Gecmis olsun kuzulariniza, biran evvel baslasinlar agucuk gugucuklarina
Asi sonrasi mizmizlik malesef cok oluyor, umarim en kisa surede gecer huzursuzlkuklari
Tşk.Arkadaşlar bende 8 saatte calpol veriyorum inş. en kısa sürede atlatırlar önümüzdeki ay ne yapacağız 4 aşı birden yapıyorlar Allah yardım etsin miniklerimize
kızlar ikinizede geçmişler olsun...mızmızlık 2-3 gün devam ediyor...ateş devam etmez ilerki günlerde...
...
kızlar geçmiş olsun şu ateş yüzünden çok korkuyorum bizim aşımızda haftaya
))
Sağol canım benimmmmmDilekcimm, canim cok gecmis olsun, Allahin izniyle hersey yolunda olucak cnm..sen tedbir amacli yinede bir doktora gotur tabii Azramizi annesi, icin rahat eder en azindan cnm.
Günaydın arkadaşlar oğlum dün aşı oldu ateşlendi huzuru kaçtı çocuğun bende mecburen işe geldim aklım oğlumdabu ateşlenme kaç gün sürüyor???
kızlar geçmiş olsun sizlere..bu aşılar bitti diyoruz diğeri yaklaşıyo ..Ama herşey onların sağlığı için..2-3 gün huzursuz oluyolarr..geçmş olsun canım.
nevrada aynı dün aşı oldu ateş yaptı .. hala devam ediyor. calpol veriyorum .yüzünü başını ıslatıyorum .. çok mımız .ağlıyor devamlı . kucaktan inmiyor..
sağ bacağındaki aşı yeride içten şiş . ve ateş gibi orası . sanırım aşı yeri de acıyor .. inşallah çok uzun sürmüyordur
benim kızım 8-9 arası uyuyo eskiden uyanmıyodu...Ama babamız heryerde anlatıp nazarmı etti nedir geceleri 3-4 kere uyanıyo minicik emip uyuyo..Sabah 5-6 arası yanıma alıyorum yatağımda devam ediyo uykuya..uykuya ilk daldığında 3 - 4 saat kadar kesintisiz uyuyor...sonrasında 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Ama kaç cc emdiğini bilmiyorum bende.
bu arada sizler saat kaçta yatırıyorsunuz bebeklerinizi gece uykusuna?
Canım yaa seni anlayabiliyorum..Bende şuan takipteyim hep..ANnelik gerçekten değişik ,az uyuyo noldu bugün diyorum bazen 2 saati geçiyo gündüz uykusu ayrı odada duramıyorum ne oldu çok uyuydu diyorum..Kızımda şaşırdı neyapacağını:)))fdilekcim cnm geçmiş olsun evham yapmamaya çalış inş.güzel sonuçlarla döneceksiniz bizi habersiz bırakma cnm.Benim oğlumda bayramdan beri hiç ses çıkarmıyordu bayrama kadar konuşunca karşılık verir sesler çıkarırdı çocuk bayramdan beri sus pustu dün kontrolümüzde dr.a sordum takip et dedi ama kaç gündür içim içimi yiyiyordu acaba niye diye çok şükür dün kendine geldi mert bende derin bir nefes aldım Annelik ne kadar garip tarifsiz bir duygu en ufak şeyden bile işgillenip onlara bişey olmasından korkuyoruz.Allah meleklerimizi korusun
merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.
merhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.
Kızlar bebeğimin ayak başparmağında iltihap vardı dra goturdum dun doktor antibiyotikli krem verdi süryorum inşallah geçer çocugun parmağı kıpkırmızı ve şiş malesef yarın aşılarımız var kızlarrrrr umarım iyi atlatırız ateşsiz geçiririz sizce ateş ne kadar olursa calpol vermeliyim
Nurseeeen nerelerdesin
Korkusu şimdiden başladı Simge.....Allah hepimizin özellikle miniklerimizin yardımcısı olsun...Tşk.Arkadaşlar bende 8 saatte calpol veriyorum inş. en kısa sürede atlatırlar önümüzdeki ay ne yapacağız 4 aşı birden yapıyorlar Allah yardım etsin miniklerimize
akşam 19:30-20:30 arası uyuyo genelde ilk başta 4-5 saat sonra ise 2,5 -3 saatte bir uyanıyo....meme veriyorum..kaç cc emdiğini bilemiyorum ....:))))kızlar bebişleriniz gece kaç kere uyanıyor beslenmek için? ve bir öğünde kaç cc içiyor?
uyku saatlerimiz ve şekli benzermiş.....yukarda yazmıştım canımmmuykuya ilk daldığında 3 - 4 saat kadar kesintisiz uyuyor...sonrasında 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Ama kaç cc emdiğini bilmiyorum bende.
bu arada sizler saat kaçta yatırıyorsunuz bebeklerinizi gece uykusuna?
geçen gün ben de kucağıma sığmayınca napcam nasıl sevecem diye bihüzün çöktü ...ben de manyağım galibaSağol canım benimmmmm
kızlar geçmiş olsun sizlere..bu aşılar bitti diyoruz diğeri yaklaşıyo ..Ama herşey onların sağlığı için..2-3 gün huzursuz oluyolarr..
benim kızım 8-9 arası uyuyo eskiden uyanmıyodu...Ama babamız heryerde anlatıp nazarmı etti nedir geceleri 3-4 kere uyanıyo minicik emip uyuyo..Sabah 5-6 arası yanıma alıyorum yatağımda devam ediyo uykuya..
