2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben başladım:) kızım çok sevdi bizim kitabımızın dışı köpek şeklinde tüylü içi kalın karton kapak kısa yazılı ve toplamda 5 sayfadan oluşuyor yayın olarak daha araştırmadım şu an elimdekileri kullanıyorum.. bir de eşim kızıma kukla oynatıyor parmak ve el kuklaları bence onları da deneyebilirsiniz çıngıraklı patikler gördün nette onlardan alıcam artık

Kız kardeşim el emeği göz nuru parmak kuklaları yapmıştı ben de konuşturuyorum onları çok beğeniyor. çıngıraklı patikleri de tavsiye ederim oğlum bayılıyor. ben de kitap okumak istiyorum oğluma ama nasıl bir şey alacağıma karar veremiyorum. zaten yaşadığım ilçede pek olanak da yok.

merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.

Annem ve yaşıtı bikaç kadından daha duydum.eskiden yapıyorlarmış,ben kesinlikle böyle bişy yapılmayacak dedim anneme;bide burnunu çekerlermiş,burnu büyüsün diye;

bak şimdi iyice heveslendimm..Normal bi kitap alıp deneyeyim bakalım napıcak..Tahminim ağzına almak isteyecek :)) Ele takılan kuklamız var onu 2. aydan beri kullanıyoruz bayılıyo kızım benimde..

karaman unnado diye bi site var orda hep kitaplar satılıyo..Geçen bi matrkanın vardı am aemin olamadım..Bulursak haber verelim birbirimize..

çok geçmiş olsun . inş ilaçla geçer çabucak

selam
NEVRAA simgesel inşallah çabuk atlatırlar

saol teşk ederim . 2 gün sürdü ateş . bugün geçti nihayet

ben okuyorum canım 40 geceye 40 masal diye bir kitap... yavuz bahadıroğlu yazmış tabi biraz uzun içindeki masallar ama meb onaylı biraz daha büyüyüncede okuruz...

kızlar benım oğlum 26 mayıs doğumlu ve bugun dişi çıkmaya başladığını gördüm elıme geldı minicik sizce normal mi daha erken değilmi?

günaydın herkese

benim kızım da 27 mayıs doğumlu ya o da diş çıkarırsa biraz erken sanki belirtilerini bende merak ettim kolaylıkla çıkarırlar inşallah dişlerini :18::18::18:

dün oğlum ilk yaramazlığını yaptı. akşam yemeğinde kucağımdaydı. çatalımı alıp yere attı. babası tekrar koydu o aldı bir daha attı. çok şekerdi ya bayılıyorum oğluma....

slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.

selam
FDilek çok şükür sünnet yaraları iyileşti dikişleride yavaş yavaş dökülüyo canım saol

benim saçlarım acayip dökülüyor hala bende kel kalıcam oğlum gibi

duncan ben uğradım
minicix hoşgeldin

dün oğluşum ilk mamasını yedi 3 tk yoğurtlu şeftali püresi :)) Maşallah yarasın oğluşuma

dün oğlum ilk yaramazlığını yaptı. akşam yemeğinde kucağımdaydı. çatalımı alıp yere attı. babası tekrar koydu o aldı bir daha attı. çok şekerdi ya bayılıyorum oğluma....

maşallah büyümüş de yaramazlık yaparmış aynen bende bayılıyorum kızıma nasıl bir mutluluk allah herkese nasip etsin

hoşbulduk baharnaz.oğlunu sünnet ettirmişin.geçmiş olsun.ben de bu ay yaptırmak istiyorum sünnetini ancak erken mi acaba diye de düşünüyorum.bi de haftaya pazartesi aşısı var.aşıdan 5 gün sonra falan yaptırsak sünnetini uygun olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…