2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BBizde yaptiracagiz senin gibi sorun yasamayanlari duyunca ay hemen yapalim diyorum bazende kucucuk ooo diye aglaniyorum ama izmire gelelim bu is olacak
ay canim sende bendensin ki benim bu ikinci tecrubem sunnet yani ama korkuyorum ahh analik ahhh
Al bendende okadar chicconunkini bende almistim benimkide kabul etmedi NUBY dogal dokunus onu kullandim cok memnun kaldim ben
ARI?bu ne cahilligimi bagislayin kizlar ben yurtdisindayimda ari mama mi yoksa markami anlamadimda
Rapucum bende aventi kullandik ilk ayinda sonra baktim emzigi istemiyor e emzikde cok buyuk rahatlik bir arkadas deyince nukun damaklisini aldim tam 2-3 gun surekli karsima yatirip emzigi agzina tiktim o atti ben verdim o atti ben verdim israrla nonstop verdim sonunda damakliya alisti emzik modelide onemli sonucda onlarinda tercihleri var
bugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
ooo kiyamam ben ona bizde sali olucaz asimizi simdiden panik var bende atesden dolayi gecmis olsun bebisine
kızlar bende emziğe alıştıramadım fıkrı olan varmı bu konuda?
yukarda anlattim canim aynen birkac gun ugrasicaksin alisiyor ama bikmadan her atiginda agzina tep sonunda pes edip alicak
benim 2.numara ayni boyledi aman dilekcim sana yazik 2 yasina kadar benimki beni emmisti 2 sene sirdim yatak gormedi yandan carkli olmustum
MAMA veriyorsan mama ile yogur mayalamak cok iyimis yada anne sutunle.Bakalim 10 gun sonra ufak ufak basliyacagim bende

Gecmis olsun canim ins bir sey cikmaz seninki sadece evhamdir insallahhhh ihmale gelmez dr ye gotur mutlaka

tebriklerrr benimkide her an kapabilir bi gayret ugrasiyor
ayyyy masallahhhh cok tatliii tombakkkk bu tombakkk

hehehe bende oglumun altinlariyla ne yapicagima karar veremedim mucevher alip gelinime hatira takayim diyorum benim kocaman kiz oooo ne gelini beya kundaktaki bebegin karisimi olusmus diye dalga geciyorlar. Isin sakasi altin hesabi cok mantikli altin her devirde kiymetli

canım ciddi bişey değildir inş....azra mızı melekleri korusun...tabi hepimizinkuzularını da....güzel haberlerinizi bekliyoruzz
drkontrolünüz bu hafta mı? bu haftaysa bebekte ayak-el terlemesini sorar mısın?maalesf biçoğumuzun yaşadığı şeyler ......bence gönlünüalır dayanamaz...şimdiden iyi tatillerrr:)))))9

slm arkadaşlar,,yaa bebeğimin bi burnunu temizlemek,bir de tırnaklarını kesmek işkence gibi daha burnuna dokunur dokunmaz basıyor çığlığı..kıpır kıpır tırnaklarını da kestimiyo,uyurken keseyim desem hemen uyanıyo... siz de durum nasılll

iyi dilekte bulunan hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
Sabah gittik doktora anlattım..Kan aldı ,kalsiyum hemoglobin tiroid falan değerlerine baktı..demir eksikliği çıktı çoğu bebekte olurmuş(demir damlasını günde 2 kere vericem)..Anlattıklarının bu tahlil sonuçlarıyla alakası yok.Çocuk nöroloğuna görün istersen dedi..Bende dr.a acaba benmi abartıyorum dedim.Benim kızda ağlarken katılmalarda oluyo..Dr.umuz dediki ağlama nöbetlerini bile nöroloğun görmesi lazım.Kafanı karıştırmak istemem ama % 1 epilepsi 5 yaşına kadar bu durumlarda oluyo falan dedi..Bende nette zaten onu okumuştum..Buralarda çocuk nöroloğu yok ..Şimdi kızımı takibe aldım ağlama katılmaları bile olursa izmire götürücez....İnşallah benim abartmamdır herşey (

Canım bunu duymam iyi oldu,benimde aynı kılo durumu ve kızım hareketli,tedirgin olmustum kilosu az diye,demekki normalmiş elhamdulillah...)

