kızlar bebeklerimize kitap okumaya başlayalımmı :))))
Ne çok uykulu nede yeni uyanmış hallerinin dışında ,yani 2 arada bol şekilli kitaplar okuyun deniyo..Ben konuşunca kızım dinliyo zaten beni..Hiç değilse elimde kitap görsün...
Hiç araştırma yaptınnızmı hangi yayınları almak lazım??3 boyutlu kitaplar varmış galiba?? Ben marmariste bulamam bilen beğenen arkadaş varsa isim alıp netten sipariş etcem galiba..
Kız kardeşim el emeği göz nuru parmak kuklaları yapmıştı ben de konuşturuyorum onları çok beğeniyor. çıngıraklı patikleri de tavsiye ederim oğlum bayılıyor. ben de kitap okumak istiyorum oğluma ama nasıl bir şey alacağıma karar veremiyorum. zaten yaşadığım ilçede pek olanak da yok.ben başladım:) kızım çok sevdi bizim kitabımızın dışı köpek şeklinde tüylü içi kalın karton kapak kısa yazılı ve toplamda 5 sayfadan oluşuyor yayın olarak daha araştırmadım şu an elimdekileri kullanıyorum.. bir de eşim kızıma kukla oynatıyor parmak ve el kuklaları bence onları da deneyebilirsiniz çıngıraklı patikler gördün nette onlardan alıcam artık
merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.
ben başladım:) kızım çok sevdi bizim kitabımızın dışı köpek şeklinde tüylü içi kalın karton kapak kısa yazılı ve toplamda 5 sayfadan oluşuyor yayın olarak daha araştırmadım şu an elimdekileri kullanıyorum.. bir de eşim kızıma kukla oynatıyor parmak ve el kuklaları bence onları da deneyebilirsiniz çıngıraklı patikler gördün nette onlardan alıcam artık
Kız kardeşim el emeği göz nuru parmak kuklaları yapmıştı ben de konuşturuyorum onları çok beğeniyor. çıngıraklı patikleri de tavsiye ederim oğlum bayılıyor. ben de kitap okumak istiyorum oğluma ama nasıl bir şey alacağıma karar veremiyorum. zaten yaşadığım ilçede pek olanak da yok.
çok geçmiş olsun . inş ilaçla geçer çabucakKızlar bebeğimin ayak başparmağında iltihap vardı dra goturdum dun doktor antibiyotikli krem verdi süryorum inşallah geçer çocugun parmağı kıpkırmızı ve şiş malesef yarın aşılarımız var kızlarrrrr umarım iyi atlatırız ateşsiz geçiririz sizce ateş ne kadar olursa calpol vermeliyim
selam
NEVRAA simgesel inşallah çabuk atlatırlar
kızlar bebeklerimize kitap okumaya başlayalımmı :))))
Ne çok uykulu nede yeni uyanmış hallerinin dışında ,yani 2 arada bol şekilli kitaplar okuyun deniyo..Ben konuşunca kızım dinliyo zaten beni..Hiç değilse elimde kitap görsün...
Hiç araştırma yaptınnızmı hangi yayınları almak lazım??3 boyutlu kitaplar varmış galiba?? Ben marmariste bulamam bilen beğenen arkadaş varsa isim alıp netten sipariş etcem galiba..
kızlar benım oğlum 26 mayıs doğumlu ve bugun dişi çıkmaya başladığını gördüm elıme geldı minicik sizce normal mi daha erken değilmi?
kızlar benım oğlum 26 mayıs doğumlu ve bugun dişi çıkmaya başladığını gördüm elıme geldı minicik sizce normal mi daha erken değilmi?[/QUO
Ne gibi belirtiler vardı canım bebeğinde????
Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm bakalım bugün topiğimize kimlerrrr uğrucakkkkkk
dün oğlum ilk yaramazlığını yaptı. akşam yemeğinde kucağımdaydı. çatalımı alıp yere attı. babası tekrar koydu o aldı bir daha attı. çok şekerdi ya bayılıyorum oğluma....
slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.[/QUOTE
mrb hoşgeldin ne güzel oğlunlasın ben başladım işe allahtan çok yakın yoksa napardık bilmiyorum
selam
FDilek çok şükür sünnet yaraları iyileşti dikişleride yavaş yavaş dökülüyo canım saol
benim saçlarım acayip dökülüyor hala bende kel kalıcam oğlum gibi
duncan ben uğradım
minicix hoşgeldin
dün oğluşum ilk mamasını yedi 3 tk yoğurtlu şeftali püresi :)) Maşallah yarasın oğluşuma
maşallah büyümüş de yaramazlık yaparmışaynen bende bayılıyorum kızıma nasıl bir mutluluk allah herkese nasip etsin
slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.[/QUOTE
mrb hoşgeldin ne güzel oğlunlasın ben başladım işe allahtan çok yakın yoksa napardık bilmiyorum
hoşbulduk.ben de yakınım aslında ama bakıcı bulamadık biz mecbur kaldık yani.ama şikayetçi değilim bu durumdan:)
kızlar benım oğlum 26 mayıs doğumlu ve bugun dişi çıkmaya başladığını gördüm elıme geldı minicik sizce normal mi daha erken değilmi?[/QUO
Ne gibi belirtiler vardı canım bebeğinde????
sürekli eli ağzındaydı parmaklarını kemiriyordu,salyası akıyordu ama çok değil.ates felan olmadı.daha ek gıdaya geçmedim hala emiyor ve aşırı emıyor bundan olabılırmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?