slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
dün oğlum ilk yaramazlığını yaptı. akşam yemeğinde kucağımdaydı. çatalımı alıp yere attı. babası tekrar koydu o aldı bir daha attı. çok şekerdi ya bayılıyorum oğluma....
hoşgeldin aramızaa oğlunun ismi ne ??slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
ohh yarasın enesimizeee ....selam
FDilek çok şükür sünnet yaraları iyileşti dikişleride yavaş yavaş dökülüyo canım saol
benim saçlarım acayip dökülüyor hala bende kel kalıcam oğlum gibi
duncan ben uğradım
minicix hoşgeldin
dün oğluşum ilk mamasını yedi 3 tk yoğurtlu şeftali püresi :)) Maşallah yarasın oğluşuma
sürekli eli ağzındaydı parmaklarını kemiriyordu,salyası akıyordu ama çok değil.ates felan olmadı.daha ek gıdaya geçmedim hala emiyor ve aşırı emıyor bundan olabılırmı acaba?
Dilek çok güzel bi yazı olmuş canım emeğine sağlık birde şu egzersizleri paylaşalım kilolardan kurtulmak için ne yapmamız gerek
:)) daha ne yaramazlıklarını görücez anlatıcaz burda :))
hoşgeldin aramızaa oğlunun ismi ne ??
ohh yarasın enesimizeee ....
Ben dün fasülye yemeği yaptım baktım fasülye fazla 2 poşet dolaba attım ..Sebze çorbası yaparsam içine atarım diye..Ben hazırlıklar yapıyorum ama daha başlamadım..ek gıdaya geçene kadar şeftali bitecek diye 6 öğünlük buzluğa koydumm ondanda :))
buarada korkma baharcım benimde saçlarım aşırıdökülüyo kestireyim diyorum hatta..
hayırlı olsun dişinizz...benim kzızm deli gibi ağzına alıyo herşeyi..ama erken daha yaa ...
sizlere bir sorum olacak..
Azra 2-3 gündğr tam dönmeyi öğrendi..Her uyandığında yüzüstü yakalıyorum..Bugün bi odaya girdim yüzüstü yatıyo ama tamamen uykuda ve ağzı burnu kapalı..Çok korktum yaa..Bebeği tam dönenler siz naaptınız bu dönemde...Yanlarına yastıkmı koysam dönmemesi için??? Artık kendini kurtarır deniyo ama korkuyorum yaa..
Azra 2-3 gündğr tam dönmeyi öğrendi..Her uyandığında yüzüstü yakalıyorum..Bugün bi odaya girdim yüzüstü yatıyo ama tamamen uykuda ve ağzı burnu kapalı..Çok korktum yaa..Bebeği tam dönenler siz naaptınız bu dönemde...Yanlarına yastıkmı koysam dönmemesi için??? Artık kendini kurtarır deniyo ama korkuyorum yaa..
günaydınnnnben uğradım bile ..öpüyorum büşrayı minik ellerinden ayaklarından
slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
MAAŞALLAHHHH...olabilir canımmm...kızlar benım oğlum 26 mayıs doğumlu ve bugun dişi çıkmaya başladığını gördüm elıme geldı minicik sizce normal mi daha erken değilmi?
slmmmm...Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm bakalım bugün topiğimize kimlerrrr uğrucakkkkkk
tşk.simge....Günaydın Arkadaşlar Çalışan Annelerimize Hayırlı İşler...
bendeeeeeee....yaramazlar ve sevimliler....dün oğlum ilk yaramazlığını yaptı. akşam yemeğinde kucağımdaydı. çatalımı alıp yere attı. babası tekrar koydu o aldı bir daha attı. çok şekerdi ya bayılıyorum oğluma....
hoşgeldin....meslektaşız.......allah bağışlasın oğlunu.heyet raporu alamadın sanırım....slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.benim de 14 mayıs doğumlu dünyalar tatlısı:)bir oğlum var.öğretmenim ve bu dönem ücretsiz izne ayrıldım.umarım burada güzel paylaşımlarımız olur.
yarasın enes e.....selam
FDilek çok şükür sünnet yaraları iyileşti dikişleride yavaş yavaş dökülüyo canım saol
benim saçlarım acayip dökülüyor hala bende kel kalıcam oğlum gibi
duncan ben uğradım
minicix hoşgeldin
dün oğluşum ilk mamasını yedi 3 tk yoğurtlu şeftali püresi :)) Maşallah yarasın oğluşuma
oğlum 3 gündür çok huzursuz 3 gecedir uyku uyumuyorum kucağımda uyuyo ağlayarak uyanıyo yerine koymamla uyanması ve ağlaması bir oluyo sanırım dişleri çıkmaya başlıyo daha ne kadar sürecek bu durum ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?