Canım yaa seni anlayabiliyorum..Bende şuan takipteyim hep..ANnelik gerçekten değişik ,az uyuyo noldu bugün diyorum bazen 2 saati geçiyo gündüz uykusu ayrı odada duramıyorum ne oldu çok uyuydu diyorum..Kızımda şaşırdı neyapacağını:)))
Kızım uzun zamandır yanlara dönüp uzanıyodu ama hiç tam dönmemişti bugün bi baktım yüzüstü dönmüş:))Darısı emeklemenin başına :))) Zaman nasıl geçiyo yaaa..Gözümüzün önünde büyüyolarr hızlıca....
Geçen demir damlası verdim pas kokuyo kızızmın ağzı ,hüzünlendim ağzının süt kokusu gidicek zamanla diyee..Manyakmıyım neyim beennnnnnnnnnnnnnnnnnn
sakın ha canım tehlikeli biharekete benziyo.....ne alakaymış boy ve sallama töbe töbeeeemerhaba kızlar. bebişlerinizi boyu uzasın diye hiç başından tutarak ve ayaklarından tutarak salladınız mı? kayınvalidem bugün sallayacaktı ben izin vermedim. bana sanki tehlikeli gibi geldi.
geçmiş olsun...acı bi tecrübe...ilk oğlumun mevlütünde üst komşum boynundan tutup sallamıştı şok olmuştum kadını dövücektim sokuk boyunlu olmasın diye yaptım dedi. o anı hiç unutamıyorum çok korkmuştum çok saçma bence .asla yaptırma derim hiç kucağımdan indirmedim bir hafta ağlamıştım.
Kızlar bebeğimin ayak başparmağında iltihap vardı dra goturdum dun doktor antibiyotikli krem verdi süryorum inşallah geçer çocugun parmağı kıpkırmızı ve şiş malesef yarın aşılarımız var kızlarrrrr umarım iyi atlatırız ateşsiz geçiririz sizce ateş ne kadar olursa calpol vermeliyim
Nurseeeen nerelerdesin
oğlum gece çok sık uyanıyor maalesef. en az 5 kez kalkıp emziriyorum. her seferinde azıcık emiyor uyuyakalıyor uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor.
günaydınnn elacım
topik yine sinek avlıyor
Nurseeeen nerelerdesin
Sağol medusacım ...benim kızda yatakta çok hareket ediyo ama tekrar uykuya dalıyo...Bazen gece az uyanıyo bazende uyanıyo 2 dk emip uyuyo...tek bi düzende gitmiyo hayatları..tam bi düzene alışıyoruz tekrar bozuluyo ...günaydın arkadaşlar, bebeklerimizin uykusundan bahsetmişsiniz. bende tam onu soracaktım. benim oğlum iki kez kalkardı gecele ri. ancak şuu bir haftadır saat başı kalkıyor ve beş dk emip yatıyor. bir de yatakta çok kıpırdıyor. ayaklarını bir o yöne bir bu yöne çeviriyor. muhakkak bir kez altını açıp gazını çıkarıp kakasını, çişini yayptırıyorum. önceden sabah 5-6 gibi yapardık bu olayı ama şimdi hem gece hem de busaatlerde yapıyoruz. öncedenkendibaşına yapardı. ama şimdi yardım almadan olmuyor. gündüzleri kendi başına yapabiliyor. acaba üşütüryor muyum?
fdilek48 bu arada eminim kızımız azranın birşeyi yoktur canm. yinede kafanda soru olacağına doktora başvurman önemli. bugünlerde de benim oğlum emerken tıkanıyor, acaba burnu mu tıkalı diye düşünüyorum. görünenleri temizliyorum ama görünmeyenler var sanırım..
zhr84 ve graceful maşallah bebeklerinize. ne güzel uyuyorlarmış. sakın dokunmayın uyusunlar annesi. bir kez bozulursa uyku düzenleri geri oluşturmak zor olabilir...
Benim göğsümde çizik içindee :)) Bizim saçlarımız çok dökülüyo kel kalıcak kızızm :))) enesin sünnet sıkıntıları geçti değilmi baharcım ??dilek maşallah senin kıza bizimki el tırnaklarıyla emerken mahvediyo ayak tırnakları yok o kadar aynen sıfır saç gibi yavaş yavaş saçları çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?