2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve kuzucukları

kızlar biberonlarınızın emziklerini değiştirdinizmi 3 ay dolunca ben dr.browns almıştım işe başladıktan sonra kullanmaya başladık ama aklıma takıldı şimdi 2 numaralı emziğini mi almam gerekiyor

Canım sütünü niye sağıyorsun emmiyormu yoksa bebeğin 3 saatlik sağmanda kaç ml geliyor sütün ben sık sağınca az geliyor sütüm

Günaydın canım bizde dr. browns biberon kullanıyoruz biz değiştirdik emziğini orta akışa geçtik.

çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsunuz bende sünnet yaptırmayı çok istedim ama herkes karşı çıktı tek erkek torunmuş olmazmış falan bende vazgeçmek zorunda kaldım.Allah yardımcın olsun 4 aydır süt sağıyormuşsun ben yeni iş başı yaptım süt sağması çok zoruma gidiyor oğlum olsaydı şimdi ne güzel emerdi diyorum hep

Canım sütünü niye sağıyorsun emmiyormu yoksa bebeğin 3 saatlik sağmanda kaç ml geliyor sütün ben sık sağınca az geliyor sütüm

canım benim göğüs problemim çok oldu geçmedi aylarca doktora falan da gittim ama yok göğüslerim problemliydi sağarak vermeye başladım biberona alıştı şimdi uyku arasında emiyor ama onun dışında sağıyorum 3 saatte bir 80-90 ml geliyr sabahlar 240-250 ml gibi geliyor bi kısmını derin dondurucuya atıyorum artık

sünnet işini çok abartıyolar ya bizede karşı çıkmaya Kalktılar ama biz dinlemedik.doktorlar da küçükken tavsiye ediyorlar.bizde hatırlasın istemedik...
doğru diyosun emzirmek kadar rahatı yok sağıp dolaba atıyorum acıkınca ısıtıyorum falan filan zor oluyo ama napalım sütümü alıyor ya alıştım artık

Sütünde iyi geliyor canım iyi akıl etmişsin sağmakla sütün çoğalması için özel bişey yapıyormusun?

Sütünde iyi geliyor canım iyi akıl etmişsin sağmakla sütün çoğalması için özel bişey yapıyormusun?

sürekli göğsü boşaltmak arttırıyor canım zaten sütü..ama su niyetine günde 4-5 bardak hoşaf içiyorum içmediğmde azaldığını hissediyorum şeker ve su bi arada olduğu için iyi geliyor bence

ne güzel yaa kalabalık evleri çok seviyorum ben..Büyüyüp okula başladıklarında evlendiklerinde bayramlarda gelmeleri falan çok hoş oluyo...

günaydın güzel anneler
günaydınnnn

geçmiş olsun canım...ben dün ani bi kararla buzluğa şeftali attım ,sadece anne sütü alıyoruz eylül sonuna doğru geçmeyi düşünüyorum ek gıdaya..

hehe iyi yakalamış fırsatı dilek...

sağlıklı mutlu stressiz bi gün olsunnnnnn

günaydın güzel anneler

günaydınnn kızlarr hepinizeee....

hande
geçmiş olsun canım

ayy kıyamam .. kaşınır kafası eli yüzü canım benim .. ayağıda geçmiş olsun cnm ..
oyy maşallah kuzuna ..oturtmaya başladınızmı
ne güzel yakınmış evin .. büyük kolaylık .. genede çalışıyor olmak zor tabi anne olarak ..
arkadaşlar oğlumun dil altı kesilecek haftaya yaptırıcam bu konua bilgisi olan varmı basitmiş ama yinede üzülüyorum kbb uzmanları yapıyomuş
geçmiş olsun cnm ..neden böyle bişeye gerek duydu doktor .. muayene sırasında mı farketti

geçmiş olsun ...
pirin unundan mamayı nasıl yaptın ..kendi sütünlemi pişirdin .. şeker koymadın bide değilmi

merhaba kızlar. haftaya oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. hastaneyi arayıp randevu almalıyım ama bir türlü arayamıyorum. oğlumun canı yanacak diye kaç gündür üzülüyorum. ama eşim çok ısrarcı. bir an önce yaptıralım diyor. ((

bende chicco kullanıyorum 2 damlalı olan emziğini aldım geçen hafta ama bebeğim alışamıyor boğuluyormuş gibi ve ağzından akıtıyor hep sonra da sinirlenip bırakıyor mecbur diğer biberonla veriyoruz böyle de tek damla çok yoruluyor çenesi

aslın tek damla daha iyi diğer türlü biberona çabuk alışıyorlar ben değiştirmesem sorun olurmu acaba biberona alışınca emmek istemeyebilir

herkese selam
çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
nasılsınız.bebişleriniz nasıl ?
inş.herkes iyidir..
biz pzartesi 4.ay aşılarımızı olduk.1 haftadır kızım ateşli,halsiz,mızmız pek bi keyifsiz geçiriyor günlerimiz
bu arada emmiyorda nerdeyse 3 saatte 1 zorla 3-4 dak emiyor..
bu aşı kızımı tüm ayarlarını bozdu..bir an önce fabrika ayarlarına geri dönmesini bekliyorum.. bakın...
kendinize iyi bakın...

kuşummm aldınmı biberonu? bizde dr. browns kullanıoruz eczacı altıncı aydan sona değişin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…