kızlar birşey soracağım size ...
doğum sonrası yaklaşık 4 ay geçti.. regl düzeni ne zaman oturur ? 1 yıl bile olamayanlar varmış...blgisi olan var mı? bir de regl olunca süt kesiliyormuş böyle bir şey duydum siz bu konu hakkında bir şeyler biliyor musunuz?
aynen bizdede o durum var burnunu temizlicem diye mahvoluyorum bir yandanda korkuyorum cani aciyacak diye zar zor temizliyorum
ciddi bişey olsa söylerdi dr un....hem önlemi almış ek d vitamini ile içini ferah tut canımm...bizde dün doktora gittik bu ay çok az kilo almış dedi dr. kaka sorunumuz var 5 günde bir. o nedenle iştahı azalmıştı herhalde o yüzden. birde ek d vitaminine ihtiyaç duydu dr. kemikleri biraz yumuşak gibi birşey söyledi. tam da açıklamadı aslında panik olmayayım diyemi acaba. o vitamini almazsa ilerinde gögüs kafesinde eğiklik falan olabilirmiş ya da yürümeye başladığında bacaklarında. kafaya takmadan edemiyo insan tabi canımızdan değerliler onlar...
benim ki doğumdan sonraki 74.gün başladı ve düzenli....kişiden kişiye değişiyosanırım....emziriyorum....şükürlr olsun .....kesilme falan olmaduı....kızlar birşey soracağım size ...
doğum sonrası yaklaşık 4 ay geçti.. regl düzeni ne zaman oturur ? 1 yıl bile olamayanlar varmış...blgisi olan var mı? bir de regl olunca süt kesiliyormuş böyle bir şey duydum siz bu konu hakkında bir şeyler biliyor musunuz?
hayırdır kuzummm..günaydın bende erken uyandım uykudan yalnız değilsin...
slm arkadaşlar,,yaa bebeğimin bi burnunu temizlemek,bir de tırnaklarını kesmek işkence gibidaha burnuna dokunur dokunmaz basıyor çığlığı..kıpır kıpır tırnaklarını da kestimiyo,uyurken keseyim desem hemen uyanıyo... siz de durum nasılll
kızlar birşey soracağım size ...
ünv. hastanesinde miymiş? ben aydının nazilli ilçesinde oturuyorum. bir şeye ihtiyacın olacaksa yardımcı olabilirim. biz de çarş. günü aydına çocuk cerrahına gideceğiz sünnet için.iyi pazarlar kızlar.sizin dediğiniz gibi inş. benim evhamımdır diyorum...aydında çocuk nöroloğu varmış beklemeyip ona götürücez..yoksa paranoyak olurum..heran olacakmı diye takip etmek çok yıpratıcak zamanla..içimiz rahat etsin hem..
gezgincim heran ayetelkürsi felak nas okuyorumm..Allahım bütün bebekleri korusun...
demişr damlasını günde 2 vericem ve hiç sevmiyo yaa...napcam bilmiyorumm..
birde dr.um arada ıhlamur ver dedi bağırmaktan çığlıktan boğazı tahriş olmuş öksürüyodu...ıhlamur kanda yapıyomuş...
ya sorma gece uyuyamıyorum sünneti düşünürken. bir an önce bitse de kurtulsak. bana kalsa 5 yaşlarında yaptırırım da eşim çok ısrarcı.
yanlış bir şey yapmazlar canım ya onlar alışkındır. ama kime yaptırdığımıza da bağlı. ürologlar ve çocuk cerrahlarıyapıyormuş. bebeklerinkini bence cerrahlar yapmalı.bizim doktor ya 2 yaşından önce ya da 7 yaşından sonra yaptırın dedi. o arada çocuk cinsel kimliğini kazandığı için psikolojik açıdan sakıncalı olabilirmiş. hem sünnet diye bişeyi öğrendiğinde kendisinin çoktan yapıldığını bilmesi çok büyük rahatlık olur onun açısından bence. o nedenle erken olması iyi ama işte... ya yanlış bişey yaparlarsa diye düşünmeden duramıyorum.
ünv. hastanesinde miymiş? ben aydının nazilli ilçesinde oturuyorum. bir şeye ihtiyacın olacaksa yardımcı olabilirim. biz de çarş. günü aydına çocuk cerrahına gideceğiz sünnet için.
ıhlamur kan yapıyormuş demek... hemen kalkıyorum ve ocağa ıhlamur koyuyorum belki inatçı oğlum içer...
sünnet olayı beni çok germeye başladı çok korkuyorum. teknikleri varmış sanırım henüz doktorla konuşmadım ama bilen var mı ya da yaptıranlar nasıl yaptırdınız.
Karaman ıhlamurun kan yapıcı etkisi var.Ama ben çok az vericem..Arkadaşım ek gıdaya geçtiğinde bebeğinin kahvaltısını falan ıhlamurla ıslatıyodu..kızı şimdi 2 yaşında maşallah çok sağlıklı ,çok bilinçli bi anne..
sünnet olayı beni çok germeye başladı çok korkuyorum. teknikleri varmış sanırım henüz doktorla konuşmadım ama bilen var mı ya da yaptıranlar nasıl yaptırdınız.
biz çocuk cerrahına yaptırdık.. lokal yapıyolar zaten ağzına maske takıyolarsadece sersemletmek için.. ameliyathanede gayet steril ortamda oldu.. ama o kapıda beklemek çok iğrenç bi duygu..ağlayarak çıktı ameliyathaneden..ilk gün çişini yaptıkça ağladı.. ikinci gün geçti bitti..yaptırdıktan sonra iyiki yaptırmışız diceksiniz çünkü inanılmaz hızlı iyileşiyolar bezliyken..idrarında iyileştirici etkisi var çünkü.. önemli olan sürekli sünnetli deriyi geriye çekip yapışmasını engellemek 3-4 gün sonra kontrole gittiğimizde doktor biraz yapışmış olduğunu söledi..biz kıyamadığımızdan tam geri çekmemişiz. doktor bi çekti bizimki çığlığı bastı yine... ama o kadar geçti gitti işte... sünnetten önce tüm tetkikleri yapıyo zaten hastane kan tahlili akciğer grafisi vs.. insan düşünmeden edemiyor nasıl olcak diye ama bebekken yaptırmak en iyisi bence..hiç hatırlamıcak..
teşekkür ederim canım operasyon ne kadar sürdü sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?