Arkadaşlar size bi sorum olacak bebeğim 3,5 aylık oldu gaz sancıları devam ediyor 1 şişe zinco diye damla var onu kullandık şimdiye kadar bugün ilacımız bitti aynı ilaçtan tekrar alayımmı? Alışkanlık yapar diyede tedirgin oluyorum sizde durumlar nasıl bizim gibi halen gaz sancısı geçmeyen varmı? Sizce ne yapmalıyım
selam arkadaşlar nasılsınız... ben halsizim bi tuhafım bugün.. oğlum da tuhaf... huysuzlandı biraz... bi sürü ev işi beni bekliyo desem, hoş bittiği yok bu işlerin
mevsimsel heralde ..elimi kolumu kaldıramıyorm bende .. köfte gibi yatmak istiyorum tüm gün
cnm sipariş vermiştim iptal ettirdim bende kullanayım o zaman 6.aya kadar zaten beni zor emmeye başladı artık 2 akışlı alırsam hiç emmez diye korkuyorum
Zannetmiyorum yetersiz kalsın.Bir anne iki bebeği doyurabiliyor bildiğim kadarıyla.Diğer göğsünden tuzlu geliyor olabilir süt.Arkadaşımda öyle olmuştu.Benim sütüm azaldı;iki göğsümdede;ama bebek belli ediyor doymadığını;o yüzden mama veriyorum.
yatarak emzirmeyi denedinmi? benimkide sol memede huysuzlanıyordu yatarak verdim sorun kalmadı..
ahhh kıyamamm geçmiş olsun canım..bu aşı zamanları çok stres oluyo yaa...evden götürürken bile kendimi suçlu hissediyorum...bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
iyi yapmışsın canım.emzikte ne kulanıyorsunuz? avent zaten 0-6 ay almıştım ben. 6. aydan sonra değişior o. zaten ilk aylarda emiyordu şimdi suratıma üflüyor emziği :S işe başlayana kadar geri alıştırmam lazım ama..sanırım almayacak.
bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
BİZ DE SİZİ ÖZLEDİK....demir damlası ferrosanol 9 damla demişti s.o.kabızlık karın ağrısı yaptı....dr umuz 5.ayı bekleyip tekrar deneyelim yine sorun olursa değiştirelim dedi.....Herkese merhaba...
Çook özlemişim sizleriyeni katılan arkadaşlarada hoşgeldinizzz.
sünnet olanlara aşıdan sonra ateşi çıkanlara geçmişler olsun..
bizde uzuun tatilden sonra bavullar boşaltıldı yıkandı temizlik yapıldı.
bizim bebişin denize ayaklarını soktum ağladı zaten doktor sokma denize demişti. biz de otel odasında yatıp dinlendik zaten giderken hastaydık.halada tam iyileşemedik. tatil büyük oğlanla babasına yaradı.onlar tüm gün havuz deniz keyif yaptılar bende otelde çay pasta gözleme ve yemek saatlerini kaçırmadım::))) bol bol süt olsun diye gerçekten yemek çok farkettiriyor .
uyku düzeni bozuldu tatilde uyuyan çocuk şimdi hep ağlıyor. temiz hava aldırmak şart ama ben dışarı çıkartmayı hep istemiyorum üşeniyorum ya.
birde ben demir damlasını veremedim hiç ağzından geri çıkartıyor vermesem ne olur? bize verilmişmi sanki?
bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
erken mi???:)))))şanslısın ne güzel.....biz04:30 da ayaktayız.....günaydın kızlar... nasılsınız... biz erkenciyiz bugün... normalde öğlene kadar uyumaya çalışırım... bugün kalktık....
slm kuzu.....senin de günün güzel geçsin.....günaydın kuzularrrr gününüz güzel geçsin bakim anneler....
slm canımmmm...mayıs anneleri ve meleklerine günaydınnnn..benim kız sabaha doğru hep emmek istedi yamuk yatmaktan her bi tarafım ağrıyo yaaa..
ahhh kıyamamm geçmiş olsun canım..bu aşı zamanları çok stres oluyo yaa...evden götürürken bile kendimi suçlu hissediyorum...
elifteke hoşgeldin...demir damlası ilerk,i kansızlığı önlemesi açısından önemli...kızıma sağlık ocağı 9 damla dedi..ama bana fazla geldi....dr.umuza sordum kilo başı 1 damla dedi..ve 2 şer damla olarak gün boyu verebilirsin dedi...ben tamamını sulandırarak veriyorum..midesi bulanıyo ama napalım mecbur...birde dikkat edin lekesi çıkmıyomuş kıyafetten
nasıll alıştırdınn....benim sıpa 2 aya kadar emdi sonra bıraktı.....şimdi sadece uykusu gelince alıyo....ayy yerim ben onu ya inş.alışır ben emzikte nerdeyse bütün markaları denedim en son wee aldım şimdi onu emiyor çok şükür bende alıştırana kadar canım çıkmıştı.
herkese merhabalar...
bizimde yarın aşımız var...aşıya gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum ama kararsızım..aşıdan önce ilaç veren arkadaşlar var galiba, işe yarıyormu?
mayıs anneleri ve meleklerine günaydınnnn..benim kız sabaha doğru hep emmek istedi yamuk yatmaktan her bi tarafım ağrıyo yaaa..
ahhh kıyamamm geçmiş olsun canım..bu aşı zamanları çok stres oluyo yaa...evden götürürken bile kendimi suçlu hissediyorum...
elifteke hoşgeldin...demir damlası ilerk,i kansızlığı önlemesi açısından önemli...kızıma sağlık ocağı 9 damla dedi..ama bana fazla geldi....dr.umuza sordum kilo başı 1 damla dedi..ve 2 şer damla olarak gün boyu verebilirsin dedi...ben tamamını sulandırarak veriyorum..midesi bulanıyo ama napalım mecbur...birde dikkat edin lekesi çıkmıyomuş kıyafetten
ilk zamanlar bende yatarak emzirmedim. ama dördüncü aydan sonra yani bu ay yatarak emzirmeye başladım. hem daha uzun emiyor hem kendide yatarak emmek istiyor. bu ayki doktor randevumuzda bu yatarak emme meselesini sorucam.tünaydın dilekcim
topik yine sinek avlıyor yatarak emzirmenin kulak iltihabını tetiklediğini duymuştum o yüzden ben yatark emzirmedim
herkse tünaydınlar...bende bebişi uyuttum bi bakiim dedim evi toparlıcam daha... rapucum geçmiş olsun bizde p.tesi günü hallettik o işi biraz ateş bizimkindede oldu... bu arada bebemin kaka sorunu vardı 2-3 günde bir yapıyordu kan damlası ile düzene girdi şimdi hergün bazen günde 2 kez yapıyor..
elifm hoşgeldin.demekki üçüncü karmada dahada dikkat etmek gerekecek..üff..tatilini yapıpı geldin ne güsel..bisde pazartesi gidices aksilik olmassa.geçmiş olsun. yaş ilerledikçe aşıların yan etkileri daha çok oluyormuş. karma aşının 3. dozunda ben özel yaptırdığım halde ateşten havale geçirir gibi olmuştu. hastaneye zor yetiştirmiştik.
çok zor çoook...
aşıdan önce ateş düşürücü kesinlikle vermeyin dior doktorlar..herkese merhabalar...
bizimde yarın aşımız var...aşıya gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum ama kararsızım..aşıdan önce ilaç veren arkadaşlar var galiba, işe yarıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?