2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

neyseki evine gelmişsin hayırlısıyla sıkılmıştır çocuk...sütün için bulgur pilavınıda ye canım ayranla iyi gelir...

çok geçmiş olsun canım inşalalh biran önce geçer...

Kimsecikler yok(
çocuk dr umuz dil altı var kesilmesi gerekiyo demişti kbb uzmanının ilerde peltek olabiliyomuş kbb ciye götürdüm konuşmaya başlayınca belli olur gerek yok şimdi dedi neyapacağımı şaşırdım(

Başka bir kbb uzmanına göster bence,tek doktorla yetinme betus;

Dilekcimm, canim cok gecmis olsun, Allahin izniyle hersey yolunda olucak cnm..sen tedbir amacli yinede bir doktora gotur tabii Azramizi annesi, icin rahat eder en azindan cnm.

kızlar evde kendime yararlı bi hobi olarak ne yapabilirim... süs ve müzik işlerini sevmiyorum... şu an tek aklıma gelen kpss çalışmak, ondan da böğğğğğ geldi... ve daha erken şu an... napsam ki...

Masallah sana, bebeginden firsat bulabiliyorsun neguzel))
bebegin icin bisiyler yapabilirsin mesela, oyuncak turu bisiy,

kendin tasarla, kes dik, icini doldur elyafla, gozler agiz burun ör oyuncaga,
parmaklara gecirilen(eldiven gibi) renkli renkli dikkat cekici kuklalar órebilirsin mesela, oynarsiniz bebisle:)

Bende dusunuyorum yapmayi, henuz dusunme asamasindayim ama:))
calisiyorum malum cok fazla zamanim olmuyor bu tur seylere...

mrb ben çıkış saatimde kullanıyorum 3 saat erken çıkıyorum müdür olduğum için milli eğitimin işine pek gelmedi ama ben ısrar ettim bölmek bakıcıya da sıkıntı yaratır sanada

Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumda bu ateşlenme kaç gün sürüyor???

Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumda bu ateşlenme kaç gün sürüyor???

geçmş olsun canım.
nevrada aynı dün aşı oldu ateş yaptı .. hala devam ediyor. calpol veriyorum .yüzünü başını ıslatıyorum .. çok mımız .ağlıyor devamlı . kucaktan inmiyor..
sağ bacağındaki aşı yeride içten şiş . ve ateş gibi orası . sanırım aşı yeri de acıyor .. inşallah çok uzun sürmüyordur

Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kende mecburen işe geldim aklım oğlumda bu ateşlenme kaç gün sürüyor???

Gecmis olsun kuzulariniza, biran evvel baslasinlar agucuk gugucuklarina
Asi sonrasi mizmizlik malesef cok oluyor, umarim en kisa surede gecer huzursuzlkuklari

Tşk.Arkadaşlar bende 8 saatte calpol veriyorum inş. en kısa sürede atlatırlar önümüzdeki ay ne yapacağız 4 aşı birden yapıyorlar Allah yardım etsin miniklerimize

kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?

başka bir doktora daha götür canım için rahat etsin oda aynı şeyi söylerse beklersin olmadı...

zonne fikri tuttum benim aklıma gelmemişti hiç bende denicem tatlım...

kızlar ikinizede geçmişler olsun...mızmızlık 2-3 gün devam ediyor...ateş devam etmez ilerki günlerde...

kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?

1 kez uyanıyor tatlım ama ben meme veriyorum heralde 100 cc falan içiyodur genede...

kızlar geçmiş olsun şu ateş yüzünden çok korkuyorum bizim aşımızda haftaya

benim oğlum gece uyanmıyor sabah 6 da uyanıyor (annesini düşünüyor uyuyor :))

uykuya ilk daldığında 3 - 4 saat kadar kesintisiz uyuyor...sonrasında 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Ama kaç cc emdiğini bilmiyorum bende.

bu arada sizler saat kaçta yatırıyorsunuz bebeklerinizi gece uykusuna?

fdilekcim cnm geçmiş olsun evham yapmamaya çalış inş.güzel sonuçlarla döneceksiniz bizi habersiz bırakma cnm.Benim oğlumda bayramdan beri hiç ses çıkarmıyordu bayrama kadar konuşunca karşılık verir sesler çıkarırdı çocuk bayramdan beri sus pustu dün kontrolümüzde dr.a sordum takip et dedi ama kaç gündür içim içimi yiyiyordu acaba niye diye çok şükür dün kendine geldi mert bende derin bir nefes aldım Annelik ne kadar garip tarifsiz bir duygu en ufak şeyden bile işgillenip onlara bişey olmasından korkuyoruz.Allah meleklerimizi korusun

benimki 8 de uyuyor .. hiç uynadırmasam uyayacak sabah 5 e kadar .. fakat daha küçükken doktorum en fazla 2-3 sa de bir uyandır demişti... beslenmek için.. ama artık uyanmıyor ve emmiyor ... ben sğarak veriyorum çünkü beni emmiyor artık biberondan emiyor... ara ara alarm kurup uyanıyorum ama emmiyor kızlar.. şimdi merak ediyorum acaba artık büyüdü ... gece uzun uzun uyayabilir mi ? ve benimkisi daha yenidoğduğunda bile açlıktan ağlamıyordu =) gözü tok bebeişimin=))))) uykuda da uyanmıyor o yüzden uykucu şirin benimkisi....ne yapcağımı bilemiyorum... uyandırmasam mı 3 sa te bir?

cnm onlar artık büyüdüler acıktıklarında uyanıyorlar benim oğlumda akşam 9 da yatıyor sabah 6 ya kadar ben de önce uyandırıp emziriyordum dr.umuz artık uyandırma o kendisi uyanır acıkınca ,artık onlarda geceyi gündüzü ayırtedebiliyorlar onun için uyuyor dedi. o yüzden ben uyandırmıyorum

oğlum gece çok sık uyanıyor maalesef. en az 5 kez kalkıp emziriyorum. her seferinde azıcık emiyor uyuyakalıyor uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…