2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun kuzulariniza, biran evvel baslasinlar agucuk gugucuklarina
Asi sonrasi mizmizlik malesef cok oluyor, umarim en kisa surede gecer huzursuzlkuklari

Tşk.Arkadaşlar bende 8 saatte calpol veriyorum inş. en kısa sürede atlatırlar önümüzdeki ay ne yapacağız 4 aşı birden yapıyorlar Allah yardım etsin miniklerimize

kızlar ikinizede geçmişler olsun...mızmızlık 2-3 gün devam ediyor...ateş devam etmez ilerki günlerde...

...

kızlar geçmiş olsun şu ateş yüzünden çok korkuyorum bizim aşımızda haftaya

))

saolun kızlar . inş dediğiniz gibi çabuk geçer .. zehra inş senin ateş yapmaz herkeste yapmıyor .
simge sorma bi sonraki aşı şimdiden korkutuyor beni .. 4 aşı biri ağızdan ..ne yapacağız ..
ben hep şimdiye kadar aşıdan sonra fitil verdim ateş olmadı .. dedimki fitil en son çare bu sefer calpol verdim .ama o da çok etkili değil .1 saat geçiriyor .. 1 saat sonra gene mızmız ve ateşli oluyor .. öteki aşıda geldikten sonra eve 2 saat sonra gene fitil vereceğim etkili olsun diye her zaman vermiyorum ki bişey olmaz bence

Dilekcimm, canim cok gecmis olsun, Allahin izniyle hersey yolunda olucak cnm..sen tedbir amacli yinede bir doktora gotur tabii Azramizi annesi, icin rahat eder en azindan cnm.
Sağol canım benimmmmm
Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumda bu ateşlenme kaç gün sürüyor???

kızlar geçmiş olsun sizlere..bu aşılar bitti diyoruz diğeri yaklaşıyo ..Ama herşey onların sağlığı için..2-3 gün huzursuz oluyolarr..
uykuya ilk daldığında 3 - 4 saat kadar kesintisiz uyuyor...sonrasında 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Ama kaç cc emdiğini bilmiyorum bende.

bu arada sizler saat kaçta yatırıyorsunuz bebeklerinizi gece uykusuna?
benim kızım 8-9 arası uyuyo eskiden uyanmıyodu...Ama babamız heryerde anlatıp nazarmı etti nedir geceleri 3-4 kere uyanıyo minicik emip uyuyo..Sabah 5-6 arası yanıma alıyorum yatağımda devam ediyo uykuya..
Canım yaa seni anlayabiliyorum..Bende şuan takipteyim hep..ANnelik gerçekten değişik ,az uyuyo noldu bugün diyorum bazen 2 saati geçiyo gündüz uykusu ayrı odada duramıyorum ne oldu çok uyuydu diyorum..Kızımda şaşırdı neyapacağını:)))

Kızım uzun zamandır yanlara dönüp uzanıyodu ama hiç tam dönmemişti bugün bi baktım yüzüstü dönmüş:))Darısı emeklemenin başına :))) Zaman nasıl geçiyo yaaa..Gözümüzün önünde büyüyolarr hızlıca....
Geçen demir damlası verdim pas kokuyo kızızmın ağzı ,hüzünlendim ağzının süt kokusu gidicek zamanla diyee..Manyakmıyım neyim beennnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.

merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.

Allah korusun oda neymiş öyle sakın izin verme cnaım ya ne yani boyu çok mu kısa beeğinin yada sallanmayan bebek kısa boylumu kalıyomuş hay Allahım yaa....

ilk oğlumun mevlütünde üst komşum boynundan tutup sallamıştı şok olmuştum kadını dövücektim sokuk boyunlu olmasın diye yaptım dedi. o anı hiç unutamıyorum çok korkmuştum çok saçma bence .asla yaptırma derim hiç kucağımdan indirmedim bir hafta ağlamıştım.

Kızlar bebeğimin ayak başparmağında iltihap vardı dra goturdum dun doktor antibiyotikli krem verdi süryorum inşallah geçer çocugun parmağı kıpkırmızı ve şiş malesef yarın aşılarımız var kızlarrrrr umarım iyi atlatırız ateşsiz geçiririz sizce ateş ne kadar olursa calpol vermeliyim

Nurseeeen nerelerdesin

canım inşallah atlatır hemen kremle... ben aşıdan gelir gelmez ateşlenmesini beklemeden verdim calpol şurubu...3 günde verdim böylece sıkıntısı daha az oldu...

Tşk.Arkadaşlar bende 8 saatte calpol veriyorum inş. en kısa sürede atlatırlar önümüzdeki ay ne yapacağız 4 aşı birden yapıyorlar Allah yardım etsin miniklerimize
Korkusu şimdiden başladı Simge.....Allah hepimizin özellikle miniklerimizin yardımcısı olsun...
kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?
akşam 19:30-20:30 arası uyuyo genelde ilk başta 4-5 saat sonra ise 2,5 -3 saatte bir uyanıyo....meme veriyorum..kaç cc emdiğini bilemiyorum ....:))))
uykuya ilk daldığında 3 - 4 saat kadar kesintisiz uyuyor...sonrasında 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Ama kaç cc emdiğini bilmiyorum bende.

