BBizde yaptiracagiz senin gibi sorun yasamayanlari duyunca ay hemen yapalim diyorum bazende kucucuk ooo diye aglaniyorum ama izmire gelelim bu is olacakherkese merhabalar... nasılsınız kızlarr..biz iyiyiz çok şükür... 20 gün önce oğlumu sünnet ettirdik.2 günde iyileşti..erken yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.sadece ilk gün ağladı çişini yaptıkça..çok rahat oldu.. atlattık gitti.. 1 hafta öncede dönmeye başladı fırt fırt dönüyo miniğim... ben cam rendede şeftaliyi rendeleyip veriyorum arada çok seviyor.. pirinç unuda denedik bikaç kez onuda sevdi oğlum... sütü hala sağarak veriyorum inanabiliyomusunuz 4 aydır her 3 saatte bir süt sağıyorum ya derin dondurucuda stoklamaya başladım hergün bir poşet atıyorum tek sorunumuz ekimde işe başlamam
ay canim sende bendensin ki benim bu ikinci tecrubem sunnet yani ama korkuyorum ahh analik ahhhmerhaba kızlar. haftaya oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. hastaneyi arayıp randevu almalıyım ama bir türlü arayamıyorum. oğlumun canı yanacak diye kaç gündür üzülüyorum. ama eşim çok ısrarcı. bir an önce yaptıralım diyor.((
Al bendende okadar chicconunkini bende almistim benimkide kabul etmedi NUBY dogal dokunus onu kullandim cok memnun kaldim benbende chicco kullanıyorum 2 damlalı olan emziğini aldım geçen hafta ama bebeğim alışamıyor boğuluyormuş gibi ve ağzından akıtıyor hep sonra da sinirlenip bırakıyor mecbur diğer biberonla veriyoruz böyle de tek damla çok yoruluyor çenesi
ARI?bu ne cahilligimi bagislayin kizlar ben yurtdisindayimda ari mama mi yoksa markami anlamadimdaaslın tek damla daha iyi diğer türlü biberona çabuk alışıyorlar ben değiştirmesem sorun olurmu acaba biberona alışınca emmek istemeyebilir[/QUCOTE]
Canim Nuby step 0 anne sutu alan bebekler icin ayni performansi veriyor bebek emerken nasil yoruluyorsa bundada aynen ben kullaniyorum memnunum.Disari ciktigimda mama yapiyorum veriyorum rahat rahat cok da rahat oluyor hala beni deli gibi emiyor.Form olarakda ayni anne memesine benzetmisler
geçmiş olsun ...
pirin unundan mamayı nasıl yaptın ..kendi sütünlemi pişirdin .. şeker koymadın bide değilmi
canım arınınkini aldım suyla yapılıyor. şeker katmadım tabii
Rapucum bende aventi kullandik ilk ayinda sonra baktim emzigi istemiyor e emzikde cok buyuk rahatlik bir arkadas deyince nukun damaklisini aldim tam 2-3 gun surekli karsima yatirip emzigi agzina tiktim o atti ben verdim o atti ben verdim israrla nonstop verdim sonunda damakliya alisti emzik modelide onemli sonucda onlarinda tercihleri variyi yapmışsın canım.emzikte ne kulanıyorsunuz? avent zaten 0-6 ay almıştım ben. 6. aydan sonra değişior o. zaten ilk aylarda emiyordu şimdi suratıma üflüyor emziği :S işe başlayana kadar geri alıştırmam lazım ama..sanırım almayacak.
ooo kiyamam ben ona bizde sali olucaz asimizi simdiden panik var bende atesden dolayi gecmis olsun bebisinebugün aşımız vardı..ateşlendik..calpol verdim soğuk pres yaptım..soydum bebemi.serinledi biraz şimdi yarı uyur yarı uyanık yatıo anadiiznde meleğim..
yukarda anlattim canim aynen birkac gun ugrasicaksin alisiyor ama bikmadan her atiginda agzina tep sonunda pes edip alicakkızlar bende emziğe alıştıramadım fıkrı olan varmı bu konuda?
benim 2.numara ayni boyledi aman dilekcim sana yazik 2 yasina kadar benimki beni emmisti 2 sene sirdim yatak gormedi yandan carkli olmustumrapu benim kız yatarak emiyo ve çok fena alıştı..Artık kucağımda rahat ememiyo..Bende yanına yatıyorum öyle uykuya geçiyo..Evdeyken hayatımız çok düzenli ama dışarda napcam bilmiyorum...Ayakta sallayayım dedim geçen inatla uyumadı..Gecede uyanıyo hemen yanına dönüp meme arıyo ağzına aldığı an tekrar dalıyo uykuyaa..Bazen ya bana bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum ..nebilim hastalık yolculuk falan ...babasıyla ve emmeden uyumaya alıştırmak lazım,ama yolunu bulamıyorummm:S:S:S
MAMA veriyorsan mama ile yogur mayalamak cok iyimis yada anne sutunle.Bakalim 10 gun sonra ufak ufak basliyacagim bendeselam kızlar bu ara misafirlerimden doğru düzgün takip edemiyorum.. buğün aşılarımızı olduk 4 ay 1 günlük oldu kızım sağlık ocağından geldikten sonra colpol verdim çünkü ateşi biraz yükseldi şimdi uyuyor kızım aşıya pek dayanamıyor normalde uyumayan kuzu şimdi uyuyor umarım daha fazla ateşi olmaz.. 8 kg 200 gr olmuş 68 cm.. hemşire ek gıdaya 6. aya kadar geçme dedi ben sadece anne sütü veriyorum birde meyve sularının tadına baktırıyorum.. çorbalardan yapıp çay kaşığıyla 2-3 kaşık verip tadlarına alışmasını istiyorum sizce yapayımmı gelişimi ileride dedi ama sonradan alışması çok zor oluyor...
yoğurt yapmayı denediniz mi? verdinizmi kuzulara ve sütlemi yaptınız ? çocuğu olan arkadaşlarım pastörize sütle yapıp vermişler bende öle yapıp tadınına baktıracam galiba..
kızımla bugün kucağımda oynarken birden kendini kastı ve gözleri kaydı nefes alamıyo gibi oldu(( 2,5 aylıkken memlekettede 2 kere olmuştu ...okadar korktumki anlatamam ...Yarın dr.a götürücem kendimi tutamadım netten baktım (ki her bi belirtide abuk subuk hastalıklar çıkıyo) basit bi vitamin eksikliğide yazıyo başka şeylerde var..Dua ediyorum şimdi bidaha olmasın diye ...Bebeğimin tırnağına zarar gelse içim sızlıyo Anne olmak böyle bişey galiba..
Gecmis olsun canim ins bir sey cikmaz seninki sadece evhamdir insallahhhh ihmale gelmez dr ye gotur mutlaka