2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda da ilk doğduğunda gaz sancısı çok vardı... birçok şey denedik... Elma yağı, metsil damla, vs. En son Nurse Harvey's diye bitkisel bir şurup önerdiler onu kullandık...Günde 3 kez veriyordum ilk başlarda şimdi 1 e düşürdüm ve gaz sorunumuz yok gibi..Denemeni tavsiye ederim.

geçmiş olsun ...
pirin unundan mamayı nasıl yaptın ..kendi sütünlemi pişirdin .. şeker koymadın bide değilmi[/QUOTE]

canım arınınkini aldım suyla yapılıyor. şeker katmadım tabii

selam arkadaşlar nasılsınız... ben halsizim bi tuhafım bugün.. oğlum da tuhaf... huysuzlandı biraz... bi sürü ev işi beni bekliyo desem, hoş bittiği yok bu işlerin

selam arkadaşlar nasılsınız... ben halsizim bi tuhafım bugün.. oğlum da tuhaf... huysuzlandı biraz... bi sürü ev işi beni bekliyo desem, hoş bittiği yok bu işlerin

mevsimsel heralde ..elimi kolumu kaldıramıyorm bende .. köfte gibi yatmak istiyorum tüm gün

cnm sipariş vermiştim iptal ettirdim bende kullanayım o zaman 6.aya kadar zaten beni zor emmeye başladı artık 2 akışlı alırsam hiç emmez diye korkuyorum

iyi yapmışsın canım.emzikte ne kulanıyorsunuz? avent zaten 0-6 ay almıştım ben. 6. aydan sonra değişior o. zaten ilk aylarda emiyordu şimdi suratıma üflüyor emziği :S işe başlayana kadar geri alıştırmam lazım ama..sanırım almayacak.

Herkese merhaba...

Çook özlemişim sizleri yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldinizzz.
sünnet olanlara aşıdan sonra ateşi çıkanlara geçmişler olsun..
bizde uzuun tatilden sonra bavullar boşaltıldı yıkandı temizlik yapıldı.
bizim bebişin denize ayaklarını soktum ağladı zaten doktor sokma denize demişti. biz de otel odasında yatıp dinlendik zaten giderken hastaydık.halada tam iyileşemedik. tatil büyük oğlanla babasına yaradı.onlar tüm gün havuz deniz keyif yaptılar bende otelde çay pasta gözleme ve yemek saatlerini kaçırmadım::))) bol bol süt olsun diye gerçekten yemek çok farkettiriyor .
uyku düzeni bozuldu tatilde uyuyan çocuk şimdi hep ağlıyor. temiz hava aldırmak şart ama ben dışarı çıkartmayı hep istemiyorum üşeniyorum ya.
birde ben demir damlasını veremedim hiç ağzından geri çıkartıyor vermesem ne olur? bize verilmişmi sanki?

Son düzenleme:

Hadi yaa,bu tuz meselesını hiç duymamıstım... :26: arastırmak lazımmm :26:
yatarak emzirmeyi denedinmi? benimkide sol memede huysuzlanıyordu yatarak verdim sorun kalmadı..

Evet her seklı denıyorum heer gun,ama pes edicem sanırım,imkanı yok kabul etmiyor..... :26:
Bazen tutuyor kucagımda cekıyor oohhh diyorum bitti tekrar bırakıp baslıyor aglamaya kızmaya :26:
İki göğsüm arasında şekil farklılıgı olmaya basladı,bütün moralim gidiyor görünce =(((

bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..

günaydın kızlar... nasılsınız... biz erkenciyiz bugün... normalde öğlene kadar uyumaya çalışırım... bugün kalktık....

mayıs anneleri ve meleklerine günaydınnnn..benim kız sabaha doğru hep emmek istedi yamuk yatmaktan her bi tarafım ağrıyo yaaa..

bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
ahhh kıyamamm geçmiş olsun canım..bu aşı zamanları çok stres oluyo yaa...evden götürürken bile kendimi suçlu hissediyorum...

