demir damlası mide bulantısı yapıyor . kardeşim elma suyu verirken içine katıyordu .. daha biz başlamadık haftaya kontrol hralde bizede verirHerkese merhaba...
Çook özlemişim sizleriyeni katılan arkadaşlarada hoşgeldinizzz.
sünnet olanlara aşıdan sonra ateşi çıkanlara geçmişler olsun..
bizde uzuun tatilden sonra bavullar boşaltıldı yıkandı temizlik yapıldı.
bizim bebişin denize ayaklarını soktum ağladı zaten doktor sokma denize demişti. biz de otel odasında yatıp dinlendik zaten giderken hastaydık.halada tam iyileşemedik. tatil büyük oğlanla babasına yaradı.onlar tüm gün havuz deniz keyif yaptılar bende otelde çay pasta gözleme ve yemek saatlerini kaçırmadım::))) bol bol süt olsun diye gerçekten yemek çok farkettiriyor .
uyku düzeni bozuldu tatilde uyuyan çocuk şimdi hep ağlıyor. temiz hava aldırmak şart ama ben dışarı çıkartmayı hep istemiyorum üşeniyorum ya.
birde ben demir damlasını veremedim hiç ağzından geri çıkartıyor vermesem ne olur? bize verilmişmi sanki?
günaydın kuzularrrr gününüz güzel geçsin bakim anneler....
nolsun pansiyonu okula hazır hale getirme çabasındayız....temizlik-tertip-düzen.....tabi bide devrimin kaybolan uyku -emme düzenini yerleştirme çabası......saol dilekcim..demir damlası bize on damla dedi. dün verdi..kilosuna uygun olarak veriliyormuş evet.kilo başına bir damla..
ilk zamanlar bende yatarak emzirmedim. ama dördüncü aydan sonra yani bu ay yatarak emzirmeye başladım. hem daha uzun emiyor hem kendide yatarak emmek istiyor. bu ayki doktor randevumuzda bu yatarak emme meselesini sorucam.
saol handecim..sizede geçiş olsun
elifm hoşgeldin.demekki üçüncü karmada dahada dikkat etmek gerekecek..üff..tatilini yapıpı geldin ne güsel..bisde pazartesi gidices aksilik olmassa.
aşıdan önce ateş düşürücü kesinlikle vermeyin dior doktorlar..
ela ada naber bebem
9 lira cnm 2 tanesi biberon.com da sen kaça almıştın
oğlum 5 aylık olmak üzere ama 4. ayın sonunda 6.200 dü. boyu da 61 cmdi.4 ay itibariyle bebişlerinizin kilosu nasıl kızlar?
rapu benim kız yatarak emiyo ve çok fena alıştı..Artık kucağımda rahat ememiyo..Bende yanına yatıyorum öyle uykuya geçiyo..Evdeyken hayatımız çok düzenli ama dışarda napcam bilmiyorum...Ayakta sallayayım dedim geçen inatla uyumadı..Gecede uyanıyo hemen yanına dönüp meme arıyo ağzına aldığı an tekrar dalıyo uykuyaa..Bazen ya bana bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum ..nebilim hastalık yolculuk falan ...babasıyla ve emmeden uyumaya alıştırmak lazım,ama yolunu bulamıyorummm:S:S:S
selam kızlar bu ara misafirlerimden doğru düzgün takip edemiyorum.. buğün aşılarımızı olduk 4 ay 1 günlük oldu kızım sağlık ocağından geldikten sonra colpol verdim çünkü ateşi biraz yükseldi şimdi uyuyor kızım aşıya pek dayanamıyor normalde uyumayan kuzu şimdi uyuyor umarım daha fazla ateşi olmaz.. 8 kg 200 gr olmuş 68 cm.. hemşire ek gıdaya 6. aya kadar geçme dedi ben sadece anne sütü veriyorum birde meyve sularının tadına baktırıyorum.. çorbalardan yapıp çay kaşığıyla 2-3 kaşık verip tadlarına alışmasını istiyorum sizce yapayımmı gelişimi ileride dedi ama sonradan alışması çok zor oluyor...
yoğurt yapmayı denediniz mi? verdinizmi kuzulara ve sütlemi yaptınız ? çocuğu olan arkadaşlarım pastörize sütle yapıp vermişler bende öle yapıp tadınına baktıracam galiba..
kızımla bugün kucağımda oynarken birden kendini kastı ve gözleri kaydı nefes alamıyo gibi oldu(( 2,5 aylıkken memlekettede 2 kere olmuştu ...okadar korktumki anlatamam ...Yarın dr.a götürücem kendimi tutamadım netten baktım (ki her bi belirtide abuk subuk hastalıklar çıkıyo) basit bi vitamin eksikliğide yazıyo başka şeylerde var..Dua ediyorum şimdi bidaha olmasın diye ...Bebeğimin tırnağına zarar gelse içim sızlıyo Anne olmak böyle bişey galiba..
rapu benim kız yatarak emiyo ve çok fena alıştı..Artık kucağımda rahat ememiyo..Bende yanına yatıyorum öyle uykuya geçiyo..Evdeyken hayatımız çok düzenli ama dışarda napcam bilmiyorum...Ayakta sallayayım dedim geçen inatla uyumadı..Gecede uyanıyo hemen yanına dönüp meme arıyo ağzına aldığı an tekrar dalıyo uykuyaa..Bazen ya bana bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum ..nebilim hastalık yolculuk falan ...babasıyla ve emmeden uyumaya alıştırmak lazım,ama yolunu bulamıyorummm:S:S:S
nolsun pansiyonu okula hazır hale getirme çabasındayız....temizlik-tertip-düzen.....tabi bide devrimin kaybolan uyku -emme düzenini yerleştirme çabası......
demir damlası bize yan etki yaptı 5.ayı bekleyecez tekrar başlamak için ....inş ulaş a dokunmaz..tatil planlarında değişiklik olmaz umarım....a
kızımla bugün kucağımda oynarken birden kendini kastı ve gözleri kaydı nefes alamıyo gibi oldu(( 2,5 aylıkken memlekettede 2 kere olmuştu ...okadar korktumki anlatamam ...Yarın dr.a götürücem kendimi tutamadım netten baktım (ki her bi belirtide abuk subuk hastalıklar çıkıyo) basit bi vitamin eksikliğide yazıyo başka şeylerde var..Dua ediyorum şimdi bidaha olmasın diye ...Bebeğimin tırnağına zarar gelse içim sızlıyo Anne olmak böyle bişey galiba..
kızlar bende emziğe alıştıramadım fıkrı olan varmı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?