sağol canım biz atlattık darısı başınızaaa
koltukaltı ve kasıklarınada pamuk koyabilirsinn....
günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))
günaydın kızlar nasılsınız.....benim kızımı burdan tebrik ediyorum..ayak başparmağını emmeyi başardı bugünn..günlerdir gözüne kestiriyoduuu zaten:))
bazen öyle yapıyorlar cnm bende işe başlayınca oğlum öyle yapmıştı şimdi alıştı biraz eve gider gitmez emziriyorum hemen yapışıyor özlüyorlar sanırım benim gelme saatime yakın huysuzlaşıyormuş beni görür görmez gülücükler atıyo o anı hiç birşeye değişmem
günaydın hatun kişiler..
misafirim geliyor birazdan üstelik gelen misafirin haftaya gideceğim tatili suya düşürme ihtimali var uzun kalırsa
gilraen canım düzelmesine sevindim bebeğinin inan neler yaşadığını anlayabiliyorum Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın bizleri...
zhr yavrussss nabersin canımmmm
bazen öyle yapıyorlar cnm bende işe başlayınca oğlum öyle yapmıştı şimdi alıştı biraz eve gider gitmez emziriyorum hemen yapışıyor özlüyorlar sanırım benim gelme saatime yakın huysuzlaşıyormuş beni görür görmez gülücükler atıyo o anı hiç birşeye değişmem
selam
İnşallah anneler ve bebişleri iyidirler.
Bizim oğlanın sünnetinin iyileşmesi uzun sürdü ( dikişleri henüz dökülmedi ) huyları değişti mızmızlığı arttı,
Zonnetje nasıl 6 ay sonra aşı oluyor? canım. Bizimkilerin 6.ayda da var aşıları Ekim ayı içinde
,
aynen canım kendimden geçiyorum......Anne sütü yetiyosa 6. ayı bekleyin deniyo.Ama sen çalışacaksan ek gıdaya geçmeyi erteleyince zor oluyo diye duyuyorum hep..Bide ben ev hanımıyım am akızım ek gıda diye çırpınıyo resmen:)) 6. aya girdiğindemi yoksa bittiğindemi ek gıdaya geçilecek acaba ??
canım yaa iyiyiz biz sen nasılsın..Bu dişler önümüzdeki 1,5 sene dönem dönem zorlayacak bizleride bebekleride..öpüyorum denizizni lkocamannn
altın uzuzn vadede herzaman kazandırır.Düşecek diye beklerken 2012 dede yükselecekmiş..Bireysel emekliliği bizde düşündük ama ilerde bozdurunca kesinti yapılıyomuş,araştırdık vazgeçtik..Bu bebek fonlarını eşime söyleyeyim bi..Oda faize karşı bakalım ne yapcaz.. en güzeli her ay 1 çeyrek alıp yastık altı yapmak galiba :))
Kzızm sayesinde yatırım uzmanıda oldum :))))Anne olmak nelere kadir :))) Kendi düğünümdeki altın paraların hiç geleceğini düşünmedim ama söz konusu kızım olunca herşeye özeniyorum :))))
Lisede kimya hocamız vardı ,bize diyoduki eve yaklaşınca dizlerim titriyo kızıma kavuşucam diye..Evide lisenin arkasındaydı..Aklıma o sözler geldi yazını okuyunca...
canım yaa 6 ay geç bence..ben uzun süreli ve tam dik oturtmuyorum am ayavaş yavaş başladım oturtmaya
kolay gelsin ikinize de.....inş.fazla ağlamaz....selam kızlar..aşılanan kuzulara geçmişler olsun.bizimde perşembe var..ve ulaş o kadar çok ağlıyorki ..bir haftadır stres içindeyim!!!
slmmmmGünaydın Arkadaşlar....
kızlarrrr günaydınnnlarrrrrrrr
gününüy aydın olaaaa...
slmm canım
rapucan demek aşınız var canım Allah kolaylık versin inşallah atlatırsınızzzzz... biraz geç yaptı senin hemşireler bu işi ya sen genede sor rapuş tamam mı canım...
bebişleri aşı olan anneler geçmişlerrr olsun canlarım..inşasllah hepinizinki ateşsiz geçer ....mucksslar giderim...
slmmmmgünaydııınnnnnn
çalışan annelere stressiz bir gün evdeki annelerede kuzucuklarıyla güzel bir gün olsunnnnn inş...