bu arada sizler saat kaçta yatırıyorsunuz bebeklerinizi gece uykusuna?
uyku saatlerimiz ve şekli benzermiş.....yukarda yazmıştım canımmm
geçen gün ben de kucağıma sığmayınca napcam nasıl sevecem diye bihüzün çöktü ...ben de manyağım galiba

sakın ha canım tehlikeli biharekete benziyo.....ne alakaymış boy ve sallama töbe töbeeee
geçmiş olsun...acı bi tecrübe...

geçmiş olsun....37,5 ten sonrası ateşolarak kabul ediliyo bebeklerde....

cnm benim kayınvalidemde yenidoğduğunda yapmak istemişti boynu uzun oluyormuş muş bende izin vermedim ben bütün çocuklarıma yaptım falan dedi bende onlar eskidenmiş ben çocuğuma yapmak yada yaptırmak istemiyorum demiştim.Kesinlike yaptırma cnm saçmasapan kocakarı işleri bunlar ya

oğlum gece çok sık uyanıyor maalesef. en az 5 kez kalkıp emziriyorum. her seferinde azıcık emiyor uyuyakalıyor uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor.

yatarak emzirmeyi dene canım....o zaman daha uzun emiyo benim ki....belki senin minişinde de işe yarar....

Son düzenleme:

İyi yapmışsın karaman izin vermeyerek banada çok tehlikeli geldi nasıl tepki verdin kayınvalidene belki bizimde başımıza gelebilir

selam

FDilek dra götürmedin sanırım İnşallah bir daha tekrarlamaz

aşı olan arkadaşlar 2-3 gün mızmızlığı devam ediyor
Ben son aşıda ateşin çıkmasını beklemeden 1 tk calpol içirmiştim fazla huzursuz olmamıştı
önümüzdeki ay ağızdan olan aşı nedir?
NEVRAA simgesel inşallah çabuk atlatırlar
İlenia çok geçmiş olsun, Kuzucuklarımız Rabbimize emanet.
Gülsüm harikasın canım eğer boş zaman bulabiliyorsan benimkisi en fazla 5 dk kendi kendine kalabiliyor ve bu durumu aşamadık, dönmeleride başladığı için yalnızda bırakamıyorum

Zonnetje önerilerin çok güzeldi
daphne geçmiş olsun niye olduki tırnak batması ben henüz ayak tırnaklarını kesmiyorum ama ellerini haftada 2 kez

merhaba kızlarrr.....

geçmiş olsun canım neden battıkii???
baharnaz ben ayak tırnaklarını kesiyorum benim bacağımı çiziyo ya:))))

dilek maşallah senin kıza bizimki el tırnaklarıyla emerken mahvediyo ayak tırnakları yok o kadar aynen sıfır saç gibi yavaş yavaş saçları çıkıyor

günaydın arkadaşlar, bebeklerimizin uykusundan bahsetmişsiniz. bende tam onu soracaktım. benim oğlum iki kez kalkardı gecele ri. ancak şuu bir haftadır saat başı kalkıyor ve beş dk emip yatıyor. bir de yatakta çok kıpırdıyor. ayaklarını bir o yöne bir bu yöne çeviriyor. muhakkak bir kez altını açıp gazını çıkarıp kakasını, çişini yayptırıyorum. önceden sabah 5-6 gibi yapardık bu olayı ama şimdi hem gece hem de busaatlerde yapıyoruz. öncedenkendibaşına yapardı. ama şimdi yardım almadan olmuyor. gündüzleri kendi başına yapabiliyor. acaba üşütüryor muyum?

fdilek48 bu arada eminim kızımız azranın birşeyi yoktur canm. yinede kafanda soru olacağına doktora başvurman önemli. bugünlerde de benim oğlum emerken tıkanıyor, acaba burnu mu tıkalı diye düşünüyorum. görünenleri temizliyorum ama görünmeyenler var sanırım..

zhr84 ve graceful maşallah bebeklerinize. ne güzel uyuyorlarmış. sakın dokunmayın uyusunlar annesi. bir kez bozulursa uyku düzenleri geri oluşturmak zor olabilir...

Sağol medusacım ...benim kızda yatakta çok hareket ediyo ama tekrar uykuya dalıyo...Bazen gece az uyanıyo bazende uyanıyo 2 dk emip uyuyo...tek bi düzende gitmiyo hayatları..tam bi düzene alışıyoruz tekrar bozuluyo ...

dilek maşallah senin kıza bizimki el tırnaklarıyla emerken mahvediyo ayak tırnakları yok o kadar aynen sıfır saç gibi yavaş yavaş saçları çıkıyor
Benim göğsümde çizik içindee :)) Bizim saçlarımız çok dökülüyo kel kalıcak kızızm :))) enesin sünnet sıkıntıları geçti değilmi baharcım ??

kızlar bebeklerimize kitap okumaya başlayalımmı :))))
Ne çok uykulu nede yeni uyanmış hallerinin dışında ,yani 2 arada bol şekilli kitaplar okuyun deniyo..Ben konuşunca kızım dinliyo zaten beni..Hiç değilse elimde kitap görsün...
Hiç araştırma yaptınnızmı hangi yayınları almak lazım??3 boyutlu kitaplar varmış galiba?? Ben marmariste bulamam bilen beğenen arkadaş varsa isim alıp netten sipariş etcem galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…