzun kalırsa

günaydın rapucummm

bence uygun bir şekilde ima et misafirine tatile gideceğini zaten çalışmaya başlayınca tatil yapamayacaksın hiç taviz verme cnm..sen beni arayacaktın aramadınnnnnmn

selam rapucan kızzz sölersin misafirlere haftaya tatile gidicem diye olmaz mı... kolay gelsin bu arada....

gilraen canım düzelmesine sevindim bebeğinin inan neler yaşadığını anlayabiliyorum Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın bizleri...

zhr yavrussss nabersin canımmmm

iyiyimmm kuzummm sen nasılsın büşramız nasıl

bu arada meltem tatilden dönmedimi sesi soluğu çıkmıyor

çalışan arkadaşlar süt izni saatlerinizi nasıl ayarladınız ben çıkış saatimi mne çekerek ayarladım[/QUOTE]

Ben hergün sabah öğle ve akşam üstü olmak üzere 1 saat geç geliyorum işe 3 saat olması çok iyi oldu
6 ay sonra 1,5 saat olacakya o zaman kadar kötü işte

mrb arkadaşlar oğlumla sizlere bi bakalım dedik ben süt iznine 11 de çıkıyoruım <akşamda 4 te

arkadaşlar oğlumun dil altı kesilecek haftaya yaptırıcam bu konua bilgisi olan varmı basitmiş ama yinede üzülüyorum kbb uzmanları yapıyomuş

selam

İnşallah anneler ve bebişleri iyidirler.
Bizim oğlanın sünnetinin iyileşmesi uzun sürdü ( dikişleri henüz dökülmedi ) huyları değişti mızmızlığı arttı,

FDilek Maşallah kızına boyu ve kilosu iyi bence. Birde çok hareketli galiba başparmağını yakaladığına göre :)
Altın hesabı açtırarak çok iyi edersin canım.
Ben demir şurubunu Enesin kabızlığından sonra bıraktım vermiyorum

Graceful bizdede 2.ay aşılarında ateş olmuştu bu 4.ay aşılarında mızmızlık oldu ateş olmadı eve gelir gelmez hemen 1 tk calpol içirdim canım. Geçmiş olsun.

Zonnetje nasıl 6 ay sonra aşı oluyor? canım. Bizimkilerin 6.ayda da var aşıları Ekim ayı içinde

Bu arada çoğu arkadaş çalışmaya başlamış Allah yardımcınız olsun, duygularınızı ve yaşadılarınızı paylaşmışsınız neler yaşadığınızı hissettim.

Bu arada ben hala şimdilik sadece su veriyorum,

kızlar 1 günde geçti ateşimiz bir-iki kere yükseldi.. yalnız birşey sorcam size bu aşıların ateş yapmayanları varmış özel olrak satın alınıyormuş... hastene ya da sağlık ocağı vuruyormuş... 6. ayda 3 aşı var biliyorsunuz... benim bebeğim ateşleniyor hemen.. acabaa o ateş yapmayanlardan mı alsam 6. ay için?

canım hoşgeldin...Sünneti erkenden yaptırman çok iyi olmuş,iyileşir inşallah en kısa zamandada dahada rahat edersin

Bende merak ettim zonnetje ablanın dediğini,bizimde karnemizde 6 aylıkken yapılıcak aşılar var,iki ayda bir geliyor yani... :26:

kızlar eklemeyi unuttum,bebişlerine EK GIDA verenler var mı??
Anne sütü verip mama vermeyenler,geçtinizmi yada geçicekmisiniz??
Ben yavas yavas baslamak istiyorum,kilosu elhamdulillah normaldi bebeğimin ama dün hastanede baktırdık 2 ayda 1 kilo almış kafam karıstı :26: ne yapsam ki ??
Bu sıra sütüm yaramamış belliki...
Neye baslıyabilirim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi??

Mesela corba diyor,patates havuc gibi bişeylerle,yada muhallebi diyor,yada meyve suları diyor...

Bunları yapmaya başlasam mı sizce??

aynen canım kendimden geçiyorum......
selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!
kolay gelsin ikinize de.....inş.fazla ağlamaz....
günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))

günaydın maşallah bebeişine

kızlar dün bebeğimi sabah emzirip çıktım akşam sekize kadar beni emmeyi reddetti memeyi ağzına alıyor çıkarıp gözümün içine baka baka ağlıyor kahroldum resmen üzüntümden onu bırakıp gittiğim için mi yaptı acaba hiç böyle yapmazdı evim çok yakın okuluma gidiyorum sık sık ama bilmiyorum kızıyor galiba bana[/QUOTE]

tebrik ederim....oğlum koca göbüşüne rağmen emiyo:)
hissediyolar onları bırakıp işe gittiğimiziiii...alışacaklar...
Günaydın Arkadaşlar....
slmmmm

günaydııınnnnnn

çalışan annelere stressiz bir gün evdeki annelerede kuzucuklarıyla güzel bir gün olsunnnnn inş...
slmmmm

sevindi düzelmesine...
günaydın hatun kişiler..
çaktırmadan tatilplanlarını anlatabilirsin....
ya arkadaşlar bu bebeklerin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yapacağım

arkadaşlar oğlumun dil altı kesilecek haftaya yaptırıcam bu konua bilgisi olan varmı basitmiş ama yinede üzülüyorum kbb uzmanları yapıyomuş
caımbilgimyok....
niye uzadı ki bukadar...inş iyileşir...

canımmm bizim ebe sadece anne sütü alıyorsa 6.ayı bekle dedi.....

Son düzenleme:

Gezgin niye ek gıdaya başlıyorsunki ek gıdayla kilo alımı olmaz anne sütü ile birlikte ilave olarak hazır mama vermeyi denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…