çaktırmadan tatilplanlarını anlatabilirsin....günaydın hatun kişiler..
misafirim geliyor birazdan üstelik gelen misafirin haftaya gideceğim tatili suya düşürme ihtimali var uzun kalırsa
ya arkadaşlar bu bebeklerin kaç aylık olduğunu gösteren çizelgeyi nasıl yapacağım
caımbilgimyok....arkadaşlar oğlumun dil altı kesilecek haftaya yaptırıcam bu konua bilgisi olan varmı basitmiş ama yinede üzülüyorum kbb uzmanları yapıyomuş
niye uzadı ki bukadar...inş iyileşir...selam
İnşallah anneler ve bebişleri iyidirler.
Bizim oğlanın sünnetinin iyileşmesi uzun sürdü ( dikişleri henüz dökülmedi ) huyları değişti mızmızlığı arttı,
FDilek Maşallah kızına boyu ve kilosu iyi bence. Birde çok hareketli galiba başparmağını yakaladığına göre :)
Altın hesabı açtırarak çok iyi edersin canım.
Ben demir şurubunu Enesin kabızlığından sonra bıraktım vermiyorum
Graceful bizdede 2.ay aşılarında ateş olmuştu bu 4.ay aşılarında mızmızlık oldu ateş olmadı eve gelir gelmez hemen 1 tk calpol içirdim canım. Geçmiş olsun.
Zonnetje nasıl 6 ay sonra aşı oluyor? canım. Bizimkilerin 6.ayda da var aşıları Ekim ayı içinde
Bu arada çoğu arkadaş çalışmaya başlamış Allah yardımcınız olsun, duygularınızı ve yaşadılarınızı paylaşmışsınız neler yaşadığınızı hissettim.
Bu arada ben hala şimdilik sadece su veriyorum,
kızlar 1 günde geçti ateşimiz bir-iki kere yükseldi.. yalnız birşey sorcam size bu aşıların ateş yapmayanları varmış özel olrak satın alınıyormuş... hastene ya da sağlık ocağı vuruyormuş... 6. ayda 3 aşı var biliyorsunuz... benim bebeğim ateşleniyor hemen.. acabaa o ateş yapmayanlardan mı alsam 6. ay için?
kızlar eklemeyi unuttum,bebişlerine EK GIDA verenler var mı??
Anne sütü verip mama vermeyenler,geçtinizmi yada geçicekmisiniz??
Ben yavas yavas baslamak istiyorum,kilosu elhamdulillah normaldi bebeğimin ama dün hastanede baktırdık 2 ayda 1 kilo almış kafam karıstı :26: ne yapsam ki ??
Bu sıra sütüm yaramamış belliki...
Neye baslıyabilirim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi??
Mesela corba diyor,patates havuc gibi bişeylerle,yada muhallebi diyor,yada meyve suları diyor...
Bunları yapmaya başlasam mı sizce??
kızlar eklemeyi unuttum,bebişlerine EK GIDA verenler var mı??
Anne sütü verip mama vermeyenler,geçtinizmi yada geçicekmisiniz??
Ben yavas yavas baslamak istiyorum,kilosu elhamdulillah normaldi bebeğimin ama dün hastanede baktırdık 2 ayda 1 kilo almış kafam karıstı :26: ne yapsam ki ??
Bu sıra sütüm yaramamış belliki...
Neye baslıyabilirim bilgisi olan varsa söyleyebilir mi??
Mesela corba diyor,patates havuc gibi bişeylerle,yada muhallebi diyor,yada meyve suları diyor...
Bunları yapmaya başlasam mı sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?