elifteke hoşgeldin...demir damlası ilerk,i kansızlığı önlemesi açısından önemli...kızıma sağlık ocağı 9 damla dedi..ama bana fazla geldi....dr.umuza sordum kilo başı 1 damla dedi..ve 2 şer damla olarak gün boyu verebilirsin dedi...ben tamamını sulandırarak veriyorum..midesi bulanıyo ama napalım mecbur...birde dikkat edin lekesi çıkmıyomuş kıyafetten

ayy yerim ben onu ya inş.alışır ben emzikte nerdeyse bütün markaları denedim en son wee aldım şimdi onu emiyor çok şükür bende alıştırana kadar canım çıkmıştı.

tünaydın dilekcim

topik yine sinek avlıyor yatarak emzirmenin kulak iltihabını tetiklediğini duymuştum o yüzden ben yatark emzirmedim

herkse tünaydınlar...bende bebişi uyuttum bi bakiim dedim evi toparlıcam daha... rapucum geçmiş olsun bizde p.tesi günü hallettik o işi biraz ateş bizimkindede oldu... bu arada bebemin kaka sorunu vardı 2-3 günde bir yapıyordu kan damlası ile düzene girdi şimdi hergün bazen günde 2 kez yapıyor..

geçmiş olsun. yaş ilerledikçe aşıların yan etkileri daha çok oluyormuş. karma aşının 3. dozunda ben özel yaptırdığım halde ateşten havale geçirir gibi olmuştu. hastaneye zor yetiştirmiştik.
çok zor çoook...

Son düzenleme:
herkese merhabalar...
bizimde yarın aşımız var...aşıya gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum ama kararsızım..aşıdan önce ilaç veren arkadaşlar var galiba, işe yarıyormu?

BİZ DE SİZİ ÖZLEDİK....demir damlası ferrosanol 9 damla demişti s.o.kabızlık karın ağrısı yaptı....dr umuz 5.ayı bekleyip tekrar deneyelim yine sorun olursa değiştirelim dedi.....

geçmişler olsunn...

günaydın kızlar... nasılsınız... biz erkenciyiz bugün... normalde öğlene kadar uyumaya çalışırım... bugün kalktık....
erken mi???:)))))şanslısın ne güzel.....biz04:30 da ayaktayız.....

günaydın kuzularrrr gününüz güzel geçsin bakim anneler....
slm kuzu.....senin de günün güzel geçsin.....
slm canımmmm...
ayy yerim ben onu ya inş.alışır ben emzikte nerdeyse bütün markaları denedim en son wee aldım şimdi onu emiyor çok şükür bende alıştırana kadar canım çıkmıştı.
nasıll alıştırdınn....benim sıpa 2 aya kadar emdi sonra bıraktı.....şimdi sadece uykusu gelince alıyo....
herkese merhabalar...
bizimde yarın aşımız var...aşıya gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum ama kararsızım..aşıdan önce ilaç veren arkadaşlar var galiba, işe yarıyormu?

ateşi takip edip olunca verdim......o yüzden bilemiyorummmm:)))))))))))

saol dilekcim..demir damlası bize on damla dedi. dün verdi..kilosuna uygun olarak veriliyormuş evet.kilo başına bir damla..

tünaydın dilekcim

topik yine sinek avlıyor yatarak emzirmenin kulak iltihabını tetiklediğini duymuştum o yüzden ben yatark emzirmedim
ilk zamanlar bende yatarak emzirmedim. ama dördüncü aydan sonra yani bu ay yatarak emzirmeye başladım. hem daha uzun emiyor hem kendide yatarak emmek istiyor. bu ayki doktor randevumuzda bu yatarak emme meselesini sorucam.

saol handecim..sizede geçiş olsun

elifm hoşgeldin.demekki üçüncü karmada dahada dikkat etmek gerekecek..üff..tatilini yapıpı geldin ne güsel..bisde pazartesi gidices aksilik olmassa.
herkese merhabalar...
aşıdan önce ateş düşürücü kesinlikle vermeyin dior doktorlar..

ela ada naber bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…