herkese merhabalar... nasılsınız kızlarr..biz iyiyiz çok şükür... 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdik.2 günde iyileşti..erken yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.sadece ilk gün ağladı çişini yaptıkça..çok rahat oldu.. atlattık gitti.. 1 hafta öncede dönmeye başladı fırt fırt dönüyo miniğim... ben cam rendede şeftaliyi rendeleyip veriyorum arada çok seviyor.. pirinç unuda denedik bikaç kez onuda sevdi oğlum... sütü hala sağarak veriyorum inanabiliyomusunuz 4 aydır her 3 saatte bir süt sağıyorum ya derin dondurucuda stoklamaya başladım hergün bir poşet atıyorum tek sorunumuz ekimde işe başlamam
günaydın anneler ve kuzucukları
kızlar biberonlarınızın emziklerini değiştirdinizmi 3 ay dolunca ben dr.browns almıştım işe başladıktan sonra kullanmaya başladık ama aklıma takıldı şimdi 2 numaralı emziğini mi almam gerekiyor
herkese merhabalar... nasılsınız kızlarr..biz iyiyiz çok şükür... 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdik.2 günde iyileşti..erken yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.sadece ilk gün ağladı çişini yaptıkça..çok rahat oldu.. atlattık gitti.. 1 hafta öncede dönmeye başladı fırt fırt dönüyo miniğim... ben cam rendede şeftaliyi rendeleyip veriyorum arada çok seviyor.. pirinç unuda denedik bikaç kez onuda sevdi oğlum... sütü hala sağarak veriyorum inanabiliyomusunuz 4 aydır her 3 saatte bir süt sağıyorum ya derin dondurucuda stoklamaya başladım hergün bir poşet atıyorum tek sorunumuz ekimde işe başlamam
Canım sütünü niye sağıyorsun emmiyormu yoksa bebeğin 3 saatlik sağmanda kaç ml geliyor sütün ben sık sağınca az geliyor sütüm
çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsunuz bende sünnet yaptırmayı çok istedim ama herkes karşı çıktı tek erkek torunmuş olmazmış falan bende vazgeçmek zorunda kaldım.Allah yardımcın olsun 4 aydır süt sağıyormuşsun ben yeni iş başı yaptım süt sağması çok zoruma gidiyor oğlum olsaydı şimdi ne güzel emerdi diyorum hep
canım benim göğüs problemim çok oldu geçmedi aylarca doktora falan da gittim ama yok göğüslerim problemliydi sağarak vermeye başladım biberona alıştı şimdi uyku arasında emiyor ama onun dışında sağıyorum 3 saatte bir 80-90 ml geliyr sabahlar 240-250 ml gibi geliyor bi kısmını derin dondurucuya atıyorum artık
Günaydın canım bizde dr. browns biberon kullanıyoruz biz değiştirdik emziğini orta akışa geçtik.
Sütünde iyi geliyor canım iyi akıl etmişsin sağmakla sütün çoğalması için özel bişey yapıyormusun?
saol canim seninde mubarek olsun merak etme bende oyle cok uyudugunda aliyor beni bir panik ne oldu hasta filanmi olucak diye.Bayramdan sonra bizimkinin uyku duzeni degisti sabah 6.30 da uyaniyor 1 saat sonra yeniden uyuyor 10 dada yeniden uyaniyor.Sanirim evdeki sesleri artik ayirt ediyor benim 1 numara sabah 7.10 da evden cikiyor 2 numarada 6.45 de cikiyor evden bende mecbur 6.15 de uyaniyorum sabah tirafigimiz cok yogun bizimkide bize uydu artik
günaydınnnngünaydın güzel anneler
cnm ben şimdi netten sipariş vereceğim de 2.aşama (3-6ay)akış emziği diyor doğru dimi sen orta akış yazmışsında onun için sorayım dedim
:))) Uzun uğraşlar sonunda kaptı benimki ama uzun süre alamıyo sinirleniyo....
Benimkide bakıp duruyodu..Ana kucağında çukura kayınca ayaklar havaya dikildi..Fırsat bu fırsat ağzına aldı:))
Çok hareketli canım kucağımda kıpır kıpır ....Banada altın hesabı daha yakın geliyo...
