2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rapu benim kız yatarak emiyo ve çok fena alıştı..Artık kucağımda rahat ememiyo..Bende yanına yatıyorum öyle uykuya geçiyo..Evdeyken hayatımız çok düzenli ama dışarda napcam bilmiyorum...Ayakta sallayayım dedim geçen inatla uyumadı..Gecede uyanıyo hemen yanına dönüp meme arıyo ağzına aldığı an tekrar dalıyo uykuyaa..Bazen ya bana bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum ..nebilim hastalık yolculuk falan ...babasıyla ve emmeden uyumaya alıştırmak lazım,ama yolunu bulamıyorummm:S:S:S

demir damlası mide bulantısı yapıyor . kardeşim elma suyu verirken içine katıyordu .. daha biz başlamadık haftaya kontrol hralde bizede verir
günaydın kuzularrrr gününüz güzel geçsin bakim anneler....

selam kızlar bu ara misafirlerimden doğru düzgün takip edemiyorum.. buğün aşılarımızı olduk 4 ay 1 günlük oldu kızım sağlık ocağından geldikten sonra colpol verdim çünkü ateşi biraz yükseldi şimdi uyuyor kızım aşıya pek dayanamıyor normalde uyumayan kuzu şimdi uyuyor umarım daha fazla ateşi olmaz.. 8 kg 200 gr olmuş 68 cm.. hemşire ek gıdaya 6. aya kadar geçme dedi ben sadece anne sütü veriyorum birde meyve sularının tadına baktırıyorum.. çorbalardan yapıp çay kaşığıyla 2-3 kaşık verip tadlarına alışmasını istiyorum sizce yapayımmı gelişimi ileride dedi ama sonradan alışması çok zor oluyor...

yoğurt yapmayı denediniz mi? verdinizmi kuzulara ve sütlemi yaptınız ? çocuğu olan arkadaşlarım pastörize sütle yapıp vermişler bende öle yapıp tadınına baktıracam galiba..

nolsun pansiyonu okula hazır hale getirme çabasındayız....temizlik-tertip-düzen.....tabi bide devrimin kaybolan uyku -emme düzenini yerleştirme çabası......

demir damlası bize yan etki yaptı 5.ayı bekleyecez tekrar başlamak için ....inş ulaş a dokunmaz..tatil planlarında değişiklik olmaz umarım....a

9 lira cnm 2 tanesi biberon.com da sen kaça almıştın

Ben 10 liraya aldım canım internetten alınca kargo ücretide vardır ben yapa dan almıştım. Sonra pişman olmuştum keşke büyük dr. browns biberon alsaydım nasıl olsa bebeklerimize artık 120 lik biberonlar yetmeyecek bence sende değiştir çünkü 0+3 biberon başlıkları küçük geliyor benim oğlum 3+6 ay başlıklı biberon kullanıyoruz hem beni emmeyide bırakmadı ama dr. browns biberon gerçekten diğer markalara göre daha kullanışlı ben hepsini denedim

benim kızımda 4 . ayında 6600 boyu 63 cm ... doktor iyi olduğunu söyledi.. 3050 gr doğmuştu...sizinkileri merak ettim de ...

benim kzızm 2900 doğdu 4 ay 10 günlükken 6800 kg ve 65 cm di.. kilolu bir bebek değil ama çok hareketli ve diri oda bana yetiyoo ..senin bebeğinde normal canım..

cerencim ek gıdaya başlama sıralamasında yoğurt 6. aydan sonra verin diyolar. ben kendi sütümden deniycem yoğurdu..

Son düzenleme:
kızımla bugün kucağımda oynarken birden kendini kastı ve gözleri kaydı nefes alamıyo gibi oldu (( 2,5 aylıkken memlekettede 2 kere olmuştu ...okadar korktumki anlatamam ...Yarın dr.a götürücem kendimi tutamadım netten baktım (ki her bi belirtide abuk subuk hastalıklar çıkıyo) basit bi vitamin eksikliğide yazıyo başka şeylerde var..Dua ediyorum şimdi bidaha olmasın diye ...Bebeğimin tırnağına zarar gelse içim sızlıyo Anne olmak böyle bişey galiba..

bizde emmeden uyuyamıyoruz. çok uykusu olduğu zaman ayakta sallanınca uyuyor .mecbur kalınca uyuyorlar merak etme bize naz yapıyorlar bence..