ayneennn canım yaa,burnunu temizlerken eliyle itip duruyor,pompa ile yapıyorum ama bir seferde halledemiyorum kırk takla atıyorum yapana kadar,tırnaklarını keserkende eşim oyuncak falan sallıyor anca o sekil yapıyorum yoksa uykusunda dediğin gibi uyanıyor...

canım sen sıkıntı yapma birşey olmaz Allah'ın izniyle...
Meryem 2 aylıktı sanırım iki üç kez aglarken kendisi kasıp sesini ıhhh ıhhh diye birşey olmus gibi yapıyordu fena korkuyordum,her öyle oldugunda ayetek kürsi okudum bol bol elhamdulillah hemen geçiyordu,zaten dahada olmadı o zamandan sonra elhamdulillah...sende oku inşallah bebişini birşey olmaz Allah'ın izniyle... Üzme kendini
Rabbim korusun miniklerimizi...

Son düzenleme:
geçmiş olsun tatlımmmmm.........takiplerin sonunda inş bidaha böle bişey yaşamazsınız....ve izmir e gitmeye gerek kalmaz......içini ferah tut bebemmmmm....dualarımız sizinleee....
anne olmak böyle bişey demek ki.......(100 de 99 olmayabilecekken ,olması ihtimal 100 de 1 için üzülmekkkk).....

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaşadıklarınız için.inşallah hiçbişey çıkmaz kızın çok iyidir. olumlu düşün o ihtimali aklından bile geçirme düşük bi ihtimalmiş zaten.

bizde dün doktora gittik bu ay çok az kilo almış dedi dr. kaka sorunumuz var 5 günde bir. o nedenle iştahı azalmıştı herhalde o yüzden. birde ek d vitaminine ihtiyaç duydu dr. kemikleri biraz yumuşak gibi birşey söyledi. tam da açıklamadı aslında panik olmayayım diyemi acaba. o vitamini almazsa ilerinde gögüs kafesinde eğiklik falan olabilirmiş ya da yürümeye başladığında bacaklarında. kafaya takmadan edemiyo insan tabi canımızdan değerliler onlar...

canım geçmişler olsun...seni çok iyi anlıyorum takiplerini yap ve kalbini lütfen ferah tut... Rabbimin izniyle inşallah iyi olcak azramız zaten sağlıklıda annesi bence... seni ve azrayı öpüyorum kocaman canımmmmmm

canım d vitaminini bazı bebelere fazla veriyolar bişey olsa sölerdi zaten...nolur kafanı takıp moralini bozma canım...annelik böyle birşey kıllarına zarar gelse endişeleniyoruz Rabbim hepimizin bebelerini korusun...

cok gecmis olsun dilekcim umarim izmire gitmeni gerekdircek durum olmaz ALLAH yardimciniz olsun

aynen bizdede o durum var burnunu temizlicem diye mahvoluyorum bir yandanda korkuyorum cani aciyacak diye zar zor temizliyorum

Çok geçmiş olsun .evham yapma derim birşeyi yoktur inşallah, bazen bebekler garip hareketler yapıyolar.katılma benim yiğenimde de vardı zamanla geçti çok ağlatmamaya çalışmalıymışsın.

kızlar birşey soracağım size ...

doğum sonrası yaklaşık 4 ay geçti.. regl düzeni ne zaman oturur ? 1 yıl bile olamayanlar varmış...blgisi olan var mı? bir de regl olunca süt kesiliyormuş böyle bir şey duydum siz bu konu hakkında bir şeyler biliyor musunuz?

regl düzeni hakkında birşey diyemeyeceğim,zaten kişisine göre değişir ama regl olunca süt kesilme diye birşey olmadığından eminim.çünkü ben kırkım çıktıktan 15 gün sonra regl oldum ve ikinci defa da 3.5 aylıkken oldum,,sütümde kesilme filan olmadı Allah a şükür

Bir pazar sabahında daha kargalarla yapyığımız kahvaltı yarışını kazanmanın mutluluğu ve gururuyla hepinizi öpüyoruzzzzz....(şikayet etmiyorum ama çok uykkum var ve busaatte çay keyfi !yapmaya çalışıyorum...oğlum boncuk boncuk bakıyoo)

Son düzenleme:

günaydın bende erken uyandım uykudan yalnız değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…