Dr.mu bırak dedi demir hapını?? birde bende sadece su veriyorum onuda almıyo 2*3 kaşık falan...Arada dilinin ucuna minicik yoğurt çorbası sürüyorum.
canım doymasa sana belli eder zaten kızın merak etme ..Doymasa ortalığı yıkarr...
sağlıklı mutlu stressiz bi gün olsunnnnnn
gunaydin kizlarrr uzun bayram tatiliniz bitti bebislerinizle bayram nasildi?Bizler bol bol gezdik bizede gelen giden oldu ay bir girdim mayis annelerine baya gelen olmus bayramda bende kimse yazmaz diye bakmamistim bile tek tek alinti yapmadim kizlar dilekcim senin prenses pekte ballanmis masallahh denize bile girmis ahhh ahhh bir gelsem tr ye bende bebisimle suya girmek istiyorum bakalimm
günaydın hanımlar hepinizee....
Hoşeldin iliena denize girdik evet darısı başınızaa diyelim..Geçmil bayramın mübarek olsun..
Benim kız dün akşam 7.30 yattı arada kalkıp emzirmelerimizde var ama şimdi uyandı..Anlamadımm ne oldu..Az uyusa dert çok uyusa dert yaa..Hayır babası hiç görmedi kızımı :))işten geldi uyuyo gitti uyuyo ..Hanımefendi şimdi kalktı wc ihtiyacı için:))))
günaydın güzel anneler
kızlar biberonlarınızın emziklerini değiştirdinizmi 3 ay dolunca ben dr.browns almıştım işe başladıktan sonra kullanmaya başladık ama aklıma takıldı şimdi 2 numaralı emziğini mi almam gerekiyor
evet canım 3-6 ay fiyatı ne kadar internette?
ayy kıyamam .. kaşınır kafası eli yüzü canım benim .. ayağıda geçmiş olsun cnm ..kzlar iyi geceler!
bir süredir girmiyorum bayram tatili için annemlere geldik eşim gitti ben kaldım burda işallah cumaya donucem ankaraya burada sinek var kızlar ya dun karanlık bi odada yatıyordu yemiş bitirmiş cocugu kafasını bile ısırıs moralim cok bozuldu,iki ayak basparmagındada dolama gibi bişiy cıktı daha dr'a gotremedim.14 eylülde aşıları olacak sonrada tatilimiz baslıyacak havalarda iyice serinledi nası dnize gircez bilmiyorum.
inşallah 1 hafta sonra nete girerim kızlar geçmişide okuyamadım
herkese selamlar
oyy maşallah kuzuna ..oturtmaya başladınızmı
ne güzel yakınmış evin .. büyük kolaylık .. genede çalışıyor olmak zor tabi anne olarak ..dün okul maratonu tekrar başladı.....evle okul arası 3dk olmasına rağmen zor geçiyo.....oğlum hissediyo evden çıkacağımı.....emme zamanını hep ileri atıyo...uyuttuysam hemen uyanıyo...işi evden uzak olanlara allah kolaylık versin.....
bugün okuldan eve geldim öğle yemeği için olmadık cilveleri yapıyo gitmeyim diye....içim acıyo o zamangeçmişe bakim biraz...
geçmiş olsun cnm ..neden böyle bişeye gerek duydu doktor .. muayene sırasında mı farkettiarkadaşlar oğlumun dil altı kesilecek haftaya yaptırıcam bu konua bilgisi olan varmı basitmiş ama yinede üzülüyorum kbb uzmanları yapıyomuş
bende chicco kullanıyorum 2 damlalı olan emziğini aldım geçen hafta ama bebeğim alışamıyor boğuluyormuş gibi ve ağzından akıtıyor hep sonra da sinirlenip bırakıyor mecbur diğer biberonla veriyoruz böyle de tek damla çok yoruluyor çenesi
kuşummm aldınmı biberonu? bizde dr. browns kullanıoruz eczacı altıncı aydan sona değişin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?