Ben oğlumu iki yaşından beri cam şişede satılan günlük sütlerden ve activia dan mayaladığım yoğurtla besliyorum.Yararlı bakteri çok olduğu için activıa da.
arzumun yoğurt makinasını tavsiye ederim 3 senedir kullanıyorum ister 1 lt den ister 1.5 litreden mayalanıyor. cam kavanozları var 150 cc lik.

Rapu hadi iyi tatiller tatlımm. dinlende gel bol bol.:98:

herkese iyi geceler

fdilek geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur bence yoktur sen onu çok heyecanlandırmışsındır annesi yinede dra bir sor istersen

hande oğluşuna maşallah hayırlı olsun
karaman düşünüyorsanız sünneti geç kalma iyice hareketlenince daha zor olabilir yanınızda büyükleriniz olursa daha iyi olur duygusal destek açısından

ben 2.aayından beri oğluşumu yatarak emziriyorum bileklerimden dolayı bir türlü kucakta tutmayı beceremediğim için inşallah kulak lard bir sorun olmaz.
bende sütümün azaldığını görüyorum

bence en rahatı yatarak emzirme ya..bilemiyorum hem daha uzun emio hem rahat edio..
doktordan sonra mutlaka haber ver emi merakandım bende şimdi. sıcaktan falan olmasın dilekcim?havalar nasıl orda??yada belki sinirli bir bebektir. sinirli bebeklerde yapıor öle ama oynarken kızdıysa falan birşeye..inşallah- ki öyledir bence -birşeyi yoktur

canım ben demiri veremedim halen doktorumuzada sorup öle vericem biraz daha beklesin..misafir gidiyor yarın ama kocamla aramız pek tatsız. kendisine çok kızgınım giesim yok hiçbiryere..bazen çok düşüncesiz oluyor ya..herşeyi üstüme yıkıor çok sinirleniyorum gönlümü alırsa giderim yoksada..neyse..

inşallah bi sorun yoktur,,Allah korusun

kızlar bende emziğe alıştıramadım fıkrı olan varmı bu konuda?

benim kızımda gaz sancıcı başlayınca vermiştim emziği almıştı hemen,20 günlükken..ama bazen huysuzlanıp almıyo ben de emzirecekmiş gibi alıyorum kucağıma ve emziği veriyorum öyle alıyor,bunu sen de deneyebilirsin

gecmis olsun dilekcim, insallah guzel haberlerle gelirsiniz yarin. Onlar iyiyse biz annelerde iyiyiz, az bir oksurseler icimi cizliyor, Rabbim ciddi hastaliklar vermesin

dilekç,m geçmiş olsun . önemli birşey değildir inş

GÜNAYDIN canım....geçmiş olsun canım öncelikle...biz anneler herşeyi çok önemsiyoruz bence iyide yapıyoruz...bende fkrim e bilgim olsun diye
bebek hastalıklarını okuyorum hata sizinle paylaşacaktım SOGUK HAVALE diye birşey var allah korun tüm bebeişlerimizi belirtisi bunlar diye yazmadım
aklına birşye gelmesin ama bilgin olsun sende oku ve aklının bi köşesinde kalsın diye dedim....havele illaki ateşi çıkınca olan birşey
değil çünkü ben d,kkat ediyourm deşik hareketleri takip ediyorum kimi gel,şimsen hareketi kimide yeni öğrendiği taklit ettiği oluyor bilmekte fayda var ...

yanlızz bebeklerin yüüzne rüzgara gel,ncede nefes is zkalıyorlar ve hala özlerini şaşı yapıyorlar bilgin olsun..badenin üzerine hava üsfleyince nefessiz kalıyor ....

F dilek çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir bize haber ver doktordan sonra merak ederim ...

dilek çok geçmiş olsun canım ciddi bişey yoktur inş. korkma benim kızımda korkunca çok acayip ses çıkarıp gözlerini öyle açıp ellerimi sıkıyorki belki o an korkmuştur.. rabbim esirgesin hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…