Kızlar merhaba;annemlerden yeni döndük kızımla.Hangisini anlatsam; otobüs faciasınımı; yoksa kızını iki gözü iki çeşme gören babasıyla papaz olmamızı mı;ya kızım sakin bir bebek olduğu için ;otobüstede uyur gibi gelmişti.ne uyuma;4 saatlik yolun yarısını bütün otobüsle beraber ayakta geçirdik.şimdi uyuyor.evimize geldik,rahatladı meleğim.babasına da fırsat tabi;bidaha kızını hiçbiyerde bırakmayacakmış
Zaten canım çok sıkkın ;Artık sütüm iyice azaldı.Napsam;meyve suları;süt çayları işe yaramıyor.Geceleri geçiriyoruz;ama gündüzleri tamamen mamaya döndük.6.ayı zor bulacağız gibi.Herkese iyi geceler;fdilek;kızının tahlilleri iyi çıkar umarım;yeterki çaresiz bişy olmasın;ben yıllık iznimi kullanıyorum.çalışan annelere de kolay gelsin;yeni haftada...
Meraba Guzel Mayis annelerii
Bugun berbat bir gun gecirdik saat 11 nerdeyse ben uyuyamiyorum.Arkadasimin cocugunun dogum gunu vardi mecdonalsa gittik bebosumda yanimda arabasinda uyuyordu kaynar kahve birden uzerime dokuldu korse giydigim icn uzerime yapisti her tarafim yandi kizlar göysüme bile sicak kahve sicradi can havliyle ben 3 cocuk dogurmus kadin anira anira wc ye kosdum ustumu soydum yikadik ettik derken olmicak acile gittim bebegimde arkadaslara emanet off o neydi oyle neyse sonra geldik aldim oglumu bir baktim aglamaktan oda sismis, hissetmis guzucum bana olanlari kimselerde durmamis.Butun aksam kucagimdan inmedi benimde canim okadar yaniyor ki uyuyamiyorum oyalanmak icin girdim kk yaSANTIM farkiyla bebegimi rabbim korudu kizlar ya ona döküleydi.Artik elimde sicak bisey varken cocugun etrafinda dolanmam hos kahveyi ben degil arkadasin kizi dökdü bana ama yinede acayip panik var artik bende.
Dilekcim cok kafana takma tatlim Allahin izniyle birsey cikmiyacak bak gürürsun ama analik oyle bir duyguki ona gelmesin bana gelsin diyor insan .Dualarimiz seninle
Başka bir kbb uzmanına göster bence,tek doktorla yetinme betus;Kimsecikler yok(
çocuk dr umuz dil altı var kesilmesi gerekiyo demişti kbb uzmanının ilerde peltek olabiliyomuş kbb ciye götürdüm konuşmaya başlayınca belli olur gerek yok şimdi dedi neyapacağımı şaşırdım(
kızlar evde kendime yararlı bi hobi olarak ne yapabilirim... süs ve müzik işlerini sevmiyorum... şu an tek aklıma gelen kpss çalışmak, ondan da böğğğğğ geldi... ve daha erken şu an... napsam ki...
mrb çalışan mayıs anneleri size çalışma saatlerim konusunda danışmak istiyorum.
branş öğretmeniyim müdürüm bana iylik olsun diye derslerimi bölmüş yani 2 ders sabaha 2 ders öğleden sonraya gibi.
evim okula yürüyerek 10dk.bakıcının evi de bana 10 dk.ben 2 kere okula gidip gelirsem bakıcıda 2 kere gelip gidecek.sizce yarım gün mü istemeliyim yoksa böylesi daha mı mantıklı.
süt olayına gelince şu an 5 saatte bir süt sağıyorum iki porsiyonluk çıkıyor.yarım gün olursa günde en fazla 4 saatliğine gidicem.
sizce ne yapmalıyım
Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumdabu ateşlenme kaç gün sürüyor???
Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kende mecburen işe geldim aklım oğlumdabu ateşlenme kaç gün sürüyor???
geçmş olsun canım.
nevrada aynı dün aşı oldu ateş yaptı .. hala devam ediyor. calpol veriyorum .yüzünü başını ıslatıyorum .. çok mımız .ağlıyor devamlı . kucaktan inmiyor..
sağ bacağındaki aşı yeride içten şiş . ve ateş gibi orası . sanırım aşı yeri de acıyor .. inşallah çok uzun sürmüyordur
Kimsecikler yok(
çocuk dr umuz dil altı var kesilmesi gerekiyo demişti kbb uzmanının ilerde peltek olabiliyomuş kbb ciye götürdüm konuşmaya başlayınca belli olur gerek yok şimdi dedi neyapacağımı şaşırdım(
Masallah sana, bebeginden firsat bulabiliyorsun neguzel))
bebegin icin bisiyler yapabilirsin mesela, oyuncak turu bisiy,
kendin tasarla, kes dik, icini doldur elyafla, gozler agiz burun ör oyuncaga,
parmaklara gecirilen(eldiven gibi) renkli renkli dikkat cekici kuklalar órebilirsin mesela, oynarsiniz bebisle:)
Bende dusunuyorum yapmayi, henuz dusunme asamasindayim ama:))
calisiyorum malum cok fazla zamanim olmuyor bu tur seylere...
Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumdabu ateşlenme kaç gün sürüyor???
geçmş olsun canım.
nevrada aynı dün aşı oldu ateş yaptı .. hala devam ediyor. calpol veriyorum .yüzünü başını ıslatıyorum .. çok mımız .ağlıyor devamlı . kucaktan inmiyor..
sağ bacağındaki aşı yeride içten şiş . ve ateş gibi orası . sanırım aşı yeri de acıyor .. inşallah çok uzun sürmüyordur
kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?
kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?
kızlar geçmiş olsun şu ateş yüzünden çok korkuyorum bizim aşımızda haftayageçmş olsun canım.
benimki 8 de uyuyor .. hiç uynadırmasam uyayacak sabah 5 e kadar .. fakat daha küçükken doktorum en fazla 2-3 sa de bir uyandır demişti... beslenmek için.. ama artık uyanmıyor ve emmiyor ... ben sğarak veriyorum çünkü beni emmiyor artık biberondan emiyor... ara ara alarm kurup uyanıyorum ama emmiyor kızlar.. şimdi merak ediyorum acaba artık büyüdü ... gece uzun uzun uyayabilir mi ? ve benimkisi daha yenidoğduğunda bile açlıktan ağlamıyordu =) gözü tok bebeişimin=))))) uykuda da uyanmıyor o yüzden uykucu şirin benimkisi....ne yapcağımı bilemiyorum... uyandırmasam mı 3 sa te bir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?